Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 01, 2024, 00:53:06
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на biersdorf-23.05.2010
Страници: [
1
]
2
3
Всички
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на biersdorf-23.05.2010 (Прочетена 13932 пъти)
michelle
Сватбен ШАМАН
Сватбата на biersdorf-23.05.2010
«
-:
април 23, 2010, 12:56:55 »
Точно след месец две влюбени човечета ще се решат завинаги да са заедно
Приятни оставащи дни от подготовката
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805
Имам всичко.
Отг: Сватбата на biersdorf-23.05.2010
«
Отговор #1 -:
април 23, 2010, 13:56:32 »
Biersdorf
, честита темичка от мен!
Аз си имам някаква слабост към теб, защо не знам, но е факт, така че определено тук ще надничам по-честичко
Желая ти всичко да се случи, както вие искате! Сватбата ви да бъде вашата сбъдната приказка, а истинското щастие да започне от този ден нататък!
Каже сега до къде си, какво предстои, какво те тревожи, радва?
Активен
Dallila
Професор
Публикации: 423
«
Отговор #2 -:
април 23, 2010, 14:56:31 »
Честита темичка,
Biersdorf
.
Пожелавам ти сватбата ви да бъде красива и неповторима приказка, която поставя началото на един хармоничен и пълен любов и разбирателство живот.
Не се сещам да съм виждала роклята, която си си харесала, но като гледам колко си мъничка и нежна, ще си една прекрасна булка.
Активен
Zori83
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #3 -:
април 23, 2010, 15:31:36 »
Честита темичка, мила
Пожелавам ти оставащите дни да минат неусетно в трепетната подготовка за така дългоочаквания от вас ден. А сватбата да надмине всичките ви очаквания
Активен
biersdorf
Ентусиаст
"Няма попътен вятър за кораб без посока." Чърчил
«
Отговор #4 -:
април 24, 2010, 17:21:36 »
Хей, прекрасни сте! Тръпки от радост ме побиха като видях, че имам своя тема! Обещавам да попълня галерията съвсем скоро
. Днес се връщаме от Асеновград, където взехме готовата вече сватбена рокля, ритуални чаши, свещи, поръчахме и подаръчета за гостите. Всичко това остана в дома на майка и татко, но съвсем скоро обещавам да снимам , защото изключително мило ми е да споделям с вас емоциите си. Да ви призная покупките днес освен вълнуващи бяха и изморителни, толкова голям избор и толкова магазини, но се надявам да сме направили добър избор. Това, което ни остава да свършим, мисля не е никак малко, въпреки, че мислех, че сме достатъчно организирани-костюм за бъдещият съпруг сме набелязали, но все още не сме купили (той е спокоен, пък и предполагам е искал първо аз да си набавя нужните неща, затова и се забавихме с неговите покупки), също обувки и необходимите аксесоари-колан, риза и т.н. (тази седмица сме набелязали и това да стане). Предстоят и повторни срещи с водеща, DJ, видеооператор, агенция по украса. Не знам дали ви споделих, че мислим да изненадаме двете майки с по едно златно сърчице, което да остане като спомен от нашата сватба и винаги да напомня за обичта ни. Избрали сме и подходящ (според моите разбирания) стих, който водещата да прочете след което да поднесем и своите подаръци (това също обещавам да снимам). Сигурно забравям да споделя куп неща, но пък благодарение на вас имам тема, която да попълвам:)
Още веднъж специални благодарности на
michelle
за вниманието и за прекрасното пожелание, за това, че подготви тема, в която да си бъбрим без да се притеснявам, че спамя!
на
velvet
, защото ми е изключително приятно да се засечем и бъбрим из темите
на
Zori83
и
Dallila
за това, че споделят емоциите ми и за милите пожелания
Активен
biersdorf
Ентусиаст
«
Отговор #5 -:
април 27, 2010, 18:53:52 »
Момичета, тъй като ми подарихте тема, не се притеснявам, че спамя и си позволявам да постна два поредни коментара
Тъй като обещах снимки на последните покупки, а още не съм отишла до майка да ги снимам, реших, че най-малкото което мога да направя е да снимам сърцата, които купихме за двете майки, поствам и стиха, който ще предшества подаръка. Изчетох много подобни, преди да реша, че ще бъде именно този-трябва да ви кажа, че също не исках да е прекалено сълзливо, но знам, че който и да е ще им въздейства емоционално, затова се спрях на този, който е най-близо до моята душевност. Да знаете приемам критики, така, че ако имате забележки, слушам на драго сърце.
Да кажа като някои поети,
че имаш сняг в косите,ме е срам.
Ще падат,ще се стопят снеговете.
Косите ти все бели ще са, знам.
Не е то сняг.Там косъм подир косъм
и кичур подир кичур е белял
със дните, що на всяка майка носят
едничка радост, хранена с печал.
Едничка радост:чедото да види
от пътищата в най-добрия път.
И нему хорско зло да не завиди.
Умът му мисли зли да не мрачат.
Затуй,когато вечер аз заспивам,
от мен отнемаш с топла длан скръбта
и някъде в сърцето си я скриваш,
но като сняг над тебе пада тя.
Бил ран,бил късен,нивга не забравя
снегът добрата майчина глава.
Светът пред него три поклона прави.
Не! Сняг не е. Слънце е това!
Това е изборът ни за първи сватбен танц
http://vbox7.com/play:e48b5233
Танц-кум и кума:
http://vbox7.com/play:487a4c89
Танц на младоженеца с майка му:
http://vbox7.com/play:930b0fd5
Танц-аз и татко (ужасно любима моя песен):
http://vbox7.com/play:b30967fe
Тези две безкрайно нежни песни, искам да звучат като финал на вечерта
http://www.youtube.com/watch?v=840B27zYfOk
http://www.youtube.com/watch?v=hs7lJZy6Ed4
Активен
stefanel
Сватбар
Публикации: 212
Не искам много,искам всичко :)
«
Отговор #6 -:
април 28, 2010, 14:26:07 »
Biersdorf,стихчетата за майките са невероятни,мен ме просълзиха,а не знам за тях
Това е голямо уважение и жест към тях и съм сигурна,че ще ги направиш невероятно щастливи
Активен
biersdorf
Ентусиаст
«
Отговор #7 -:
април 28, 2010, 14:34:08 »
stefanel-благодаря ти, иска ни се по някакъв начин да им покажем благодарността си и това ни се стори подходящ и емоционален начин
Активен
me4enceto
Сватбар
«
Отговор #8 -:
април 29, 2010, 13:46:20 »
Ох, просълзи ме. прекрасен текст - само едно - незнам, колко са годишни, но моята майка примерно е на 49 и не мисля, че ще остане доволна, ако намкна, че вече не е толкова млада - тоо е ясно, при положение, че дъщеря й се жени, но само това си мислех - ако мислиш, че няма да се засегнат на възраст - текста е много прочувствен
Активен
Dallila
Професор
Публикации: 423
«
Отговор #9 -:
април 29, 2010, 14:07:34 »
biersdorf
, стихчето е страхотно, направо настръхнах като го прочетох.Песните, които си избрала са много въздействащи и подходящи за случая.
Активен
biersdorf
Ентусиаст
«
Отговор #10 -:
май 02, 2010, 12:08:33 »
me4enceto
и моята майка е на 49, но да ти призная не ми се вярва да се засегнат на възраст:) Качила съм снимки на всички дреболийка без късметчетата за хвърляне, защото бързах да нащракам всичко, за нула време, а тях все не успявах да ги фокусирам или светлината не беше подходяща.
С подготовката се движим по следния начин:
- от 2 дни имаме костюм за младоженеца+риза+вратовръзка (остават обувки и колан);
- днес бяхме на среща с управителката на ресторанта +агенция по украса, уточнихме меню, разположение на маси, украса;
- всичко що се отнася до мен сме набавили-рокля+ръкавели+чанта+обувки+бельо+бижута;
- набавили сме и всички дреболии чаши, свещи, шампанксо, късмети и др.
- купила съм медицински остава да отидем до лични лекари и оттам на изследвания;
- тортата сме харесали и уговорили да я поръчаме седмица преди сватбата;
- имам уговорен час за прическа и маникюр+педикюр (предстои пробна прическа);
Сигурно забравям нещо, но ако се сетя ще допълвам списъка. Не остана и време да снимам костюма на младоженеца, тъй като от магазина директно го занесохме при свекървата, от където ще се облича и тръгва Димитър, та дано не забравя скоро да отида и направя снимки. Иначе на цвят е черен (но не катранено черно) на леки раета, риза цвят шампанско, вратовръзка тъмна като костюма.
Активен
me4enceto
Сватбар
«
Отговор #11 -:
май 04, 2010, 11:18:49 »
Как си? Минахте ли през ритуалната? аз нещо се притесних с тези изследвания, че си е разправия ... Аз незнаех, че се копуват и че се ходи до личните лекари, моля те сподели какво си разучила. Аз се обадих в центъра, където фирмата ме осигурява и ми казаха - прави се васерман и спин по желание и после подписи от 3 ма лекари и после с тази бележка в психодиспансера за подпис и печат и след това - ритуалния дом. Така ли е или изпускам нещо?
Активен
biersdorf
Ентусиаст
«
Отговор #12 -:
май 04, 2010, 12:05:29 »
Да ти призная и аз съм притеснена за изследванията, защото си е разправия, пък и трябва да имаш свободно време, а ние по цял ден сме на работа. Купих медицинки от книжарницата и мислех, че първо се ходи при личната лекарка с тях, но добре, че вчера вечерта и звъннах и тя ми каза да минем 1-во през кожен лекар (тук май се включва изследването за васерман и др. болести), след това при психолог и след като получим два печата да отидем при нея за заверка и там май се поставя някакъв изходящ номер на който наблегнаха в съвета, че е задължителен. Тази вечер отиваме да проучим кой кога е на смяна, че до колкото знам изследването за васерман става бавно. Ние сме от малък град и го пращат в областния, та... не знам голяма разправия си е... като науча нещо повече ще пиша
Активен
tsvetentse1
Сватбар
«
Отговор #13 -:
май 04, 2010, 12:16:45 »
Уоу, колко сложно. Нямате ли вариант да го направите в частна клиника, доколкото знам не е много скъпо, поне ще си спестите размотаванията?
Активен
biersdorf
Ентусиаст
«
Отговор #14 -:
май 04, 2010, 12:55:41 »
И на мен ми звучи много сложно и голямо размотаване ще падне. В Димитровград нямаме частна клиника, а в Хасково да ти призная не знам как са цените и дали всичко ще стане от веднъж. Тук личната ми каза, че взимат около 8 лв. (на човек) за васерман и 5лв. при психолог и като включим потребителски такси при личния лекар-приблизително 30 лв. ще ни излезе.
Активен
Страници: [
1
]
2
3
Всички
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата