Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 08:43:49

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 24   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Очаквани Бебчета" АПРИЛ-МАЙ-ЮНИ 8  (Прочетена 96298 пъти)

flower84
Професор
Публикации: 370

« Отговор #255 -: май 06, 2010, 23:38:47 »

liva82 честито, радвам се за успешния изпит!!!  Bravo
mama_magi като записа за алкохол, и наскоро питах майка ми – не може ли да изпия една бутилка алкохол и да отида да раждам, ни упойки ми трябват, ни болка ще чувствам, даже ще ми е приятно хахахах но уви – не можело  ROFL
Ако бягат от тебе, то от всички ни трябва да избягат biggrin
9 месеца го чакаш този момент, и като наближи... как беше поговорката – като опре ножа до кокала.. за да ти вдъхна малко спокойствие и кураж, ще ти кажа само да си мислиш за момента, в който ще гушкаш доволна и изпълнена с радост малкото си вързопче  Wink
Активен
mama_magi
Новак
*
Публикации: 17

« Отговор #256 -: май 07, 2010, 11:58:54 »

flower84,за тея упойки едни ми казват,че не ми трябва такова чудо,други горещо ми препоръчват епидурална-ми то човек да се омота!Накрая едно шише ракия и ще забравиш даже кой е таткото пък камо ли да те боли! funnytooth
От 2-3 дни бебока яко ме сритва сякаш ми казва,че вече адски му преча!Горкото мамино мишле,как ли му е тясно на гъзунката пък аз даже и почти по корем спя без да се усетя.
Аааа,да ви питам-как са ви зърната?Много почнаха да ме болят и едното даже е разранено.В аптеката ми казаха да мажа с дефламол,но ефекта е само временен.То ако още от сега имам ранички,незнам като се кърмим как ще е......... angry
Активен
flower84
Професор

« Отговор #257 -: май 07, 2010, 18:42:25 »

леле mama_magi как по корем.. аз дори не мога да си го помисля това.. обаче напоследък често ми се случва да се събуждам изцяло по гръб, което преди не ми се беше случвало, най ми е добре настрани, само дето трудно се помествам от едната на другата страна, ама какво да се прави..
На мен ми се появяваха като корички на зърната и бях решила да си поръчам един крем на авент, но докато ми го доставят, тъй като много ме разиграваха накрая се отказах от него и ги мажех с олиото против стрии, с което си се мажа по принцип.. само дето напоследък и мен ме наболяват и то не само зърната ами май целите гърди, но болката е слаба..
Активен
malinkata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 921

Моят най-голям трумф:) ; Чакам те Нати

« Отговор #258 -: май 08, 2010, 10:53:13 »

Момичета, знам, че много малко от вас са от Пловдив, но искам да споделя, че в понеделник ще ходя на лекция на тема естественото раждане, контракции и болкообезболяващи по време на раждането.
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 972

Обичам те повече от всичко!!

Моят сватбен албум

« Отговор #259 -: май 08, 2010, 19:36:24 »

къде ще бъде лекцията give_rose
Активен
flower84
Професор

« Отговор #260 -: май 08, 2010, 23:09:33 »

malinkata да пишеш после ако нещо ти е направило впечатление...
Гледам ти остават 45 дни, време за болничен Wink
Активен
mama_magi
Новак
*

« Отговор #261 -: май 08, 2010, 23:50:17 »

Същата ще е темата и в Ст.Загора само че във вторник!Силно се надявам да успея да я посетя,че яко ме тресе шубето вече! *crazy*Пък за нервите няма да говоря,че пушек излиза отвсякъде........
Активен
flower84
Професор

« Отговор #262 -: май 09, 2010, 17:54:26 »

бавно и славно ни намалят героините от темичката
Да са им живи и здрави на всички бебоците и ние-оставащите да ги последваме с леко раждане и здрави бебчовци  Wink
Активен
Вероника
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #263 -: май 09, 2010, 18:24:36 »

Мдааа, любимата темичка вече е в период на затишиеее  blum
Активен
malinkata
Сватбен ГУРУ

« Отговор #264 -: май 10, 2010, 12:19:10 »

момичета извинете ме за бързия последен пост, но както споделих сега нямам постоянен достъп до интернет, а само като си дойда вкъщи при майка ми и баща ми. Лекцията беше организирана от училище 9 месеца, но за съжаление този месец повече няма да имат в Пловдив. Не мога да кажа, че беше кой знае какво, но бях много ентусиазирана, защото много исках да посетя някакви такива сбирки и лекции, но за съжаление няма много или аз не мога да намеря информация за такива
liva82, ти ще посещаваш ли някакви сега като си в пловдив или не?
leni_beni_, мисля, че ти беше споменала за лекциите на лече лига, че си ходила. Имаш ли информация за техните лекции?
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 972

Обичам те повече от всичко!!

Моят сватбен албум

« Отговор #265 -: май 10, 2010, 16:01:40 »

зависи къде ще се водят ,че съм без кола и ще ми е малко трудно
Активен
leni_beni_
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2061

Моят сватбен албум

« Отговор #266 -: май 11, 2010, 14:59:52 »

Здравейте тумбачета  gu6
Да драсна и аз някой ред тук, че да не ни затихва темичката  Wink
Днес бях на ЖК , пуснаха ми изследвания и ми взеха секрет за вагинална посявка (май така беше, ако не бъркам  pardon)
И двамата с бебо сме добре , акушерката каза, че се развиваме като по учебник  danceg Вече ще ходя всяка седмица . Другия път каза, че ще ми даде документите за раждане , и каза че вече ще следят тоновете . Следващият път ще ме гледа и на ехограф . Ами май това е по-важното  scratch one-s head

leni_beni_, мисля, че ти беше споменала за лекциите на лече лига, че си ходила. Имаш ли информация за техните лекции?
Да, аз съм ходила на лекциите им. Имам програмата за Варна , но на сайта им сигурно има и за другите градове. Те май си подновяват инфото , така че ако искаш провери. Ако няма , мога да питам момичетата, който водят лекциите  good
Активен
flower84
Професор

« Отговор #267 -: май 11, 2010, 17:22:40 »

leni_beni_ много хубава снимчица си качила на профила си!  Браво на вас, щом всичко е наред, какво по-хубаво от това!   girl_wink
Активен
mama_magi
Новак
*

« Отговор #268 -: май 12, 2010, 10:36:05 »

Леле аз снощи щях да родя! O_OРазминахме се поне засега,щото ми изписаха хапчета,но ако и с тях бебо напира-няма да го спираме!Лошото е,че хапчетата не ми влияят добре-вдигам кръвно и започвам да треперя цялата и май ще ми ги спрат,но днес ще видим!Иначе казаха,че бебо е достатъчно голям,за да се роди-към 3кг и нямало да има никакъв проблем!Едва като ми казаха,че може да раждам и разбрах кво е тва да те тресе шубето!мухахахаха :bravo:Пък уж бях голяма куражлийка малееейй! tease
Активен
malinkata
Сватбен ГУРУ

« Отговор #269 -: май 13, 2010, 13:49:41 »

не знам, мен сега ме е шубе, а имам още време, а ако ми кажат, че ще раждам направо ще  crazy. Дано този страх мине по -бързо, че то наистина ще дойде време да раждам все пак.
Активен
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 24   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: