Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 01, 2024, 09:30:17
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В РУСЕ - 2 част
Страници:
1
...
6
7
[
8
]
9
10
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В РУСЕ - 2 част (Прочетена 170358 пъти)
Yorka89
Ентусиаст
Младоженци :)))
Отг: Помощ, сватба в Русе 2
«
Отговор #105 -:
май 14, 2010, 21:47:14 »
Цитат на: lussii в май 13, 2010, 23:39:35
А негативи ще ви даде ли-защото после отново всяка снимка по 2лв......Маи ще полэваме фото след гражданския ритуал само.....неэнам мислиим го още :)Като излезе твоята оферта пиши
Няма негативи, всичко е на цифров носител. Дава ни диск и си принтваме колкото пъти искаме
Активен
diliana_dody
Регистриран
Публикации: 1
«
Отговор #106 -:
май 15, 2010, 09:25:32 »
Здравйте! Чета от доста време тази тема във форума, и понеже имаше въпрос за музикантите, ще ви кажа при нас какво е положението. Нашата сватба е след 2 седмици, ние ще я правим в малък ресторант "Сръбски мерак" и почти всичко вече е уредено. Сама си направих всичко и съм доволна. Ще имаме музиканти на които ще платим 500 лв което включва извеждане и цяла вечер музика и ритуали в ресторанта. Цената по принцип я определят младоженците или хората които плащат. Казвате с какво разполагате и евентуално колко хора искате и те се съобразяват с вашите желания. Имаше мин цена 800 лв, при все че са ми приятели. Доста пари е с жива музика, но пък става невероятно шоу!
Активен
mal_genio
Новак
«
Отговор #107 -:
май 15, 2010, 19:38:59 »
Здравейте и от мен момичета и аз да се включа към темата с оркестъра ние вече си платихме капаро за оркестъра ще бъдат дуо мъж и жена пеят, но пускат и друга музика и се разбрахме за 350 лв. в ресторанта като ни предлагат и вземането за 40 лв..Сладури са и двамата обаче конкретн мога да кажа след сватбата.
Активен
tweety bird
Сватбен ГУРУ
Публикации: 908
«
Отговор #108 -:
май 15, 2010, 23:17:40 »
Здравейте, никъде не видях да се пише за гримьор и фризьор, някакви препоръки? Само едно момиче мисля, че е споменало. В гр. Русе кои са добрите, знам, че Аделина е оттам, но повечето време е в Сф заради фолкпевиците и не само..ако трябва от Сф ще наема ... но все пак кажете ми (понеже не съм от Русе...дълга история) кои са професионалистите?
Активен
palmirka
Любопитен
Публикации: 26
«
Отговор #109 -:
май 16, 2010, 16:03:52 »
Yorka а що се отнася за 400лв в обредния дом и на нас ни минаха с този номер(оказа се че перз седмицата в стаичката само с кумошете е безплатно, а на деня може да ви е църквата и ресторанта само) и подадохме молба в общината надяваме се да няма проблеми ние сме на 13 юни в рай. Само незнам тортата как ще закараме до там???
Активен
Yorka89
Ентусиаст
«
Отговор #110 -:
май 16, 2010, 16:58:09 »
Цитат на: palmirka в май 16, 2010, 16:03:52
Yorka а що се отнася за 400лв в обредния дом и на нас ни минаха с този номер(оказа се че перз седмицата в стаичката само с кумошете е безплатно, а на деня може да ви е църквата и ресторанта само) и подадохме молба в общината надяваме се да няма проблеми ние сме на 13 юни в рай. Само незнам тортата как ще закараме до там???
Ние искаме всичките ритуали на един ден да са. А вие щом сте си подали молбата, значи няма проблем, ще дойде длъжностното лице. А платихте ли си вече таксата?
Относно тортата - не се притеснявай, всички сладкарници предлагат транспорт (безплатен) до мястото на сватбата
Активен
palmirka
Любопитен
«
Отговор #111 -:
май 16, 2010, 21:20:46 »
таксата не сме си платили казаха да не бързаме аз тепърва ще ходя да поръчвам кошнички, бутониери и покани ....чудч се и дали ще намеря гъба с вакум за украсата на колата....
Активен
Yorka89
Ентусиаст
«
Отговор #112 -:
май 16, 2010, 22:04:10 »
Ами да ти кажа доста работата си си оставила за последния месец... но ще се справиш де
Гъба с вакуум - всеки цветарски магазин ще ти предложи. Бутониери - върви в Елиза, там ги имат на склад - харесваш си и ти дават колкото ти трябват. Иначе за покани... аз мисля, че вече трябва да сте раздали по-голямата част... сега ще трябва да вземете някакви по-стандартни, защото тези от каталозите идват след минимум 1 седмица.
А за кошнички - какво е това, за какво е?
Активен
SunnyAngel
Ентусиаст
«
Отговор #113 -:
май 17, 2010, 10:04:40 »
Цитат на: Yorka89 в май 16, 2010, 22:04:10
А за кошнички - какво е това, за какво е?
Кошнички се казва на късметите, които булката хвърля пред ритуалния дом след подписването. Обикновенно са направени от тюл, а в тях има стотинка, бонбонки и жито. Предполагам сега се сещаш вече за какво става въпрос.
Активен
mal_genio
Новак
«
Отговор #114 -:
май 17, 2010, 10:16:21 »
Цитат на: tweety bird в май 15, 2010, 23:17:40
Здравейте, никъде не видях да се пише за гримьор и фризьор, някакви препоръки? Само едно момиче мисля, че е споменало. В гр. Русе кои са добрите, знам, че Аделина е оттам, но повечето време е в Сф заради фолкпевиците и не само..ако трябва от Сф ще наема ... но все пак кажете ми (понеже не съм от Русе...дълга история) кои са професионалистите?
tweety bird по принцип аз мисля да ида при Галка за пробна прическа уж е добра никога не съм ходила при нея. Други незнам които да са силно препоръчвани. От към грим съм ходила само на едно място и три пъти ми сменяха грима докато уцелят това, което искам и това в деня на бала ми, бях побесняла!
Ако успееш да се уговориш нещо с Аделина мисля, че е ще най - добре.
Активен
palmirka
Любопитен
«
Отговор #115 -:
май 17, 2010, 15:46:39 »
няма страшно сватбата ще е готова за една седмица поканите днес ги поръчах в събота на 22-ри са готови, а на гостите сме се обадили да потвърдят поканите са формалност , халките днес ибрахме след 2 дни и те са готови
остава да купя бутониерите,коянички и подаръчетата за гостите агенцичта кочто ми помага е новата Де жа вю
само моля за съвет освен чичкото с камерата трябва да има и фотограф ли и каква им е тарифата???
че ако каже и той 200лв незнам....
Активен
lussii
Любопитен
«
Отговор #116 -:
май 17, 2010, 19:10:34 »
Цитат на: palmirka в май 17, 2010, 15:46:39
няма страшно сватбата ще е готова за една седмица поканите днес ги поръчах в събота на 22-ри са готови, а на гостите сме се обадили да потвърдят поканите са формалност , халките днес ибрахме след 2 дни и те са готови
остава да купя бутониерите,коянички и подаръчетата за гостите агенцичта кочто ми помага е новата Де жа вю
само моля за съвет освен чичкото с камерата трябва да има и фотограф ли и каква им е тарифата???
че ако каже и той 200лв незнам....
Фото оператор за целата сватба е 150лв. и ти дава снимките на диск и после си ги вадиш.......а ако се уговориш с чичкото с видеото може и тои да ти направи снимчици :)А можеш да си направиш студиини снимки-ние така мислим да направим
Активен
palmirka
Любопитен
«
Отговор #117 -:
май 17, 2010, 21:57:16 »
реших да не търся фотограф днес звънях на Цанев(ако нещо ви говори) утре ще се видим и ще питам може ли тои да направи няколко снимки след като заснеме ритуала, защото сме с изнесена церемония и няма шанс за студийни снимки, псоле ще ни снима с гостите по отделно и др снимки не ми трябват май....
освен цанев не открих никой за видеозаснемане в русе (има и един човек от киса но той иска 300лв. а цанев 200)...знаете ли някой друг...?
Активен
Yorka89
Ентусиаст
«
Отговор #118 -:
май 17, 2010, 22:17:12 »
Цитат на: SunnyAngel в май 17, 2010, 10:04:40
Кошнички се казва на късметите, които булката хвърля пред ритуалния дом след подписването. Обикновенно са направени от тюл, а в тях има стотинка, бонбонки и жито. Предполагам сега се сещаш вече за какво става въпрос.
Аха, късметчетата, ясно
Мерси
Аз моите ги направих сама, станаха много сладурски
(колко съм скромна
)
Активен
Yorka89
Ентусиаст
«
Отговор #119 -:
май 17, 2010, 22:18:29 »
Цитат на: palmirka в май 17, 2010, 21:57:16
реших да не търся фотограф днес звънях на Цанев(ако нещо ви говори) утре ще се видим и ще питам може ли тои да направи няколко снимки след като заснеме ритуала, защото сме с изнесена церемония и няма шанс за студийни снимки, псоле ще ни снима с гостите по отделно и др снимки не ми трябват май....
освен цанев не открих никой за видеозаснемане в русе (има и един човек от киса но той иска 300лв. а цанев 200)...знаете ли някой друг...?
Мога да ти дам телефон на оператор от РТВЦ, но не мога да ти кажа точна цифра... ако искаш да се видиш и с него да поговориш ?
Активен
Страници:
1
...
6
7
[
8
]
9
10
...