Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 07:30:45

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 7   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на Zori83 - 01.05.2010  (Прочетена 25677 пъти)

red_roses
Професор
Публикации: 415

« Отговор #45 -: април 27, 2010, 11:04:34 »

Zori83 , не остана , леки и безаварийни дни до събота. Относно безалкохолното - ние сме поръчали по 1 безалкохолно 500л на всеки , както и по 1 бутилка 1,5л на двама май беше. Нещо такова , но безалкохолното е толкова със сигурност. Всеки , който ще си поръчва нещо допълнително ще е на негова сметка , това по наше желание и по желание на майка ми , която не иска да плаща допълнителни неща. А и на повечето сватби , на които съм била всичко съм си плащала - от кафето до бирата и т.н.
Активен
Мименце
Професор
Публикации: 455

Искам всичко!!!

« Отговор #46 -: април 27, 2010, 11:07:51 »

Зори аз мисля, че безалкохолното е напълно достатъчно. Пък, който пие повече-ще си го плаща, както е казала red_roses   Не можеш да угодиш на всеки, някойа ядат повече, други пийват повечко, трети искат определен тип музика.  pardon Това ТВОЯТА СВАТБА и ТВОЯТ ДЕН, мисли за себе си, за малкото съкровище и любимия  girl_wink
Активен
me4enceto
Сватбар
Публикации: 215

Моят сватбен албум

« Отговор #47 -: април 27, 2010, 11:16:16 »

Зори, това с гостите май е нормално, мойте пък прогресивно намаляват sad и мноо ме е яд. Опитай да запазиш самообладание до колкото е възможно и да се насладиш на времето, госпожице (още съвсем малко време smile )
Активен
Zori83
Сватбен ГУРУ
Публикации: 542

Моят сватбен албум

« Отговор #48 -: април 27, 2010, 12:13:52 »

Благодаря на всички за съветите give_rose
Ние сме се разбрали с ресторанта допълнителните безалкохолни, води и кафета да ги платим ние, а вече ако някой иска нещо друго да си го плаща. Ще ги оставя толкова и ако иска някой да си поръчва допълнително. Вярно е, че някои пият повече, но има и такива, които почти не пият безалкохолно, а наблягат на водата.
Dallila чувствам се странно и искам вече да идва, че тези организационни истории ми идват вече е повече. Иначе снощи сънувах, че букета ми е ужасен и е от три клонки люляк само laugh
Активен
Dallila
Професор
Публикации: 423

Моят сватбен албум

« Отговор #49 -: април 27, 2010, 14:59:03 »

Зори, още малко и ще свършат странните сънища и ще останат спомените от прекрасния ден. smile Може букета да е от три люляка, но ще си е твоя люляк и ще е най-хубавия.  blum
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1484

« Отговор #50 -: април 28, 2010, 12:32:20 »

Мила Зори, пожелавам ти след два дни "неканен" гост на сватбата ви да е едно весело, усмихнато слънчице  smile Което, заедно с вас двамата да направи деня ви топъл и щастлив  give_rose

Активен
Dallila
Професор
Публикации: 423

Моят сватбен албум

« Отговор #51 -: април 30, 2010, 07:19:40 »

Зори, днес е последния ден преди прекрасното събитие.Пожелавам ти много спокойствие и поне малко да си починеш слес всичкото тичане по организацията.А утре ти пожелавам едно хубаво време и много, много приятни емоции.Каквото организира до днес, това е.Утре само се забавлявай и наслаждавай на момента. give_rose
Активен
Didkata1984
Сватбар
Публикации: 237

« Отговор #52 -: април 30, 2010, 07:39:05 »

Остават както се казва броени часове до "Голямото събитие". Напук на всички проблеми и тичания ти се усмихвай, защото те чакат само хубави неща.  Bravo
Пожелавам ти най-прекрасната сватба  give_rose
А и дори времето е на твоя страна, толкова слънце, толкова синьо небе, ама как да не спретнеш сватба!!!  yahoo
Ща чакаме разкази и снимки естествено!  good
Активен
merilen
Сватбен ГУРУ
Публикации: 745

Моят сватбен албум

« Отговор #53 -: април 30, 2010, 07:48:16 »

Мила Зори, пожелавам ти един незабравим ден утре smile Наслаждавай се на всеки един момент, направете всяка минута от вашия сватбен ден неповторима и запомняща се, защото този ден е единствен, а спомените от него да ви топлят цял живот smile
Активен
red_roses
Професор
Публикации: 415

« Отговор #54 -: април 30, 2010, 08:12:58 »

Zori83 , пожелавам днес да ти мине много бързо , да имаш време за всичко , което си запланувала и не на последно място да си починеш много добре тази вечер. Изключи съзнанието си ако е възможно и просто релаксирай Wink. Утре ще има много слънце, което ще грее специално за вас , усмихвайте се, направете деня такъв какъвто вие го искате, не се съобразявайте с никого и само напред smile. Хайде после ще чакаме с нетърпение разказа ти , ние сме другата събота и просто тръпна в очакване вече. Още веднъж ви желая един страхотен и незабравим ден give_rose.
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
**
Публикации: 1602

"Има само едно щастие в живота: да обичаш и да бъд

Моят сватбен албум

« Отговор #55 -: април 30, 2010, 08:18:50 »

Zori83, пожелавам ти страхотен и незабравим ден утре!!!  Bravo
Активен
Деница Звездица
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*
Публикации: 863

Dum spiro, spero!

« Отговор #56 -: април 30, 2010, 08:27:27 »

Зори, желая ти една много радостна и усмихната сватба да имаш!  Bravo
Активен
Мименце
Професор
Публикации: 455

Искам всичко!!!

« Отговор #57 -: април 30, 2010, 09:00:38 »

Зори, твоят ден е утре! weddingday
Пожелавам ти с утрешния ден за теб да започне вълшебната приказка на любовта, да бъдеш много щастлива и обичана госпожа heart
Активен
melusina
Ентусиаст
**
Публикации: 130

Коя е думата с 4 букви, която се пише с 5 грешки?

« Отговор #58 -: април 30, 2010, 10:31:08 »

Мила Зори, присъединявам се и аз към хубавите пожелания! Нека сватбата ви да мине по мед и масло и да бележи началото на един дълъг щастлив семеен живот с много любов, разбирателство и дечица!
Активен
svetla_ety
Сватбен ГУРУ
Публикации: 674

Моят сватбен албум

« Отговор #59 -: април 30, 2010, 10:35:22 »

Зори, имате късмет - времето ще е прекрасно! Дано целият ден да е като сбъдната мечта за теб! Наслаждавай се на всяка минута, не се тревожи за нищо - каквото и да се случва гостите ще запомнят само колко усмихната и красива си била ти  blum Много щастие и чакаме с нетърпение снимки и да ни разказваш...
Активен
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 7   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: