Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 16, 2024, 08:19:18
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Има ли булки от Пловдив?- 8 част
Страници:
1
...
31
32
[
33
]
34
35
36
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Има ли булки от Пловдив?- 8 част (Прочетена 209246 пъти)
Dalisha
Новак
http://vbox7.com/play:77f1e8e1
Отг: Има ли булки от Пловдив?- 8 част
«
Отговор #480 -:
август 25, 2010, 11:33:06 »
Цитат на: Eli_P в август 25, 2010, 08:32:43
Момичета, някоя от вас знае ли дали може да се прави изнесен църковен ритуал? Мисля да си спестим едно от разкарванията
При мен остана варианта "Лайпциг" и сега се чудя дали там предлагат украса от тях или ще трябва да прежаля доста пари за агенция. Някой скоро правил ли е там сватба? Какви са отзивите за ресторанта?
Може изнесен ритуал.Отиваш в ритуалния дом и си запазваш датата и 20 дни преди сватбата отиваш да платиш-струва 222 лева.Чувала сам,че Елена прави добри ритуали-ако искаш питай дали е свободна.
Активен
Eli_P
Любопитен
Публикации: 45
«
Отговор #481 -:
август 25, 2010, 14:02:06 »
Аз имах впредвид изнесен
църковен
, дали поп може да дойде в ресторанта,тъй като не съм запозната дали е по-добър вариант да не сме в църква, а да го направим в ресторанта
Активен
Dalisha
Новак
«
Отговор #482 -:
август 25, 2010, 14:23:28 »
Цитат на: Eli_P в август 25, 2010, 14:02:06
Аз имах впредвид изнесен
църковен
, дали поп може да дойде в ресторанта,тъй като не съм запозната дали е по-добър вариант да не сме в църква, а да го направим в ресторанта
Ели попринцип може,но лично аз сьм против,защото все пак и емоцията е друга да се венчаеш в Божи храм,иначе всичко става прекалено комерсиално.Естествено това е моето мнение не си го налагам
Активен
Roisin
Новак
everything zen
«
Отговор #483 -:
август 25, 2010, 23:07:58 »
Цитат на: Eli_P в август 25, 2010, 14:02:06
Аз имах впредвид изнесен
църковен
Ели, аз доста се бях поразтърсила за свещеник, който да направи изнесен църковен ритуал, но никой не се съгласи, защото било против правилата. В последствие разбрах от моя позната, че имало един свещеник, който прави изнесени ритуали в Империал.
Но съм съгласна с Dalisha. За гражданския ритуал съвсем спокойно можеш да си спестиш разкраването, но за църковния си заслужава да го направиш в църква. Наистина е съвсем различно и обстановката е много по-тържествена - стенописи, църковен хор, камбани... Според мен си струва разкарването! Пък и на който не му се разкарва, може да дойде направо в ресторанта. Достатъчно е да присъстват семейството и най-близките приятели.
Активен
Eli_P
Любопитен
«
Отговор #484 -:
август 26, 2010, 08:26:49 »
Благодаря ви момичета,обедихте ме и мисля че сте прави
Благодаря ви за съветите
Добре, че го има този форум,за да можем да си обменяме опит и мнение
Активен
nadety
Регистриран
Публикации: 6
«
Отговор #485 -:
август 26, 2010, 18:08:24 »
Първо да ви се похваля
През май месец ще съм булка
Дата не сме я уточнили още ..
Гостите ще са около 150 по предварителен списък ... значи около 130
Хареса ми сватбен салон "Водолей"
Някой бил ли е там
Търсих отзиви, но нищо не намерих
Активен
svetleb
Регистриран
Публикации: 1
«
Отговор #486 -:
август 26, 2010, 20:17:36 »
Здравейте момичета ! И аз като вас очаквам с нетърпение моята сватба . До сега само четях темичките и взимах идейки от всички вас ,но днес ми се случи нещо невероятно ,което ме накара да пиша тук. Незнам на кой да се оплача нито пък как да реагирам и затова реших да попитам вас . Сватбата ни ще е в
р-т Кадифе
. И днес един господин от р-та се обадил на бъдещия ми съпруг и му съобщава ,че не може да ползваме агенцията ,която сме наели . Когато си записвахме дата в –р-та казаха ,че няма проблеми дори те самите ни ги препоръчаха . Сега обаче решили ,че вече няма да работят с тази агенция и ни се обаждат да ни кажат . Ние сме си капарирали всичко в агенцията и сме много доволни . Срещнахме се с видео оператора ,фотографа ,дж и всичко ни е уговорено . После след нашето явно недоволство казаха ,че можем да ползваме само видео и фото ,но без украса , а ние си искаме всичко . Остават 8 дена до сватбата ,а ние сме в пълен ужас . Днес от агенцията разбрах ,че в р-та има сватба и сега в събота на 28 август и на младоженците им се е случило същото . Каза ли им ,че ще им намерят видео и фото и украса . Как може 1 ден преди сватбата да ми причини някой нещо подобно ? Аз трябва да съм щастливка ,че имам 7 дена да реагирам . И с цялото си нахалство господина в р-та , а той е и шефа поне така разбрахме ни каза да си искаме капарото от агенцията . Хората от агенцията бяха много коректни и ни обясниха ,че те не се отказват от нашата сватба и са готови да работят така както сме се разбрали така ,че след като р-та забранява да влезнат те да ни върнат капарото . Направо ще полудея ! Днес имах чувството ,че ще припадна в момента в който приятеля ми се обади да ми каже . Веднага отидохме в р-та и чухме всичко това . Отказахме се от украсата и оставихме видео и фото и дж поне тях да не сменяме . И сигурно трябва да сме им благодарни ,че ни позволиха да оставим поне тях . Незнам каква украса ще ми направят р-та ,но вече ми е все едно за всичко . Плаче ми се ,а на т момичето което му се случва това 1 ден преди сватбата незнам как е живо . Единственото, което мога да кажа е ,че такива р-ти са направо за съд .
«
Последна редакция: август 26, 2010, 20:22:34 от svetleb
»
Активен
DesiN
Регистриран
«
Отговор #487 -:
август 26, 2010, 21:06:27 »
Вие луди ли сте?? Теглете една майна на ресторанта и изберете друг! Надявам се да не сте капарирали нищо там. Моята сватба беше преди седмица в Сани, Асеновград, ангажирахме ги буквално една седмица предварително, не сме капарирали нищо, разрешиха внасяне на алкохол, мезета и ядки. Ако вече сте имали конфликтна ситуация с ресторанта, който сте ангажирали, по-добре се откажете от тях - 1, ще сте на тръни през цялото време и 2. не се знае как ще са манджите (имам приятели готвачи и сервитъори доста, един съвет - не ядосвайте готвача, не се знае какво ще сложи
В Сани даже ни украсиха масите с украсата, която ние си занесохме - за повече подробности относно експресна украса без специалист -
http://desi.nedelcheva.mxc.in/?p=551
Един съвет - не се шашкай! Бъди коректна с тези, които са коректни с теб, а към другите, да се отнасяме подобаващо: антирекламата в интернет ще попречи на други хора да се опарят. И не давай на никой да ти се качва на главата, спомни си старата поговорка - който плаща, той поръчва музиката
Активен
D.J. Алекси
Ентусиаст
Ако искаш сърце да дадеш, сърце ти трябва да имаш
«
Отговор #488 -:
август 26, 2010, 21:31:12 »
Това за р-нт "Кадифе" е просто недопустимо! Аз лично си бях изградил друго мнение за този р-нт, но...
Как може да сте си капарирали украса, видео, фото и др. и да Ви кажат в последния момент, че не можете да ползвате украсата, която сте си харесали и знаете, че ще е тя? Ресторанта какво ги бърка, кой прави украсата, кой е DJ и кой снима сватбата? Да си гледат менюто и персонала, а другата организация си е желание изцяло на клиента. Пфф - Българска работа.....
Относно "Сватбен Дом - Водолей" - ресторанта е страхотен и вътре и вън, ще останете очаровани!
Активен
Dalisha
Новак
«
Отговор #489 -:
август 26, 2010, 21:33:17 »
Цитат на: nadety в август 26, 2010, 18:08:24
Първо да ви се похваля
През май месец ще съм булка
Дата не сме я уточнили още ..
Гостите ще са около 150 по предварителен списък ... значи около 130
Хареса ми сватбен салон "Водолей"
Някой бил ли е там
Търсих отзиви, но нищо не намерих
Nadety аз лично съм чувала лоши отзиви за този ресторант.Първо искат over time след 12 по 100 лева на час.Отделно си плащаш и калъфите на столчета ако не се лъжа по 2;50 на стол.За храната съм чувала,че я сервират студена.Не мога да се сетя какво още не ми беше допаднало в този ресторант,защото ние обикаляхме доста по ресторантите и вече се бъркам.Аз лично мога да ти препор ъчам Ресторант-градина Марково.Там просто се оставаш в тяхните руце и не мислиш за друго.Калуфите за столовете са безплатни,няма допълнителни такси,а храната и обслужването и отношението са просто страхотни-сякаш не си в България!А особено ако искате градинско парти там е страхотно и градината е за 170 места. *THUMBS*Имат и осигурен транспорт за гостите.Абе супер са.
Активен
D.J. Алекси
Ентусиаст
Ако искаш сърце да дадеш, сърце ти трябва да имаш
«
Отговор #490 -:
август 26, 2010, 21:42:36 »
Цитат на: Dalisha в август 26, 2010, 21:33:17
Nadety аз лично съм чувала лоши отзиви за този ресторант.Първо искат over time след 12 по 100 лева на час.Отделно си плащаш и калъфите на столчета ако не се лъжа по 2;50 на стол.За храната съм чувала,че я сервират студена.Не мога да се сетя какво още не ми беше допаднало в този ресторант,защото ние обикаляхме доста по ресторантите и вече се бъркам.Аз лично мога да ти препор ъчам Ресторант-градина Марково.Там просто се оставаш в тяхните руце и не мислиш за друго.Калуфите за столовете са безплатни,няма допълнителни такси,а храната и обслужването и отношението са просто страхотни-сякаш не си в България!А особено ако искате градинско парти там е страхотно и градината е за 170 места. *THUMBS*Имат и осигурен транспорт за гостите.Абе супер са.
Няма такова нещо за р-нт "Водолей"! Храната е топла и вкусна
След 12 не съм на 100% сигурен, но мисля, че не взимат пари. Нямам нищо против р-нт-градина "Марково", но "Водолея" е по-хубав ресторант според мен. Най-добре идете и хапнете и в двата ресторанта, без да им казвате, че ще правите сватба...
Активен
veninceto
Сватбар
«
Отговор #491 -:
август 26, 2010, 22:21:22 »
Аз ти препоръчвам ресторант -
Глобус
!!! *THUMBS*Нашата сватба беше там и сме много доволни от всичко. Приятно е всичко и кухнята и обслужването и украсате от ресторанта беше мн. готина. -опа да не пропусна! -само стаята която получихме като подарък за първата брачна нощ нямаше прозорец (тоест имаше, но като го отворихме беше зазидано) няма как да го забравим, често се сещаме и се смеем -и леглото скърцаше ужасно -може да са били в ремонт точно тогава
В
Марково
също съм била - харесва ми , за
Водолей
нищо не мога да кажа ,защото все още не съм влизала вътре ,но поне отвън изглежда много яко -супер е сигурно и вътре е така! Изберете си това -което на вас ви хареса и допадне -тук в форума а и не само всеки си хвали своето -както и аз разбира се ,но наистина сме доволни!
Работих дълги години като сервитьорка и съм доста запозната с ресторантите
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #492 -:
август 26, 2010, 23:40:35 »
Цитат на: svetleb в август 26, 2010, 20:17:36
Здравейте момичета ! И аз като вас очаквам с нетърпение моята сватба . До сега само четях темичките и взимах идейки от всички вас ,но днес ми се случи нещо невероятно ,което ме накара да пиша тук. Незнам на кой да се оплача нито пък как да реагирам и затова реших да попитам вас . Сватбата ни ще е в
р-т Кадифе
. И днес един господин от р-та се обадил на бъдещия ми съпруг и му съобщава ,че не може да ползваме агенцията ,която сме наели . Когато си записвахме дата в –р-та казаха ,че няма проблеми дори те самите ни ги препоръчаха . Сега обаче решили ,че вече няма да работят с тази агенция и ни се обаждат да ни кажат . Ние сме си капарирали всичко в агенцията и сме много доволни . Срещнахме се с видео оператора ,фотографа ,дж и всичко ни е уговорено . После след нашето явно недоволство казаха ,че можем да ползваме само видео и фото ,но без украса , а ние си искаме всичко . Остават 8 дена до сватбата ,а ние сме в пълен ужас . Днес от агенцията разбрах ,че в р-та има сватба и сега в събота на 28 август и на младоженците им се е случило същото . Каза ли им ,че ще им намерят видео и фото и украса . Как може 1 ден преди сватбата да ми причини някой нещо подобно ? Аз трябва да съм щастливка ,че имам 7 дена да реагирам . И с цялото си нахалство господина в р-та , а той е и шефа поне така разбрахме ни каза да си искаме капарото от агенцията . Хората от агенцията бяха много коректни и ни обясниха ,че те не се отказват от нашата сватба и са готови да работят така както сме се разбрали така ,че след като р-та забранява да влезнат те да ни върнат капарото . Направо ще полудея ! Днес имах чувството ,че ще припадна в момента в който приятеля ми се обади да ми каже . Веднага отидохме в р-та и чухме всичко това . Отказахме се от украсата и оставихме видео и фото и дж поне тях да не сменяме . И сигурно трябва да сме им благодарни ,че ни позволиха да оставим поне тях . Незнам каква украса ще ми направят р-та ,но вече ми е все едно за всичко . Плаче ми се ,а на т момичето което му се случва това 1 ден преди сватбата незнам как е живо . Единственото, което мога да кажа е ,че такива р-ти са направо за съд .
За
р-т Кадифе
май могат легенди да се разказват ! Миналата седмица на 21 август хората си поръчали за вечеря пържола ,шишче и кюфте . Но получили само пържола и шишче ,а кюфте няма . Ето и обяснението на шефа - МИ ЗАБРАВИХ ГО ! Младоженците и на челна стойка да застанат вечерята пак си е в умален грамаж . А шефа единственото нещо което направил е да скляпа виновно ! Без думи !
Активен
slance81
Новак
Публикации: 9
«
Отговор #493 -:
август 27, 2010, 08:14:19 »
Момичета, трябва ми спешно координати на фирма за фонтан от шоколад.
разбрах че има май само една фирма- САФО, но за нея не получих добри отзиви, напоследък шоколада им бил направен много зле и пръскал, защото бил много рядък.
Знаете ли за други такива фирми в Пловдив?
А ня кой да има добри отзиви за Сафо , но да са от последния месец, че май напоследък са си развалили фонтана.
Активен
Eli_P
Любопитен
«
Отговор #494 -:
август 27, 2010, 11:58:34 »
Здравейте и от мен
Момичета,тези от вас които не са ползвали агенции за украса може ли да ми кажете от къде да си купя камъчета, кристалчета и други такива дреболийки :girl_impossible:за украса по масите
Активен
Страници:
1
...
31
32
[
33
]
34
35
36