Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 12, 2024, 14:24:02
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Ресторантите
Страници:
1
...
4
5
[
6
]
7
8
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Ресторантите (Прочетена 180977 пъти)
ilinor
Ентусиаст
Публикации: 52
Отг: Ресторантите
«
Отговор #75 -:
май 31, 2010, 12:04:09 »
аз искам да е в Централа на Цар Борис края на септември началото на октомври. Сватбата ще е 80 - 90 човека и държа да е зала, да мога да внеса безплатно алкохола и след 00,00ч да не заплащам 150 - 200 лв
Другият ресторант който ми харесва е Принцъп на Пиемоните в Интерпред но незнам нищо за него
Активен
Deliysky
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1353
www.Deliysky.com
«
Отговор #76 -:
май 31, 2010, 13:12:25 »
Принца на Пиемонте е добър, хората са много точни. Относно овертайма - няма такъв дето да не пращаш след 12.00, просто някои трябва да плати на персонала извънредните часове труд, и това естественно сте вие.А доколкото знам овертайма е след 5тия час а не след 12.00.
«
Последна редакция: май 31, 2010, 13:15:14 от Deliysky
»
Активен
ilinor
Ентусиаст
«
Отговор #77 -:
май 31, 2010, 13:51:29 »
да да аз съм съгласна да си платим но да не нещо горомно сато цифра а щом е след 5 - ят час чудесно значи до 1,00 сме фрее
а знаеш ли в ПХринца на пиемоните кувертити ка ксе двежат
Активен
Deliysky
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1353
www.Deliysky.com
«
Отговор #78 -:
май 31, 2010, 13:56:01 »
Здравей, не знам, обади се на хората и виж, знам че са нормални цените.А и тук е за препоръки, рекламата е забранена.Така че обади се на управителя и вс ще ти се изясни.Между другото там до скоро имаше безплатна наливна бира.
Активен
ilinor
Ентусиаст
«
Отговор #79 -:
май 31, 2010, 15:08:49 »
ок благодаря
Активен
gudrun
Любопитен
«
Отговор #80 -:
юни 01, 2010, 00:32:26 »
ilinor
за ресторант който няма overtime не се сещам, но
1. Във хотел Вега вечерните сватби са по 6.5 часа - с една дума до 1.30ч.
2. В Тя и Той Драгалевци -времетраенето е 7 часа
3. Наша позната се жени в Акорд /не знам дали е ресторант или хотел/ и там оvertime-ма бил нещо то рода на 60лв/ч.
дано съм помогнала
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
Ние можем и знаем как... !!!
«
Отговор #81 -:
юни 01, 2010, 09:27:24 »
За пореден път се убеждавам и искам да предупредя и предпазя всички - в това, че който реши да си прави сватбеното парти в "резиденция Лозенец" е обречен на провал - с това че независимо кога е започнало вечерното ви парти, независимо колко пари сте дали за подготовка, приключва в 22.00. с тотално намаляване на музиката до степен едвам да се чува - независимо дали сте в градината или вътре в залата, без право на претенции от ваша страна.
Никога не се лъжете да си правите парти там независимо какъв е повода, и независимо какви връзки си мислите че ще ви помогнат. Няма компромиси за никой. Не се лъжете и не вярвайте на никакви обещания за безпроблемно изкарване на партито.
«
Последна редакция: юни 01, 2010, 09:53:18 от DjNick Mc
»
Активен
ilinor
Ентусиаст
«
Отговор #82 -:
юни 01, 2010, 12:46:59 »
Gudrun Благодаря ти за инфото ние имаме оферта за тя и той и в събота ще ходим до там
днес съм пратила любимия да види за дати в граждансото защото държим на една ритуална
стискайте ми палци
Активен
Mishinka
Регистриран
Публикации: 4
«
Отговор #83 -:
юни 02, 2010, 09:30:37 »
Здравейте,
Искам да попитам дали някой има информация за сватба в Резиденция Бояна, от гл. точка на организация , цени и т н.
Много Благодаря предварително!
Активен
gudrun
Любопитен
«
Отговор #84 -:
юни 02, 2010, 13:57:12 »
Гледах някакви постове за резиденция Бояна, само че не си спомням в коя тема беше, имаше и цена нещо от рода на 2500лв. и задължително приключване да 22.30ч
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
Ние можем и знаем как... !!!
«
Отговор #85 -:
юни 02, 2010, 18:27:03 »
Цитат на: Mishinka link=topic=24450.msg403119#msg403119 date=1275463837
Здравейте,
Искам да попитам дали някой има информация за сватба в Резиденция Бояна, от гл. точка на организация , цени и т н.
Много Благодаря предварително!
Вече не се правят никакви мероприятия в резиденция бояна. Спрени са всякакви подобни дейности там.
Активен
diminioni
Любопитен
Публикации: 45
«
Отговор #86 -:
юни 02, 2010, 23:26:58 »
В този ред на мисли аз да кажа , че моята сватба още не се е състояла но управителят на ресторанта вече започна да ни "работи". Не искам да се карам с него , защото ще ни съсипе сватбата, но и не знам какво да направя за да не продължи в същият дух. Първо каза с какво разполага ресторанта като украса и не сподели че ще иска пари отделно за това - сега 2 седмици преди сватбата ни сервира едни цени за украса ......... не е истина просто ..... Сега ни иска по 4 лв на парче торта и аз отказах - реших че ми е скъпо и намерих торта за 2 лв на парче и управителят каза: ок, няма проблем, донесете вашата торта и ще ви приспадна по 3 лв от цената на куверта
Само да вметна , че обличането на столовете и панделка е 4 лв на брой - и е нещо дет не сме го коментирали че е отделно
Активен
diminioni
Любопитен
Публикации: 45
«
Отговор #87 -:
юни 02, 2010, 23:31:12 »
Момичета внимавайте като си избирате ресторант. Питайте какво предлага като украса и кое се заплаща допълнително, защото сега при нас се получи супер гадна ситуация. Аз останах с убеждението че ресторанта разполага с еди какаво си и еди какаво си и това е вкл в цената на куверта но сега /2 седмици преди светбата / и 1000 лв капаро - се оказва че плащам отделно за обличане на столове - по 4 лв на брой, за арката на ресторанта и т.н. - все неща за които управителят тактично си премълчал в началото и при всичките ни разговори
Активен
didka-kotze
Ентусиаст
Публикации: 65
«
Отговор #88 -:
юни 03, 2010, 08:35:02 »
Цитат на: diminioni в юни 02, 2010, 23:26:58
В този ред на мисли аз да кажа , че моята сватба още не се е състояла но управителят на ресторанта вече започна да ни "работи". Не искам да се карам с него , защото ще ни съсипе сватбата, но и не знам какво да направя за да не продължи в същият дух. Първо каза с какво разполага ресторанта като украса и не сподели че ще иска пари отделно за това - сега 2 седмици преди сватбата ни сервира едни цени за украса ......... не е истина просто ..... Сега ни иска по 4 лв на парче торта и аз отказах - реших че ми е скъпо и намерих торта за 2 лв на парче и управителят каза: ок, няма проблем, донесете вашата торта и ще ви приспадна по 3 лв от цената на куверта
Само да вметна , че обличането на столовете и панделка е 4 лв на брой - и е нещо дет не сме го коментирали че е отделно
за кой град става въпрос?
Активен
silveto_sf
Новак
Публикации: 10
«
Отговор #89 -:
юни 03, 2010, 09:54:17 »
здравейте,
има ли някой впечатление от ресторанта на хотел Феста? би ми било интерестно да споделите мнения
благодаря предварително
Активен
Страници:
1
...
4
5
[
6
]
7
8