Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 02, 2024, 04:28:46

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В ДОБРИЧ -3част  (Прочетена 201424 пъти)

mira_france
Новак
*
Публикации: 17

Моят сватбен албум

« Отговор #165 -: февруари 04, 2011, 17:27:58 »

peperuda мн благодаря за информацията!  smile Аз живея /засега/ във Франция и ще ми е мн трудно да организирам сватбата си, затова ще сам благодарна на всякаква информация.Решили, че сватбата няма да е в Добрич, затова някой може ли да ми каже впечатленията си от ресторантите в Албена.
Активен
Stefoto
Новак
*
Публикации: 16

Фото и Видео

« Отговор #166 -: февруари 17, 2011, 22:35:09 »

Мили бъдещи Госпожи,
Пиша това, провокиран от няколко много еднакви e-mail-а, които получих в последно време. smile
 В 99% от тях ме питаха: "Колко ще вземете, за да снимате нашата сватба?"
...И това е !?!...

Искам да ви попитам:
Може ли човек да се отнесе толкова несериозно към собствената си сватба? Да напише и прочете един e-mail и това да му е достатъчно, за да избере фотографа !!! Да не се срещнете лично !?!
 Та дори тортата, която ще изядете за 15 мин. я опитвате, преди да я поръчате, защото искате да е вкусна!  Да не видите с очите си какво предлага? Да не уточните всяка подробност(в това число и кое, колко ще струва).
 Ще ви дам пример - едно потниче струва 5лв, един кожух - 500. И потничето е красиво, и кожуха...Но са две различни неща.
Как да ви дам цена по e-mail? Има сватби, които продължават 16 часа и сватби, които минават за 5 часа...Има сватби от 30 човека и сватби от 300...Има сватби с 3 фотосесии и сватби, които се състоят само от разписване и коктейл...
 Та дори да отидете в един магазин, ще видите риза и за 10 и за 100лв. И ако сте решили да си купите риза за 30лв.(защото това е вашият бюджет) може след като разгледате всички артикули да решите да изхарчите още 10лв, защото това ще си струва, или пък да решите да си купите за 20, защото и тези за 30 са със същото качество и даже по-грозни...
 Както и де е...Това, което искам да ви кажа е: МОЛЯ, ОТНАСЯЙТЕ СЕ СЕРИОЗНО КЪМ НАШИТЕ УСЛУГИ!
 Човек веднъж прави сватба - тези снимки ще ги гледат и внуците ви, живот и здраве...
 Аз мога да снимам сватбата ви(и тук си мисля, че говоря от името на много мои колеги), както за 100лв., така и за 600лв. и  КАЧЕСТВОТО на снимките и в двата случая ще е прекрасно, просто в зависимост от парите, които плащате ще получите различно количество или големина.
Не ме разбирайте погрешно, много от вас ме разпитват по 2 часа кое как ще е и точно тези клиенти за мен са най-важни - защото осъзнават, че снимките остават за цял живот и държат техните да са прекрасни.
Мили момичета, преди да наемете ВАШИЯ фотограф, питайте за всичко! Не само за цената. Снимам професионално от 15 години, вярвайте ми! Цамо така всички ще са доволни.smile

П.С.
 Тук не визирам момичетата, които живеят далеч от Добрич, в София или в чужбина. Половината ми клиенти са така. smile Комуникираме с e-mail и всичко минава прекрасно, но те обикновено знаят какво искат и много добре обясняват всичко, много питати много искат, защото всичко планират и затова техните сватби, респективно - техните снимки са много красиви.  smile
Активен
mileidi
Новак
*
Публикации: 8

« Отговор #167 -: февруари 21, 2011, 17:54:44 »

Здравейте момичета!аз съм нова във форума и още не съм много ориентирана във всичко... blush но се надявам на разбиране от ваша страна или по скоро търпение...smile!Та и нашата сватба ще е тази година ,но не сме избрали все още дата...вероятно ще е краят на септември... началото на октомври.Та всякаква информация ще ми е от полза...smile благодаря Ви предварително...smile
Активен
mira_france
Новак
*

Моят сватбен албум

« Отговор #168 -: февруари 22, 2011, 14:10:25 »

Здравей mileidi,добре дошла във форума!Аз също съм новичка,но изчетох всичко написано до момента girl_wink и има много полезна информация.Но също така събирам доста информация и извън форума,така че ако имаш някакви въпроси,питай....
За съжаление,май няма много булки от Добрич,за да обменяме информация,затова ще се радвам да си помагаме!  good
Активен
5ia_
Любопитен
*
Публикации: 36

Моят сватбен албум

« Отговор #169 -: февруари 23, 2011, 00:55:55 »

момичета, питайте нещо конкретно smile да, наистина няма много булки от Добрич, но колкото са са все хубави и няма да ви оставим без помощ smile кажете за ресторант ли, за грим ли, за какво да си обсъждаме, най- вероятно всичко, но нека да започнем от някаъде, аз съм насреща good
Активен
mira_france
Новак
*

Моят сватбен албум

« Отговор #170 -: февруари 23, 2011, 13:10:03 »

Здравейте! Аз тогава започвам с конкрентно питане,по стечение на обстоятелствата сватбата ни ще се трябва да се състои в Албена, защото броят на гостите ще е голям,накаде около 200. Можете ли да ми кажете впечатленията си от сватбените тържества там? Аз търсих информация за ресторантите там,но почти нищо не намерих! nea
Благодаря предварително! Wink
Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1458

Аз истински вярвам, че стават чудеса!

Моят сватбен албум

« Отговор #171 -: февруари 23, 2011, 15:26:48 »

Здравейте момичета. И аз съм тук - с каквото мога също ще помагам.

Относно Албена - работила съм там и горе-долу познавам ресторантите. За сватба там най зависи кой месец е. Защото ако е лудото лято ресторантите са пълни с туристи и избора на ресторант не е голям. Повечето както знаеш са ол инклузив и имат големи топли и студени блокове, който трудно се местят за сватба. За около 200 човека има интересни ресторанти на първа линия, който биха могли да ти свършат работа. Например Арабела Бийч е хубав ресторант и става за голяма сватба. Лично аз бях кума на една сватба там и се беше получило красиво. Ресторанта има доста стъкла, което го прави светъл и красив.
Задължително обаче ако се прави сватба в Албена трябва да посетиш управлението в Албена, където да обсъдите датата, какви възможности за ресторанти имат по това време, храна, украса и т.н. Като обобщение - в Албена всичко зависи от датата и възможните тогава ресторанти smile

Сега видях, че твоята сватба Мира ще бъде на 22.10. Моята беше на 18.10 и изключихме Албена като вариант, защото почти всичко беше затворено. Определено за това време на годината трябва да отидеш и да провериш на място кои ресторанти ще работят, защото повечето са до края на септември-средата на октомври smile

Сега проверих сайта на Албена. Ресторантите, които ще работят на тази дата са: Фламинго Гранд, Калиакра, Ралица Супериор. Ето това: http://www.hotelkaliakra.com е официалния сайт на хотел Калиакра. Ресторанта е красив и напълно обновен 2008. Това: http://flamingogrand.com/bulgarian/ е сайта на Фламинго Гранд. Хотела е 5 звезди и е построен 2007-2008 година. А това: http://albena.bg/hotels/view/id/4/ е Ралица Супериор. Хотела не е обаче на първа линия, но също е хубав smile

Както казах обаче - хубаво е да се отиде на място да се провери. Може да има някакви промени или от Управлението да решат да отворят някой ресторант за сватбата. Затова задължително трябва да се провери всичко smile
« Последна редакция: февруари 23, 2011, 15:45:35 от StAsSi » Активен
mira_france
Новак
*

Моят сватбен албум

« Отговор #172 -: февруари 24, 2011, 20:02:32 »

Здравейте бъдещи и настоящи съпруги!
StAsSi благодаря ти за бързият и изчерпателен отговор thank you!Информацията ще ми от голяма полза,но и аз смятам,когато се приберем да проверя на място и тогава ще вземем окончателно решение. Каза,че си била кума на сватба в Арабела бийч,ако не ти представлява проблем били ми изпратила наколко снимки,за да го видя украсен!
Разглеждах снимките от сватбата ви,наистина сте страхотни! Bravo
Както и всички булки от Добрич,разбира се!   judges
Искам да попитам и за вашето мнение за фотограф и видео оператор?
Активен
dani_to
Регистриран

Публикации: 3

« Отговор #173 -: февруари 28, 2011, 14:14:38 »

Здравейте , спешно ми трябва телефона на гримьорката Галя от салон Стилисимо.Може и на лично да ми го пратите .Благодаря предварително  smile
Активен
di_di
Регистриран

Публикации: 2

« Отговор #174 -: март 04, 2011, 16:14:30 »

Zdraveite na vsi4ki, parvo iskam da se "izvinq" , no nqma kak, ste pi6a samo na latinica. Tozi forum mi izglegda mnogo interesen i se radvam 4e go namerih, zastoto mislq 4e ste mi e ot polza. Svatbata ni e predvidena tova lqto v D4 (az sam rodom ot tozi grad), no ve4e ot dosta godini giveq v 4ugbina. Ima dosta ne6ta koito oste ne sam uto4nila za svatbata i se nadqvam 4e va6iq opit i mneniq ste mi pomognat. Ili moge bi e po-dobre da kaga 4e samo datata i restoranta sa izbrani, a vsi4ko ostanalo ne biggrin
Активен
lqlq
Любопитен
*
Публикации: 22

Моят сватбен албум

« Отговор #175 -: март 05, 2011, 22:12:13 »

Здравейте danceg на 12 юни е моят ден в р-т Резиденция =]Има времерно и аз се вълнувам 8PЩе се радвам да споделяме радостите си момичета heart
Активен
lqlq
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #176 -: март 06, 2011, 08:41:31 »

Хайде има ли булки тази година в Добрич *YAHOO*Ако може някой да ме посъветва за украса в ресторанта ще искам и арка да имам в градината на ресторанта там ще се проведе церемонията.
Активен
mileidi
Новак
*
Публикации: 8

« Отговор #177 -: март 06, 2011, 17:25:42 »

give_rose честито pacifon за датичката и ресторанта.А мойе ли и няколко въпроса?колко човека събира залата на ресторанта,питахте ли как стоят нещата с вкарването ,поне на алкохола ,и разполагат ли със собствена украса или пак трябва да се ангажира сватбена агенция за тази цел... smile Благодаря Ви предварително  girl_wink girl_wink girl_wink
Активен
lqlq
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #178 -: март 06, 2011, 21:31:15 »

Около 200 души побира терасата.Може да си вкараш алкохол мезета безалкохолно ядки и торта.Украса нямат.
Активен
lqlq
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #179 -: март 07, 2011, 07:30:34 »

някой да ми каже какви са цените на фирмата за ъкрасяване в ресторанта и арка pleasantry
Активен
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: