Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 14:53:05

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 24   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Очаквани Бебчета" АПРИЛ-МАЙ-ЮНИ 8  (Прочетена 96484 пъти)

КатиНка
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2469

« Отговор #75 -: април 13, 2010, 09:28:32 »

Хе-хе, beb4eto_na_me4o, същата история и при нас послед нощите, но по два пъти. Лошото е, че не мога да спя, бубу ме събужда и се кокоря после дълго, после като заспя към сутринта, оспивам се и закъснявам за работа поне с час  blush И нашия тати възкликва по същия начин, но казва "На тати шампиона" и айде пак е заспал  tease А ние вече се спряхме на име от трите ни фаворита и сега мислим галените форми на Борислав, но честно казано, не сме измислили кой знае какво  blush Ще чакаме снимките на патешкото жълто комплектче  yahoo
Активен
pleasure
Баш Майстор
**
Публикации: 1975

love is in the air....

Моят сватбен албум

« Отговор #76 -: април 13, 2010, 11:01:01 »

себамед е медицинска козметика разработена изцяло от биологични продукти имащи за цел да не се алергизира бебчо ..аз съм доволна от тази козметика, защото като студентка в стажа си по педиатрия се използваше масово от пловдивсикте мамчета и в интерес на истината никое от бебетата нямаше проблем с нея докато тези със зачервените и подсечени дупенца бяха бебчета използваши чико или други по масово разпространени козметики, освен това тя е и единствената на пазара която подддържа ph спрямо нуждите на кожата на нашите мъници докато на другите е все неутрално пе хато което не е много хубаво
Съгласна съм с написаното!!!Всичко, което бях прочела преди това ме доубеди.Аз лично ползвам от няколко години серията за им за интимна хигиена и съм безкрайно доволна, досега не съм попадала на по-качествени интимни душ гелове.Взела съм цялата бебешка серия сега за Калина + кремче за подсичане s невен на weleda и съм много доволна.Нямат и натрапчива миризма good
Активен
gostenka_82
Публикации: 2663

Моят сватбен албум

« Отговор #77 -: април 13, 2010, 13:04:09 »

Бебчето, много сладко разказваш, да знаеш!!! Твоето юначе явно търси контакт с теб  Wink щом така силно ритка, докато не сложиш ръка на коремчо!!!!

Ще чакам с нетърпение да се похвалиш визуално с новата покупка!!!

Стискам палци утре доки само хубави новини да ти каже и всико да е наред!!!
Активен
flower84
Професор
Публикации: 370

« Отговор #78 -: април 13, 2010, 15:20:50 »

liva82 много благодаря за полезната информация, аз мисля бях споменала че също не съм доволна от чико, но напоследък чувам и доста лоши отзиви за джонсън..  но всичко си е до това как ще бъде възприета козметиката от кажата на мъника.
Относно козметиката имам въпросче, какво ще си купите – шампоан за коса и тяло, слънчезащитен крем в момента в който тръгнем да извеждаме бебоците, крем против подсичане, тоалетно мляко (доколкото на мен ми е ясно бебешкото олио не е препоръчително да се използва през летния сезон и се замества с мляко), нещо друго има ли, което да пропускам?
beb4eto_na_me4o много се радвам че така се забавлявате още от сега smile Утре те чакаме да разказваш за прегледа
КатиНка за мен галенкото на Борислав е Борко, Бори, Боби.

Момичета имам и още едно питане, моя мъж ми каза че чел на корабния вестник, че щял да бъде намаляван периода за платеното майчинство, някоя от вас да е чувала нещо подобно?
Аз само знам за детските, което казаха и вчера по новините, че за да получаваш трябва освен бележка за дохода, който трябва да е до 350 лв на човек, да представяш и бележка от личния лекар, че на детето са му направени всички профилактични прегледи и имунизаци.
« Последна редакция: април 13, 2010, 15:50:05 от flower84 » Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 972

Обичам те повече от всичко!!

Моят сватбен албум

« Отговор #79 -: април 14, 2010, 08:47:38 »

ами аз мисля вместо мляко за тяло да взема лосион, че е малко по мазен от колкото млякото иначе не мисля , че си изпуснала нещо/бебешката козметика не трябва да има силни миризми поради все още развиващото се обоняние счита се че те са причина за изява на различни алергични реакции , те могат да доведат и до бронхоспазъм изявяващ сев първо в лека кашлица, която се появява по време на сън обикновенно и с течение на времето се засилва, астматични пристъпи също могат да се провокират особено при разположени за това бебета-ако единият от родителлите има астма например,кожата на бебо е като гъбка каквото му слойиш попива и отива в кръвообръщението като имате в предвид , че 9месеца е бил в стерилна среда представете си какво става когато се напои с различни масла и миризми .Затова и в последните 5 години са зачестили алергизациите на малки деца поради това, че още от много малки те се сблъскват с различни алергени на които няма как да отговорят освен с алергична реакция, ето защо педиатрите препоръчват самио естествени продукти дори да бне се използва много козметика е най добре,нас ни учеха , че е по добре да се превари зехтин за олио от колкото такова бебешко/
...относно майчинството имаше такова предложение ,но не се прие до колкото аз знам
Хайде стига , че стана като медицинска лекция girl_impossible girl_impossible
Активен
leni_beni_
Публикации: 2061

Моят сватбен албум

« Отговор #80 -: април 14, 2010, 09:43:22 »

flower84 , това за майчинските наистина беше предложение , което за сега не се прие. Само незнам дали ще взимат доходите за 12 месеца назад, или за 36 . Това за 36-те месеца вече е в сила за някои неща, но незнам точно  nea
Активен
vivianka
Професор
Публикации: 304

« Отговор #81 -: април 14, 2010, 09:48:04 »

Да, отхвърлиха тези предложения на правителството, остават и 12 месеца назад за доходите good
Активен
flower84
Професор

« Отговор #82 -: април 14, 2010, 10:30:46 »

благодаря момичета, макар че смятам че дори и да има някаква промяна, която силно се надявам да няма, ние все пак сме заварено положение и не би следвало да ни се отрази...
Не стига че вземат 12 мес, не помръдват минималната заплата, ами сега и да искат да ни скастрят още повече... е думи нямам...  beating
Активен
beb4eto_na_me4o
Сватбен ГУРУ
Публикации: 842

Невероятно е да си родител....

Моят сватбен албум

« Отговор #83 -: април 14, 2010, 13:51:00 »

Здравейте сладуркиии!!!
Ние тъкмо се прибираме от преглед и..с много, ама много новини.
Значи, бебо твърдо е по-голям, което вероятно е и поради факта, че ми е изместен термина с цяла седмица заради дългия цикъл. Което обаче значи, че сме вече 31 навършена, караме 32 г.с.  smile Бебчо си отговаря на 31 и няколко дни по размери, лекарката ни не спря да повтаря, че направо си е по-голям. Вече е главично разположен, станало му е малко тесничко и за това така силно се усеща като шава. Всичко ни е наред, слава Богу и..ето и голяма новина за деня - води, плацента и каквото още там се гледа, говорят със сигурност, че бебо ще се роди по-рано...Под по-рано разбирайте, цитирам лекарката :След средата на май всеки ден бъдете в очакване...вероятно ще се роди около края на май  yahoo
Така, че до срещата ни с мъника остава доста по-малко време от очакваното, живи и здрави!!! Страшно сме развълнувани сега и не спираме да го мислим в момента, освен това имаме съмнения за мома, ама да знаете, че не са големи. Всъщност до момента само на ФМ ни казаха мъж и никъде след това не ни потвърдиха  tease Ама ние сме с настроение и за мома, и за мъж - само да е живо и здраво и да сме добре и двамата. Другата седмица съм на тонове и започваме прегледи и тонове на всеки две седмици от следващата нататък.
Не съм забравила обещанието да разпитам за родилното и раждането, но ще стане следващата седмица, когато ще съм на тонове в самото родилно, днес просто не беше удобно да питам за тези неща.
И така за сега, имаше и още за разказване, но съм прекалено в еуфория, за да мога да се сетя какво съм изпуснала - ще дописвам после като се сетя!!! Целувки на всичкиии!!!
Активен
desislavka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1146

Моят сватбен албум

« Отговор #84 -: април 14, 2010, 14:02:16 »

beb4eto_na_me4o , много се радвам че всичко е наред при вас!!!Толкова сладко звучиш ато разказваш! give_rose Желая ти така до края всичко да е наред и бебо да си е активен и щур! blum Нашата мома и тя е доста дивичка, много подскача, много рита и баща и само й говори - " А така тате, ритай миличка, че тати иска да си голяма дивачка!" Ами, така като гледам нищо чудно да му се сбъдне желанието! Wink
Понеже виждам, че сте обсъждали козметиката ви пускам нещо ново и непознато за мен на което скоро се натъкнах!

http://www.pigeon-bg.net/index.php?option=com_jumi&fileid=4&Itemid=2
Активен
gostenka_82
Публикации: 2663

Моят сватбен албум

« Отговор #85 -: април 14, 2010, 14:09:32 »

Ех, бебче, много се радвам, че новините са добри!!! Тя и Гери в послединя месец разбра, че момъкът всъщност е мома (само дано не се бъркам, но мисля, че беше така). Едни мои познати пък в последния месец разбараха, че момата всъщност е момък  smile
Активен
flower84
Професор

« Отговор #86 -: април 14, 2010, 14:13:36 »

beb4eto_na_me4o честито за хубавите новини. Значи съвсем скоро ще се срещнете с малкото човече и ще се убедите с очите си момче или момиче е  Wink важното е да сте живи и здрави и всичко да мине безпрепятствено!  give_rose
Активен
Рубин
Публикации: 2491

« Отговор #87 -: април 14, 2010, 14:14:51 »

Бебчеее,браво на вашия мъник! :bravo:Расте си сладурчето! heart
А ти защо толлкова от рано ще почвате със записите на тоновете?Питам ,зашото снам че след 36 седмица наи рано се почвало!аз щях за пръв път да съм на записи на 19,ама заради тревогата в събота тогава ни бяха първите и то извънредни! crazy
Активен
leni_beni_
Публикации: 2061

Моят сватбен албум

« Отговор #88 -: април 14, 2010, 14:15:02 »

beb4eto , много хубави новини . Значи след месец и малко и може вече да сте трима  yahoo yahoo yahoo . Значи от другата седмица си през 2 седмици , нали се чудехме  Wink
А пък дали ще е мома или момък.....живо и здраво да е. Ама аз си мислч , че ще си имате момченце  pardon незнам защо така  crazy
Активен
beb4eto_na_me4o
Сватбен ГУРУ
Публикации: 842

Невероятно е да си родител....

Моят сватбен албум

« Отговор #89 -: април 14, 2010, 14:40:51 »

Бебчеее,браво на вашия мъник! :bravo:Расте си сладурчето! heart
А ти защо толлкова от рано ще почвате със записите на тоновете?Питам ,зашото снам че след 36 седмица наи рано се почвало!аз щях за пръв път да съм на записи на 19,ама заради тревогата в събота тогава ни бяха първите и то извънредни! crazy
Рубин, по-рано започваме, че по-рано очакваме и бебо, нали  Wink При термин 15 юни го очакваме след 15 май до края на май - това е почти месец по-рано. А през това време трябва да се следим, за да видим и горе долу как се очертава за раждането.
Иначе така или иначе тоновете започват през 8мия месец...та не е твърде ранко  smile
Много благодаря на всички за милите думи!!
Лени, миличка, и аз мисля, че ще е момче, знам ли...
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 24   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: