Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 19:23:19

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В РУСЕ - 2 част  (Прочетена 170614 пъти)

Bademka
Ентусиаст
**
Публикации: 144

Моят сватбен албум

« Отговор #240 -: август 16, 2010, 21:33:38 »

Мен ме гримира една гримьорка, Искра Папазова се казва. Една приятелка също каза, че е доволна от нея. Прави я за абитуриентския й бал. Ако искаш мога да ти пратя и аз координати. Само трябва да провериш дали ще е в Русе, че май действала и в Русе и в София.
Аз и се обаждах и ми каза,че е в София за датата която я питах (21.08) pardon Но за друга дата трябва най-добре да се пита пак.
Активен
lorajovcheva
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #241 -: август 16, 2010, 21:51:06 »

Здравейте! Най-накрая да намеря време и аз да пиша тук. Честито на всички момичета, които вече са госпожи!
Относно грима и мен за сватбата Искра ме гримира. Много нежно се получи.
Нашата сватба беше през декември 2007 и оттогава при по специални случай ползвам услугите на Искра за гримирането. Дали когато сме кръстници на сватба , или за рождения ден на малкия ни син.
Винаги се получава много добър резултат - гримът е съобразен с повода и тоалета.
Активен
adi86
Любопитен
*
Публикации: 39

« Отговор #242 -: август 17, 2010, 11:57:00 »

Аз смятам в понедлник да ходя на пробен грим в "Афрдита"- к-с Родна,ще спделя впечаления.

Задължително разказвай за Афродита!
Активен
moni80
Ентусиаст
**
Публикации: 58

« Отговор #243 -: август 17, 2010, 23:46:42 »

Bademka сподели моля те и с нас впечатленията си от Афродита. Ще ми е полезно да знам как работят, а вярвам и на другите съфорумки.
« Последна редакция: август 17, 2010, 23:48:14 от moni80 » Активен
Bademka
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #244 -: август 18, 2010, 08:04:13 »

Ами хубаво работи момичето,но не се получи това което исках.Сменяхме различни цветове и все много тъмен ставаше грима.Даже си гримирах едното око сама,за да и покажа горе-доло какво имам прдвид и накрая пак мнооого тъмно.Незнам дали нещо не можахме да се разберем за цветовете или аз не обяснявам хубаво,но май ще се гримирвам сама.Честно казано най-добре е да отидете на пробен.10 лева струва.Да обясните какво искате и дано ви се получи kiss2
Активен
cinderella_11
Любопитен
*
Публикации: 35

« Отговор #245 -: август 18, 2010, 11:04:46 »

Ох, и аз така! Ходих на пробен грим 100 пъти!  bad Ама така е, като ни се е напълнил града с псевдо-гримьорки дето са и фризьорки и маникюристки и козметички. Аз ги разбирам жените, че се мъчат някой лев допълнително да изкарат, ама за сметка на нас... angry
« Последна редакция: август 18, 2010, 11:44:11 от cinderella_11 » Активен
gudrun
Любопитен
*
Публикации: 43

Моят сватбен албум

« Отговор #246 -: август 18, 2010, 11:09:19 »

Да ви споделя, не се отчайвайте не е само в Русе така. И аз минах през голямо ходене по мъките с фризьора и гримьора в София - аз не познавам някой, който да е отцелил от първия път.
Успех в начинанието  good
Активен
tweety bird
Сватбен ГУРУ
Публикации: 908

Моят сватбен албум

« Отговор #247 -: август 23, 2010, 11:57:52 »

Къде в Русе може да ми направят тортички от този вид?

Активен
DesiN
Регистриран

Публикации: 6

« Отговор #248 -: август 23, 2010, 16:47:58 »

Момичета, по-добре инвестирайте в добър фон дъо тен, прозрачна пудра и червило на Шанел и се гримирайте сами, отколкото да давате пари на гримъорка Wink Ето резултатът ... Прическата си беше моя идея, реализацията беше с помощта на вещите доктоски ръце на зълвата smile

* IMG_0297.jpg (47.96 KB, 533x800 - видяно 313 пъти.)
Активен
DesiN
Регистриран

« Отговор #249 -: август 23, 2010, 16:54:29 »

Ето още една снимка, за да видите по-добре косата и воала. Прическата се прави много лесно, ако някой се интересува, мога да обясня как. Косата ми е с дължина малко под раменете. използвани са общо 53 фиби и фуркети, две малки шнолички и една по-голяма. Цветята са изкуствени, за ваза, аз просто махнах стеблата и добавих телче, за да се задържат...

* IMG_0290.jpg (63.5 KB, 533x800 - видяно 286 пъти.)
Активен
cherry_tea
Професор
Публикации: 364

« Отговор #250 -: август 24, 2010, 16:04:53 »

Tweety bird, пробвай в сладкарница Пикадили. Преди време едно момиче от форума беше пуснало снимка с нейната торта от там и ми се струва подобно на това, което търсиш.

Момичета някоя от вас във връзка с подготовка на сватбата си попадала ли е на магазин за сувенири тук в Русе, където да има цветни картони (за изработване на покани например), малки сувенирчета (стъклени бурканчета, гърненца от глина), малки цветчета от плат и изобщо всякакви дребни неща, които могат да бъдат полезни за украса?
Активен
tweety bird
Сватбен ГУРУ
Публикации: 908

Моят сватбен албум

« Отговор #251 -: август 24, 2010, 17:46:14 »

Благодаря , cherry_tea, аз не искам такава, просто в мн от сладкарниците в Русе не предлагат обличане със захарно тесто , в Ружана предлагат, но е 4лв. на парчето. Като се има предвид, че тези тортни не са толкова вкусни, но са хубави на изглед, 4 лв. са много за парче...
Активен
DesiN
Регистриран

« Отговор #252 -: август 24, 2010, 18:05:14 »

Зависи от пълнежа, аз имах такава торта за сватбата, поръчах я със сметанов пълнеж, леко сиропирана и с бели блатове, беше много вкусна! http://desi.nedelcheva.mxc.in/?p=551 Тук можеш да видиш подробности за моята торта, но за съжаление я поръчвах в Пловдив. 4лв/парче е ужасно скъпо!

* torta.jpg (19.26 KB, 148x134 - видяно 2921 пъти.)
Активен
Bademka
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #253 -: септември 05, 2010, 12:58:16 »

Моето свеки много държеше на гостите да се сервира нещо като "малка тортичка",а не срязано парче.Проверихме навсякъде!Единствено в "Ружана" и "Неделя" сепредлагат такива.В "Ружана" бяха много ама много мънчки (поръчахме пробно 10 бр-не може по-малко ,за да ги видим какво представляват)Освен че бяха по-малки от шепата ми, бяха сбъркали и украсата.Може да са само в жълт цвят.Едно парчене струва 1.10 лв. В сладкарница неделя са точно като на снимката,но едно парчеце излиза 7лв. :(И така ... това беше нашия опит.  pardon Дано да съм помонала поне малко.
Активен
adi86
Любопитен
*
Публикации: 39

« Отговор #254 -: септември 07, 2010, 19:50:11 »

Момичета, здравейте от мен!!!! Вече и аз съм госпожа  danceg
Сватбата ни беше невероятна, наистина беше едно уникално преживяване, ще ме разберете, когато го изживеете и вие. Страшно съм благодарна на диджей Данчо за страхотния купон, който сътвори, получи се точно както исках - гостите не можаха да си седнат по местата за повече от 5 мин.  yahoo Подготовката в седмицата преди сватбата беше доста напрегната, но всичко си заслужаваше.
Пожелавам успех с подготовката на всички и ако имате въпроси, аз съм насреща!
Активен
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: