Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 16:28:36

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В ДОБРИЧ -3част  (Прочетена 201126 пъти)

dimi_rosi
Любопитен
*
Публикации: 25

Моят сватбен албум

« Отговор #315 -: април 04, 2012, 21:51:14 »

За нищо, пак заповядай  Girl_hide
Активен
Veselina0206
Новак
*
Публикации: 11

« Отговор #316 -: април 05, 2012, 16:12:48 »

Peps, и аз карам една тънка мегистратурка между другото така   Wink

Аз и преди двете ви ще се "бракувам", а съм по-назад във всичко... ужас ужас

Рокля имам, но и аз този уикенд ходих за обувки в Мол Варна, но нищо не ми грабна сърцето  cray

Сетих се да ви питам за тези плата с мезенца и тем подобни, които се правят у дома за трапезата, когато идват да ме вземат. Дали няма да има някъде готови и колко биха могли да струват. Не че не можем да нарежем и сами с роднините някакви луканки и суджуци, ама гледам по чуждите сватбени DVD-та (които в последно време много усърдно събирам от хората  Wink ) ... то са едни красоти по масите, едно чудо ... едва ли ще имам време последния ден да се занимавам с такива ми ти мезета (а искам да се представя добре все пак).

P.S. Това с гледането на чужди сватбени видеота ви го препоръчвам. Много идеи могат да се вземат, които понякога не ти хрумват от само себе си... пък и вижда човек кое е добре, кое не... и т.н. Дори да си присъствал на съответната сватба, друго си е като се загледаш в детайлите... като цяло е доста ефективно, пък и едно такова сватбено настоение си създаваш (само ние бъдещите булки можем да го разберем и усетим  girl_wink )
Активен
svetli
Баш Майстор
**
Публикации: 1959

Моят сватбен албум

« Отговор #317 -: април 05, 2012, 20:04:38 »

Veselina0206 със сигурност някоя фирма за кетъринг може да ти направи такива плата с мезета, а също и в някой ресторант. Сега се сещам, че може да попиташ в колежа по туризъм или в професионалната гимназия по туризъм - там със сигурност има хора, които разбират от такива неща. Ти със сигурност няма да имаш време да се занимаваш с подобни неща - може да делегираш права на някоя приятелка, съседка... у нас приятелки на майка ми бяха направили някои неща.  good
Активен
dimi_rosi
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #318 -: април 06, 2012, 20:20:05 »

А какъв ще е сватбеният ви автомобил бъдещи булки? Ако вече сте го обмислили. smile
Активен
peps_01
Ентусиаст
**
Публикации: 54

« Отговор #319 -: април 07, 2012, 13:40:10 »

Veselina0206, и аз ги видях тези плата, красиви са, но все още не съм се интересувала точно за Добрич. Преди време бях разглеждала разни оферти на сватбени агенции от Варна и там пишеше, че предлагали тази услуга, но за повече информация не съм питала. Светли е дала хубави предложения мисля, поне за холандския сигурно ще правят такива. Защо не попиташ в ресторанта, в който ще ви бъде тържеството, може да те насочат, а и да има някаква отстъпка след като сватбата ще е там. Просто предложение  smile  give_rose
За колекцията от DVD - само две съм видяла досега, не мога да намеря от някой друг  smile
dimi_rosi, сватбения автомобил не сме го измислили още...  smile
Активен
Veselina0206
Новак
*

« Отговор #320 -: април 09, 2012, 22:44:34 »

Благодаря ви за предложенията... ще се възползвам със сигурност. И аз не зная още какъв ще е автомобила, но пък си поръчах по интернет табелки "Младоженци" на мястото на номера  blum
Мислили ли сте за някакви за някакви "ефекти" в ресторанта crazy някакви забавни игри това-онова ... да се смеем на нещо ... моята цялостна концепция например е да се забавляваме през цялото време, затова питам и вас, някой може да даде някоя изтрещяна идейка  tease
Активен
dimi_rosi
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #321 -: април 10, 2012, 21:38:49 »

Veselina ние мислим да накараме гостите да ни пеят, видях на една сватба как младоженецът заедно с други гости от мъжки пол се нагълтаха с хелий от балония казваха по една дума и булката трябваше да го разпознае - голям смях беше, а иначе и ние ще си поръчваме табелка с младоженци. Направихме си табелка, която ще стои на вратата на стаята от която ще ме вземат "Стоп, булка без подкуп не се взема!", указателни табели на които пише "булка" и стрелка и такива нещица, които да раздвижат обстановката  smile
Активен
Veselina0206
Новак
*

« Отговор #322 -: април 16, 2012, 11:24:25 »

Ееее това с балоните с хелии е мноооого оригинално наистина... не съм го срещала другаде... веднага си го крадвам за моята сватба blum  Благодаря много dimi_rosi за идейките!
Активен
koni
Новак
*
Публикации: 10

« Отговор #323 -: април 19, 2012, 12:09:32 »

Ехеее този всезнаещ фотографчо,бърборко,въздух под налягане,голямата работа...Защо не си стоя в Италия да развива талантите си.
Активен
KARI_NA
Регистриран

Публикации: 2

« Отговор #324 -: април 29, 2012, 13:24:51 »

ЗДРАВЕЙТЕ,
МИСЛЯ, ЧЕ ИМАМ ПРАВО НА ОТГОВОР, ТЪЙ КАТО НЕКОЛКОКРАТНО Е ПИСАНО ВЪВ ФОРУМА ЗА НАС-АГЕНЦИЯ РОМАНТИКА. НЕ ЗНАЕХ ЗА ТОЗИ ФОРУМ И НАУЧИХ ОТ НАША КЛИЕНТКА, КАКВО СЕ ПИШЕ ТУК. СКЪПИ БУЛКИ, В ТОЗИ ФОРУМ ОСВЕН ВАС ВЛИЗАТ КОНКУРЕНТНИ ФИРМИ, КОИТО СЕ ПРЕДСТАВЯТ ЗА БУЛКИ С ЦЕЛ ДА УНИЩОЖАТ ТЕЗИ, КОИТО СА ПО-ДОБРИ ОТ ТЯХ.  И ПИШАТ  НЕВEРНИ НЕЩА. НА Love.net ИСКАМ ДА КАЖА-КОЛЕЖКЕ, ЗНАЯ КОЯ СИ!!!!!!  РАЗБРАХ ПО ПИСАНИЯТА ТИ ЗА ДРУГИТЕ КОЛЕГИ-ЗНАМ КОИ МРАЗИШ И КОИ ПРЕПОРЪЧВАШ!!КАКВОТО И ДА НАПИШЕШ, ХОРАТА ЩЕ НИ ТЪРСЯТ, ЗАЩОТО СМЕ СЕ ДОКАЗАЛИ С КАЧЕСТВО И ЦЕНИ.  И НИКОГА НЕ СМЕ СИ ОБИРАЛИ КАЛЪФИТЕ, ДОКАТО ИМА КЛИЕНТИ В РЕСТОРАНТА,ЗАЩОТО ГИ ОТДАВАМЕ ЗА 12-24 ЧАСА, А АКО Е ВЕЧЕРНА СВАТБАТА И ПРОДЪЛЖИ ДО СУТРИНТА  ИЗЧАКВАМЕ  ДО СУТРИНТА.

ЗА ИНФОРМАЦИЯ-НЕ СМЕ ЕДИНСТВЕНАТА ФИРМА ЗА УКРАСИ В ДОБРИЧ, А СА 20-ДВАДЕСЕТ!!!!!  ПОТЪРСЕТЕ ГИ В НЕТА! И СРАВНЕТЕ И ПРЕЦЕНЕТЕ САМИ! ТУК ВСЕКИ МОЖЕ ДА НАПИШЕ ВСИЧКО!
Активен
KARI_NA
Регистриран

Публикации: 2

« Отговор #325 -: април 29, 2012, 13:26:40 »

ЗДРАВЕЙТЕ,
МИСЛЯ, ЧЕ ИМАМ ПРАВО НА ОТГОВОР, ТЪЙ КАТО НЕКОЛКОКРАТНО Е ПИСАНО ВЪВ ФОРУМА ЗА НАС-АГЕНЦИЯ РОМАНТИКА. НЕ ЗНАЕХ ЗА ТОЗИ ФОРУМ И НАУЧИХ ОТ НАША КЛИЕНТКА, КАКВО СЕ ПИШЕ ТУК. СКЪПИ БУЛКИ, В ТОЗИ ФОРУМ ОСВЕН ВАС ВЛИЗАТ КОНКУРЕНТНИ ФИРМИ, КОИТО СЕ ПРЕДСТАВЯТ ЗА БУЛКИ С ЦЕЛ ДА УНИЩОЖАТ ТЕЗИ, КОИТО СА ПО-ДОБРИ ОТ ТЯХ.  И ПИШАТ  НЕВEРНИ НЕЩА. НА Love.net ИСКАМ ДА КАЖА-КОЛЕЖКЕ, ЗНАЯ КОЯ СИ!!!!!!  РАЗБРАХ ПО ПИСАНИЯТА ТИ ЗА ДРУГИТЕ КОЛЕГИ-ЗНАМ КОИ МРАЗИШ И КОИ ПРЕПОРЪЧВАШ!!КАКВОТО И ДА НАПИШЕШ, ХОРАТА ЩЕ НИ ТЪРСЯТ, ЗАЩОТО СМЕ СЕ ДОКАЗАЛИ С КАЧЕСТВО И ЦЕНИ.  И НИКОГА НЕ СМЕ СИ ОБИРАЛИ КАЛЪФИТЕ, ДОКАТО ИМА КЛИЕНТИ В РЕСТОРАНТА,ЗАЩОТО ГИ ОТДАВАМЕ ЗА 12-24 ЧАСА, А АКО Е ВЕЧЕРНА СВАТБАТА И ПРОДЪЛЖИ ДО СУТРИНТА  ИЗЧАКВАМЕ  ДО СУТРИНТА.

ЗА ИНФОРМАЦИЯ-НЕ СМЕ ЕДИНСТВЕНАТА ФИРМА ЗА УКРАСИ В ДОБРИЧ, А СА 20-ДВАДЕСЕТ!!!!!  ПОТЪРСЕТЕ ГИ В НЕТА! И СРАВНЕТЕ И ПРЕЦЕНЕТЕ САМИ! ТУК ВСЕКИ МОЖЕ ДА НАПИШЕ ВСИЧКО!
Активен
dimi_rosi
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #326 -: април 29, 2012, 14:38:44 »

Ехооооооооо  *bye*момичета, докъде стигнахте с приготовленията?
Активен
Veselina0206
Новак
*

« Отговор #327 -: април 30, 2012, 13:36:20 »

На мен малко време ми остава вече  Girl_hide

Всички основни неща са овладяни. Обмислям сега някои детайли вече. Халки и костюм за младоженеца нямаме още, но тези дни и това трябва да стане.

При вас как е положението...
Активен
dimi_rosi
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #328 -: май 01, 2012, 21:01:50 »

Ами леко в застой, но ние имаме още три месеца. Сега се занимаваме с декорирането на  двора Flower. Смятам към края на месеца да отида и вече да си поръчам роклята smile
Активен
peps_01
Ентусиаст
**
Публикации: 54

« Отговор #329 -: май 08, 2012, 17:56:05 »

Здравейте, най-после. Все няма време. Веси, до къде стигна. Да ни малко подробности  smile При нас единственото ново е, че имаме халки и дотам. Аз сега започвам един финален спринт от лекции и изпити, цял месец и ще имам време чак след 5-6 юни да се занимавам с роклята (което доста ме притеснява, дано да намеря нещо)...

dimi_rosi, аз се опитвах да декорирам терасата, ама все нещо не ми се получава... Май вече ще се откажа  smile Поръча ли роклята?
Активен
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: