Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 01, 2024, 16:41:33
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В ДОБРИЧ -3част
Страници:
1
...
20
21
[
22
]
23
24
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В ДОБРИЧ -3част (Прочетена 201140 пъти)
dimi_rosi
Любопитен
Публикации: 25
Отг: СВАТБА В ДОБРИЧ -3част
«
Отговор #315 -:
април 04, 2012, 21:51:14 »
За нищо, пак заповядай
Активен
Veselina0206
Новак
«
Отговор #316 -:
април 05, 2012, 16:12:48 »
Peps, и аз карам една тънка мегистратурка между другото така
Аз и преди двете ви ще се "бракувам", а съм по-назад във всичко... ужас ужас
Рокля имам, но и аз този уикенд ходих за обувки в Мол Варна, но нищо не ми грабна сърцето
Сетих се да ви питам за тези плата с мезенца и тем подобни, които се правят у дома за трапезата, когато идват да ме вземат. Дали няма да има някъде готови и колко биха могли да струват. Не че не можем да нарежем и сами с роднините някакви луканки и суджуци, ама гледам по чуждите сватбени DVD-та (които в последно време много усърдно събирам от хората
) ... то са едни красоти по масите, едно чудо ... едва ли ще имам време последния ден да се занимавам с такива ми ти мезета (а искам да се представя добре все пак).
P.S. Това с гледането на чужди сватбени видеота ви го препоръчвам. Много идеи могат да се вземат, които понякога не ти хрумват от само себе си... пък и вижда човек кое е добре, кое не... и т.н. Дори да си присъствал на съответната сватба, друго си е като се загледаш в детайлите... като цяло е доста ефективно, пък и едно такова сватбено настоение си създаваш (само ние бъдещите булки можем да го разберем и усетим
)
Активен
svetli
Баш Майстор
«
Отговор #317 -:
април 05, 2012, 20:04:38 »
Veselina0206
със сигурност някоя фирма за кетъринг може да ти направи такива плата с мезета, а също и в някой ресторант. Сега се сещам, че може да попиташ в колежа по туризъм или в професионалната гимназия по туризъм - там със сигурност има хора, които разбират от такива неща. Ти със сигурност няма да имаш време да се занимаваш с подобни неща - може да делегираш права на някоя приятелка, съседка... у нас приятелки на майка ми бяха направили някои неща.
Активен
dimi_rosi
Любопитен
«
Отговор #318 -:
април 06, 2012, 20:20:05 »
А какъв ще е сватбеният ви автомобил бъдещи булки? Ако вече сте го обмислили.
Активен
peps_01
Ентусиаст
«
Отговор #319 -:
април 07, 2012, 13:40:10 »
Veselina0206, и аз ги видях тези плата, красиви са, но все още не съм се интересувала точно за Добрич. Преди време бях разглеждала разни оферти на сватбени агенции от Варна и там пишеше, че предлагали тази услуга, но за повече информация не съм питала. Светли е дала хубави предложения мисля, поне за холандския сигурно ще правят такива. Защо не попиташ в ресторанта, в който ще ви бъде тържеството, може да те насочат, а и да има някаква отстъпка след като сватбата ще е там. Просто предложение
За колекцията от DVD - само две съм видяла досега, не мога да намеря от някой друг
dimi_rosi, сватбения автомобил не сме го измислили още...
Активен
Veselina0206
Новак
«
Отговор #320 -:
април 09, 2012, 22:44:34 »
Благодаря ви за предложенията... ще се възползвам със сигурност. И аз не зная още какъв ще е автомобила, но пък си поръчах по интернет табелки "Младоженци" на мястото на номера
Мислили ли сте за някакви за някакви "ефекти" в ресторанта
някакви забавни игри това-онова ... да се смеем на нещо ... моята цялостна концепция например е да се забавляваме през цялото време, затова питам и вас, някой може да даде някоя изтрещяна идейка
Активен
dimi_rosi
Любопитен
«
Отговор #321 -:
април 10, 2012, 21:38:49 »
Veselina ние мислим да накараме гостите да ни пеят, видях на една сватба как младоженецът заедно с други гости от мъжки пол се нагълтаха с хелий от балония казваха по една дума и булката трябваше да го разпознае - голям смях беше, а иначе и ние ще си поръчваме табелка с младоженци. Направихме си табелка, която ще стои на вратата на стаята от която ще ме вземат "Стоп, булка без подкуп не се взема!", указателни табели на които пише "булка" и стрелка и такива нещица, които да раздвижат обстановката
Активен
Veselina0206
Новак
«
Отговор #322 -:
април 16, 2012, 11:24:25 »
Ееее това с балоните с хелии е мноооого оригинално наистина... не съм го срещала другаде... веднага си го крадвам за моята сватба
Благодаря много dimi_rosi за идейките!
Активен
koni
Новак
Публикации: 10
«
Отговор #323 -:
април 19, 2012, 12:09:32 »
Ехеее този всезнаещ фотографчо,бърборко,въздух под налягане,голямата работа...Защо не си стоя в Италия да развива талантите си.
Активен
KARI_NA
Регистриран
Публикации: 2
«
Отговор #324 -:
април 29, 2012, 13:24:51 »
ЗДРАВЕЙТЕ,
МИСЛЯ, ЧЕ ИМАМ ПРАВО НА ОТГОВОР, ТЪЙ КАТО НЕКОЛКОКРАТНО Е ПИСАНО ВЪВ ФОРУМА ЗА НАС-АГЕНЦИЯ РОМАНТИКА. НЕ ЗНАЕХ ЗА ТОЗИ ФОРУМ И НАУЧИХ ОТ НАША КЛИЕНТКА, КАКВО СЕ ПИШЕ ТУК. СКЪПИ БУЛКИ, В ТОЗИ ФОРУМ ОСВЕН ВАС ВЛИЗАТ КОНКУРЕНТНИ ФИРМИ, КОИТО СЕ ПРЕДСТАВЯТ ЗА БУЛКИ С ЦЕЛ ДА УНИЩОЖАТ ТЕЗИ, КОИТО СА ПО-ДОБРИ ОТ ТЯХ. И ПИШАТ НЕВEРНИ НЕЩА. НА Love.net ИСКАМ ДА КАЖА-КОЛЕЖКЕ, ЗНАЯ КОЯ СИ!!!!!! РАЗБРАХ ПО ПИСАНИЯТА ТИ ЗА ДРУГИТЕ КОЛЕГИ-ЗНАМ КОИ МРАЗИШ И КОИ ПРЕПОРЪЧВАШ!!КАКВОТО И ДА НАПИШЕШ, ХОРАТА ЩЕ НИ ТЪРСЯТ, ЗАЩОТО СМЕ СЕ ДОКАЗАЛИ С КАЧЕСТВО И ЦЕНИ. И НИКОГА НЕ СМЕ СИ ОБИРАЛИ КАЛЪФИТЕ, ДОКАТО ИМА КЛИЕНТИ В РЕСТОРАНТА,ЗАЩОТО ГИ ОТДАВАМЕ ЗА 12-24 ЧАСА, А АКО Е ВЕЧЕРНА СВАТБАТА И ПРОДЪЛЖИ ДО СУТРИНТА ИЗЧАКВАМЕ ДО СУТРИНТА.
ЗА ИНФОРМАЦИЯ-НЕ СМЕ ЕДИНСТВЕНАТА ФИРМА ЗА УКРАСИ В ДОБРИЧ, А СА 20-ДВАДЕСЕТ!!!!! ПОТЪРСЕТЕ ГИ В НЕТА! И СРАВНЕТЕ И ПРЕЦЕНЕТЕ САМИ! ТУК ВСЕКИ МОЖЕ ДА НАПИШЕ ВСИЧКО!
Активен
KARI_NA
Регистриран
Публикации: 2
«
Отговор #325 -:
април 29, 2012, 13:26:40 »
ЗДРАВЕЙТЕ,
МИСЛЯ, ЧЕ ИМАМ ПРАВО НА ОТГОВОР, ТЪЙ КАТО НЕКОЛКОКРАТНО Е ПИСАНО ВЪВ ФОРУМА ЗА НАС-АГЕНЦИЯ РОМАНТИКА. НЕ ЗНАЕХ ЗА ТОЗИ ФОРУМ И НАУЧИХ ОТ НАША КЛИЕНТКА, КАКВО СЕ ПИШЕ ТУК. СКЪПИ БУЛКИ, В ТОЗИ ФОРУМ ОСВЕН ВАС ВЛИЗАТ КОНКУРЕНТНИ ФИРМИ, КОИТО СЕ ПРЕДСТАВЯТ ЗА БУЛКИ С ЦЕЛ ДА УНИЩОЖАТ ТЕЗИ, КОИТО СА ПО-ДОБРИ ОТ ТЯХ. И ПИШАТ НЕВEРНИ НЕЩА. НА Love.net ИСКАМ ДА КАЖА-КОЛЕЖКЕ, ЗНАЯ КОЯ СИ!!!!!! РАЗБРАХ ПО ПИСАНИЯТА ТИ ЗА ДРУГИТЕ КОЛЕГИ-ЗНАМ КОИ МРАЗИШ И КОИ ПРЕПОРЪЧВАШ!!КАКВОТО И ДА НАПИШЕШ, ХОРАТА ЩЕ НИ ТЪРСЯТ, ЗАЩОТО СМЕ СЕ ДОКАЗАЛИ С КАЧЕСТВО И ЦЕНИ. И НИКОГА НЕ СМЕ СИ ОБИРАЛИ КАЛЪФИТЕ, ДОКАТО ИМА КЛИЕНТИ В РЕСТОРАНТА,ЗАЩОТО ГИ ОТДАВАМЕ ЗА 12-24 ЧАСА, А АКО Е ВЕЧЕРНА СВАТБАТА И ПРОДЪЛЖИ ДО СУТРИНТА ИЗЧАКВАМЕ ДО СУТРИНТА.
ЗА ИНФОРМАЦИЯ-НЕ СМЕ ЕДИНСТВЕНАТА ФИРМА ЗА УКРАСИ В ДОБРИЧ, А СА 20-ДВАДЕСЕТ!!!!! ПОТЪРСЕТЕ ГИ В НЕТА! И СРАВНЕТЕ И ПРЕЦЕНЕТЕ САМИ! ТУК ВСЕКИ МОЖЕ ДА НАПИШЕ ВСИЧКО!
Активен
dimi_rosi
Любопитен
«
Отговор #326 -:
април 29, 2012, 14:38:44 »
Ехооооооооо *bye*момичета, докъде стигнахте с приготовленията?
Активен
Veselina0206
Новак
«
Отговор #327 -:
април 30, 2012, 13:36:20 »
На мен малко време ми остава вече
Всички основни неща са овладяни. Обмислям сега някои детайли вече. Халки и костюм за младоженеца нямаме още, но тези дни и това трябва да стане.
При вас как е положението...
Активен
dimi_rosi
Любопитен
«
Отговор #328 -:
май 01, 2012, 21:01:50 »
Ами леко в застой, но ние имаме още три месеца. Сега се занимаваме с декорирането на двора
. Смятам към края на месеца да отида и вече да си поръчам роклята
Активен
peps_01
Ентусиаст
«
Отговор #329 -:
май 08, 2012, 17:56:05 »
Здравейте, най-после. Все няма време. Веси, до къде стигна. Да ни малко подробности
При нас единственото ново е, че имаме халки и дотам. Аз сега започвам един финален спринт от лекции и изпити, цял месец и ще имам време чак след 5-6 юни да се занимавам с роклята (което доста ме притеснява, дано да намеря нещо)...
dimi_rosi, аз се опитвах да декорирам терасата, ама все нещо не ми се получава... Май вече ще се откажа
Поръча ли роклята?
Активен
Страници:
1
...
20
21
[
22
]
23
24