Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 02, 2024, 04:28:18

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В ДОБРИЧ -3част  (Прочетена 201421 пъти)

mira_france
Новак
*
Публикации: 17

Моят сватбен албум

« Отговор #180 -: март 08, 2011, 10:48:27 »

Честит празник мили дами! give_rose
Пожелавам на всички безброй усмивки,много здраве,щастие,късмет и само приятни емоции и винаги да сте обичани от човека,когото обичате! Flower

Моля,честитете си празника  съответните теми !
« Последна редакция: март 08, 2011, 11:29:47 от fiibi_bg » Активен
lqlq
Любопитен
*
Публикации: 22

Моят сватбен албум

« Отговор #181 -: март 08, 2011, 19:52:59 »

Искрено благодаря да ти се връща тъпкано yahoo
Активен
mira_france
Новак
*

Моят сватбен албум

« Отговор #182 -: март 08, 2011, 20:49:05 »

И аз благодаря! girl_wink
Съжалявам,но не мога да ти помогна с цените за украса на ресторанта! Според мен пълна информация ще получиш,ако се свържеш с агенциите,който предлагат тези услуги в Добрич. Има и друг вариант-да си я направиш сама и само да наемеш арка. Има и специална темичка за украси в ресторанта Wink,може да ти помогне в избора Good luck
Иначе сподели как върви другата част от подготовката?

Засега весел празник danceg
Активен
lqlq
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #183 -: март 09, 2011, 08:21:06 »

мацки аз съм почти готова имам рокля було чанта жартиер :danceg:фото ресторант оркестър халки покани ботуниери листчета за имена на масите кошнички обувки по поръчка сега съм спокойна  blum
Активен
magyyy
Ентусиаст
**
Публикации: 96

Моят сватбен албум

« Отговор #184 -: март 09, 2011, 12:24:50 »

Момичета, бих искала да ви помоля за малко помощ относно халките,ако можете да ми препоръчате някои магазини, а и как върви златото в Добрич? Нашата сватба ще е във Варна,но аз съм от Добрич и в събота се каним да се поразходим из Добрич за халките.
Активен
mira_france
Новак
*

Моят сватбен албум

« Отговор #185 -: март 09, 2011, 12:43:48 »

magyyy аз знам двама златари в Добрич, единият е във Виста М,казва се Ивайло, а другият е един арменец, но му забравих името. Ателието му се намира срещу църквата Св.Георги на центъра.
Активен
lqlq
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #186 -: март 09, 2011, 15:37:49 »

magyyy съветвам те да не си вземаш от добрич златото е мн скъпо при Ивайло е 55 лв грама
а другаде е 53 но Ивайло ги прави във Варна и затова се оскупяват.И аз мислех да си поръчвам но ми излизат 800 лева изработката.Моят съвет е да влезеш в Вистата и точно срещу входа има златарски магазин има готови халки и доста видове в различни размери излизат около 400 лева.Моите лично ще са сребърни и не защото нямам достатъчно пари  а защото родителите на бъдещият ми съпруг ни подариха 2 чифта нови халки от жълто злато но аз сега нося сребро така че нещо от булгари ме задоволява *YAHOO*и все пак кога е дата ако имаш време изчакай да минат баловете Wink
Активен
mira_france
Новак
*

Моят сватбен албум

« Отговор #187 -: март 12, 2011, 11:13:47 »

Тук сме danceg
При мен няма новости около сватбата....за съжаление!За сега само разглеждам прически,украси... и всякаквки други нещица Girl_hide.
Аз лично съм много раздвоена по отношение на роклята,защото искам да си я поръчам по интернет,защото са много евтини и много красиви.Но пък от друга страна доста ме е страх,защото няма как да я пробвам и това малко ме притеснява...
pacifon ще можеш ли да споделиш малко повече относно избора си на рокля?От къде си я купи,колко струва и ако можеш покажи снимки Wink

Активен
lqlq
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #188 -: март 12, 2011, 21:00:56 »

Здарвейте като начало ще те изненадам моята рокля е първата и последната която пробвах струва 100лв и е под наем.Днес бях във Варна и си купих прекрасно цвете за косата. Bravo
Активен
mileidi
Новак
*
Публикации: 8

« Отговор #189 -: март 12, 2011, 22:08:15 »

браво Pacifon щом ти  е харесала няма лошо ,пък и ще минеш по - "тънко" ако мога така да се изразя...освен това може би  е по-добре да е така ,че и като не я виждаш роклята след сватбата аз знам т.е. чувала съм че няма да поглеждаш повече към венчило...та и за това булото се давало на някой да ти го пази ,но ти да не го виждаш отново с такъв замисъл към венчило да не поглежаш повече да си остарееш с половинката...smile малко излязох от темата ,но....ще ме извините...smile  Wink Wink Wink
Активен
lqlq
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #190 -: март 13, 2011, 10:12:42 »

Какво да ви кажа не съм суеверна ако ти е писано да си счупиш крака няма да се удавиш *THUMBS*моят бъдещ мъж видя моята рокля но това не ме притеснява радвам се че взима отношение и има мнение.Съжалявам повечето булки които се нагърбват с цялата отговорност за сватбата а мъжете им гледат с безразличие и играят ролята на банкомат.
Активен
magyyy
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #191 -: март 13, 2011, 11:29:41 »

Pacifon, поръчахте ли си вече стребърни халки? Ако можеш сподели малко информация, защото и ние се спряхме на този вариант. Останах разочарована от някои магазини в Добрич, особено от един, който е на поредицата на Ропотамо, не Лукс, а една друга бижутерия- много просташко отношение от страна на собственикас или майстора, не знам какъв беше. Комбинацията, която искахме наистина е много нетипична- бяло злато и сребро и трябва да се прави ръчно, но никъде във Варна не ни отказаха, никой не започна да се прави на луд, да ни увещава, че нямало смисъл. Тук проверихме дори и в по-оборотни и елитни бижутерии, но никой така и не се намери да се направи на интересен. Уви........в моя мил роден град беше съвсем разично,единствено в Стария Добрич бяха готови хората да се съобразят с нашето искане, макар и за тях да беше ново като комбинация. Накрая решихме, че най-добре да са сребърни, така или иначе и двамата обичаме среброто и не носим друго. Само остава да изберем модел и място където да ни ги направят. За съжаление в нета няма много модели от сребро!
Активен
lqlq
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #192 -: март 13, 2011, 12:26:06 »

Ами съветвам те да си избереш някой модел на булгари всички модели са типични халки.В сребърната бижутерия в валентината има модели но до 2 седмици чакат нови зареждания.По моловете в Варна нямаше нищо на булгари.Когато си избираш пръстен избягвай многото камъни наистина са хубави но падат все пак халките са ,,вечни,,ако наистина ти хареса модел с много камъни не изисквай да е Сваровски трудно се намират в определени размери.Избери цирконий.
Активен
magyyy
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #193 -: март 13, 2011, 12:36:03 »

Благодаря за инфото отново smile Ще отида до Булгари, ще видя също и в Аристо. Ще споделя впечатления другата седмица като отидем!
Активен
beemaya
Регистриран

Публикации: 2

« Отговор #194 -: март 14, 2011, 14:16:49 »

здравейте,момичета! още една сватба в Добрич - моята good
Решихме ритуала да е в Двореца в Балчик,чакаме само да ни потвърдят датата. Ресторанта ще е в Добрич. Фотографа съм го запазила  yahoo Кое е следващото нещо за което трябва да се погрижа? Голямото събитие е в края на Август. Имаме още време,но аз нямам търпение вече  danceg
Активен
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: