Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 12, 2024, 17:04:11
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Ресторантите
Страници:
1
...
17
18
[
19
]
20
21
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Ресторантите (Прочетена 181010 пъти)
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
Ние можем и знаем как... !!!
Отг: Ресторантите
«
Отговор #270 -:
октомври 21, 2010, 09:40:36 »
elitoe,
За колко души става въпрос?
Активен
_Ava_
Ентусиаст
Публикации: 149
«
Отговор #271 -:
октомври 21, 2010, 10:30:35 »
Цитат на: elitoe в октомври 21, 2010, 09:21:52
Здравейте момичета
Най-вече колебанията са ни между х-л Метрополитан и парк х-л Витоша. Моля ако някой има отзиви, хубави, лоши, каквито й да е за тях да пише
Ava, вие спряхте ли се на нещо...
И ние вчера бяхме на оглед в Метрополитън.
Стори ми се много симпатичен и различен. Но за съжаление не става за нашия случай - няма как да се съберат гости + бюфет + достатъчно място за дансинг.
Еlitoe, все още на нищо не сме се спрели, защото вече сме раздвоени за датата: прокрадва ни се идеята за лятна сватба (вместо в началото на май), а това ни позволява повече свобода в избора на локация - тогава няма да сме ограничени само в рамките на града. Та сега съвсем сме забатачили къде да е, но продължаваме с огледите и в София. Задължително ще се допитам до всички вас ако се спрем на нещо
Ще ви държа в течение!
Активен
elitoe
Новак
«
Отговор #272 -:
октомври 21, 2010, 16:22:54 »
DjNick Mc ами засега сме изброили 100-тина... предполагам + - няколко...
Аva.. как така от Метрополитан не могат да ви съберат .. ако се спрем на него и ние си мислим за бюфет..т.е ако се спрем на него, ще е най-вече заради опцията за бюфет. На моят приятел много му допада
а и на мен ми се струва интересно и различно като идея.
Иска ни се до края на Ноември да се спрем на нещо ...
Активен
Paradisa
Ентусиаст
«
Отговор #273 -:
октомври 21, 2010, 17:08:38 »
Цитат на: _Ava_ в октомври 20, 2010, 20:19:50
В твоя случай ще трябва да се довериш на изпратените от теб хора и на тяхното усещане. Наистина има разлика между снимките и как се чувстваш на място. Сигурна съм, че си изпратила наистина близки до твоите виждания и емоции хора, така че не се притеснявай - ще изберете най-хубавото място.
Успех с избора и да не забравиш да се похвалиш като запазите вашият ресторант!
Ами хората, които пращам са роднини, които само още повече ме притесняват да избирам..защото нямало време..и т.н. т.н
тези дни ще се решава...направо само нерви, никаква радост от подготовката на най-очаквания ден още не изпитвам...
Активен
Paradisa
Ентусиаст
«
Отговор #274 -:
октомври 21, 2010, 17:39:48 »
Цитат на: elitoe в октомври 21, 2010, 09:21:52
Здравейте момичета
Да допиша и аз докъде сме стигнали с нащите огледи. Вчера бяхме до Парк хотел Витоша. Добре изглежда ресторанта, стори ми се малко тъмно, но не прекалено. Кувертите започват от 50лв., може да се внесе алкохол, безалкохолно...
Наистина вече тотално се побъркваме
... има няколко места които ни харесват, но на всяко от тях има по едно НО ... Най-вече колебанията са ни между х-л Метрополитан и парк х-л Витоша. Моля ако някой има отзиви, хубави, лоши, каквито й да е за тях да пише
Останали са ни още два да проверим - Дедеман Принцес и може би Одаджийски в Драгалевци и после
Paradisa, близо ли сте до своя избор
Ava, вие спряхте ли се на нещо... аз ли съм нерешителна, или незнам какво искам
Наслука момичета и пак ще пиша
Елито ..много добре те разбирам
..и на мен това ми е проблем, че винаги има едно НО
! Няма перфектен ресторант, но какво и аз да направя, като нищо не ме грабва изцяло
, ей така да си го харесам, и да не мисля и побърквам за други варианти, пресмятания и тн. От друга страна, няма време, родата напира да избирам ..и дано бъда щастлива с избора без да го мисля и премислям!
Активен
_Ava_
Ентусиаст
Публикации: 149
«
Отговор #275 -:
октомври 21, 2010, 23:04:01 »
Цитат на: elitoe в октомври 21, 2010, 16:22:54
DjNick Mc ами засега сме изброили 100-тина... предполагам + - няколко...
Аva.. как така от Метрополитан не могат да ви съберат .. ако се спрем на него и ние си мислим за бюфет..т.е ако се спрем на него, ще е най-вече заради опцията за бюфет. На моят приятел много му допада
а и на мен ми се струва интересно и различно като идея.
Еlitoe, Споко! Нашите гости ще са минимум 150, така че за нас ще е тясно, защото капацитетът на ресторанта е макс.толкова.
А вие щом ще сте 100 просто ви пасва идеално
А това че си има обособено място за бюфет също ми направи впечатление - всичко си изглежда някак си подредено и по местата.
Paradisa, Еlitoe, айде хвалете се вече, че сте запазили нещо, че ако нас чакате .... хм, май ще почакате, каквито сме...
Активен
godsmack
Любопитен
«
Отговор #276 -:
октомври 22, 2010, 21:59:36 »
Здравейте,
днес попаднах на форума, тъй като не ми се беше налагало да търся някаква информация за сватба,но и този ден дойде
. Имам проблем с ресторанта... дали някой може да ми препоръча хубав ресторант в гр.София за около 60-70 човека и да е с приличен куверт около 35 лв. Видях,че има и такива,но някой ако може да препоръча където е видял с очите си как е протекла самата сватба. Проблема ни е ,че сме със скромен бюджет и не можем да си позволим скъпа сватба, тъй като паричките ни ще ни трябват за по-хубав повод
.
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564
«
Отговор #277 -:
октомври 22, 2010, 22:18:18 »
За Метрополитън - познавам главния готвач
И сладкарките също ги познавам. От гледна точка на кухнята - мога да кажа, че се стараят много.
Като цени за сватба не знам как е.
Активен
Paradisa
Ентусиаст
«
Отговор #278 -:
октомври 22, 2010, 23:35:04 »
Моята ресторантска идилия е към края си....родителското тяло днес ме уведомиха, че запазват ресторант
"Москва" на Леге. И тъй..аз изпаднах в голяма радост
..гледайки червеният тежки декор от онлайн снимки, но странно не ми излизаше уеб сайт
..и те ме информираха, че бил "леко променен"
и влизам аз най-накрая в уеб сайта и какво да видя - ресторант - италиански - " Ла Каза Линга" с бежов и кафяв декор...
няма помен от тежкия плюшен салон и Сбогом Москва...от 2 години насам...
и тъй..не ме питайте за реакцията..но в крайна сметка остава там..просто моята представа е "Пълна промяна" и сбогом на червения декор и килимче, което осъзнах няма и грам значение....Пък и всичко италианско ми е много мило и любимо..явно..това е трябвало да бъде..и няма да се тюкхам вече..просто остава да се измисли някаква малка украса евентуално след мой оглед на място...
Все пак щом на родата хареса..надявам се и на мен на живо..и мисля, че ще..но мина на пряк разрез с моите представи..Успех на всички!
Активен
Paradisa
Ентусиаст
«
Отговор #279 -:
октомври 22, 2010, 23:40:07 »
П.С. незнам защо НИКОЙ
P-(не си е направил грижата да изтрие всякакъв снимков и друг материал за вече не съществуващ ресторант.
.дори и менюто още им седи онлайн...Каква е изгодата да се държи в нета, невярна, несъществуваща информация???
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564
«
Отговор #280 -:
октомври 23, 2010, 09:05:44 »
За кой ресторант става дума? За да знаем и ние.
Май управителите на въпросните ресторанти, като им фалира ресторанта и изобщо не им пука какво става по-нататък и не си правят труда да махнат информацията от интернет.
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #281 -:
октомври 23, 2010, 10:11:24 »
Paradisa
, не знам как така от 2 години го няма ресторант "Москва". Декември месец 2009 година ходих до него и не само се казваше така, но и изглеждаше както на снимките. Разбира се за 1 година има време да се промени всичко
Да знаеш, че далеч не е първия, няма и да е последния ресторант в подобно положение. Сайтовете често съществуват и се поддържат немалък период. Съжалявам, че аз бях един от хората, които те насочиха към "Москва"
Сега го видях с новия му интериор. Вярно, че няма нищо общо. Но, повярвай ми, разположението му ви дава голямо удобство, вероятно ще го оцениш чак след сватбата ви. Освен това интериора в бежово и кафяво:
http://www.sofiatonight.bg/bg/v35/la-cucina-casalinga-new.html
, ви дава немалка свобода по отношение на декорацията. Тежка обстановка, както беше в "Москва"-естествено и помен няма. Но защо си мислех, че не искаш нещо толкова тежко? Струва ми се, че сега са олекотили атмосферата. В случая спокойно може да има червено в украсата. Я виж това:
http://www.ehow.com/list_7191627_italian-wedding-colors.html
. Излъчването на " La Cucina Casalinga" е като в изискан вариант на семеен италиански ресторант. Какво по-хубаво за семейно събиране? Не съжалявай, ще се получи много хубаво
Активен
Paradisa
Ентусиаст
«
Отговор #282 -:
октомври 23, 2010, 13:44:17 »
Цитат на: michelle в октомври 23, 2010, 10:11:24
Paradisa
, не знам как така от 2 години го няма ресторант "Москва". Декември месец 2009 година ходих до него и не само се казваше така, но и изглеждаше както на снимките. Разбира се за 1 година има време да се промени всичко
Да знаеш, че далеч не е първия, няма и да е последния ресторант в подобно положение. Сайтовете често съществуват и се поддържат немалък период. Съжалявам, че аз бях един от хората, които те насочиха към "Москва"
Сега го видях с новия му интериор. Вярно, че няма нищо общо. Но, повярвай ми, разположението му ви дава голямо удобство, вероятно ще го оцениш чак след сватбата ви. Освен това интериора в бежово и кафяво:
http://www.sofiatonight.bg/bg/v35/la-cucina-casalinga-new.html
, ви дава немалка свобода по отношение на декорацията. Тежка обстановка, както беше в "Москва"-естествено и помен няма. Но защо си мислех, че не искаш нещо толкова тежко? Струва ми се, че сега са олекотили атмосферата. В случая спокойно може да има червено в украсата. Я виж това:
http://www.ehow.com/list_7191627_italian-wedding-colors.html
. Излъчването на " La Cucina Casalinga" е като в изискан вариант на семеен италиански ресторант. Какво по-хубаво за семейно събиране? Не съжалявай, ще се получи много хубаво
Мила Мишел, няма нужда от извинение..нищо лошо не си направила
Спомням си, че когато го гледах за 1ви път ми се стори тежък и си помислих, че ще е цифромания пък и имаше други варианти, които постепенно отпаднаха, и затова накрая си казах, че си е супер ресторанта...но това, че от 1 година са го напълно променили е малко тъжно, тъй като атмосферата и излъчването е била много по-различна. Просто не мога да повярвам, че само за 1 год. са направили такава коренна промяна. А за уеб сайт и тн..да и аз така си помислих, че примерно е платено за 1 год. реклама. си седи в нета. Незнам само как е положението с правенето на сватби единствено в заведенията бг прочетох хубав коментар.
Оказа, че има разни шкафчета, мебелировка, които леко биха предпятсвали пътя на сервитьорите, ако има и танцуващи.
Благодаря ти за милите думи !
Активен
Mariaid
Сватбен ГУРУ
Публикации: 883
«
Отговор #283 -:
октомври 24, 2010, 10:42:25 »
Paradisa
, аз съм посещавала заведението и мога да ти споделя някои отзиви ако желаеш.Интериорът е приятен, типично като за италиански ресторант. Според мен за сватбата ще ви дадат вътрещния салон (като влезеш от входа има помещение с маси и от дясната страна има типичната "витрина" за всички италиански ресторанти, а от ляво има стена с вина. Като продължиш напред има обособено друго помещение, където обаче не съм влизала и нямам идея колко е голямо. Когато бяхме там се празнуваше рожден ден, така че ми беше неудобно да надникна. Иначе обслужването е много добро, храната също много вкусна.
Но нали знаеш - с добра музика и хубава компания всеки един ресторант става подходящ! Успех!
Активен
Paradisa
Ентусиаст
«
Отговор #284 -:
октомври 27, 2010, 00:45:15 »
Момичета и момчета..всяко решение е пред последно, както имаше една приказка...и тъй след като семейните сили разбраха моето лицемерно прикрито разочарование, че вече не съществува Москва
..резервацията тържеството е преместено за Скай Плаза
др. ресторант е било само устна уговорка и тъй финалната дума е Скай плаза, който по думи на близък роднина, на когото се доверявам напълно и ми беше агент по избиране ми репортува, че е било най-доброто, от всички, на които се бях спряла..дано да е така на живо, много ми олекна,
сега мога да спя спокойно и да движа други неща. Макар че прочетох няколко - коментари за там, се надявам при нас всичко да бъде добре. Все пак Президента ни сина си жени там, явно хората си знаят работата. Най-вече също ще бъде близо до там, където ще е сватбената нощ
Роднината е гледал ресторанта през деня и ми каза, че си е имало достатъчно светлина..в крайна сметка, аз сама се направих да полудея 10 дни в търсене на ресторант и вложих много нерви , усилия, и започвам да разбирам, че много останали други неща правят една хубава сватба, не трябва да се подценява, но не и полудява, както аз бях
Успех на всички и ще пиша отзивче! Благодаря ви за съдействието и съветите!!
п.с ако някой желае имам менютата им!
да пише лично
Активен
Страници:
1
...
17
18
[
19
]
20