Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 12, 2024, 18:59:02
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
"Булчински Рокли - 14"
Страници:
1
...
8
9
[
10
]
11
12
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: "Булчински Рокли - 14" (Прочетена 178224 пъти)
melusina
Ентусиаст
Публикации: 130
Коя е думата с 4 букви, която се пише с 5 грешки?
Отг: "Булчински Рокли - 14"
«
Отговор #135 -:
май 13, 2010, 13:33:35 »
ina0208, скъпички са роклите във Феде, но пък са много хубави и по-интересни като модели - все пак се водят дизайнерски. Можеш да преговаряш за цената в магазина - една позната така успя миналата есен да уговори рокля за към 1000 лева, като се разбраха с дизайнерката моделът, който булката си беше избрала, да бъде изработен с не толкова скъпи платове - и качеството не пострада в никакъв случай, роклята беше невероятно шик!
Активен
onedream
Любопитен
«
Отговор #136 -:
май 13, 2010, 14:11:02 »
Благодаря за коментарите, особено на conflate
Непременно ще проверя във Валентинс, на първо място ми е в списъка. Много ще се радвам, ако роклите са по 1500- толкова бих прежалила, но 2200... Даже моделът им "julie" е точно това, което търся. conflate можеш ли да споделиш кой е твоят модел от там и как е цената
Колкото до негативните коментари смятам, че никой не е застрахован от гафове за съжаление
и се надявам всичко да мине по вода с роклята ти
Zafira, много хубава рокля и ти стои прекрасно:)
Активен
silvana_paunova
Ентусиаст
Публикации: 53
«
Отговор #137 -:
май 13, 2010, 16:31:32 »
Здравейте момичета
Днес бях във Феде-екстравагантни и нетрадиционни рокли, определено ще допаднат на някой, който иска да избяга от общоприетото:)) Лично аз си харесах роклята, която е на манекена им-стои ми страхотно, единствено цената засега ме притеснява-2200 лв. Но е от последните им модели, определено имаше и по-евтини, но и красиви рокли:)
Искам да ви попитам за Shushi? как вървят цените и дали се предлага под наем...
Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
Загубил всичко, не загубвай себе си ...
«
Отговор #138 -:
май 13, 2010, 16:41:32 »
И аз се присъедниявам към феновете на Феде. Много ми харесват техните рокли и отношението в салона беше много хубаво. На мен, обаче, ми идваха малко над бюджета.
Късата рокля, която мерих беше към 800-900лв, дългите бяха 1200 и 1500 ако не ме лъже паметта. Това обаче беше миналата пролет, даже края на зимата може би и бяха от последната колекция модели. Платовете бяха уникални просто
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
"Има само едно щастие в живота: да обичаш и да бъд
«
Отговор #139 -:
май 13, 2010, 16:58:47 »
И аз съм с много хубави впечатления от Феде.
Виджала съм техни рокли - много са красиви, но са скъпички.
Активен
Zafira
Любопитен
«
Отговор #140 -:
май 13, 2010, 17:11:25 »
Момичета, много сте мили. Благодаря ви от сърце.
Активен
divanetata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 499
«
Отговор #141 -:
май 13, 2010, 17:22:42 »
Silvana_paunova, не знам в Shu Shi дали дават рокли под наем, но мога в много груби линии да те ориентирам за цените - имаше рокли и за 800-900 лв., и за 1700 лв. Поне това са цените, които аз видях. Иначе може и по високи да има, знам ли
Активен
silvana_paunova
Ентусиаст
Публикации: 53
«
Отговор #142 -:
май 13, 2010, 19:05:20 »
Благодаря ти, утре или в събота ще споделя повече информация за още няколко места:)
Активен
Lilium
Ентусиаст
Публикации: 83
«
Отговор #143 -:
май 14, 2010, 07:53:37 »
Момичета, благодаря ви за мненията и комнетарите
май наистина не се изразих правилно , само Ариел ме е разбрала
Да наистина идеята ми е да споделите за други булчинки салони в София , различни от най-коментираните, защото от четеното дотук оставам с впечатление само за тези най-популярните и съответно най-скъпите магазини с рокли за по над 1500 лв, моля вече тези от вас, които са ходили по магазините и са забелязали някое забутано магазинче, което не е от най-луксозните, моля да го сподели тук , мисля че ще бъде полезно както за мен , така и за други момичета
Не че имам нещо предвид М.Тайлър, Феде, Деметриос и т.н, напротив много ми харесват, но едно е това, друго е дали можеш да си го позволиш,но едва ли в София има само дизайнерски магазини
Поздрави
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #144 -:
май 14, 2010, 08:22:06 »
Мила
Lilium
, и други места са коментирани, но не и в последно време
Така се случва, че едва едва се прокрадват мнения за други магазини за булченски рокли
Мога да ти сложа сайтовете на няколко, покрай чиито витрини само съм минавала и съм виждала красиви рокли. Доколкото знам цените там са максимум до 1000 лв(с изключение на пищните рокли, които не са от България).
http://www.holidaysona.com/
http://www.paloma-fashion.hit.bg/
http://www.lita-wedding.com/
В една от пресечките на Пиротска се намира салон "Милениум", чийто сайт не успявам да отворя. Пак на Пиротска съвсем в началото в сградите срещу Халите има една пресечка с мисля 2 магазина, самостоятелно обособени. Аз лично не ги харесвам никак роклите там, но все пак виж. Малко по-нататък пак от същата страна има обособено нещо като малко безистенче на 2 етажа. На приземния има мисля 3 магазина за булчински рокли. Според мен най-хубавите са на "Радина-Мария"(пада се вдясно на стълбите като слизаш надолу).По протежението на Александър Стамболийски се намира салон "Холидей"(не знам дали съвпада с "Холидей Сона" или не).
Спокойно в "Романтика", "Симон", "Принцес" могат да се открият рокли до 1000 лв.
Виж и в Сватбения център на Младост-много го препоръчвам, макар да не е по вкуса на всеки. Най-малкото там никой няма да ти направи на въпрос, ако ще и 20 рокли да проваш.
Ох, какви обяснения ти дадох
Дано все пак ти свършат работа
П.П. Момичетата просто споделят от кои места са оставали най-впечатлени от моделите и платовете на роклите. Колкото и да не ми е приятно да го призная, наистина най-добрите в тези две отношения рокли са точно в така коментираните бутици. Факт. Това не значи, че на другите места роклите не са красиви. Различни магазини и бутици, различни типове рокли. Въпрос на личен вкус и преценка за много неща.
«
Последна редакция: май 14, 2010, 08:26:32 от michelle
»
Активен
Lilium
Ентусиаст
Публикации: 83
«
Отговор #145 -:
май 14, 2010, 11:28:28 »
Мишел, благодаря ти много за подробните разяснения
, точно от това имах нужда да разбера за други булчински салони, сега ще ти си запиша инструкциите ти
Да знам, че споделят мнение и впечатление, това е много хубаво защотото само така може да се ориентираме и да добием представа
преди да съм ходила знам, че наистина най-хубавите рокли ще са иммено в най-коментираните и скъпи бутици
, но все пак искам да си дам шанс като посетя и други
мерси, още веднъж
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #146 -:
май 14, 2010, 11:39:45 »
Lilium
, няма защо
Просто си е нужно повече ровене по темите и в нета. После разходки
Трябва да призная, че като изключително суетно същество дълго време сън не ме хващаше, че не мога да си купя сватбената рокля от там, където са с най-високо качество на платове и кройки. Какви ли не планове премислях, за да успея. След дълъг размисъл осъзнах, че не е важно кой и от какво е шил роклята, а дали ще съм красива в нея. Не трябва с лека ръка да се казва направо от един сайт или снимки в интернет-там нищо не ми харесва. Отива се, вижда се и тогава се преценя.
Накрая винаги намираме това, което най-добре ще ни подхожда и е най-удачния вариант. Без значение къде. Както нееднократно са подчертавали точно момичетата с най-скъпите рокли
«
Последна редакция: май 14, 2010, 11:41:24 от michelle
»
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805
Имам всичко.
«
Отговор #147 -:
май 14, 2010, 12:12:49 »
Мишел
е напълно права
Въпреки, че моята рокля е от скъпите (дори и за моите разбирания). Най-важното е как ще ти стои роклята и дали ще можеш да отлепиш поглед от отражението си в огледалото. Ако се чувстваш най-красивата в роклята - нито цената, нито името на бутика са от значение. Просто трябва да ти е комфортно и да е в твоя стил. Да е Твоята рокля!
Убедена съм, че в Сф има и други добри бутици, макар и по-малки. Все пак разнообразието е там
Активен
ina0208
Ентусиаст
Публикации: 76
«
Отговор #148 -:
май 14, 2010, 12:53:15 »
Lilium,аз ходих в салоните,които Michelle ти пише,разходи се там има също много хубави рокли,а цените са им около 500-600лв.Особено ми допаднаха моделите в Холидей(на Стамболйски),Милениум(първата пресечка на Пиротска,в дясно като идваш от ЦУМ),там мисля,че е и моята рокля,но ще пообиколя още малко.Разгледай и другите,много ми харесват роклите в скъпите бутици,но не ми се дават толкова пари.Успех,ще намериш и твоята рокля
Активен
Ariel
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #149 -:
май 14, 2010, 15:22:43 »
Lilium
, не мога да го формулирам по-добре от
michelle
, много хубаво го е описала! Успех в търсенето!
Момичета, вижте каква прекрасна рокля е облякла Ева Лонгория само преди няколко дни в Кан!
Активен
Страници:
1
...
8
9
[
10
]
11
12
...