Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 12, 2024, 18:59:02

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Булчински Рокли - 14"  (Прочетена 178224 пъти)

melusina
Ентусиаст
**
Публикации: 130

Коя е думата с 4 букви, която се пише с 5 грешки?

« Отговор #135 -: май 13, 2010, 13:33:35 »

ina0208, скъпички са роклите във Феде, но пък са много хубави и по-интересни като модели - все пак се водят дизайнерски. Можеш да преговаряш за цената в магазина - една позната така успя миналата есен да уговори рокля за към 1000 лева, като се разбраха с дизайнерката моделът, който булката си беше избрала, да бъде изработен с не толкова скъпи платове - и качеството не пострада в никакъв случай, роклята беше невероятно шик!
Активен
onedream
Любопитен
*
Публикации: 32

« Отговор #136 -: май 13, 2010, 14:11:02 »

Благодаря за коментарите, особено на conflate smile Непременно ще проверя във Валентинс, на първо място ми е в списъка. Много ще се радвам, ако роклите са по 1500- толкова бих прежалила, но 2200... Даже моделът им "julie" е точно това, което търся. conflate   можеш ли да споделиш кой е твоят модел от там и как е цената smile Колкото до негативните коментари смятам, че никой не е застрахован от гафове за съжаление  nea и се надявам всичко да мине по вода с роклята ти smile
Zafira, много хубава рокля и ти стои прекрасно:)
Активен
silvana_paunova
Ентусиаст
**
Публикации: 53

Моят сватбен албум

« Отговор #137 -: май 13, 2010, 16:31:32 »

Здравейте момичета smile
Днес бях във Феде-екстравагантни и нетрадиционни рокли, определено ще допаднат на някой, който иска да избяга от общоприетото:)) Лично аз си харесах роклята, която е на манекена им-стои ми страхотно, единствено цената засега ме притеснява-2200 лв. Но е от последните им модели, определено имаше и по-евтини, но и красиви рокли:)
Искам да ви попитам за Shushi? как вървят цените и дали се предлага под наем...
Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #138 -: май 13, 2010, 16:41:32 »

И аз се присъедниявам към феновете на Феде. Много ми харесват техните рокли и отношението в салона беше много хубаво. На мен, обаче, ми идваха малко над бюджета.
Късата рокля, която мерих беше към 800-900лв, дългите бяха 1200 и 1500 ако не ме лъже паметта. Това обаче беше миналата пролет, даже края на зимата може би и бяха от последната колекция модели. Платовете бяха уникални просто  girl_in_love
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
**
Публикации: 1602

"Има само едно щастие в живота: да обичаш и да бъд

Моят сватбен албум

« Отговор #139 -: май 13, 2010, 16:58:47 »

И аз съм с много хубави впечатления от Феде.  good
Виджала съм техни рокли - много са красиви, но са скъпички.
Активен
Zafira
Любопитен
*
Публикации: 20

« Отговор #140 -: май 13, 2010, 17:11:25 »

Момичета, много сте мили. Благодаря ви от сърце. Flower
Активен
divanetata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 499

Моят сватбен албум

« Отговор #141 -: май 13, 2010, 17:22:42 »

Silvana_paunova, не знам в Shu Shi дали дават рокли под наем, но мога в много груби линии да те ориентирам за цените - имаше рокли и за 800-900 лв., и за 1700 лв. Поне това са цените, които аз видях. Иначе може и по високи да има, знам ли  smile
Активен
silvana_paunova
Ентусиаст
**
Публикации: 53

Моят сватбен албум

« Отговор #142 -: май 13, 2010, 19:05:20 »

Благодаря ти, утре или в събота ще споделя повече информация за още няколко места:)
Активен
Lilium
Ентусиаст
**
Публикации: 83

« Отговор #143 -: май 14, 2010, 07:53:37 »

Момичета, благодаря ви за мненията и комнетарите smile май наистина не се изразих правилно , само Ариел ме е разбрала  smile Да наистина идеята ми е да споделите за други булчинки салони в София , различни от най-коментираните, защото от четеното дотук оставам с впечатление само за тези най-популярните и съответно най-скъпите магазини с рокли за по над 1500 лв,  моля вече тези от вас, които са ходили по магазините и са забелязали някое забутано магазинче, което не е от най-луксозните, моля да го сподели тук , мисля че ще бъде полезно както за мен , така и за други момичета  girl_wink Не че имам нещо предвид М.Тайлър, Феде, Деметриос и т.н, напротив много ми харесват, но едно е това, друго е дали можеш да си го позволиш,но едва ли в София има само дизайнерски магазини  Wink Поздрави  smile
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1484

« Отговор #144 -: май 14, 2010, 08:22:06 »

Мила Lilium, и други места са коментирани, но не и в последно време  Wink Така се случва, че едва едва се прокрадват мнения за други магазини за булченски рокли  pardon  Мога да ти сложа сайтовете на няколко, покрай чиито витрини само съм минавала и съм виждала красиви рокли. Доколкото знам цените там са максимум до 1000 лв(с изключение на пищните рокли, които не са от България).

http://www.holidaysona.com/
http://www.paloma-fashion.hit.bg/
http://www.lita-wedding.com/

В една от пресечките на Пиротска се намира салон "Милениум", чийто сайт не успявам да отворя. Пак на Пиротска съвсем в началото в сградите срещу Халите има една пресечка с мисля 2 магазина, самостоятелно обособени. Аз лично не ги харесвам никак роклите там, но все пак виж. Малко по-нататък пак от същата страна има обособено нещо като малко безистенче на 2 етажа. На приземния има мисля 3 магазина за булчински рокли. Според мен най-хубавите са на "Радина-Мария"(пада се вдясно на стълбите като слизаш надолу).По протежението на Александър Стамболийски се намира салон "Холидей"(не знам дали съвпада с "Холидей Сона" или не).
 Спокойно в "Романтика", "Симон", "Принцес" могат да се открият рокли до 1000 лв.
 Виж и в Сватбения център на Младост-много го препоръчвам, макар да не е по вкуса на всеки. Най-малкото там никой няма да ти направи на въпрос, ако ще и 20 рокли да проваш.
 Ох, какви обяснения ти дадох  girl_impossible Дано все пак ти свършат работа  Wink

П.П. Момичетата просто споделят от кои места са оставали най-впечатлени от моделите и платовете на роклите. Колкото и да не ми е приятно да го призная, наистина най-добрите в тези две отношения рокли са точно в така коментираните бутици. Факт. Това не значи, че на другите места роклите не са красиви. Различни магазини и бутици, различни типове рокли. Въпрос на личен вкус и преценка за много неща.
« Последна редакция: май 14, 2010, 08:26:32 от michelle » Активен
Lilium
Ентусиаст
**
Публикации: 83

« Отговор #145 -: май 14, 2010, 11:28:28 »

Мишел, благодаря ти много за подробните разяснения   10x, точно от това имах нужда да разбера за други булчински салони, сега ще ти си запиша инструкциите ти smile Да знам, че споделят мнение и впечатление, това  е много хубаво защотото само така може да се ориентираме и да добием представа smile преди да съм ходила знам, че наистина най-хубавите рокли ще са иммено в най-коментираните и скъпи бутици  smile, но все пак искам да си дам шанс като посетя и други   girl_wink мерси, още веднъж  smile
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1484

« Отговор #146 -: май 14, 2010, 11:39:45 »

Lilium, няма защо  give_rose Просто си е нужно повече ровене по темите и в нета. После разходки  Wink
 Трябва да призная, че като изключително суетно същество дълго време сън не ме хващаше, че не мога да си купя сватбената рокля от там, където са с най-високо качество на платове и кройки. Какви ли не планове премислях, за да успея. След дълъг размисъл осъзнах, че не е важно кой и от какво е  шил роклята, а дали ще съм красива в нея. Не трябва с лека ръка да се казва направо от един сайт или снимки в интернет-там нищо не ми харесва. Отива се, вижда се и тогава се преценя.
 Накрая винаги намираме това, което най-добре ще ни подхожда и е най-удачния вариант. Без значение къде. Както нееднократно са подчертавали точно момичетата с най-скъпите рокли  give_rose
« Последна редакция: май 14, 2010, 11:41:24 от michelle » Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #147 -: май 14, 2010, 12:12:49 »

Мишел е напълно права smile Въпреки, че моята рокля е от скъпите (дори и за моите разбирания). Най-важното е как ще ти стои роклята и дали ще можеш да отлепиш поглед от отражението си в огледалото. Ако се чувстваш най-красивата в роклята - нито цената, нито името на бутика са от значение. Просто трябва да ти е комфортно и да е в твоя стил. Да е Твоята рокля!

Убедена съм, че в Сф има и други добри бутици, макар и по-малки. Все пак разнообразието е там Wink
Активен
ina0208
Ентусиаст
**
Публикации: 76

« Отговор #148 -: май 14, 2010, 12:53:15 »

Lilium,аз ходих в салоните,които Michelle ти пише,разходи се там има също много хубави рокли,а цените са им около 500-600лв.Особено ми допаднаха моделите в Холидей(на Стамболйски),Милениум(първата пресечка на Пиротска,в дясно като идваш от ЦУМ),там мисля,че е и моята рокля,но ще пообиколя още малко.Разгледай и другите,много ми харесват роклите в скъпите бутици,но не ми се дават толкова пари.Успех,ще намериш и твоята рокля give_rose
Активен
Ariel
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1083

Моят сватбен албум

« Отговор #149 -: май 14, 2010, 15:22:43 »

Lilium, не мога да го формулирам по-добре от michelle, много хубаво го е описала! Успех в търсенето!

Момичета, вижте каква прекрасна рокля е облякла Ева Лонгория само преди няколко дни в Кан!  girl_in_love

Активен
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: