Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 11:30:57

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В РУСЕ - 2 част  (Прочетена 170386 пъти)

Bademka
Ентусиаст
**
Публикации: 144

Моят сватбен албум

« Отговор #135 -: май 26, 2010, 14:53:31 »

И аз се чудя към кого да се обърна за грима....
Активен
cinderella_11
Любопитен
*
Публикации: 35

« Отговор #136 -: май 26, 2010, 21:29:53 »

Здравей Bademka! Що се отнася до гримьор аз ползвах услугите на една мацка. Казва се Искра. Ако искаш мога да ти пратя координати на лични. Много доволна останах. Моя приятелка обаче се чудеше дали като ползва услугите на агенция ще й предложат и също и гримьор и фризьор. То е ясно, че не могат да я заставят задължително да ползва точно техните хора. На теб кога ти е сватбата?
Активен
Bademka
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #137 -: май 26, 2010, 22:32:01 »

Здравей!Сватбата е на 21 август. Очаквам координати smile
Активен
houp
Новак
*
Публикации: 19

« Отговор #138 -: май 27, 2010, 04:28:22 »

Здравейте МОМИЧЕТА!!!
Честито на всички, които се омъжват!!! И на тези, които вече са се омъжили!!!!
И на мен ми предстои сватба през август, но все още не сме избрали място за свадбата sad
Много ми се иска да е на зелена поляна с бели шатри.... много цветя....кетъринг... Някой да познава такова място в Русе? Мотел рай много ми хареса, но август месец е зает sad  с изключение на петък 13  smile
Другото, което ми идва на ум е Тикето, дали има възможност да се направи някъдетам ? Или дали има някоя вила някъде край Русе, която може да се наеме.

Нашата свадба ще малко по-различна, ще се венчаем в протестантска църква и затова, мисля да я направя по американски модел.  Няма да имаме кумове, а само шафери и шаферки. За гражданското помолихме една двойка приятели да ни станат свидетели.

Активен
cinderella_11
Любопитен
*

« Отговор #139 -: май 27, 2010, 08:05:37 »

Здравей houp! Защо не се обърнеш към някоя агенция. Тя би трябвало да ти намери такова място и да ти организира всичко както го искаш (шатри и цветя). Нали това им е работата.
Активен
Bademka
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #140 -: май 27, 2010, 08:32:13 »

Здравейте МОМИЧЕТА!!!
Честито на всички, които се омъжват!!! И на тези, които вече са се омъжили!!!!
И на мен ми предстои сватба през август, но все още не сме избрали място за свадбата sad
Много ми се иска да е на зелена поляна с бели шатри.... много цветя....кетъринг... Някой да познава такова място в Русе? Мотел рай много ми хареса, но август месец е зает sad  с изключение на петък 13  smile
Другото, което ми идва на ум е Тикето, дали има възможност да се направи някъдетам ? Или дали има някоя вила някъде край Русе, която може да се наеме.

Нашата свадба ще малко по-различна, ще се венчаем в протестантска църква и затова, мисля да я направя по американски модел.  Няма да имаме кумове, а само шафери и шаферки. За гражданското помолихме една двойка приятели да ни станат свидетели.

Здравейййй!На мен много ми харесва хотел Роял Палас (Писанец)Там е много красиво и имаха много свободни дати през агуст.Има зеленинка и басейн.Работят с фирма за кетъринг.Късмет!Дано намериш подходящото място!
« Последна редакция: май 27, 2010, 08:35:48 от Bademka » Активен
Yorka89
Ентусиаст
**
Публикации: 125

Младоженци :)))

Моят сватбен албум

« Отговор #141 -: май 27, 2010, 18:38:04 »

Това място на Писанец наистина е страхотно, бях гледала едни снимки от там... А за мотел Рай е така - лятото вече е заето напълно... ние едвам се уредихме и то пак добре, че сме неделя - ако беше събота напълно невъзможно smile
Активен
houp
Новак
*
Публикации: 19

« Отговор #142 -: май 28, 2010, 12:26:21 »

Момичета, май намерих подходящото място!!!!!! danceg Някаква къща с огромна поляна на брега на дунава. Ще ползвам услугите на Lucky Onion Catering, направиха ми добра оферта и храната им е страхотна.
Ще има 4 -5 шатри, дансинг, сервитьори, които да обслужват гостите, DJ. Те ще донесат всички прибори, ще украсят масите. Аз мисля също да се вкюча в украсата. Мисля да купя цветя на едро и сама да си направя украсата за църквата, колата и поляната. Работила съм в цветарски магазин и съм правила доста букети и се чудя дали да не си направя сама булченския букет и букетите на шаферките, трябва само да си набавя необходимите материали. Поканите, тейбъл картите, бутониерите и късметчетата също ще си ги правя сама.  Ще пускам снимки като са готови. Рокля мисля да си купя от Асеновград, но ще е някъде края на юли, защото мисля да поотслабна pleasantry  с едни 10-15 кг.... дано да се получи smile

Някой ползвал ли е услугите на "Цанев"? Добри ли са? Препоръчайте ми някой добър професионален фотограф. Много ми се иска снимките да са страхотни.
« Последна редакция: май 28, 2010, 12:28:50 от houp » Активен
moni80
Ентусиаст
**
Публикации: 58

« Отговор #143 -: май 28, 2010, 15:03:37 »

Здравей houp. Ние бяхме ангажирали студио "ЦАНЕВ" за нашата сватба, защото гледахме една свтаба на наши приятели която те са заснели и много ни хареса. Мога да кажа, че съм меко казано очарована от тяхната работа. През цялото време все едно нямаше оператор, толкова незабележим беше човека, а и най-хубавото е, че нищо не е изпуснал или изрязал. Доста си беше поиграл с видеото и такива красоти е сложил отначало на ч диск, че чак се изумихме с муцката колко много си е играл. Тези дни ще накарам моето съкровище да качи някое клипче някъде от нашата сватба и ще дам линк да видите какви сме готени Yes Ние определено не съжаляваме за избора който направихме. Още малко и пак ще ги ангажираме - за кръщенето  tease
Активен
Yorka89
Ентусиаст
**
Публикации: 125

Младоженци :)))

Моят сватбен албум

« Отговор #144 -: май 28, 2010, 21:40:10 »

Ние ще ползваме услугите на един познат - той е от фотограф от вестник Утро, след няколко дни ще се похваля и каква работа е свършил  pardon
Активен
lussii
Любопитен
*
Публикации: 46

« Отговор #145 -: май 28, 2010, 22:03:08 »

Момичета, май намерих подходящото място!!!!!! danceg Някаква къща с огромна поляна на брега на дунава. Ще ползвам услугите на Lucky Onion Catering, направиха ми добра оферта и храната им е страхотна.
Ще има 4 -5 шатри, дансинг, сервитьори, които да обслужват гостите, DJ. Те ще донесат всички прибори, ще украсят масите. Аз мисля също да се вкюча в украсата. Мисля да купя цветя на едро и сама да си направя украсата за църквата, колата и поляната. Работила съм в цветарски магазин и съм правила доста букети и се чудя дали да не си направя сама булченския букет и букетите на шаферките, трябва само да си набавя необходимите материали. Поканите, тейбъл картите, бутониерите и късметчетата също ще си ги правя сама.  Ще пускам снимки като са готови. Рокля мисля да си купя от Асеновград, но ще е някъде края на юли, защото мисля да поотслабна pleasantry  с едни 10-15 кг.... дано да се получи smile

Някой ползвал ли е услугите на "Цанев"? Добри ли са? Препоръчайте ми някой добър професионален фотограф. Много ми се иска снимките да са страхотни.
Эдравей И ние наехме видеозаснемане с Цанев......а за фотограф може да провериш в силвена и те предлагат такава услуга-но ни се отказахме от фото(ще са любителски или във студио) :)Успех
Активен
palmirka
Любопитен
*
Публикации: 26

Моят сватбен албум

« Отговор #146 -: май 29, 2010, 12:59:02 »

Эдравей И ние наехме видеозаснемане с Цанев......а за фотограф може да провериш в силвена и те предлагат такава услуга-но ни се отказахме от фото(ще са любителски или във студио) :)Успех
и аз съм ангажирала цанев стори ми се сериозен да видим какво ще стане.......за фотограф една позната ще прави снимките за около час после не искам снимки  ще е достатъчна камерата
Активен
silvijj
Любопитен
*
Публикации: 27

« Отговор #147 -: юни 01, 2010, 15:46:53 »

Помощ
Немога да си избера рокля.Уж много магазини ,уж много рокли а накрая е много трудно.Всички ми се струват преалено кичозни особенно тези на "Булка".Грънчаров има модели имат и комбинации,но скъпичко.
Накрая ще се оръся и това е.Вярно,че веднъж се жени човек ,но и един път облича тази рокля sad
Активен
cinderella_11
Любопитен
*

« Отговор #148 -: юни 01, 2010, 16:03:39 »

silvijj, и аз така с роклята. Не си харесах нищо от Русе. Накрая отидох в София и оттам си купих готова. Дори и на дължина ми беше идеална. Не се наложи да я преправям. Не беше скъпа. Добре, че там имаше кой да ме разведе и да ми покаже къде да търся. Но все пак си има и доза късмет! Wink Какво направи с поканите? Измисли ли вариант?
Активен
lussii
Любопитен
*
Публикации: 46

« Отговор #149 -: юни 02, 2010, 07:02:22 »

Някой чувал ли е поверието за булчинският букет че не е хубаво да остава в къщата след сватбата;а ако е от естествени цветя -трябва да се изхвърли в течаща вода след като изсъхне............Та се замислям дали да избирам естесвени цветя илил изкуствени smile
Активен
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: