Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 01, 2024, 19:27:17
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В РУСЕ - 2 част
Страници:
1
...
16
17
[
18
]
19
20
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В РУСЕ - 2 част (Прочетена 170627 пъти)
moni80
Ентусиаст
Отг: Помощ, сватба в Русе 2
«
Отговор #255 -:
септември 08, 2010, 09:07:03 »
Честито
adi86
. Пожелавам ви дъъъъъъъълъг и щастлив семеен живот и много здраве - останалото ще си дойде само на мястото! Но моля те разкажи малко по-обстойно за вашата сватба - много накратко го даваш...или ти нарочно за да ни държиш в напрежение,а? Разказвай моля те кога и къде бяхте, как се справиха с организацията хората които сте ангажирали, как се отнася персонала, как мина целият ден и т.н. за да знаят бъдещите булки какво ги чака
«
Последна редакция: септември 08, 2010, 09:08:37 от moni80
»
Активен
tweety bird
Сватбен ГУРУ
Публикации: 908
«
Отговор #256 -:
септември 08, 2010, 11:29:07 »
Цитат на: Bademka в септември 05, 2010, 12:58:16
Моето свеки много държеше на гостите да се сервира нещо като "малка тортичка",а не срязано парче.Проверихме навсякъде!Единствено в "Ружана" и "Неделя" сепредлагат такива.В "Ружана" бяха много ама много мънчки (поръчахме пробно 10 бр-не може по-малко ,за да ги видим какво представляват)Освен че бяха по-малки от шепата ми, бяха сбъркали и украсата.Може да са само в жълт цвят.Едно парчене струва 1.10 лв. В сладкарница неделя са точно като на снимката,но едно парчеце излиза 7лв. :(И така ... това беше нашия опит.
Дано да съм помонала поне малко.
В ружана ни направиха мостра. Кръгла малка, квадратна и двете облечени и бяха големи парчета, нормално парче за 1 човек на цена около 4лв. Не ми харесва само като се забожда вилицата, че захарното тесто се разчупва много грозно. Ще видим какъв вариант ще използвам.
Някой от вас да знае координатите на Юлия - фризьорка (казват, че е най-добрата там) и Бисерка гримьорка?
Активен
silvijj
Любопитен
Публикации: 27
«
Отговор #257 -:
септември 09, 2010, 14:18:58 »
Bademka,къде беше твоята сватба-прилича ми на ресторанта до американското пазарче?Доволна ли си от обслужването?
Активен
Bademka
Ентусиаст
«
Отговор #258 -:
септември 09, 2010, 15:06:32 »
Цитат на: silvijj в септември 09, 2010, 14:18:58
Bademka,къде беше твоята сватба-прилича ми на ресторанта до американското пазарче?Доволна ли си от обслужването?
Точно там-ресторант Амфибия.Може да се каже ,че сме доволни.Хубавото беше ,че украсата на ресторанта беше подарък от тях (което не е никак малко,спестиха ни поне 100 лв)А украсата беше много красива. :danceg:Вътре е пълно и със живи цветя.Аспирацията в ресторанта е много добра-нито за момент не се задми помещението.Дугото ,което много ми хареса е ,че в ресторанта се поддържаше много добра температура.До сега къде съм ходила по сватби първия половин час е ОК,но след това става адска жега.А при нас не се получи така,въпреки,че бяхме повече от 70 човека вътре.Имам малки забележки.На две от масите бяха забравила за сложат ракията и виното (че ходихме да си ги търсим) и едната серитьорка се правила малко на интересна.Не искала да подменя топлите бири със судени.Имаше и малка разправия относно порциите .A лично моята беше адски студена и безвкусна,така и не ядох нищо от сервираното.И все пак ако трябва да избирам,бих избрала отново тях.Ако някой има въпроси може да ме питааа
«
Последна редакция: септември 09, 2010, 15:37:17 от Bademka
»
Активен
silvijj
Любопитен
Публикации: 27
«
Отговор #259 -:
септември 10, 2010, 13:01:38 »
Bademka,питах те защото и ние бяхме там но аз съм разочарована от обслужването,управителя е под всякъкво ниво,не си държи на думата въобще .Що се отнася до обстановката можеби това е една от най-приятните в Русе,но за обслужването точно обратното!Аз небих повторила в това заведение,не си струват нервите!
Активен
adi86
Любопитен
«
Отговор #260 -:
септември 11, 2010, 14:38:23 »
Здравейте отново! Вече мога по-подробно да ви разкажа как мина нашият сватбен ден. 28.08 беше последният много горещ ден... 38 градуса, чудничко
Сутринта си се събудих много спокойна и наспана, хапнах стабилно, задължителното кафе и отидох да взема от цветарката бутониерите за кума и младоженеца и гривнички за шаферките ми. И оттам като се започна едно притеснение - цветарката ме забави малко, защото не беше напълно готова, а оттам трябваше на прическа да отивам. Във фризьорския салон закъснях с 10м мин, после се отече прическата, 2 часа ме правиха, защото тррябваше да ми навият цялата коса. Заради това пък закъснях за грима, обадих се на мацката да дойде 30 мин. по-късно в нас. Движех се с половин час закъснение, което не беше чак толкова много. Прибирам се от прическа и гледам в нас-лудница. Дошли разни гости от другите градове, направо полудях. Ама взех си душ, облякох се с малко помощ
и ме гримираха. Гримът също ми се стори , че отиде цяла вечност, но си струваше търпението. В крайна сметка бях напълно готова около 1 час преди да дойде младоженецът, така, че имах време да се видя и с моите гости.
По едно време се чуха клаксони, тъпани, кларинети, акоредеони и страшно много се развълнувах (но не бях притеснена за мое учудване). Момчетата. начело с брат ми застанаха още на входната врата да вардят и изобщо не го пуснаха лесно. Ама в крайна сметка като се бръкна стабилно и като ми стана обувката, влее при мен. Прегръдки, целувки, с него, с кумовете, с родителите му. После малко в хола да се чукнем, да се поздравим и айде пред блока. Там се изви много голямо хоро, много се изкефих, гостите ми бяха много активни, въпреки жегата. След това потеглихме към църквата, там всичко мина нормално. Отидохме малко рано, но пък имаше време за снимки.
Церемонията беше направо в ресторанта - на мотел Рай. Лелката, дето водеше церемонията, беше много яка, супер весела и много спомогна да не сме спекли
Всичко мина ок, гостите се настаниха по местата и купонът започна. Тук е мястото да изкажа своето възхищение от диджей Данчо, който направи невероятно шоу, дансингът беше нон-стоп пълен, водеше ритуалите перфектно и всичко, което казваше, беше намясто, без излишни приказки, майтапите му бяха майтапи - абе много много сме доволни от него. Получи се много весела сватба, имахме страхотни кумове, които бяха много активни.
Накрая с последни сили отидохме на дискотека (аз естествено се преоблякох) и откарахме до 4 часа. И така... много съм щастлива, че се получи страхотен купон и всички се забавляваха.
А ето и главните виновници за нашата страхотна сватба:
Дежа Ву - перфектна украса на ресторанта, просто са уникални!
Диджей Данчо разбира се
Светослав Цанев - оператор - въобще не разбрах, че някой ме снима, изобщо не се натрапваше с камерата си, а записът ни беше готов само след седмицА.
Александър Карчински - фотографът ни - един супер талант, който направи страхотни снимки, със страхотно качество. Много готино момче, което наистина знае какво прави.
http://kartchinski.com/
- а това е сайтът му
бутик Йолови - цветята - уникален булчински букет ми спретна
Искра Папазова - грим - точно както исках, лек и нежен грим, който издържа цяла вечер без проблем
Торта - Златните рибки - беше много вкусна, направиха ми я по снимка и стана страхотна
Снимки има малко във фейсбук, скоро ще кача и професионалните. Имейлът ми е:
[email protected]
. Това е засега от мен, стана дългичко, ама няма как
«
Последна редакция: септември 11, 2010, 14:44:18 от adi86
»
Активен
Yorka89
Ентусиаст
Младоженци :)))
«
Отговор #261 -:
септември 25, 2010, 16:56:14 »
Ооо, там имам много
на който му се гледа - Йордана Бурова съм
Активен
LoveAndLove
Сватбар
«
Отговор #262 -:
септември 25, 2010, 17:55:09 »
здравейте мацки и от мен виждам че много неща са се променили
аз все като нямам време явно ще е така с тази работа.....
пи мен другто ново че меприеха студентка в търново и съм много щастлива от този факт
и все още не ми е минала тръпката от месец май държи ме и май не ика да ме пуска
честито на всичи сключили вече брак
а тези които им предстои не спирайте да се забавлявате в този ден и бъдете винаги щастливи както ще сте в този ден
Активен
adi86
Любопитен
«
Отговор #263 -:
септември 26, 2010, 17:58:43 »
Цитат на: Bademka в септември 25, 2010, 17:18:40
Аз направих опит да видя снимките и не успях
Нито на
adi86
,нито на
Йорито
Ако искаш ме потърси по име във фейса: Мариета Чакърова - на кирилица. Няма начин да не излезе
Качила съмк 200 снимки
Активен
abi_dabi
Ентусиаст
Публикации: 71
«
Отговор #264 -:
септември 30, 2010, 11:30:58 »
Здравейте момичета!
Ние ще се женим в Русе през юни но живеем в Пловдив и цялата организация ще протича от разстояние с няколко визити на място.Та в този смисъл искам да попитам има ли смисъл от сватбена агенция и ако някой е ползвал услугите и коя ще препоръча?
Фотограф и DJ обаче искам ние да си намери, можете ли да препоръчате някой който сте ползвали и сте доволни от услугите му?
И като бюджет сме предвидили около 13 000 лв,това за около 100 човека,мислите ли че е ОК,в смисъл това влизат дрехи,ресторант и т.н.И някой може ли да напише актуално инфо кое колко му излезе в Русе за сватбата?
За ресторант че чудим защото ни се иска нещо открито,с изнесена церемония може би,но винаги вариант да е кофти времето и още не сме решили...
Има мнооого време до тогава и ние мислим да почнем организацията чак след нова година,но все пак искам да събера малко инфо предварително:))))
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #265 -:
октомври 01, 2010, 11:00:37 »
Момичета дайте малко инфо за р-т в Русе с капацитет поне 130 места ? Ако има и градина ще е още по добре ! Как вървят кувертите ! Ще съм ви благодарна ,ако някой знае повече да ми отг.
Активен
abi_dabi
Ентусиаст
«
Отговор #266 -:
октомври 01, 2010, 11:39:02 »
И аз така,търся ресторант с градина за поне 100 души...Искам да имаме изнесена церемония...На прима виста се сещам за Левента,но нямам представа как вървят там кувертите...
Също се сещам и за Мотел Рай,там обаче не знам колко места са...Някой ако се е женил така например в мотел Рай или на Ханчето нека сподели как организира транспорта на гостите?
Защото все пак ако е вечерна сватба и ако хората дойдат с личните си автомобили как ще пият или пък ще е тъпо да си оставят колите там...
Много се чудя и само това ме спира за някое от тези места...
Поздрави:)
Активен
Bademka
Ентусиаст
«
Отговор #267 -:
октомври 01, 2010, 12:02:46 »
Аз като търсих ресторант (преди 2 мес.)Левента казаха 36-7 лв.куверт.
Относно мотел Рай изобщо не мога да разбера какво толкова му харесват
Ако трябва да избера открито място бих избрала Хотел Роял Палас.За мен лично е мн по -красиво,а проблема с транспорта все го има.
Активен
abi_dabi
Ентусиаст
«
Отговор #268 -:
октомври 01, 2010, 13:56:17 »
Да,наистина изглежда готино на сайта,ама транспорта мн ме притеснява,не съм убедена че мога да осигуря транспорт за над 100 човека...
Левента ако е такъв куверта бива,не е чак извънземен...А ти като пита тогава,алкохол сам си внасяш нали?
Мерси:)
Активен
Bademka
Ентусиаст
«
Отговор #269 -:
октомври 01, 2010, 15:04:05 »
Цитат на: abi_dabi в октомври 01, 2010, 13:56:17
Да,наистина изглежда готино на сайта,ама транспорта мн ме притеснява,не съм убедена че мога да осигуря транспорт за над 100 човека...
Левента ако е такъв куверта бива,не е чак извънземен...А ти като пита тогава,алкохол сам си внасяш нали?
Мерси:)
Относно транспорта,има варианти.Може да се наемат 2 автобуса,може гостите да дойдат с коли, и да останат да спят там.Може да отидат с автобус,а да се върнат с таксита.Много зависи от гостите ти.Ако гостите ти са от Русе,може да се комбинират.Имаше едно момиче(тук във форума),което си прави сватбата в Писанец,но трябва тя да каже как е решила проблема с транспорта.Друга идея е да попиташ управитела как се справят другите с транспорта.Можеи той да ти даде идея =]Ние докато умуваме какво да правим се появи друга по-хубава оферта и се отказаме.Хубаво е ако времто е дъждовно да имаш алтернативен вариалнт.Място къде и вътре в ресторанта ще могат съберат 100 човека,не само в градината.Имай го предвид!
За Левента мисля,че можеше да се внася алкохол.
Кога е сватбата?
Активен
Страници:
1
...
16
17
[
18
]
19
20