Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 12, 2024, 19:25:46
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
"Булчински Рокли - 14"
Страници:
1
...
10
11
[
12
]
13
14
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: "Булчински Рокли - 14" (Прочетена 178233 пъти)
pepche
Сватбар
Отг: "Булчински Рокли - 14"
«
Отговор #165 -:
май 20, 2010, 10:48:02 »
elica_arteks
роклята е просто страхотна, поздравления
Относно презрамките или остави тези или без, иначе с тънки ми се струва, че ще се поразвали визията в горната част
все пак пробвай и трите варианта с бижуто което си избрала за да видиш как ще изглежда
Активен
divanetata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 499
«
Отговор #166 -:
май 20, 2010, 10:49:32 »
Elica_arteks, много добър избор
Според мен роклята позволява да се махнат презрамките или пък да се сложат тънки, но ще изглежда по съвсем друг начин. Като че ли най - интересното в нея са именно презрамките
Също трябва да помислиш, ако ги махнеш напълно, дали ще ти е удобно
Активен
♥ Тiama ♥
Сватбен ГУРУ
"Do you think that our love can create miracles?"
«
Отговор #167 -:
май 20, 2010, 10:54:01 »
Elica_arteks, роклята е просто разкошна! Споделям обаче мнението на другите момичета, че презрамките са част от чара й и според мен не трябва да ги махаш или сменяш с други
Активен
asseto
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #168 -:
май 20, 2010, 11:37:37 »
Elica_arteks, аз мисля, че на тази рокля няма как да се махнат презрамките, тъй като са част от самата дантела на роклята, естествено продължение. А и на мен не ми се струват дебели, напротив, точно те придават завършеност на модела. Но крайното решение си е твое, разбира се.
Иначе роклята наистина е прекрасна.
Активен
Lilium
Ентусиаст
Публикации: 83
«
Отговор #169 -:
май 20, 2010, 11:49:01 »
Elica_arteks, аз също съм на мнение да не се махат призрамките, но това е моето виждане
зависи с какви бижута ще бъдеш, но според мен каквото и да направиш с презрамките, тази рокля винаги ще бъде прекрасна
Поздравления за добрия избор
Активен
Dallila
Професор
Публикации: 423
«
Отговор #170 -:
май 20, 2010, 11:59:10 »
Elica_arteks, роклята е просто невероятна.Мога само да те поздравя за избора.
Както казаха и другите момичета, презрамките са част от чара на роклята, ще изглежда доста по-различно без тях.
Активен
pebbles
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #171 -:
май 20, 2010, 12:02:54 »
spzd, аз смятам, че кантът е по-удачният вариант. Защото цветната дантела най-вероятно ще простее. Трябва да е безкрайно скъпа и качествена за да не простее на бял фон. Та, снимки на "окантени" рокли:
. Дано си харесаш нещо. А, освен това, цветната панделка също е добър вариант. На мен ми се искаше нещо такова, ама младоженецът каза "Как, булченската рокля трябва да е бяла!" и аз клекнах.
Опс, копирала съм малките снимки. За да си ги разгледаш на спокойствие
http://www.bestbridalprices.com/wedding-dresses-mori-lee-wedding-dresses-c-1_42.html?page=6
Активен
elica_arteks
Ентусиаст
«
Отговор #172 -:
май 20, 2010, 12:36:47 »
Благодаря момичета, че така активно ми отговорихте. Има още 2 месеца да реша какво да правя с презрамките. Ще се пробвам на фотошоп да я направя и в другите 2 варианта и може пак да се допитам до вас.
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648
«
Отговор #173 -:
май 20, 2010, 13:50:13 »
spzd аз мисля, че с друг цвят дантела, който обаче не се откроява ще стои добре, моята беше със златна дантела, не е вижда много добре на снимките, но и моето златно беше бледо, харесвам и с по тъмно злато и сребро.виждала съм и с розова дантела и беше много добре
аз честно казано не харесвам цветни пандели и кантове
Активен
Dinna
Професор
Публикации: 310
«
Отговор #174 -:
май 20, 2010, 14:49:29 »
elica_arteks
и аз да се включа
Роклята е прекрасна, но и аз си мисля, че не трябва да и махаш презрамките. Чара и и два точно от това.
Активен
Doni M
Сватбар
«
Отговор #175 -:
май 20, 2010, 21:17:54 »
Еlica_arteks, честита рокля. Просто е страхотна. Моето мнение е да не пипаш модела. Ако е без презрамки имай предвид, че няма да е стабилна и не искам да си представям какво ще стане при рязко движение при хвърляне на букета. Аз като мерих рокли винаги "хвърлях" букета. При тези, които при движението се смъкваха и ми изкачаха гърдите, отпадаха от списъка с одобрените. Така, че имай го това предвид
Spzd, моята рокля ще е с цветен акцент - панделка в бордо. Най-добре купи малко сатенена лента в желания цвят и като мериш налагай - роза, панделка или каквото ти хареса според модела. При подобен акцент е добре роклята като модел да е по изчистена, за да не стане прекалено натруфена. Успех!
Активен
conflate
Сватбар
Публикации: 227
«
Отговор #176 -:
май 21, 2010, 09:34:00 »
Elica_arteks - и аз мерих тази рокля там
Беше близо до представите ми и отпадна само заради презрамките. Тъй като съм я виждала/слагала знам какво те притеснява и на снимката не изглежда точно така, наистина на снимката е "завършена" с тези презрамки, но на живо и на мен ми "грубеят". Тогава пробвах как би стояла без (загънахме дантелата навътре) и я сложих така - хареса ми повече, но тъй като няма корсет в горната част не виждам как ще се задържи достатъчно стабилно. "Чашките" също са твърде меки, не като на рокли замислени да се задържат на място без презрамки. Аз те подкрепям в идеята да смениш прерамките, но ако я оставиш без...възможно е да се махнат от гледна точна на преправяне, но според мен ще си неспокойна дали ще си седи на мястото както трябва. Съвсем тънки презрамки доста ще я променят като насоченост на тази романтична визия, но може да се измислят някакви средно широки може би
Като цяло роклята е разкошна, просто помисли с какво би направила компромис в горната част, може пък да зачеркнеш едрото бижу
Активен
Dinna
Професор
Публикации: 310
«
Отговор #177 -:
май 21, 2010, 11:10:30 »
Момичета вчера бях на първа проба
Роклята е разкошна, толкова и се радвам. От както я поръчах декември чак сега я видях и даже по-хубава ми се вижда
Ще има нужда от стесняване малко, но сега ще ходя на всеки две седмици до сватбата. Сега само обувките останаха най-трудни те се оказаха. Нямам снимка аз с роклята, но може да видите коя е в галерията
Активен
divanetata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 499
«
Отговор #178 -:
май 21, 2010, 12:11:38 »
Dinna, роклята е много красива
Активен
elica_arteks
Ентусиаст
«
Отговор #179 -:
май 21, 2010, 12:28:27 »
Dinna Честита рокля. Много е хубава
conflate да, наистина не са твърди чашките на роклята, но от магазина ми казаха,че ще ги коригират, ще сложим допълнителни. Дано не са ме заблудили и да не се държи роклята
Аз мисля за тънки презрамки с камъчета като на роклята, тя нали ще се скъси и ще използваме тези от отрязаната част на роклята. Аз не искам да рискувам без презрамки, мисля само за подписването да съм без тях, а после да ги закача. Те нали се правят да могат да се махат и слагат. Оф незнам ти сега много ме притесни, че може да пада
ама аз направо се влюбих в нея и неможах да и устоя, въобще не съм се замисляла толкова много. Дано не са ме заблудили от магазина, че ще го оправят. На теб какво ти обясниха?
«
Последна редакция: май 21, 2010, 12:33:10 от elica_arteks
»
Активен
Страници:
1
...
10
11
[
12
]