Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 10:35:09

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 24   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Очаквани Бебчета" АПРИЛ-МАЙ-ЮНИ 8  (Прочетена 96332 пъти)

mama_magi
Новак
*
Публикации: 17

« Отговор #240 -: май 01, 2010, 00:18:52 »

Здравейте тумбачета!Отдавна ви чета,но не смея да се включа!Сега вече се реших и мога да кажа нещо за себе си- втора бременност ми е,чакана цели 5 години!Стана случайно и неочаквано,но ето,че е факт!Имам един мисед аборт и година след това отново забременях.Сега сме щастливи и с много нежност и любов очакваме нашият малък мъж да се появи!Терминът ми е 25 юни,но едва ли ще стигнем дотам,тъй като малкият ни мъж се оказва големичък! :danceg:Жив и здрав да е пък мама да му мисли как ще ражда-засега съм решила по естествен път,но ще видим мнението на доктора!
Ами това е от мен,дано да ме приемете в отбора!
Искам да кажа само на beb4eto_na_me4o,че нейните постове ме зареждат много позитивно и ми действат някак......свежарски! Sunshine
Активен
beb4eto_na_me4o
Сватбен ГУРУ
Публикации: 842

Невероятно е да си родител....

Моят сватбен албум

« Отговор #241 -: май 01, 2010, 08:06:26 »

Здравейтеее  butterfly
Мама_Маги, Добре дошла!!! Много ти благодаря за милите думи  give_rose give_rose give_rose

Аз влизам да споделя набързо тук, после подробно ще пиша в моята темичка за вчерашния преглед при офталмолога - слава Богу, разрешиха нормално раждане!!! Бях в такава еуфория, че просто вечерта не можех да си събера акъла да напиша какво е станало и как е минало  blush
Отивам сега да писателствам знаете къде  blum blum
Целувки и галки по коремките!!!
Активен
malinkata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 921

Моят най-голям трумф:) ; Чакам те Нати

« Отговор #242 -: май 01, 2010, 13:45:28 »

момичета, разбира се, че ще се посъветвам, макар че вече бях споделила преди време, че на моя доктор много много му нямам доверие.
относно подуването и аз се подувам понякога, но не за дълго и ми помагат душове с по-хладка вода.
Активен
leni_beni_
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2061

Моят сватбен албум

« Отговор #243 -: май 03, 2010, 16:12:57 »

Аз от много време не съм се разписвала тук, та реших да драсна някой ред  pardon
На 05.05 излизам в 45-дневния болничен. Днес трябваше да се обадя на акушерката да я питам кога да отида в сряда. Тъй като трябва да мина и ЖК и изследвания да ми пуснат решихме да не се разхождам само за болничния в сряда . Направо на 11.05 ще отида да си мине всичко по реда . Тъкмо като си взема документите ще мога с тях да отида при лекаря, който съм избрала за раждането.
Че и ми е интересно нашия шавливко на къде се е врътнал сега. Аз май не мога много да го разбера на къде  е blush Хем ми се струва , че краченца ме ръчкат в ребрата, хем сякаш една глава бавно се приплъзва пак покрай ребрата  pardon
Дано да си се намести както трябва  smile
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 972

Обичам те повече от всичко!!

Моят сватбен албум

« Отговор #244 -: май 03, 2010, 17:14:16 »

успех Лени..дано мъника се е обърнал както трябва вече нашият е в стартова позоция от 5 месец още girl_impossible
Хайде не остана другата седмица най вероятно бебчето на мечо ще ни изненада нали са и казали след 10 всеки един момент а 10 е понеделник така че другата седмица може и изненадка да имаме в темичката то не и остана.. Girl_hide

А да и да ми стискате палци , че по специализацията имам утре изпит дано го взема , че после.. tease tease
Активен
beb4eto_na_me4o
Сватбен ГУРУ
Публикации: 842

Невероятно е да си родител....

Моят сватбен албум

« Отговор #245 -: май 03, 2010, 17:38:59 »

Ще стискаме палции!!!
Ама аз за раждането тая надежда поне до края на месеца да изчака малкия, да си порасне още малко.  blush Иначе аз на 10ти уж за болничния ще ходя, те изследванията ми станаха, утре ще си ги получа.
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #246 -: май 03, 2010, 18:31:00 »

бебче стискам палци да са наред изследванията и бебчо максимално късно да се появи..той колко голям беше последно,мен този въпрос нали много ме вълнува, че ние сме щели да сме малки казо док към 3.000-3.100 и мен това така да ме мъчи, че се радвам вашите бебчовци , че са по големички give_rose give_rose
Активен
leni_beni_

Моят сватбен албум

« Отговор #247 -: май 03, 2010, 20:38:07 »

Лива , успех на изпита  good
Аз незнам защо според теб 3000-3100 е малко за бебчо  pardon На мен ми се вижда много добре и не мисля че трябва да те притеснява  good
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #248 -: май 03, 2010, 21:09:12 »

защото след раждането то сваля влизо 150-250гр затова р а има и др причини
Активен
flower84
Професор
Публикации: 370

« Отговор #249 -: май 03, 2010, 21:16:31 »

malinkata радвам се за хубавите новинки около вас, вашето момченце стабилно си расте smile Наслаждавай се на дните извън работните грижи, на големия корем и на покупките.. Ех, това никоя от нас няма да го забрави, страхотно изживяване...
Много ми се виждат 3 кг за 32 г.с., до края има още поне 1,5 кг.. Е, добре ще е.. ама и аз едни сметки вкарах, malinkata не ми обръщай внимание, важното е че бебчо е добре Wink
Ехеееее, Вили, направо нямам думи, невероятно красиви малки маратонки, страхотни са, направо се влюбих в тях, сууупер  Bravo
За подуване, нямам проблеми, понякога ми се случва да ми се подуят пръстите на ръцете... Но пък седя ли на д-то си продължително време и ако е на по-твърдичко, двата ми кокала на д-то направо имам чувството че ще пробият стола, много ме заболяват...
mama_magi добре дошла в темичката.. Лека оставаща бременност!  give_rose
leni_beni_  желая успех, бебчо да се врътне в правилната посока!
beb4eto_na_me4o дано се позадържите по-дългичко в коремче!
liva82 стискам ти палчета и на ръцете и на краката, и да се хвалиш с една нескромна шестичка blum
А аз как искам моя мъник да е точно тези килца 3 – 3,100 кг, всеки с дерта си biggrin
Активен
malinkata
Сватбен ГУРУ

« Отговор #250 -: май 04, 2010, 14:08:22 »

flower84, и мен същите сметки ме стреснаха, че не ми остава малко да кажеш нещо, може и доктора да не е сметнал добре ще видим важното е да са ни добре бебоците. Моя днеска е нещо много спокоен почти не го усещам да шава и много ме притеснява така (поправка току що ме сръгна леко, но отчетливо май за да ме успокои).  heart
leni_beni_, моето юначе също не ще да се обръща нещо все сме настрани, макар че го чувствам малко по-надолу. А би ли пояснила, защо ще взимаш болничния си от акушерката, азмоя ще го взимам на 10,05, но от лекаря и до сега не съм се срещала с акушерки - да не съм пропуснала нещо?
Лива, успех на изпита дано да го вземеш, знам какво е и аз имам още един за взимане и само ме мъчи.
Активен
leni_beni_

Моят сватбен албум

« Отговор #251 -: май 04, 2010, 14:16:14 »

leni_beni_, моето юначе също не ще да се обръща нещо все сме настрани, макар че го чувствам малко по-надолу. А би ли пояснила, защо ще взимаш болничния си от акушерката, азмоя ще го взимам на 10,05, но от лекаря и до сега не съм се срещала с акушерки - да не съм пропуснала нещо?
Лекарката при която си водя ЖК, работи с акушерка . Тя извършва някои от прегледите и се занимава с документацията. Затова от нея, не ходя специално при акушерка, ако така си помислила  Wink
Активен
malinkata
Сватбен ГУРУ

« Отговор #252 -: май 04, 2010, 16:05:59 »

да, так си помислих, защото лекаря при който ходя работи сам в кабинета си  и за това. Мерси.
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #253 -: май 05, 2010, 08:13:53 »

Момичета благодаря за стиснатите палци взех го писаха ми 5...много съм доволна..

Утре заминаваме за Пловдив за да ме наблюдава лекарят , който ще ме изражда ..

И да определим датата за секциото , но то не остана още 2-3 седмици само толкова се вълнувам , че до 20-тина дни ще съм с бебчо в ръце..
Активен
mama_magi
Новак
*
Публикации: 17

« Отговор #254 -: май 05, 2010, 16:45:14 »

Леле момичета незнам за вас,но мен яко ме тресат нерви те вече!Чак започва да ми се пуши и да ми се пие,сякаш съм битов алкохолик! blushТва никога не е било,направо ужас!Не мога да спя през нощта,цялата съм потна сутрин!Снощи даже сънувах,че раждам секцио-хич не ме болеше пък много охках и пъшках!И за срамотиите попитах за бебето си чак като се обадих на всички да кажа,че съм родила! P-(Направо съм за бой!Яко изтрещявам и хем искам вече да се ражда бебчо,че много ми тежи ,хем ме хваща шубето все повече от това раждане!Абе...с една дума-и лудите да бягат от мен! insane
Активен
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 24   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: