Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 14:45:56

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 24   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Очаквани Бебчета" АПРИЛ-МАЙ-ЮНИ 8  (Прочетена 96474 пъти)

a_iordanova
Професор
Публикации: 320

Моят сватбен албум

« Отговор #195 -: април 23, 2010, 15:50:58 »

Вили, количката е великолепна, със здраве да е ползвате, спомням си че я обсъждахме в темата за покупки, аз също съм фен на Stoke, виждала съм е и на живо, наистина много елегантна количка. pleasantry
Активен
matsinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 571

Моят сватбен албум

« Отговор #196 -: април 23, 2010, 22:13:41 »

Вили честита ви количка!!!Супер е и аз много исках на Stokke!Със здраве да си я ползвате .Много е готина  good good
Активен
flower84
Професор
Публикации: 370

« Отговор #197 -: април 24, 2010, 18:24:53 »

leni_beni_ има време малкия шавливко да заеме правилна позиция, радвам се че си минала и очния и кардиолога и всичко е добре
Вили количката е много хубава, само искам да те попитам, доколкото вижда са 2 коша, на коша за новородено повдига ли му се гръбчето? А летния има ли пълно легнало?
Ognena то такова пожелание за всяка е валидно Wink
Активен
Вили
Сватбен ГУРУ
Публикации: 598

Моят сватбен албум

« Отговор #198 -: април 24, 2010, 23:05:58 »

flower, на коша за новородено нищо не му се повдига, само за спане е  smile. Е, с разни подръчни материали може и да се поповдигне малко, като се сложат под матрака, ама не вярвам да се наложи, щото то лятото така или иначе само ще лежи там. А другия има три положения и седалката може да се врътне и наобратно, ама тогава са само две, т.е. ако не гледа към мен, няма пълно легнало.
Активен
flower84
Професор
Публикации: 370

« Отговор #199 -: април 24, 2010, 23:20:19 »

Вили благодаря за информацията. Количката е прекрасна, пожелавам ти със здраве да си я ползвате и бебенце да се чувства много комфортно в нея  give_rose
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 972

Обичам те повече от всичко!!

Моят сватбен албум

« Отговор #200 -: април 26, 2010, 12:40:30 »

ехоуу мами къде сте ...утре съм на последен преглед при моя док и другата сряда заминаваме за пловдив вече да се готвим за големият ден толкова бъразо мина времето,че малко се стреснах, но нали всеки това чака да не се оплаквам...надявам се вие да сте добре и бебчовцитите също give_rose give_rose
« Последна редакция: април 26, 2010, 12:42:24 от liva82 » Активен
Рубин
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2491

« Отговор #201 -: април 26, 2010, 13:10:21 »

Вили ,бързам да ти пиша и кажа,че вчера в мола Сердика,докато се разхождахме и имаше една мама с такава колика!Беше много хубаа и сладка!Аз за пръв път я видях на живо и е много по хубава в движение! good
liva82 ,хайде да споделиш как вървите утре!Минава си времето и като гледам всеки момент ще почва рязко да отпадат бременлииките!Аз съм чак в четвъртък и вече нямам търпение да се раждаме!Аааа,тази нашта мързеливка какво се ослушва! crazy
Активен
vanyusha
Сватбар
Публикации: 272

Моят сватбен албум

« Отговор #202 -: април 26, 2010, 15:52:56 »

Вили, количката е страшна  good И като се сетя, че до последно се чудеше дали да я поръчваш... много е хубава.
liva82, да кажеш как е минал прегледа утре.
И ние бяхме на преглед днес. Нашият пич изобщо не е срамежлив и си показва мъжеството на всеки преглед. Докторката даже викна една нейна колежка да и покаже колко хубаво се вижда  laugh
Между другото моята лентичка е с термин 22- ри май, но се оказва, че по размери сме вече в 37- 38 седмица, т.е. около 10 май. Така че може и да ни изненада малкия  Wink Тежим вече 3 кг и 100 гр - абе нося си малко слонче в корема smile
Активен
Рубин

« Отговор #203 -: април 26, 2010, 15:56:34 »

vanyusha,браво бе!То верно,че мъжлетата вървят винаги по големички ии на кг и на ръст от момите,ама вашия ще е голям момък! Bravo
Активен
Вили
Сватбен ГУРУ
Публикации: 598

Моят сватбен албум

« Отговор #204 -: април 26, 2010, 18:54:28 »

Благодаря ви, момичета за хубавите думи, радвам се, че количката ви харесва, аз също съм много доволна.
vanyusha, верно само като си помисля колко се чудих дали да я поръчвам или не, ама сега хич и не съжалявам, че като гледам, че вече излезе колекция 2010 г. и тези спират да ги продават и щях да си остана без количка май blush . Иначе малкият бебко доста добре върви май с размерите, то направо не останало, дет' се вика. Виждам аз как една по една се изнизвате от темичката, та да видим накрая колко ще останем  blum
Рубинче, то и на теб почти не ти останало. Ама ти направо ме убиваш с количката, как така вече накрая реши, че не я искаш онази, направо tease . Ама важното е ти как усещаш нещата и едно е сигурно - последното решение е правилното  good . Чикото е много хубава количка, а и аз по принцип повече харесвам триколките, нищо че нашата е с 4 колела  blum .
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #205 -: април 26, 2010, 19:05:34 »

Вили, количката е страшна  good И като се сетя, че до последно се чудеше дали да я поръчваш... много е хубава.
liva82, да кажеш как е минал прегледа утре.
И ние бяхме на преглед днес. Нашият пич изобщо не е срамежлив и си показва мъжеството на всеки преглед. Докторката даже викна една нейна колежка да и покаже колко хубаво се вижда  laugh
Между другото моята лентичка е с термин 22- ри май, но се оказва, че по размери сме вече в 37- 38 седмица, т.е. около 10 май. Така че може и да ни изненада малкия  Wink Тежим вече 3 кг и 100 гр - абе нося си малко слонче в корема smile
  браво за големият бебчо и аз чакам да видя нашият мъник за3 свдмици колко е наддал...много целувки от нас
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #206 -: април 27, 2010, 10:13:48 »

здравейте мамимай само аз пиша в тази темичка...
Бяхме на преглед и сме вече 2.150г док каза, че ще станем най много 3.000-3.200 което малко ме натъжи, че нашето бебе ще е мъничко като чета вашите колко са големи и още по гадно ми става..и накрая той вика не се очаква голямо бебе girl_impossible cray но важно , че всичко му е наред
Активен
leni_beni_
Публикации: 2061

Моят сватбен албум

« Отговор #207 -: април 27, 2010, 10:21:24 »

Лива, не се натъжавай  gu6 Щом всичко му е наред на бебока, не бъди тъжна  Wink
Аз даже незнам нашия младеж колко е  pardon Казват ми , малко едричък е , ама колко е хич нямам идея  scratch one-s head
А пък 3.000 - 3.200 според мен си е хубавко бебонче, защо да е малко ?
Аз съм се родила 3.800 , ама сега съм една тапа, а мъжа ми се е родил 3.000 , и ела го виж какъв едър мъж е  Wink
Активен
Рубин

« Отговор #208 -: април 27, 2010, 10:31:38 »

liva82 ,мила,ама какви са тези мисли? P-(Че бебче 3200 малко ли е?Я стига така!Излагаш се! beating
Много ви е добре човечето,а и като всичко ви е 6 точки... :bravo:Цунки на коремчо и без такива мисли!
Активен
Ognena
Сватбар
Публикации: 248

Моят сватбен албум

« Отговор #209 -: април 27, 2010, 11:09:44 »

liva82, ми това си е едно хубаво нормално бебче good, да не говорим, че и не винаги са точни в прогнозите за размерите му.
Ние за момента вървим даже по-дребнички, но важното е да е живо и здраво smile
Активен
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 24   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: