Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 15:32:51

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В РУСЕ - 2 част  (Прочетена 170484 пъти)

LoveAndLove
Сватбар
Публикации: 188

« Отговор #195 -: юли 03, 2010, 17:50:01 »

здравейте мацки и от мен най накрая ми остана малко време и аз да напиша накой друг ред
семейния живот ми се отразява много добре за сега много съм щастлива предстои ни да си купим и кола   yahoo... живота може да бъде и хубав...  danceg
ЙОРИ успя ли да се уредиш за смяна на докумеенти

при мен това беше голяма мъка много чакане
Активен
Yorka89
Ентусиаст
**
Публикации: 125

Младоженци :)))

Моят сватбен албум

« Отговор #196 -: юли 05, 2010, 22:45:48 »

Още не смея да отида... пък и като ме нямаше на работа седмица и половина покрай сватбата, още не мога да намеря време да взема един ден почивка и да се редя да чакам... Че и при мен работата е тройна - ще сменям личната карта, книжката и ще си вадя задграничен паспорт (защото големият подарък е екскурзия до Египет  yahoo ))
Активен
adi86
Любопитен
*
Публикации: 39

« Отговор #197 -: юли 09, 2010, 13:45:13 »

Момичета, здравейте и от мен! Аз се поизгубих, тъй като се готвех за държавния изпит. Всичко вече мина за мое щастие и сега се отдавам изцяло на сватбена подготовка. Искам да ви попитам някоя от вас има ли впечатления от салона за красота "Афродита", който се намира в Родина? Заинтригуваха ме ниските цени за официален грим - 30 лв и маникюр - 10 лв. Ако някой е ходил там, нека сподели. Искам да попитам и от къде смятате да си поръчате булчинския букет?
Активен
lussii
Любопитен
*
Публикации: 46

« Отговор #198 -: юли 11, 2010, 14:44:18 »

аз за букета се чудя още дали да е естествен или изкуствен.....четох разни поверия и маи ще си взема естествен
 иначе изкуствен харесах в менделсон smile
Активен
cinderella_11
Любопитен
*
Публикации: 35

« Отговор #199 -: юли 11, 2010, 21:00:31 »

Adi86, честито дипломиране!  smile За салона "Афродита" нищо конкретно не съм чувала, но на такива дето са едновремено  маникюристка, козметичка и гримьорка много много вяра им нямам. От личен опит го казвам. Може пък затова  цените да са по-ниски.

Lussii, аз определено съм за букет от естествени цветя. Много по-хубав ще бъде. Изкуствените, колкото и да е добра имитацията пак ще си личат че са такива.
Активен
silvijj
Любопитен
*
Публикации: 27

« Отговор #200 -: юли 12, 2010, 09:55:00 »

И аз съм за естествени цветя,все пак сезона го позволява-има изобилие
Активен
moni80
Ентусиаст
**
Публикации: 58

« Отговор #201 -: юли 12, 2010, 12:34:37 »

Няма нищо по красиво от естествените цветя good
Активен
Bademka
Ентусиаст
**
Публикации: 144

Моят сватбен албум

« Отговор #202 -: юли 12, 2010, 14:34:34 »

И аз съм тук  cap До сега бяхме спокойни,че има мн време,нооо вече започнахме да дйстваме по задачи.Утре ще са готови поканите.Поръчах си рокля от интернет  yahoo,ако не е тук навреме имам резервен вариант.Поръчани са и бижутата.Остава да си намеря обувки (харесала съм едни в нета,но се двоумя още).Бъдещият ми съпруг е харесал костюма,само трябва да минем да го платим.Има още неща,но смятам ,че добре се движим.За сега това от мен.Целувки и според ден smile
lussii И аз съм за живи цветя smile
Активен
tanchy
Регистриран

Публикации: 5

« Отговор #203 -: юли 12, 2010, 23:26:35 »

Здравейте и от мен, и нашият ден наближава и подготовката напредва, уредихме DJ, видеото и фотографа, запазих и час за църквата, днес занесох и поканите да ги надпишат, купихме си чашите, кошничка за халките, късметчетата за хвърляне реших аз да си ги направя, поръчахме костюма на милото, но големият проблем съм аз, защото не мога да си харесам рокля, а не остана време  diablo всички са супер натруфени, а аз искам нещо изчистено и стилно, тия дни пак ще ходя да обикалям и ако не си харесам нищо най-вероятно ще отидем до Асеновград. Също така се срещнах с мацката, която ще ме гримира и решихме какви халки да ни направят, и това е засега. Има още малко работа, но не е кой знае колко. А относно букета и аз съм за естествените цветя, моят ще бъде от зелени орхидеи, а този който се хвърля ще го взема от изкуствени, хем да ми остане за спомен.
Активен
lussii
Любопитен
*
Публикации: 46

« Отговор #204 -: юли 13, 2010, 18:15:03 »

Здравейте мацки,веченямам никакви съмнения в изборът си-букета ще е от естествени цветя със сигурност :)даже имам и идея как да изглежда,само дано цветаря си свърше работата добре smile

tanchy а букетат които се хварля остава за неомъжената девоика която го хване-аз така знам!

А някои знае ли откъде да си поръчам да ни направят етикети за бутилките,,,,,,може би в копирен център?
Активен
tanchy
Регистриран

Публикации: 5

« Отговор #205 -: юли 14, 2010, 00:07:53 »

lussii аз знам, че букетът, който се хвърля, който го хване след 40 дни трябва да ми го донесе ли или ние да отидем да си го вземем, нещо такова беше, но зная, че не остава в момичето със сигурност. А за етикети  върви в офис уан там ще ти ги направят, аз там си занесох поканите да ми ги надпишат, но знам, че правят и етикети
Активен
adi86
Любопитен
*
Публикации: 39

« Отговор #206 -: юли 14, 2010, 08:30:01 »

Здравейте, искам да ви попитам колко време горе-долу преди сватбата трябва да поръчам тортата? Притеснявам се, че една седмица преди сватбата ще е късно....
Активен
Bademka
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #207 -: юли 14, 2010, 09:33:48 »

Момичета-помощ! :girl_impossible:Видеозаснемане!Можете ли да ми дадете телефони,някакви кооридинати.Цанев е зает,а и без това ние не искахме него.НЕ е възможно само той да се занимава с това!
Активен
moni80
Ентусиаст
**
Публикации: 58

« Отговор #208 -: юли 14, 2010, 12:08:51 »

Момичета-помощ! :girl_impossible:Видеозаснемане!Можете ли да ми дадете телефони,някакви кооридинати.Цанев е зает,а и без това ние не искахме него.НЕ е възможно само той да се занимава с това!

Защо си против "Цанев", на нашата сватба снимаха те и сме много доволни? Даже септември месец имаме кръщене на малката и сме си резервирали пак тях. На мен лично ми  ви харесва как работят. Принципно мразя да ме снимат, но те го направиха доста незабележимо. Изпитвам ужас от камери  shok и фотоапарати, някой има ли същият проблем!  tease
« Последна редакция: юли 14, 2010, 12:15:52 от moni80 » Активен
Bademka
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #209 -: юли 14, 2010, 12:35:00 »

Защо си против "Цанев", на нашата сватба снимаха те и сме много доволни? Даже септември месец имаме кръщене на малката и сме си резервирали пак тях. На мен лично ми  ви харесва как работят. Принципно мразя да ме снимат, но те го направиха доста незабележимо. Изпитвам ужас от камери  shok и фотоапарати, някой има ли същият проблем!  tease
Честно да ти кажа,гледала съм негови ДВД-та , единственото по което се различават от останалите е оформлението в началото и края и взема със 50-100 лева повече huhhuh.gif
Активен
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: