Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 01, 2024, 02:00:18
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
"Клуб на БЕБЕправещите - 17 "
Страници:
1
...
28
29
[
30
]
31
32
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: "Клуб на БЕБЕправещите - 17 " (Прочетена 196195 пъти)
valka27
Сватбен ШАМАН
http://www.panoramio.com/user/3830585
Отг: "Клуб на БЕБЕправещите - 17 "
«
Отговор #435 -:
август 25, 2010, 15:21:49 »
Kaпризче
, марш за тест , бързо!!!
( но не по-рано от датата на МЦ)
StAsSi
и при мен последните 2-3 месеца в бебеправене овуто ми се измести на 11ти ден.Така, че на 11ти или 14ти ден, важното е, че има ову и трябва да се бебеправи
Активен
dodo23
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #436 -:
август 25, 2010, 15:22:38 »
Меченце
,гаденето и повръщането може да се дължи на големия мерак за бебе!
И при мен беше така в първия месец от бебеправенето и трябва да ти кажа,че това,което чувствах тогава и мислех за симптоми нямаше нищо общо с реалните неща,които изпитах следващия месец,в който се оказах бременна!
Тестът може да е бил отрицателен и заради това,че е твърде рано да се хване хормонът на бременността.Изчакай още поне ден-два и направи нов тест!
Успех!
Активен
vanessssa
Сватбен ГУРУ
Когато сме двамата всичко е по- хубаво!
«
Отговор #437 -:
август 25, 2010, 16:14:52 »
Цитат на: me4enceto в август 25, 2010, 15:16:03
Здравейте, най на края дойде и моят ред да се прехвърля в тази темичка. Започнахме с бебеправенето
Напрово още ми е трудно да го повярвам
Минаха 3-4 дена от правенето, но на мен от 2 дена ми се гади - сутрин за по 3 часа и следобедно време пак по 3 часа. Бяхме вчера до аптеката и се разочаровах. Мега нелюбезно момиче ми каза, че нямало как да ми се гади толкова рано и че тестовете отчитат след 7 ден от гушкането
но ние като инати купихме тест и за съжаление е отрицателен. Е да но на мен ми се гади и незнам, някак си и двамата мислим, че съм бременна. Днес е първият ден от закъснението и силно се надявам да не ми дойде
Вие какво мислите?
Аз мисля, че е още много рано да се надъхваш, още повече, че теста е отрицателен! Тестовете наистина не могат да отчетат 4 дена след половия акт, за тези неща е нужно повече време, а и по мои сметки може да сте изпуснали овуто. 4 дена преди да ти дойде е късничко...овулацията е 14 дена преди началото на цикъла, може да имаш и по- късна овулация този месец, незнам. Аз от все сърце ти желая да си бременна щом толкова много го искате, но все пак си имай едно наум, защото от личен опит мога да каза, че нещата не винаги са такива каквито бихме искали да бъдат и после разочарованието....гадна работа е. Лично при мен неразположенията на бременността се появиха около 6-7 седмица. Късмет ти желая и ако не е станало този месец ще стане, другия
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Baby Time
«
Отговор #438 -:
август 25, 2010, 18:01:05 »
Леле, момичета, не очаквах така да се вълнувате с мен. Благодаря на всички, които ми писахте тук, на лични и на скайп
За съжаление теста е отрицателен. Така че ще чакам да ми дойде, зацапването май вече го няма или поне е по-светло. Още ми се гади почти постоянно, но въпреки всичко теста е -. Нищо, явно този месец не е нашия
Ще чакам да ми дойде, ще продължа да си пия хапчетата, които ми изписа лекаря и така
Благодаря на всички за подкрепата!
me4enceto успех мила!
Активен
gostenka_82
Публикации: 2663
«
Отговор #439 -:
август 25, 2010, 18:11:40 »
Капризче
, аз направих теста доста след зацапването, мила, то е от имплантацията. Моето също напълно спря, аз нали съм реалист човек, не правих уринен, чаках си да имам 10 дни закъснение и тнаправих кръвен, стойността му беше 1995 на 9-10 ден закъснение, което беше очевадно, че означава повече от едно бебче. Така тръпнех в очакване до 10 дни заксъснение, но реално не си задавах въпроси защо ми е светла чертичката, защо ст-та на ЧХГ е толкова ниска и пр. Спестих си малко тревоги. Направих само един кръвен и след като получих резултата, вкъщи направих и един уринен, просто да видя двете чертички, е втората се появи веднага, на секундата и беше просто яко наситена, като контролната, че даже май и повече (при тези ст-ти на ЧХГ нормално).
Стискам палци това да е последното кървене, което виждаш за период от 9 месеца!!!
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Baby Time
«
Отговор #440 -:
август 25, 2010, 18:18:32 »
Гостенка, ами надявам се да си права, защото наистина се чувствам различно от останалите месеци... Мисля че избързах с теста, бях решила да чакам до началото на септември и тогава да правя, но това зацапване ме притесни и за това писах и после направих и тест. Не мисля че то е от имплантация, защото се появи в деня в който трябваше да ми дойде- 32 ден цикъла. По принцип овулацията ми е между 14-17 ден, поне лекарката така я определи чрез фолекулометрия. Струва ми се малко късно за имплантация, но не знам де, не съм абсолютно сигурна. Ще чакам до началото на септември и ако не ми дойде, а симптомите останат ще направя нов тест.
Активен
gostenka_82
Публикации: 2663
«
Отговор #441 -:
август 25, 2010, 18:21:26 »
Ами сега ли парвихте фоликуметрията или предните месеци, защото ову-то ти може да е била просто в друг ден. Дано съм права, мила, силно ти стискам палци!!!
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Baby Time
«
Отговор #442 -:
август 25, 2010, 18:47:15 »
Преди 3 месеца правихме последната фолекулометрия. Може и да се е изместила, но е ако е така със сигурност нищо не е станало, защото така се получи от 17-тия ден нищо не сме правили. Мъжът ми беше болен известно време и изобщо не ни беше до това... Така че май по-скоро клоня към това да повярвам на теста. Сега пак имам зацапване, може би е някакъв странен цикъл това
Както и да е, живи и здрави, все някога ще стане
Активен
maia_svet
Сватбар
«
Отговор #443 -:
август 25, 2010, 20:49:16 »
Ами изчетох ви с трепети , супер за хубавите новини на
menyanthe,
браво
Капризче
стискам палци всичко да е на ред и да не ти дойде ,знам че е трудно опитай да не мислиш намери си някакво занимание да минава времето,че ако си като мен ще трябва да се побъркаш
А относно тези Ову при всички и всеки месец е различно ,при мен лично този месец отчетох ову в 8 ден след МЦ и сега ми дойде на 23 ден ,точно както каза докито ми ,така че аз си оставам тук.
Моето Ову съм го отчитала в повечето случай на 11,12 и дори на 14-я ден а този месец на 8 ден.
Сега като гледам календара си в зачатие с този кратък период, Септември ще се окажа с два пъти ову ,както този месец пък с два пъти МЦ,ох странни работи стават.
Активен
red_roses
Професор
Публикации: 415
«
Отговор #444 -:
август 26, 2010, 08:28:15 »
Наистина е било затишие пред буря
. На всички пожелавам по едно тестче с две чертички
. Ние разбира се продължаваме да сме несериозни и не очаквам кой знае какво този месец, нещо май ни домързява , а и не сме взели идеята кой знае колко насериозно , но вече като изляза някъде само бебета са ми пред очите. Искам да кажа , че внушението е голяма работа. Аз още първия месец като спрях Ясмин-а и имах такива симптоми , че свят да ти се завие. Започна се едно придърпване в яйчниците , зацапване на 14-ия ден , постоянна сънливост , апетит и какво ли още не. Естествено всичко беше плод на фантазията ми. Една вечер даже ми се гадеше и то доста , а на мен не ми се е гадело без причина. Мислех си , че съм бременна въпреки , че тогава се пазехме с прекъснат акт и няма кой знае каква голяма вероятност. Тоя месец пък имам неустоим апетит , наистина не съм имала такъв до сега. По принцип винаги се ограничавам в яденето , не се тъпча, ям колкото мога по - здравословно , а тоя месец - нахранвам се и пак съм гладна. Вчера например ядох за обяд 5 сандвича Вита , те не са големи , но това не ме наяде и изядох почти половин шоколад и легнах да спя понеже изведнъж ми стана супер отмаляло
.Идеята ми беше , че когато чакаме двете чертички намираме повече симптоми в себе си , а реално както каза
dodo
те са далеч по - различни от тези , които си внушаваме.
Активен
Little flower
Сватбар
«
Отговор #445 -:
август 26, 2010, 09:01:22 »
Малън отчет от мен: закъснява ми 1 седмица, нямам никакви симптоми, не ми се спи или яде повече от нормалното
но ще си взема все пак едно тестче да проверя утре сутрин. Може и още да не ми се е оправил цикъла от спирането на противозачатъчните.
Активен
vanessssa
Сватбен ГУРУ
Когато сме двамата всичко е по- хубаво!
«
Отговор #446 -:
август 26, 2010, 09:07:38 »
Седамица закъснение и още не си направила тест
Браво за търпението!
Активен
red_roses
Професор
«
Отговор #447 -:
август 26, 2010, 09:14:20 »
Hope
, защо чак утре сутрин
? Иначе на мен така ми закъснява вече 2-ри цикъл , защото спрях Ясмин , нормално е ,но дано при теб не е закъснение на цикъла , а направо липса на такъв
.
Активен
Little flower
Сватбар
«
Отговор #448 -:
август 26, 2010, 09:22:23 »
Хихи,
Ванеса
, ами аз съм си търпелива и планирана
преди да започна хапчетата е имало случаи да позакъснее (4-5-6 дни), и затова сега не си давам много зор. Пък то ако има нещо, ще си го има и утре.
Red_roses
, а с по колко дни ти закъснява?! Аз вече трети месец не взимам - юни дойде нормално, юли подрани с 2 дни, сега го няма хич.
Активен
red_roses
Професор
«
Отговор #449 -:
август 26, 2010, 09:27:04 »
Ами до сега два месеца ми е идвало , от както спрях хапчетата. Първия месец закъснението беше 10 дена, за това правих и тест все пак , защото нямах големи съмнения , но пък такова голямо закъснение... На другия месец ми закъсня със 7 дена, но тест не съм правила , викам ще си чакам , защото знаех , че ще дойде. Явно почва да се регулира , но закъсненията ми са големи , преди бях пак с нередовен цикъл , но повече от 5 дена закъснение не съм имала. Всичко си ми е ок , просто ми е такъв цикъла
.
На теб сега ти закъснява с една седмица , което по принцип си е доста сериозно закъснение при условие , че до сега след спирането на ОК ти е идвало нормално.
«
Последна редакция: август 26, 2010, 09:28:51 от red_roses
»
Активен
Страници:
1
...
28
29
[
30
]