Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 10, 2024, 11:06:47
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на Dallila 19 .06. 2010
Страници:
1
...
5
6
[
7
]
8
9
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на Dallila 19 .06. 2010 (Прочетена 31579 пъти)
Dallila
Професор
Публикации: 423
Отг: Сватбата на Dallila 19 .06. 2010
«
Отговор #90 -:
юни 23, 2010, 14:25:58 »
В 14.30 трябваше да почнат да пристигат гостите, а ние почнахме грима към 14.10.Бях голяма картинка-с анцунг, потник и прическа с воал. *ROFL*Затворихме се с гримьорката в хола и забраних на който и да е да влиза, защото ме изнервят.
Отделно половинката вече даваше зор да изпращаме фотографката и оператора при тях, защото вече са пристигнали и ще ходят за кумове.Толкова изостанахме с графика, че когато те тръгнаха, аз още не бях гримирана.Не успяха да снимат роклята на закачалка и мен в завършен вид.Докато ме гримираха, фризьорката правеше прически на шаферките ми и на майка ми.С техните прически също се забави и положението ставаше напечено.Докато се дооправяха момичетата, аз реших, че мога и сама да се обличам.Представям си каква картинка съм била докато се мъча с тази огромна рокля. *ROFL*Фризьорката ме овика, че ще разваля прическата, но аз успях да я нахлузя, а шаферките само трябваше да ме завържат.Голяма игра падна с това.Към 15.20 най-после бях готова (УРА!)
.Малко след това дойдоха и фотографите и успях да се поснимам малко преди да дойдат сватбарите.Бях заложила фалшива охрана на вратата на спалнята, а аз се разположих в хола.То и без това нямаше място за голямата ми фуста в спалнята. 8PФотографката се затвори с мен и малките булки в хола и успя да ме наснима както трябва.Седя си аз на земята и слушам лудницата пред вратата.Горкия ми младоженец трябваше да обиколи апартамента преди да ме намери.Най-после се намърда при мен и първото нещо, което каза, беше „ти какво си се намърдала тука на тоя под”. Щях да го убия.
Явно се беше изнервил вече от бързане и от търсене.После се успокои и почна да се бъзика каква била тая хубава рокля, пък аз колко съм била хубава и тн .Оставихме хората да се почерпят в хола, а ние отидохме в спалнята да се поснимаме.В един момент ми писна да седим и вече исках да тръгваме към църквата, която беше от 17.00.Влизах и излизах от апартамента и хората ми се смееха, че нямам търпение.Голямо моткане беше, а аз бях толкова доволна, че най-после си обличам роклята и мога да се фръцкам с нея.Към 16.15 излязохме пред блока.Беше толкова емоционално.Всичко хора ни гледаха и ни се радваха (особено на мен
).Изиграхме едно хоро, повикахме и тръгнахме.Аз, шаферките и единия шафер в булченската кола, а младоженеца, кумовете и другия шафер в младоженската.
Паркирахме се пред църквата и чакахме да дойдат другите.В този момент с ужас установих, че сме забравили свещите и чашите.Часа беше 16.40, а до ритуала оставаха 20 минути.Обадих се на майка ми и тя набързо инструктира баща ми да отиде да ги вземе .
През това време се поснимахме през църквата и само се разхождах се радвах на шлейфа си.Всички се шегуваха, че съм почистила улиците.
Докато дойдат свещите и чашите закъсняхме за ритуала и поповете почнаха да дават зор.Ама какво да правим, ще чакат. Малко преди да влезем в църквата задуха един гаден вятър, появиха се облаци и стана тъмно и гадно.Добре че се бяхме разбрали вече, че тържеството ще е в ресторанта, за да не се притеснявам за това.Влязохме за ритуала.Обувките вече толкова ми стягаха, че само престъпвах от крак на крак.Съответно не можах да се съсредоточа върху думите на отчетата и само гледах хората и им се хилех.Някои от тях ми направиха забележка, но какво да направя. =]Дойде момента с размяната на короните.Докато обясняваха на кума какво да прави, аз се сетих как на сватбата на кумовете единия свещеник беше направил много забавна изцепка докато си пееше и почнах да се подхилквам.С много големи мъки корона се задържа на главата ми.То с тези цветя трудна работа.
Свършихме с ритуала и излязохме да пуснем гълъбите преди да завали.Аз си взех моя, половинката неговия.Неговия гълъб се оказа много страхлив и буен и той го изпусна.Беше голяма голяма картинка.Разхожда се пилето пред църквата, а младоженеца седи и го гледа и се чуди да го хване ли, да не го ли хваща.
*ROFL*Пуснах аз моя и другия излетя след него.В този момент заваля едн ужасен дъжд и се разминахме с желанието да направим откритва фотосесия.Заради дъжда ли, заради нещо друго ли, настъпи една неорганизация.Всички се чудеха какво да правят и в крайна сметка настана лудница.Разбрахме се с фотографите да отидем до един хотел да се снимаме и тръгнахме натам.Забравх си телефона в майка ми, младоженеца и баща ми, който караше фотографите, тръгнаха с гостите от Хасково да им покажат къде е хотела, в който ще спят, а аз останах само с шаферките.Бях побесняла.
Добре че в мен беше другия ми телефон, че да успея да се свържа с някого.Овиках и баща ми и младоженеца и който ми падна.Явно вече ми дойде нагоре.
Активен
Dallila
Професор
«
Отговор #91 -:
юни 23, 2010, 14:26:10 »
Добре че бяха шаферките ми да ме успокоят.Истински съкровища са.
В крайна сметка стигнахме до хотела и ни разрешиха да се снимаме.С влизането в хотела захвърлих обувките и почнах да ходя боса и да си чакам резервните обувки.Наснимахме се и към 18.50 тръгнахме към ресторанта за изнесения ритуал.Роклята ми горката беше станала на нищо заради дъжда, но какво да се прави.
Събраха се всички гости и водещата и нейните помощнички ги настаниха и им раздадоха герданите.Настаниха се и влязохме и ние за ритуала.Беше много хубав и чак се просълзих.Естествено успях да настъпя младоженеца и с гордост позирах така.
Мина ритуала и водещата обяви, че приятели на половинката ще върнат ключове от ергенската му квартира.Събрахме две шепи ключове, явно много е раздавал.
Седнах за 5 минути колкото кума да се изкаже.Речта му беше много хубава и всички му се радваха.След това се почнаха едни танци, едно чудо.След няколко песни докато хората си почиваха, изтанцувахме нашия първи танц.В крайна сметка избрах Васил Найденов и Силвия Кацарова-Всичко е любов.В този момент имах чувството, че въпреки всички хора около нас, съществуваме само ние и никой друг не е важен.Беше толкова хубаво, че не ми се искаше да свършва.
По-късно пак за почивка на гостите баща ми ни направи подарък фойерверки.Бяха страхотни.След това на голям екран прожектираха клипчето с нашето блиц интервю.Много се смяхме с отговорите.
Имахме хвърляне на букет, на жартиер, игра пред кумовете (имаше и кючекиня, която игра с тортата и стана още по-забавно), рязане на тортата, преобуване на бебета и състезание за най-дълга целувака между нас и кумовете.Беше страхотна и незабравима вечер въпреки всички организационни проблеми.
Имах голямото желание да отидем на диско, но в момента, в който седнах в колата, краката ми блокираха, та диското отпадна.
Прибрахме се към 2 и почнахме с разопаковането на подаръците.Като привършихме беше станало 4 часа и блаженно заспахме.
Това беше нашата хавайска приказка, която няма да забравим.
Активен
Мименце
Професор
Искам всичко!!!
«
Отговор #92 -:
юни 23, 2010, 14:36:20 »
Dallila
било е като в приказка. На места се смях с глас
Момента на изнервяне винаги го има, организацията е голяма, доста време преди това и винаги излиза нещо непридвидено и извънредно. Важното е ,че си била истинска принцеса!!!
Я кажи за тейбълките по масите с имена на острови. Много ми стана интересно
И снимки чакаме
Желая Ви семейно щастие, разбирателство и хармония!!!
Активен
Dallila
Професор
«
Отговор #93 -:
юни 23, 2010, 14:49:21 »
Мименце, картичките за масите бяха от едната страна с номерче, а от другата с име на хавайски остров.Не знам дали някой забеляза, но аз си знаех
В галерията съм сложила една картичка с име на остров Макупапапа.Като цяло са сложнички и затова сложих и номер за по-лесно намиране,
Снимки за сега имам само любителски и ще кача тези дни.
Благодаря за пожеланията, да ти се връщат
Активен
Мименце
Професор
Искам всичко!!!
«
Отговор #94 -:
юни 23, 2010, 14:54:13 »
Наде
, страхотни неща си показала в галерията
Сега видях и картичката, много оригинално решение е това с имената на островите. Няма значение дали гостите са забелязали или не са, важното е , че си създала атмосферата на ВАшата хавайска приказка
Ще те следя за снимките
Активен
Dallila
Професор
«
Отговор #95 -:
юни 23, 2010, 15:19:53 »
Слагам сега няколко докато се наканя да оправя албума!
«
Последна редакция: февруари 04, 2012, 23:08:14 от maria_lakova
»
Активен
savka
Сватбар
«
Отговор #96 -:
юни 28, 2010, 18:41:16 »
Dallila
страхотни сте
А с двете коли и надписите им е много оригинално
Личи си че е ставало купон
Сега ни остава прекрасния спомен и мнооогооото емоций
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
«
Отговор #97 -:
юни 28, 2010, 22:42:16 »
Dallila
, много искам да видя снимка на двете коли с табелките
А вие защо така плахо нагазихте в басейна?
Активен
Ariel
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #98 -:
юни 29, 2010, 21:50:39 »
Лелеее, като чета разказчето и направо... Лудницата при вас е била пълна! Снимките са много хубави, било е купон на макс! Ех, какво повече може да иска човек... Успех в живота мила Dallila!
Активен
Dallila
Професор
«
Отговор #99 -:
юли 14, 2010, 08:27:13 »
Ето ме и мен.Вчера се завърнахме от медена почивка и сега се опитвам да влизам в релси.
За нагазването в басейна мога да кажа, че роклята ми и суха беше тежка, а за мокра не ми се мисли.
Ариел, много ти благодаря и ти пожелавам да ти се връща стократно.
Модератор: Редакцията е извършена по молба на Dallila
«
Последна редакция: юли 23, 2010, 09:48:32 от ˙·٠Bulechka™٠·˙
»
Активен
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
яхнала метлата
«
Отговор #100 -:
юли 14, 2010, 08:32:25 »
Охо, булка ти се завърна
Как беше медената почивка?
Активен
Dallila
Професор
«
Отговор #101 -:
юли 14, 2010, 08:35:04 »
За съжаление
Хич не ми се тръгваше, така си ми беше хубаво на плажа.
Почивката беше супер.Като се осъзная на кой свят съм и преживея шока, че се прибрах и още на летището ме заля бг простотията, ще кача снимки.
Активен
Vessy
Сватбар
влюбена в живота и в мъжа си :-)
«
Отговор #102 -:
юли 14, 2010, 09:37:24 »
Добре дошла в България
Активен
Ariel
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #103 -:
юли 14, 2010, 11:21:36 »
Цитат на: Dallila в юли 14, 2010, 08:35:04
Като се осъзная на кой свят съм и преживея шока, че се прибрах и още на летището ме заля бг простотията, ще кача снимки.
Ммм, дааа! Много познато!
Искаме снимки!
Активен
asseto
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #104 -:
юли 14, 2010, 12:00:20 »
Dallila, къде бяхте на меден месец, че съм пропуснала?
Снимкиии, да се включа и аз сред желаещите.
Активен
Страници:
1
...
5
6
[
7
]
8
9
Нагоре