Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 23:56:22

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Булчински Рокли - 14"  (Прочетена 178449 пъти)

asseto
Сватбен ГУРУ
Публикации: 557

Моят сватбен албум

« Отговор #345 -: юни 24, 2010, 14:44:39 »

ivelina1984, роклята е наистина страхотна и съм напълно съгласна с момичетата преди мен. Щом не спираш да мислиш за нея вече три дни, то няма какво повече да се колебаеш, според мен.

Относно роклите на inna028 - аз гласувам за третата. Просто някак си най-много ти пасва. И другите са много хубави, но като че ли тази е "твоята".  smile
Активен
ina0208
Ентусиаст
**
Публикации: 76

« Отговор #346 -: юни 24, 2010, 18:17:36 »

Благодаря ви момичета,страхотни сте give_rose

Илинор,твоята рокля е уникална,нямам думи,браво Bravo
Активен
tweety bird
Сватбен ГУРУ
Публикации: 908

Моят сватбен албум

« Отговор #347 -: юни 24, 2010, 20:16:09 »

ivelina1984, роклята е наистина страхотна и съм напълно съгласна с момичетата преди мен. Щом не спираш да мислиш за нея вече три дни, то няма какво повече да се колебаеш, според мен.

Миличка, да ти кажа както казва годеникът ми "барабанът ти не бие на едно място". На мен роклята ми е най-големия проблем. На всеки един месец си сменям мнението. Бях показала една огромна розова рокля и 2м. си мислех, че ще е това. После харесах една друга, която я мислих 3м. до преди няколко седмици. Ама всеки ден и нощ мислех за тази рокля, исках гоооооляма рокля, не я мислех само три дни. Докато преди няколко седмици реших, че ще е по-прибрана рокля, да не кажа почти по мен smile Може би защото мерих и огромни...не знам...аз съм пробвала само две рокли тука. Сега като се замисля, май съм сложен случай, само аз ги мисля така и си сменям мнението. Ето последната рокля. която можеха да ми я ушият в розово от Израел, само че исках да е с друго бюстие с повече дантела и по-малко сваровски,че тези имат малко повече като кич на тази рокля....та тази излизаше $5000. Просто обожавах големи поли и като я видях полудях...но сега вече не ...smile Объркано ми е винаги. Като пиша в тази тема винаги ми е обръкано де:) ето я роклята с която мислех, че ще съм. Естествено за ресторанта мислех само да запазя бюстието и да съм с по-удобна поличка, някаква къса...защото тази пола е с 5 обръча.  tease, ако я правех исках само да е с много тюл отдолу, но нямаше да има такъв ефект. Имаше плюс това, че можех да настъпя младоженеца след подписа, а той да не може, защото нямаше как да ми намери краката  pardon
http://www.fanni-arev.com/webfiles/pichtml/e2010/ef9.html
Активен
pebbles
Сватбен ГУРУ
Публикации: 763

Моят сватбен албум

« Отговор #348 -: юни 24, 2010, 20:34:26 »

ina0208, обикновено се въздържам от такъв сорт мнения, но при теб не можах да се сдържа. Извинявам се предварително, не ми обръщай внимание, ако предпочиташ. Видях ти снимката от рождения ден с белия потник и дребния сладур до теб. И след като те бях гледала във всички бели рокли в галерията ти се учудих колко хубава жена си. Т.е., според мен, това означава, че трябва да продължиш с търсенето на рокля. Не смятам че на която и да е от снимките с рокли си толкова хубава, колкото на снимката от рождения ден. Защо не потърсиш рокля с такъв тип деколте като на потника. Или нещо различно от деколтетата, които си показала в галерията.
Активен
conflate
Сватбар
Публикации: 227

« Отговор #349 -: юни 24, 2010, 22:14:21 »

Момичета - проблем!
Не могат да ми скъсят роклята  cray Поне не така, че да не личи грозно отрязано. Роклята е с горен пласт органза с лепени (както се установи днес) апликации от дантела. Аз мислех, че е цял горен пласт дантела, зверихме се 1 час с шивачката и нищо не измисляме. Аз мислех, че тя ще е опитна и ще има идеи как да стане, но... Просто роклята е цяла, не е рязана - на кръста, на ханша или където и да е, от където да се дръпне 3см (толкова трябва) нагоре и да ми е точно на дължина. Отдолу е поръбена с дантела - органзата е облечена с лепена апликация от дантела (на основа на тюл). Оф не знам дали го обясних както трябва. Всеки случай ако се отреже долния ръб - се отрязва това красиво поръбване, което е вълнообразно. КОнсултантката, която беше на работа, когато я избирах и капарирах ми каза, че ще стане без да си личи, ако трябва ще се бродира долния ръб наново ръчно, но според шивачката няма как да стане. Някой имал ли е подобен проблем? В понеделник ще ме заведат при друга шивачка с която работят, да видим дали има други идеи. Но за момента не виждам разрешение, освен да си купя нови обувки с 10см ток - тогава скъсяването отпада...Но и краката ми ще бъдат зачеркнати рано-рано  sad
Активен
liony2000
Сватбар
Публикации: 164

Моят сватбен албум

« Отговор #350 -: юни 24, 2010, 22:25:45 »

Ето я и моята рокля.Излизах ,пробвах и нищо.Накрая хванах мъжа ми и го заведох в един магазин.Още на витрината я харесахме и ми пасна на извивките идеално и я капарирахме.Само ,че моята е с бордо лента. danceg
Активен
stefanel
Сватбар
Публикации: 212

Не искам много,искам всичко :)

Моят сватбен албум

« Отговор #351 -: юни 24, 2010, 22:28:46 »

Tweety bird,роклята,която си показала на Fanni Arev....,не знам,направо ми спря дъха...кълна се...Просто е неземна,няма думи да се опише  Eeager
Активен
tweety bird
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #352 -: юни 25, 2010, 03:44:46 »

Tweety bird,роклята,която си показала на Fanni Arev....,не знам,направо ми спря дъха...кълна се...Просто е неземна,няма думи да се опише  Eeager
STEfanel, аз също така реагирах. За 6м. мисля, че съм изгледала повечето рокли на света, които са ушити  tease и всеки ден търся нови и нови, когато попаднах на тази направо унемях, само бюстието исках по-различно,затова ги питах дали може и те казаха, да. Обаче полата я сънувах 3-4месеца. Всяка сутрин и всяка вечер си мислех за нея, все едно е мъжът ми:)))))))))))))))))))))))))
Не знам сега съм на вълна по-тесни рокли, може би защото тук мерих една подобна, но не чак толкова голяма и мисля, че роклите по мен ми по-отиват. Но тази пола беше може би все още е така, мечтаната ми. Затова замислих и за ресторанта да съм с късичка за танците, а и да не се налага никой да идва с мен до тоалетната smile
Активен
tweety bird
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #353 -: юни 25, 2010, 04:12:41 »

Момичета в една друга тема BUBU ми каза един магазин в който се шият дрехи за спортни танци...ако и вие знаете такива магазини, бихте ли ми споделила къде има и адресите съответно, мислех си, че предимно в Асеновград го шият.
Активен
asseto
Сватбен ГУРУ
Публикации: 557

Моят сватбен албум

« Отговор #354 -: юни 25, 2010, 09:40:15 »

tweety bird, полата на тази рокля наистина е невероятна. На мен бюстието не ми допада, но полата е приказна просто.
Както и да е, относно колебанията ти – с гледане не става, поне по мое мнение. Аз също месеци наред гледах в интернет, гледах в списания, гледах къде ли не. Бях се влюбила не в една, ами в няколко. Една конкретна рокля, като я видях на снимка, и коленете ми омекнаха. Обаче установих, че този тип на мен просто не ми стояха добре. В смисъл, някои не пасваха на фигурата ми, други бяха ок, но... просто не бяха за мен, не се чувствах себе си в тях. Аз съм писала и преди – гледах се в огледалото и не можех да се възприема.
Та ако вече си мерила дадена рокля, трепнало ти е отвътре, не си искала да я съблечеш и дни наред я мислиш, значи тя е твоята. Пак казвам, лично мнение, но рокли на снимки са едно, роклята на теб е съвсем друго.
Активен
vilenceto
Професор
Публикации: 409

Моят сватбен албум

« Отговор #355 -: юни 25, 2010, 09:55:33 »

абсолютно съм съгласна с мнението на asseto, и аз като тебе tweetybird бях прегледала где що сайт има за рокли и от китайските щях да си поръчвам даже по едно време. Моделите, които харесвах на снимка бяха едни тежки рокли с дълги шлейфове и т.н., в момента в който реших да обиколя магазините преди да тръгна да поръчвам по интернет и пробвах този тип рокли  angry ужас, направо се изгубвах в тях, въобще не си се представях така.... до момента в който я открих (но този момент вече съм го описвала  girl_wink ) ще я намериш tweetybird аз просто мисля че трябва да пробваш повечко рокли.
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

« Отговор #356 -: юни 25, 2010, 10:05:53 »

Прави ми впечатление, че много малко жени от форума (казвам малко, защото сигурно ги има, но за мен са николко от прочетенето до сега) си шият роклите. Аз например имам ясна представа каква ще бъде сватбената ми рокля. Нямам желание да обикалям магазини и да меря безброй рокли, докато намеря моята, защото Моята е в съзнанието ми. Знам точно как искам да изглежда и как да бъде направена. Много ми е странно, че не си се представяте в някакъв тип рокля, а мерите ли, гледате и никоя не успява да грабне истински сърцето ви. Поста ми може би е по-конкретно към tweetybird, но и към всички останали, които търсят и в никакъв случай не е заяждачески. Надявам се да не ме разберете погрешно. И успех, най важното!
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #357 -: юни 25, 2010, 10:10:41 »

Наделина, аз имам обяснение за малцината момичета с шити по поръчка рокли. Според мен повечето не познават достатъчно добър и доказал се шивач, на който да поверят шиенето на булчинска рокля (което не е като да се ушие дамски костюм). Освен това съществува и риска да не се получи 1:1 с това, което искаш. Затова може би повечето сме решили да заложим на сигурния вариант, макар че може да отнеме повечко време и да е свързано с повече обикаляне.
Активен
Lilium
Ентусиаст
**
Публикации: 83

« Отговор #358 -: юни 25, 2010, 10:24:22 »

Аз уважам личното мнение и решение на всеки, лично аз предпочетох да си купя вместо да шия (въпреки че имам 3 месеца до сватбата и не една, ами три могат да ми ушият за това време), но честно казано не ми се занимава, Споделям мнението на Велвет, че рискът да не попаднеш на добър шивач или пък да не уцелиш същите платове, или пък крайния резултат да не е 1:1 е много голям (поне за мен). Лично аз не познавам добри шивачки и второ нищо не разбирам от платове. Но пак казвам, всеки си решава , една моя позната си шие в Асеноврад в момента роклята по снимка, като има резултат ще ви кажа smile
Активен
divanetata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 499

Моят сватбен албум

« Отговор #359 -: юни 25, 2010, 10:51:42 »

И аз съм съгласна с Velvet. Досега, когато съм ползвала шивач дори само за корекция, съм оставала разочарована. Как в такъв случай да се доверя на някой да ми шие сватбената рокля  angry Със сигурност има добри шивачи, но аз не познавам такива.
Има и още нещо - рискът да не стане това, което искаме, е доста голям. Дали шивачът ще разбере какво искаме? Дали ще може да го изпълни добре? А как ще ни стои? Аз например знам много добре (до най - малкия детайл) каква рокля искам. Дори я намерих - моделът е на Casablanca bridal. Беше точно това, което си представях месеци преди да я видя в нета. Все едно аз бях правила модела  girl_in_love Да, обаче в бутика на M.Tyler я нямаха налична. Можеше да се поръча по каталог, но как ще ми стои? Дали ще се харесам? Дали ще ми е удобна? Може би ако бях с манекенски мерки щях да рискувам, защото на човек с перфектна фигура общо взето всичко му стои. Обаче не съм с такава фигура и не ми се рискуваше  angry
Винаги ми е било притеснено, когато трябва да ми правят нещо по поръчка само по обяснения. Опитът ми с халките ни потвърждава това притеснение  Wink
Активен
Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: