Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 16, 2024, 15:50:28
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
"Очаквани Бебчета" АПРИЛ-МАЙ-ЮНИ 8
Страници:
1
...
11
12
[
13
]
14
15
...
24
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: "Очаквани Бебчета" АПРИЛ-МАЙ-ЮНИ 8 (Прочетена 96515 пъти)
flower84
Професор
Отг: "Очаквани Бебчета" АПРИЛ-МАЙ-ЮНИ 8
«
Отговор #180 -:
април 22, 2010, 12:24:19 »
Вили точно така мила, моя мъж пътува с корабите и искаше да излезе на паубата, т.е. да бъде моряк, но заради очилата, въпреки че неговия диоптър беше минимален не му позволиха и направихме тази лазерна интервенция.. въпреки това обаче пак му забраниха тъй като операцията била прекалено скоро, та и този рейс сме кухненска команда.. А операцията която на него му правеха, тъй като предлагат 2 вида, беше от тази която се прави на пилоти, летци, тъй като е по-изпипана и един очен лекар, който не се занимава с такива операции не би разбрал че се е извършила.. Извинявам се, че пиша малко извън темата!
Точно така мила, напълно подкрепям това което си казала!!!!
Цитат на: Вили в април 22, 2010, 11:15:01
Важното е да съм добре, за да мога да дам всичко от себе си за малкото съкровище, което ще има нужда.
Честит рожден ден, щастие и много късмет, и бебчо много много да ви радва, да ви е жив и здрав и само положителни емоции!
Активен
leni_beni_
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #181 -:
април 22, 2010, 14:44:52 »
Момичета, може ли да споделите как точно протича прегледа на очните дъна. Утре ще ни правят профилактични прегледи от работа, и тези които минаха днес казаха , че са им ги проверявали. И според някои много "компетентни " колеги, които ми идва да
, щото ми писна от от изказвания кое е добре за мен, без да питам.....та според тях, това което правят на тези прегледи не трябва да си го правя, щото било опасно
писна ми вече , не съм 5 годишна , че да не мога да преценя кое е опасно за мен . А и като кажа нещо в което съм уверена , проверила и питала и насреща чуя "М, ГлупУсти, Ней верно" и направо откачаааам
Вили, честит рожден ден мила
Активен
Вили
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #182 -:
април 22, 2010, 14:57:20 »
leni_beni
, ами първо би трябвало да ти сложат капки за разширяване на зениците, изчаква се по принцип 30-40 минути и после те гледат с едни такива нещо, дето ти светят в окото много отблизо и те карат да гледаш наляво-надясно, на мен даже ми закрепиха вчера за окото едно такова като лупа, поне така ми каза доцента, за да види нещо, ама аз най-накрая не го издържах, щото все пак си дразни и мигнах и то падна, ама не е нещо болезнено, де, няма нищо страшно. Не виждам защо са ти казали колежките, че не е хубаво за теб и какво може да ти стане по принцип, още повече, че трябва да се направи при бременни, които са с висок диоптър.
Активен
leni_beni_
«
Отговор #183 -:
април 22, 2010, 15:04:53 »
Аз не съм с висок диоптър, но това не ми пречи да се прегледам, а и ми се полага . Според "компетентните" слагали някаква упойка и затова , абе ...... Той лекаря като ме види с корема напред, ако не е препоръчително естествено че няма да ми направи , каквото и там да е замерването. Само да ме ядосват значи
старая се да съм спокойна, ама не става . Много се изнервям на такива изказвания ...... "Ти не давай да ти правят това" , че то си е моя работа в крайна сметка , ааааа
Активен
Вили
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #184 -:
април 22, 2010, 15:12:28 »
Абе я им тегли една ...... и не се ядосвай. Естествено, че ако е противопоказно за бременни, няма да ти го направят, макар за пръв път да чувам такова нещо. А пък незнам за каква упойка ти говорят, това пък направо ме уби
. Слагат по принцип капки за разширяване на зениците, ако това за тях е упойка, незнам. Хич да не ти пука, оставяй ги да си говорят, а ти ги пропускай покрай ушите си.
P.S. Аз забравих да се похваля, че снощи ми се обадиха да ми кажат, че количката ми е пристигнала и вече е във Варна
. След 17:30 ще ходим да си я вземем, стискайте палци всичко да е наред и да няма издънки, че направо нямам търпение.
«
Последна редакция: април 22, 2010, 15:17:03 от Вили
»
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
мрън-мрън, мяу-мяу
«
Отговор #185 -:
април 22, 2010, 15:22:08 »
Вили
, честит рожден ден!!!
Бъди здрава и обичана и скоро да се радваш на малкото си съкровище!
Вили
, много е неприятно това с проблемите ти с очите. Вземи второ мнение наистина. В крайна сметка е важно да се вземат мерки навреме. Очите не са за един ден. Секциото не го мисли толкова.
Лени
, изобщо не слушай хората. Както Вилито ти е казала, единствено разширяват зениците и гледат с един уред със светлина и те карат да си въртиш очите. Няма никакви упойки, глупости!
Аngel_Лора
, стискам палци, дръж бебето още 2 седмици и всичко ще е наред! Късмет и положителни мисли!
Активен
Рубин
«
Отговор #186 -:
април 22, 2010, 16:42:43 »
Ехоо,здравейте!Ама с тез темички и тук остава по малко за писане,значи
leni_beni
,не се ядосвай и аз съм така!Постоянно някой ми казва дали е убаво или не!Ами да ме извиняват,ама от както съм бременна ми се случва някакво вътрешно чувство да ми подсказва,когато нещо не е било полезно и аз не съм го правила!После съм питала и проверявала и се е оказвало право!
И аз мисля,че ако е вредно няма да ти направят тази процедура!
Вили,честит рожден ден мила! @}->--Пожелавам ти най-прекрасното нещо в живота на една жена да ти се случи леко и неусетно и да гушиш едно здраво бебче!
«
Последна редакция: април 22, 2010, 16:44:55 от Рубин
»
Активен
flower84
Професор
«
Отговор #187 -:
април 22, 2010, 20:39:02 »
leni_beni_, да не им даваш да ти се месят.. как упойка за очен преглед... личи си и колежките колко са компетентни, да си гледат своята работа, а ти горе главата и не им позволявай да ти се месят, пък ако не искат да млъкнат, просто игнорираш и не обръщаш внимание
принципно и аз знам че се гледат чрез разширяване на зениците, когато аз бях на очен ме гледаха на 2 апарата, на таблото и ми светеха в очите и разглеждаха, но не са ми разширявали зениците..
Вили чакаме снимки на количката
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
Обичам те повече от всичко!!
«
Отговор #188 -:
април 22, 2010, 21:04:35 »
упойката за която се говори е под формата на капки-алкайн слагат се по принцип при измерване на очното налягане за да се предотврати мигането при очни дъна се слагат капки и се просветлява за да се огледат и съдовете....
упойките не се слагат защото действат съдосвуивашо и могат да доведът до коннтракции теоритично..но наистина в случая не е нужна..така ,че няма за какво да се притесняваш
Активен
Вили
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #189 -:
април 22, 2010, 23:06:27 »
Момичета, благодаря ви на всички за милите думи и пожеланията.
. Ние тъкмо се прибрахме, ходихме да се почерпим с няколко приятели за мое здраве.
Да се похваля взехме количката и съм много
. Направихме опити за сглобяване, ама то набързо много не успяхме да се справим, а и искам да поизпера текстилните части, така че не съм я снимала, нямах време тази вечер, но утре обещавам да я нащракам. Много съм доволна, направо съм като малко дете с нова играчка, не мога да и се нарадвам, само да видим къде ще и намерим място, че у нас е малко кът.
Активен
leni_beni_
«
Отговор #190 -:
април 23, 2010, 09:56:08 »
Ето ме и мен, след профилактичните ни прегледи. За очния- не ми разширяваха зениците, слагаха някакви капки и после едно нещо ми натопи в окото . ТОва било за очното налягане до колкото разбрах . Каза , че всичко е наред с очичките ми
При гинеколога, реших да мина и ехограф, че от 3 месеца не го бях виждала бебо . И какво мислите.....ми пак се е врътнал и е седалищно
. Много ми е шавливо бебочето
, вторник си беше с главата надолу и сега пак е обратно
Правиха ми и кардиограма, и там всичко е наред.
Абе доволна съм много
Активен
Вили
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #191 -:
април 23, 2010, 14:18:47 »
leni_beni
, добре е, че са ти направили всички тези изследвания и че вичко е наред.
Аз пускам снимки на количката
http://forum.svatbata.bg/index.php/v/vilence_/koli4ka/?action=gallery
Активен
Ognena
Сватбар
«
Отговор #192 -:
април 23, 2010, 14:37:21 »
Лени_бени, страхотна е количката
, със здраве да си я ползвате!
Активен