Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 01, 2024, 17:28:34
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В РУСЕ - 2 част
Страници:
1
...
14
15
[
16
]
17
18
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В РУСЕ - 2 част (Прочетена 170558 пъти)
LoveAndLove
Сватбар
Отг: Помощ, сватба в Русе 2
«
Отговор #225 -:
август 04, 2010, 20:31:34 »
здравейте мацки как сте как върви живота при вас
при мен са долу горе нещата нямам по4ивка не искат да ни пускат 4е много работа и нямам време 4ак сега успях да намеря малко и да драсна някой ред аз ве4е си взех новата ли4на карта и официално съм с новото име
усещането е много готино все още с мъжа ми не можем да свикнем да ви кажа колкото и странно да зву4и не знам при вас така ли е има една много сладка тръпка от това ако мога таака да се изразя ве4е не казваме мойта или моя ами мъжа ми и жена ми на мен много ми харесва това и съм щастлива много не мога да го опиша то4но при вас също ли е така??
хайде лека от мен за сега 4е утре е поредния дълъг работен ден...
А и
lussi
много късмет..пожелавам ти весели де4ица да ска4ат около тебе и ти да се радваш като ти кажат мамо и да си имате с мъжа ти едно вашо местенце където никой да не може да ви притеснява...пожелавам ти също и винаги да вървите по път осеян с цветя и винаги да сте влюбени и да се оби4ате силно и изпепеляващо
Активен
silvijj
Любопитен
Публикации: 27
«
Отговор #226 -:
август 06, 2010, 07:11:55 »
houpq,благодаря ти за въпросите ще ми помогнат и ще ме вдъхновят да измисля и аз нещо.А относно притесненията ти за сватбата -спри да мислиш лоши неща -/че нещо няма да е наред /и кошмарите ти в съня ще си идат.Ще си най-хубавата булка.
Активен
lussii
Любопитен
«
Отговор #227 -:
август 06, 2010, 20:50:33 »
Цитат на: LoveAndLove в август 04, 2010, 20:31:34
здравейте мацки как сте как върви живота при вас
при мен са долу горе нещата нямам по4ивка не искат да ни пускат 4е много работа и нямам време 4ак сега успях да намеря малко и да драсна някой ред аз ве4е си взех новата ли4на карта и официално съм с новото име
усещането е много готино все още с мъжа ми не можем да свикнем да ви кажа колкото и странно да зву4и не знам при вас така ли е има една много сладка тръпка от това ако мога таака да се изразя ве4е не казваме мойта или моя ами мъжа ми и жена ми на мен много ми харесва това и съм щастлива много не мога да го опиша то4но при вас също ли е така??
хайде лека от мен за сега 4е утре е поредния дълъг работен ден...
А и
lussi
много късмет..пожелавам ти весели де4ица да ска4ат около тебе и ти да се радваш като ти кажат мамо и да си имате с мъжа ти едно вашо местенце където никой да не може да ви притеснява...пожелавам ти също и винаги да вървите по път осеян с цветя и винаги да сте влюбени и да се оби4ате силно и изпепеляващо
Благодаря ти за хубавите пожелания А да усещаниятя след сватбата са си направо да сладки
А я да те попитам за смяната на новите документи-от къде да тръгна,мисля от смяната на адреса в общината?
Исках и снимки да кача но маи немога да се справя-ще опитвам
Активен
LoveAndLove
Сватбар
«
Отговор #228 -:
август 07, 2010, 07:50:42 »
отиваш в общината с акта за скл брак и акта за разждане ли4ната карта дават ти 2 бланки попълваш ги на др ден е готово вземаш ги и с док от общината с ли4ната карта и с акта за скл брак отиваш и се редиш за дългото чакане
това е
п.с. направи си копие за акта за скл брак
Активен
houp
Новак
«
Отговор #229 -:
август 07, 2010, 13:13:41 »
Момичета къде в Русе се вадят медицинските? Разбрах, че в транспортна болница правят, но не знам къде се намира тя. Споделете, вие къде ги правихте?
Активен
cinderella_11
Любопитен
«
Отговор #230 -:
август 07, 2010, 13:52:55 »
Аз ги правих в първа поликлиника или ДКЦ 1 (май така му се казва по новому), но там е голямо разтакаване от сграда в сграда. Май по-добре в транспортна болница. Същите пари излиза и много по-бързо става. Питай на регистратура или информация, там ще ви упътят.
Активен
moni80
Ентусиаст
«
Отговор #231 -:
август 08, 2010, 10:19:12 »
Цитат на: houp в август 07, 2010, 13:13:41
Момичета къде в Русе се вадят медицинските? Разбрах, че в транспортна болница правят, но не знам къде се намира тя. Споделете, вие къде ги правихте?
houp
наистина най-бързо става в транспортна болница. Тя се намира малко по-надолу от сградата на БРП (от бившето Магазин Русе като се пуснеш надолу по уличката). Срещу транспортна болница се намира хотел Ана Палас. Ето го къде се намира на картата, дано да си се ориентирала
http://www.bgmaps.com/services/links/links.asp?linkkey=40e1386ccdb360bd537559154954b707
«
Последна редакция: август 08, 2010, 10:21:12 от moni80
»
Активен
lussii
Любопитен
«
Отговор #232 -:
август 08, 2010, 17:35:34 »
Цитат на: houp в август 08, 2010, 14:35:15
Много ви благодаря за инфото!
Нямах никаква представа, че транспортна болница е срещу Ана Палас! Мерси много moni80
В транспортна болница стават много бързо медицинскити-на гише информация плащаш и те ти казват в кои кабинет да минеш но преди това задължително трябва да си минала приз психото и ти трябват по 2броя медицинско на човек-ние само за това се връщахме
Активен
Tedy_Siana
Новак
Публикации: 7
«
Отговор #233 -:
август 09, 2010, 22:50:34 »
Здравейте момичета. И ние изживяхме своята приказка. Беше страхотно и още не мога да се съвзема. Единствената отрицателна емоция беше начина по който се отнасят в Рай с клиентите и най-вече така наречената управителка. Имам качени много снимки в Фасебук и може да ме откриете на email:
[email protected]
. Нямам ограничения така че мисля че няма да ви е проблем да ги гледате. Желая на всички BRIDE TO BE незабравим сватбен ден.
Теди
Активен
Bademka
Ентусиаст
«
Отговор #234 -:
август 10, 2010, 10:19:52 »
Цитат на: Tedy_Siana в август 09, 2010, 22:50:34
Здравейте момичета. И ние изживяхме своята приказка. Беше страхотно и още не мога да се съвзема. Единствената отрицателна емоция беше начина по който се отнасят в Рай с клиентите и най-вече така наречената управителка. Имам качени много снимки в Фасебук и може да ме откриете на email:
[email protected]
. Нямам ограничения така че мисля че няма да ви е проблем да ги гледате. Желая на всички BRIDE TO BE незабравим сватбен ден.
Теди
Чудни,чудни снимки имате
Явно е била много хубава сватба,много се радвам за теб!Малката ти принцеса също е разкошна!Кой ви прави снимките и от къде поръчахте тората ако не е тайна
Активен
moni80
Ентусиаст
«
Отговор #235 -:
август 10, 2010, 21:12:55 »
Цитат на: Tedy_Siana в август 09, 2010, 22:50:34
[email protected]
Теди
Честито на най-новата булка във форума ни. Олеееее ама снимките от сватбата Ви са наистина жестоки без майтап. Моля те пиши и на мен кой е майстора, че сестрата ще се жени скоро, а от фотографа който беше на нашата сватба нищо не става!
Активен
adi86
Любопитен
«
Отговор #236 -:
август 15, 2010, 19:34:08 »
Здравейте и от мен! И на мен ми остана мъничко - още 2 седмици и ще съм госпожа
Може ли някоя от вас да ми препоръча добра гримьорка? Вие къде смятате да се гримирате?
Активен
Tedy_Siana
Новак
Публикации: 7
«
Отговор #237 -:
август 15, 2010, 21:51:36 »
Цитат на: adi86 в август 15, 2010, 19:34:08
Може ли някоя от вас да ми препоръча добра гримьорка? Вие къде смятате да се гримирате?
Мен Бисерка ме гримира, също и кръсницата, сестра ми и една приятелка. Всички сме много доволни. Ако искаш координати ще ти пиша на лични. Късмет и се наслади на всеки един момент от вашия ден
Активен
Bademka
Ентусиаст
«
Отговор #238 -:
август 15, 2010, 23:17:59 »
Аз смятам в понедлник да ходя на пробен грим в "Афрдита"- к-с Родна,ще спделя впечаления.
Активен
cinderella_11
Любопитен
«
Отговор #239 -:
август 16, 2010, 16:26:41 »
Цитат на: adi86 в август 15, 2010, 19:34:08
Мен ме гримира една гримьорка, Искра Папазова се казва. Една приятелка също каза, че е доволна от нея. Прави я за абитуриентския й бал. Ако искаш мога да ти пратя и аз координати. Само трябва да провериш дали ще е в Русе, че май действала и в Русе и в София.
Активен
Страници:
1
...
14
15
[
16
]
17
18
...