Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 09:33:07

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В РУСЕ - 2 част  (Прочетена 170362 пъти)

adi86
Любопитен
*
Публикации: 39

« Отговор #90 -: май 09, 2010, 11:46:17 »

Здравейте и от мен smile
Честито на всички именници на патерици smile
Момичета бихте ли ми препоръчали оператор(фотограф)...а сащо тарсим и музика за извеждане на булката.... smile

Препоръчвам ти видеооператор Светослав Цанев - разгледай сайта: http://www.videotsanev.com/  Ние ангажирахме него.
Активен
adi86
Любопитен
*

« Отговор #91 -: май 09, 2010, 20:48:42 »

Момичета, искам да попитам тези от вас, които ще се женят в мотел Рай, знаете ли дали от самия хотел там предлагат украса за ресторанта или просто ти препоръчват агенция, която да го украси? И ако действително предлагат украса, знаете ли какви са цените?
Активен
Bademka
Ентусиаст
**
Публикации: 144

Моят сватбен албум

« Отговор #92 -: май 09, 2010, 21:09:35 »

Момичета, искам да попитам тези от вас, които ще се женят в мотел Рай, знаете ли дали от самия хотел там предлагат украса за ресторанта или просто ти препоръчват агенция, която да го украси? И ако действително предлагат украса, знаете ли какви са цените?
Здравей, не влиза в цената украсата.Работят с агенция/не знам как се казва/ 100 лв струва при тях.
Активен
adi86
Любопитен
*

« Отговор #93 -: май 09, 2010, 21:26:39 »

А знаеш ли какво влиза в тези 100 лв?
Активен
Yorka89
Ентусиаст
**
Публикации: 125

Младоженци :)))

Моят сватбен албум

« Отговор #94 -: май 09, 2010, 21:38:33 »

Мотел Рай по принцип препоръчват агенция Елиза (която пък аз лично силно НЕ ТИ ПРЕПОРЪЧВАМ) и отиваш в агенцията и там се разбирате за цените. За такива 100 лв не са ни казвали нищо ?? Бадемка, можеш ли да поясниш ?
А ние си избрахме друга агенция - на нас цялата украса на ресторанта + нашата маса + колата + за изнесения ритуал ще ни излезе около 250 - 300 лв.
Активен
Bademka
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #95 -: май 10, 2010, 08:06:39 »

В момента в който поптахме за украсата, ни каза така: "Украсата се прави от агенция.Пращат една жена,която украсява,те си имат всичко... Струва 100 лв."Това бяха думите на момчето. Най-вероятно е говорела за "Елиза" , но име на фирма за кетъринг не спомена. pardon
« Последна редакция: май 10, 2010, 08:11:06 от Bademka » Активен
Yorka89
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #96 -: май 11, 2010, 16:11:51 »

Аз да се похваля - днес ходихме за медицински, всичко стана бързо, ходихме до гражданското и си оставихме документите, ходихме до общината и си платихме. Вече сме напълно готови с важните неща smile
Активен
Bademka
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #97 -: май 11, 2010, 17:16:34 »

Аз да се похваля - днес ходихме за медицински, всичко стана бързо, ходихме до гражданското и си оставихме документите, ходихме до общината и си платихме. Вече сме напълно готови с важните неща smile
Браво на вас  Bravo Колко ви взеха за медицинските?
Активен
adi86
Любопитен
*

« Отговор #98 -: май 11, 2010, 21:14:39 »

Момичета, мисля, че избрах подаръчета за гостите  yahoo Почти се бях отказала от подаръчета, защото навсякъде предлагат тъпи керамични фигурки, които просто са украсени, а струват 2-3 лева. А вижте какво открих след обстоен преглед на форумите: smile  http://www.cdmbg.com/ - това са дървени мадальончета, гравирани с портрет на младоженците, а отзад ви пише примерно имената и датата на сватбата - както вие си изберете. И цялото това удоволствие излиза около 1,50 лв с опаковката, всичко.  Bravo Дано съм ви била полезна  smile
Активен
Yorka89
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #99 -: май 12, 2010, 18:14:38 »

Браво на вас  Bravo Колко ви взеха за медицинските?

36 лева за двамата.
Активен
lussii
Любопитен
*
Публикации: 46

« Отговор #100 -: май 12, 2010, 19:40:55 »

Момичета вие ще ползвате ли освен видео оператор и фото-и какви парички ви излиза;на нас ни искат тук 400лв. за двете-и ми се струва множко :)Сега умуваме как да направим със фотото......
Активен
Yorka89
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #101 -: май 12, 2010, 22:34:01 »

Нашия фотограф ще ни вземе по 2 лв на снимка - струва ми се чудесно. А понеже ние не искахме оператор, но родителите искат  pardon тази седмица ще говорим с един човек и ще видим какво ще ни каже.
Активен
lussii
Любопитен
*
Публикации: 46

« Отговор #102 -: май 13, 2010, 23:39:35 »

Нашия фотограф ще ни вземе по 2 лв на снимка - струва ми се чудесно. А понеже ние не искахме оператор, но родителите искат  pardon тази седмица ще говорим с един човек и ще видим какво ще ни каже.
А негативи ще ви даде ли-защото после отново всяка снимка по 2лв......Маи ще полэваме фото след гражданския ритуал само.....неэнам мислиим го още :)Като излезе твоята оферта пиши smile
Активен
silvijj
Любопитен
*
Публикации: 27

« Отговор #103 -: май 14, 2010, 09:07:31 »

Здравейте дами,някой да знае колко излиза един оркестър за една сватба?
Ние мислим да наемем DJ но така или иначе за вземането на булката ще трябват музиканти и сега се колебаем дали няма да излезе много скъпо ако за ресторанта наемем DJ,а за вземането музиканти.
Всичко опира пак до парите в този живот. girl_impossible
Активен
SunnyAngel
Ентусиаст
**
Публикации: 76

« Отговор #104 -: май 14, 2010, 10:41:05 »

Здравейте дами,някой да знае колко излиза един оркестър за една сватба?
Ние мислим да наемем DJ но така или иначе за вземането на булката ще трябват музиканти и сега се колебаем дали няма да излезе много скъпо ако за ресторанта наемем DJ,а за вземането музиканти.
Всичко опира пак до парите в този живот. girl_impossible
Здравей smile Музикантите за взимането на булката взимат около 100 лв. зависи, колко човека ще бъдат. А музиката на живо в ресторанта по правило е по-скъпа от наемането на DJ. Освен ако се уговорите с музикантите нещо друго. Мен лично ме съмнява да Ви излезе по-евтино, ако наемете музиканти за извеждането и музиканти в ресторанта.
Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: