Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 09, 2024, 01:08:11
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Здраве и красота
(Модератор:
fiibi_bg
) > Тема:
кола маската :)
Страници:
1
[
2
]
3
4
5
Всички
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: кола маската :) (Прочетена 88262 пъти)
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
яхнала метлата
Отг: кола маската :)
«
Отговор #15 -:
юни 10, 2010, 07:32:01 »
Аз също да сеи зкажа и аз съм пробвала с кола маска и се сещам за калъпите за който говори Клара Фина, леле какъв ад беше.Та кола маската не е моя начин за обезкосмяване.Много ме боли с нея, трудно ми е да дърпам и после цялата лепна, май моята техника не е правилна.Аз съм с епилатор на Браун един мнооого стар вече сигурно е на 5 г. Много ми е лесно с него, а космите и на краката и под мишниците са се редуцирали и то доста, особенно по краката където от по-рано го ползвам ефекта е много голям.На мен не ми прави черни или червени точки и мога да се мина с него и после след 5 мин да излезна и никой няма да разбере, че съм се скубала
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
«
Отговор #16 -:
юни 10, 2010, 08:45:50 »
Gergancheto
, то и моят е такъв. Аз също минавам бързо-бързо и то на 2-ра степен, но не се късат.
И както
магито
е написала - не се получават нито този ефект на бръсненето, нито имам червени и сини петна по краката, които се получават от кола маската.
Не е и нужно да ги чакам да пораснат, за да ги махна. Така винаги ходя идеално гладка.
Това, че се кооперирате с мъжете си е много добре. Радвам се, че все повече се грижат за външния си вид.
Да ви питам, знаете ли от къде мога да си намеря електрическа пинсета?
Активен
asseto
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #17 -:
юни 10, 2010, 10:23:22 »
Бррр, космите...
Аз имам същия епилатор, който Ariel е показала по-горе, купих го преди може би 2 г., преди това имах някакъв куча марка... Е явно косъмчетата изтъняха при мен и сега дори и новият епилатор по-скоро ги къса, отколкото да ги вади. Много се дразня, защото след няколко дни се показват пак и особено за лятото не мога да се осланям, че краката ми ще са гладички.
Иначе ползвам и топлата кола-маска на Veet, а като не ми се бръмчи с епилатора, понякога за краката си купувам от студената, дето е готова на лентички. Лепне ужасно, ако остане някъде по кожата, но пък се справям супер бързо с нея. Само дето не излиза на сметка, ама хич.
Активен
fiamaa
Сватбен ГУРУ
www.pukamuka.com
«
Отговор #18 -:
юни 10, 2010, 10:45:28 »
Аз си взех такава
и съм доволна, въпреки че колата се разтича от страни на ролона. Мирише много приятно (иде ти да я изядеш
) и беше около 11лв. Направих си половинка крака и цели ръце и ми остана поне за още веднъж. Ако остане някъдее лепкаво се премахва бързо с вода.
А за колите маски на лентички, като Veet напр. - лепкавото се премахва с лосион за тяло, зехтин или олио, може и лосион за лице
Мисля, че и този комплект си е бая далавера
«
Последна редакция: юни 10, 2010, 10:47:31 от fiamaa
»
Активен
Gergancheto
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #19 -:
юни 10, 2010, 11:53:01 »
fiamaa
тази кола която с показала, загрява ли се или се работи директно с нея?! И има ли лентички към нея?
Активен
asseto
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #20 -:
юни 10, 2010, 12:02:41 »
Към студената кола маска си се продават и кърпички, напоени с нещо мазно, с тях се чисти перфектно, само после трябва да се попие човек със салфетка, че иначе има опасност да се изпързаля от мазнотия.
Някоя от вас пробвала ли е следния трик: преди кола кожата се напудря леко с бебешка пудра. Така колата залепвала само по космите, но не и по кожата и не боляло толкова. Особено за по-деликатните зони ми звучи примамливо, но не знам дали изобщо има ефект. Ако някой има опит, моля да сподели.
Активен
Ariel
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #21 -:
юни 10, 2010, 13:14:07 »
asseto
, да, има ефект с напудрянето. Точно така работи моята козметичка откакто се помня. Но идеята е не само да не боли, има и друга цел. Когато през лятото е топло и жегаво можеш да си представиш как се потят хората. Ако искаш да ти се обезкосмят подмишниците да кажем, за да залепне кола маската въобще се напудря с бебешка пудра най-добре. Но внимавай да не напудриш прекалено, щото и това не е добре и може да не залепне въобще. Козметичката ми прави следното - напудря на крака да речем, но след това го разнася с парчето, с което дърпа, леко го изтръсква така да се каже, за да стане по-тънък и равномерен пласт.
Искам да спомена още недостатъци на
перлената кола маска
, които пропуснах по-горе: ролонът не се върти добре и завлича кожата, мисля, че причината е, че макар колата в патрона да се нагрява, това не важи за ролона. Затова аз винаги махам ролона и използвам шпатулка.
Второ - изстива адски бързо и започва да се втвърдява и това не позволява да се разнася добре по кожата. Трябва да го държите в загревателя постоянно, а това означава, че трябва да се обезкосмявате на място, където има контакт, което при мен за съжаление не става...
И последно - това не е добра кола за деликатните места и гънките - ако се нанесе малко повече отколкото трябва може да отнесе горния пласт на кожата. Случвало ми се е. И проблемът не е в опита на обезкосмяващия се, защото ползвам кола маска от 14 годишна и съм изпробвала какво ли не!
«
Последна редакция: юни 10, 2010, 13:16:08 от Ariel
»
Активен
fiamaa
Сватбен ГУРУ
www.pukamuka.com
«
Отговор #22 -:
юни 10, 2010, 13:24:37 »
Цитат на: Gergancheto в юни 10, 2010, 11:53:01
fiamaa
тази кола която с показала, загрява ли се или се работи директно с нея?! И има ли лентички към нея?
Гери има си лентички към нея
за работат с нея - зависи много къде си я държала, но може мн леко да се загрее във вода, но не вряща.
Активен
asseto
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #23 -:
юни 11, 2010, 09:56:43 »
Ariel, мерси много, ще пробвам.
Бррр, след описанието за перлената кола маска няма и да посмея да опитам, аз какъвто съм си сръчко и без това...
Активен
kriseto
Любопитен
«
Отговор #24 -:
юни 11, 2010, 11:47:48 »
момичета точноза тази черешовата кола маска говорих, че я гледах в магазина до нас и благодаря на Ариел че даде мнение за нея, утре отивам да си я купя
, дано има още от нея,че не съм я засичала другаде
. И този комплект който е показала ми се струва доста добра инвестиция
Активен
kriseto
Любопитен
«
Отговор #25 -:
юни 11, 2010, 11:57:52 »
опс аз май на Фиама, трябваше да благодаря,че тя е показала тази кола, но нищо де всички давате полезни съвети така че грешката е вярна.
Активен
stefanel
Сватбар
Публикации: 212
Не искам много,искам всичко :)
«
Отговор #26 -:
юни 11, 2010, 13:37:45 »
Аз използвам такъв комплект за кола маска като показаният от Fiamma.Toй е професионален.Купих го от Cristian of Roma преди доста години и сега само си го зареждам с патрончета кола маска.Вземам си също и ленти и лосион за след епилиране.Мога да кажа,че това е една от най-мъдрите ми покупки
Направо не мога да живея без него
Активен
Rossito
Сватбар
«
Отговор #27 -:
юни 11, 2010, 14:02:29 »
stefanel
, колко процедути правиш с един флакон. Четейки тази тема май се навивам да си взема един комплект от тази професионална кола маска. Аз ползвам епилатор от доста години и съм доволна, но много време ми отнема
. Купувала съм си кола на Veet, харесва ми, но не ми е изгодно изобщо
Някой има ли представа къде във Варна мога да купя такъв комплект, онлайн също ме устройва
Активен
vanessssa
Сватбен ГУРУ
Когато сме двамата всичко е по- хубаво!
«
Отговор #28 -:
юни 11, 2010, 16:26:56 »
На една колежка днес с куриер и доставиха комплект, като показания от Фиама! Тези дни ще чакам отзиви от нея и ще пиша! Тя каза, че досега се е справяла само с флаконите като ги е разтапяла на водна баня и е доволна от тях! Да видим сега какво ще каже за машинката....А що се отнася до това как си маха космите в задната част на краката, каза, че се справя сама, ама определемо ефекта там не е такъв, какъвто би се получил, ако друг и ги махаше!
Активен
stefanel
Сватбар
Публикации: 212
Не искам много,искам всичко :)
«
Отговор #29 -:
юни 11, 2010, 18:16:45 »
Роси,относно флакона кола маска-аз го използвам минимум 3-4 пъти,но много зависи коя част на тялото си обезкосмяваш.Като се има предвид,че флакона струва 3 и нещо лева,излиза доста изгодно.
Активен
Страници:
1
[
2
]
3
4
5
Всички
Нагоре
Изпечатай