Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 11:44:31

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 7   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на Zori83 - 01.05.2010  (Прочетена 25779 пъти)

pepche
Сватбар
Публикации: 250

« Отговор #30 -: април 18, 2010, 09:53:05 »

Зори честита темичка и от мен  Girl_hide време не остана, спокойни финални метри и много прекрасен и слънчев ден ти пожелавам без притеснение, а само с положителни емоции и много танци манци  Party time
Активен
Zori83
Сватбен ГУРУ
Публикации: 542

Моят сватбен албум

« Отговор #31 -: април 23, 2010, 15:40:43 »

От днес излизам отпуск две седмици danceg danceg danceg и започва тежката програма.
Направила съм един огромен списък и почти всеки ден съм по задачки.
Да ви се оплача, че цяла седмица с половинката мъдрихме как да наредим гостите по масите и вчера бяхме толкова доволни, че сме успели, но за съжаление удовлетвореността ни не трая дълго време: един от приятелите ни казва, че ще дойде с приятелката си, а преди това беше казал, че тя няма да може да дойде; едните роднини можело да си доведат и внуците beating, , за които трябва и хотел да плащаме, т.к. са от София; друг приятел си счупил ръката и най-верояно няма да може да дойде и сега цялият ни труд отива на вятъра hysteric Трябва да пренареждаме гостите от начало и ако два дни преди сватбата някой пак реши, че ще идва с еди кой си или няма идва  angry
Изобщо не съм си мислела, че това ще ни създаде толкова нерви и проблеми.
Иначе утре съм на фризьор, после отивам да си поръчам букета и бутониерите yahoo
Активен
Dallila
Професор
Публикации: 423

Моят сватбен албум

« Отговор #32 -: април 23, 2010, 15:44:09 »

Зори, не се ядосвай толкова с тези несериозни гости.Нареди ги както решиш, пък те ако не са доволни, сами са си виновни. biggrin
Кажи какво стана с роклята.Имаше ли проблеми с корекцията?А тейбълките отвхвърли ли ги като задачка?
Да покажеш снимки на прическата да ти се порадваме.  blum
Активен
Zori83
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #33 -: април 23, 2010, 15:52:06 »

Dallila гледам да не се ядосвам, но и без това сватбата ще е 155 души при положение, че щеше да е 120. Ще станем прекалено много хора, а и такива които не сме канили и не са ни казали предварително, че ще идват ми е малко странно... Но каквото такова.
Роклята ще я меря тази вечер, т.к. ми е в Стара Загора и ще видя какво е положението, но най-вероятно в неделя ще ми я коригират. Леля ми е шивачка, така че ще ми я оправи за един ден (надявам се).
Тейбъките ги направих, но тези дни изобщо нямах време и не съм ги качила,  blush
А утре няма да си правя прическа, т.к. вече съм си правила две пробни - само кичурите ще освежаваме Wink
Активен
Dallila
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #34 -: април 23, 2010, 16:41:34 »

Напълно те разбирам за броя на гостите.И ние планирахме да са 100-тина, но все изникват някакви нови хора. biggrin  Като имаш рокля да се похвалиш  blum
Правила си си прическа и не показваш на милите съфорумки да ти се порадват.Срамота.  blum blum blum
Активен
melusina
Ентусиаст
**
Публикации: 130

Коя е думата с 4 букви, която се пише с 5 грешки?

« Отговор #35 -: април 24, 2010, 15:34:29 »

Момичета, ама как така "изникват нови хора" - ваши приятели ли са или на вашите родители или роднини  Oh my ...? Толкова ли нямат хората чувство за такт?
В интерес на истината ние имахме само един опит за самопоканване - и бяхме категорични - не защото нямаме желание да поканим точно този човек, а защото веднъж като се направи изключение и се започва масирана атака, и настъпва пълна каша в организационно, финансово и всякакво друго отношение.
Ние си имахме резервна листа и като се отказаха някои гости или бяха възпрепятствани да дойдат, си поканихме другите гости, разбира се, не в последния момент. А накрая все някой не идва, я се разболява, я му отменят полета, ако идва от чужбина, да знаете, така че просто го приемете и не се ядосвайте за глупости.
Zori83, сигурна съм, че ще стане прекрасна сватба и ще бъдеш приятна булка - просто в последните седмици и дни преди сватбата си пази нервите, гледай философски на нещата, делегирай колкото се може повече задачи на близките си и приятелите си и ще видиш, че всичко ще се получи добре!
Активен
Zori83
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #36 -: април 24, 2010, 21:16:31 »

Не мога да повярвам, че няма да има нужда да коригирам роклята danceg Миналият месец я пробвах и ми се стори доста тесничка, а сега месец по-късно не е така crazy. Вярно е, че не ми стои по-начина, по който ми стоеше преди 3 месеца, но в никакъв случай не ми е малка. Така, че този товар ми падна от плещите yahoo
Днес си поръчах букета и бутониерите, и уточнихме окончателно прическата с фризьорката. Утре сме на дегустация в ресторанта и ще уточняваме менюто.
Dallila не съм показвала, защото не съм си правила снимки, т.к. и при двете нещо не се харесах на 100%.
Мелусина новите хора, които изникват са деца на хора, които ние сме поканили на сватбата. И най-тъпото е, че две от децата (внуци на наши роднини) са на 12г. и 20г. и не е да няма при кой да стоят, ако изобщо е нужно някой да има при тях sad
Активен
divanetata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 499

Моят сватбен албум

« Отговор #37 -: април 24, 2010, 21:34:06 »

Zori83, много кофти се получава така - разбирам те, че хем ти е неудобно да кажеш на хората, че не могат да дойдат с внуците си, хем пък така се бъркат вашите сметки. Аз не мога да разбера защо хората не са по - съобразителни - ами след като внуците им са големи хора, явно вие не ги броите просто за антураж, който се подразбира, че ще е с тях, а ако сте искали да ги поканите, сте щели изрично да упоменете в поканата. Аз не бих постъпила така или ако евентуално се налага (а според мен в случая не се налага, защото внуците са големи), бих попитала младоженците дали това ще им създаде някакви неудобства. Явно обаче повечето хора наистина не са никак тактични  angry
Активен
Dallila
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #38 -: април 25, 2010, 11:29:33 »

Зори, това за роклята е чудесна новина.Тамън няма да се притесняваш дали ще останат дупчици или не.  Bravo Дано официалната прическа да стане това, което наистина ти харесва. smile
И аз не разбирам защо тези хора толкова настояват да си водят внуците.Да са малки дечица, за които една сватба ще е нещо ново и интересно разбирам, но в този случай ми е странно.Това обаче не е причина да си хабиш нервите.Наистина неприятно е, но се абстрахирай от такива нахалници и гледай да си спокойна и да си изкараш чудесно празника, а и да не вредиш на бебчо smile
Активен
Zori83
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #39 -: април 26, 2010, 11:56:32 »

Така е момичета, но колкото и да се опитваш да не обръщаш внимание на тези неща не се получва. Още повече, че на главата ти са още сто други...
Днес сутринта се събудих рано, т.к. вече започна да ми "тъка"нещо от вътре. Само като се замисля, че остават само четири дни и  Oh my ...
Вече гледам да не се ядосвам и да не се притеснявам, защото полза от това няма. Сега отиваме да плащаме църквата и ритуалната, да се срещнем с фотографа и оператора, да уточним подробностите около тортата и да поръчаме алкохола.
Много ме е яд само, че не купих от София гипсофил ,който ми е нужен за бутониерите, т.к. тук навсякъде казват, че нямат и не продават, което ме изумява. И май ще се наложи да ги направя без него.
Активен
maria_hs
Сватбар
Публикации: 254

Моят сватбен албум

« Отговор #40 -: април 27, 2010, 08:26:18 »

Честита темичка (малко късничко  blush )! Проблемът с гостите го имаше и при нас, това май ни беше най-сложната дилема. Ние имахме няколко "атаки". Даже едните хора искаха да си дадат поканата (която е за 2 човека) на децата и внуците си, които са 6 човека  Oh my ... . Моето лично мнение е, че това са хора, на които не им се е налагало през последните 20 години да организират сватба и не могат да си направят сметка колко средства и усилия трябва, за да я организираш. Момичетата правилно са ти казали, че няма смисъл да се ядосваш за подобни нещица, хората са си такива. Пожелавам ти много хубава сватба и приятна организация в оставащите дни!
PS: Тази нощ сънувах, че в събота ще е 30 градуса  crazy , не ти ги пожелавам, чак толкова много, но дано времето бъде много слънчево и пролетно!  give_rose
Активен
Zori83
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #41 -: април 27, 2010, 10:11:32 »

maria_hs явно при всеки има проблем с броя на гостите в последния момент. Вече гледам да не обръщам внимание на тези неща и да се наслаждавам (до колкото е възможно) на последните оставащи дни. А относно времето наистина прогнозата е само слънце и 22 градуса danceg
В четвъртък ще поръчваме безалкохолното, алкохола и водата и много се чудя дали по две безалкохолни и половин бутилка от 1.5л мин.вода на човек са достатъчни crazy
Активен
Dallila
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #42 -: април 27, 2010, 10:26:17 »

Браво, Зори, това е най-доброто решение.Никакви ядове повече.  good
 Как се чувстваш като остават толкова малко дни до ДЕНЯ?Свива ли ти се стомаха от радост и нетърпение?  girl_in_love
На мен това безалкохолно ми звучи добре.Ако на някой не му стигне, може да си поръча.Все пак, ако те притеснява да не е малко, сложи още едно безалкохолно примерно. smile
Дано времето е хубаво и слънчево специално за вас. smile
Активен
merylu
Ентусиаст
**
Публикации: 92

« Отговор #43 -: април 27, 2010, 10:29:41 »

Ох,Зори,
Активен
Didkata1984
Сватбар
Публикации: 237

« Отговор #44 -: април 27, 2010, 10:30:53 »

Зори, относно безалкохолното бих ти препоръчала да предвидиш още. На мен ми се струва малко по 2 на човек, моят мъж например изпива по 4 + вода .... Всъщност не знам тези 2 бут. само в куверт ли ги включваш или за цялата вечер? А, и не искам да се натрапвам, само съвет давам  good
Активен
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 7   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: