Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 02, 2024, 08:29:39

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В ДОБРИЧ -3част  (Прочетена 201497 пъти)

_Roxy_
Ентусиаст
**
Публикации: 114

Love is in the air...

« Отговор #105 -: юли 01, 2010, 20:45:13 »

pil4ata по мое лично мнение няма нужда да се разкарваш до там излишно.
Бутика е меко казано смешен.  pleasantry  Влизаш в сравнително голямо помещение и се оказва, че роклите които имат са точно 10 (5 цветни абитуриентски и 5 булчински), закачени на закачалки и опаковани с покривала. Продавачката е любезна, но офертите са много странни. Каза ми нещо от сорта: "Роклите са по каталог, нали знаете? Поръчвате си модел и чакаме да пристигне. Ако не ви хареса или не ви стои както искате трябва да имате резервен вариант от готовите рокли в магазина." Е какъв резервен вариант да имам като там има 5 рокли на кръст??  crazy Не стига, че са над 1500 лв като цена, а накрая се оказва, че може и да останеш без рокля. Аа и забравих, попаднах на сайта им и най-смешно ми стана като прочетох: "Проби само спредварително записан час!"  funnytooth В Добрич има опашка от клиенти да пробват роклите.
Съжалявам, че съм толкова крайна, но така виждам нещата.  pardon

Активен
Rallie
Любопитен
*
Публикации: 27

Моят сватбен албум

« Отговор #106 -: юли 02, 2010, 10:52:02 »

Роклите и цените са същите като в La Sposa,  ако знаеш какво предлагат там като модели , условия... същото е в Добрич.
Аз лично много си харесах едно магазинче във Варна - Rositsa couture, роклите са уникални а и цените са  прилични.  good
Активен
zlatnopate
Новак
*
Публикации: 15

Моят сватбен албум

« Отговор #107 -: юли 03, 2010, 15:40:31 »

karova2   10x за хубавите пожелания, но не само красотата на Двореца помогна за добрите снимки, а и професионалната работа на Stefoto  god
Активен
bella100
Новак
*

« Отговор #108 -: юли 06, 2010, 02:50:01 »

Здравейте момичета! Аз си минах по реда преди месец, кажете си отзивите за снимките blush На всички, които йм предстои важния ден - стискам палци и съвет НЕ се притеснявайте и изнервяйте излишно дали ще мине добре, изживейте Деня си пълноценно с цялата му положителна емоция!  give_rose

Zdraveite momicheta,
Az i moia godenik ne ziveem v Bulgaria, no iskame svatbata ni da e v botanicheskata gradina v Balchik. Svatbata shte e Juni 2011 i sthe ima okolo 30tina gosti, ot koito povecheto shte sa ot USA. Balchik ne mi e poznat, samo sam minavala prez grada i sam bila v gradinata dva pati. I roditelite mi ne ziveiat blizo taka che organizaciata shte triabva da stava po interneta  sad.

Niakoi ima li deto si e pravil svatba v dvoreca? Kakvi sa vi vpechatleniata? Dovolni li ostanahte ot organizaciata? V koi restorant biahte?

Nyzna mi e informacia za pochti vsichko:  nai-veche opiten svatben koordinator, koito da e ot mestnosta i da moze da organizira kakto ykrasata taka i nastaniavaneto i transporta za gostite.

Predvaritelno blagodaria i se izviniavam che  pisha na latinica.

« Последна редакция: юли 06, 2010, 02:52:01 от bella100 » Активен
Rallie
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #109 -: юли 06, 2010, 06:24:06 »

bella100 , zlatnopate си е правила сватбата в двореца на Балчик, може би тя ще ти каже най-добре за организацията.
Поздравления че си избрала това красиво място. Моя братовчедка също си прави сватбата там. Беше уникална !!! След церемонията ги взеха с яхта направиха си разходка, снимки, клипчета и ги доведоха точно до ресторанта  yahoo
Активен
zlatnopate
Новак
*

Моят сватбен албум

« Отговор #110 -: юли 06, 2010, 14:20:29 »

Здравей bella100 smile Моята сватба беше там преди малко повече от месец. Като за начало се свързах с Жени - тя отговаря за такива събития в Двореца, като подчертавам Двореца smile , защото са отделни като институции с Ботаническата градина. Незнам кога за последно си ходила там , но това е първото, на което тя ще ти обърне внимание. Моите снимки са точно от Двореца..а Ботаническата е .. кактусите ;} После ще ти прати на е-майл-а заявление, което да попълниш, то се преглежда от директора за одобрение и после тя ти дава отговор- положителен или отрицателен, до няколко дни. Като по принцип казват, че на ден се прави САМО по 1 сватба... (това само на лични  ROFL) От опит казвам, че е най-добре често да подържате контакт и не само по телефона, по възможност поне близък да отиде да се запознае и на място да се изговорят нещата. За това си плащаш 50 лв, като за възможността да се бракосъчетаете там - на 1 от 3-те места в Двореца, по избор (Нимфеум - където бях аз, Плачещите градини и още 1 , за което забравих..), заплащаш 200 лв около 2-3 седмици преди събитието smile Най-добре всичко да ти е сигурно и оргазнизирано, защото трябва и час да попълниш за церемонията и при всички случаи най-добре да е следобяд  blush Това е 1-ва стъпка.. после се свързваш с Гражданското, като подчертавам, че само и единствено община Балчик може да извърши церемонията. Там си запазваш дата още по телефона, като трябва хубаво да им натъртиш, че със сигурност това е твоята дата  pardon , после месец преди събитието отиваш с медицинските и на двама ви и попълваш заявленията. Това в Гражданското също струва 200 лв, понеже е изнесен ритуал. Аз лично не се възползвах от услугите на фирма за украса.. то не е и нужно по това време на годината, толкова е красиво, че е направо безсмислено да ги викаш за украса и без това не ти дават никаква свобода за украса от Двореца, само бели панделки ли кво беше..нещо подобно. Тая част много не я слушах понеже не ме вълнуваше  pardon За музика ще ти предложат 1.струнен квартет, ако не се лъжа беше едната опция(арфи и т.н.) 2.Диск с менделсон......... no coment - skyyyka и вариант, който аз ти предлагам понеже предните 2 са отново на някви луди суми  crazy - избери човека дето свири в Нимфеума - свири на.. ксилофон.. май  Wink и звучи много непринудено и естествено, точно отговаря на приказната обстановка и взима колкото му дадеш  blum   Избора ми и за музиката и за недекорирането не беше воден от парите, а от цялата атмосфера и виждането ми за непринуденост и естественост на целия ден  smile Поста ми е доста дълъг, но.. дано съм била полезна и да съм отговорила ясно на въпросите ти . Ако има нещо - насреща съм, а за телефони на гореспоменатите лица и институции на лични мога да ти пратя good
« Последна редакция: юли 06, 2010, 14:37:43 от zlatnopate » Активен
Stefoto
Новак
*
Публикации: 16

Фото и Видео

« Отговор #111 -: юли 06, 2010, 14:23:47 »

Булките от Добрич са най-красиви!!!
Доволен съм, че имах щастието да снимам едната от тях!
Ето:
http://www.dobrichonline.com/novini/znaete-li-che/porednoto-dokazatelstvo-che-dobrichliikite-sa-nai-krasivite-jeni/
Активен
zlatnopate
Новак
*

Моят сватбен албум

« Отговор #112 -: юли 06, 2010, 14:48:06 »

bella100 допълвам отговора си към теб  smile Да, останах много доволна от всичко и всички, които положиха усилия за да бъде Деня ми незабравим, споменала съм ги на страницата със снимките. Ресторантът беше "Гостната на кралицата", който беше на 2 крачки от Нимфеума. Избрахме него защото бяхме 20 души, а той побира, ако не се лъжа 40. Получи се много интимна и задушевна обстановка, всички бяха предоволни и от менюто и от обслужването..обстановката, от всичко smile Масата ми я украсиха те, след като ги помолих  и стана достатъчно стилно. Аз йм я занесох и обясних какво и как искам да изглежда и стана супер. Само за транспорт немога да ти помогна понеже ние ползвахме личен. И още нещо - не си задала такъв въпрос, но ако се чудиш.. няма да ти искат вход за гостите(казвам го защото по принцип за посещение на този паметник на културата Двореца.. се взимат 10 лв) За днес това е от мен  blum
Активен
bella100
Новак
*

« Отговор #113 -: юли 07, 2010, 05:53:46 »

bella100 ,... Моя братовчедка също си прави сватбата там. Беше уникална !!! След церемонията ги взеха с яхта направиха си разходка, снимки, клипчета и ги доведоха точно до ресторанта  yahoo

Rallie,
В кой ресторант бяха знаеш ли?
Мерси!
« Последна редакция: юли 07, 2010, 09:28:40 от bella100 » Активен
bella100
Новак
*

« Отговор #114 -: юли 07, 2010, 06:16:57 »

Здравей bella100 smile ... после се свързваш с Гражданското, като подчертавам, че само и единствено община Балчик може да извърши церемонията. Там си запазваш дата още по телефона

Златнопате,
Благодаря от все сърце за информацията. Много се радвам че намерих този форyм тъй като просто нямам възможност да се прибера в България преди сватбата и да отида на място! Ако искам само церемонията (без да е законен брака в България) може ли да НЕ СЕ занимавам с общината? Ние ще сключим брак преди това в Америка, за да е валиден там...иначе годеника ми, понеже е американец, трябва да ходи до София и да иска разрешение от посолството, и така съвсем няма да мy се иска да се ожени smile

Освен това би ли могла да сложиш едва две снимчици от ресторанта в твоя албум? Има ли тераса? А място за дансинг? Междy дрyгото имаш чyдесни снимки, личи си че е станало страхотно тържество.
« Последна редакция: юли 07, 2010, 09:31:14 от bella100 » Активен
mimito777
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #115 -: юли 07, 2010, 09:19:43 »

_Roxy_ благодаря ти за отговора. Това доста ме притеснява, имах надеждата, че може да е по-различно. Май ще трябва да ходя до София  sad

Pil4ata, ако смяташ да ходиш до София, бих ти препоръчала да отидеш първо в Асеновград, ако имаш възможност. Моята рокля е от там - изборът е огромен - има хиляди рокли за всякакъв вкус. Ако нещо не ти харесва ти го поправят на момента. На мен ми смениха дантелите, тъй като тези които бяха на роклята не ми харесваха. Взех си роклята веднага. Цените са между 300 и 500 лева, а булото и чантата са ми подарък от магазина. Изобщо, момичета, препоръчвам на всички да отидат.
Активен
zlatnopate
Новак
*

Моят сватбен албум

« Отговор #116 -: юли 07, 2010, 12:44:52 »

bella100 Радвам се, че съм била полезна  danceg Само за тази церемония немога да ти дам отговор, понеже... не съм чувала нещо такова. Най-добре да зададеш въпроса си към Жени, която отговаря за Двореца и тези събития, провеждани в него - на лични ще ти дам телефона й .
За снимки днес малко по-късно ще кача(в галерия), но тъй като аз не пожелах фотографа да снима вътре, няма да са професионални smile и все пак ще добиеш представа за мястото. Тераса ... не то4но smile но не е нужно има 2 входа и докато прек4ариш прага се озоваваш я сред цветя и воденично колело от другия пък пред голям водопад.. приказката е голяма, тъй че нищо няма да ви липсва бъди сигурна .. нито ще ви е топло или пък хладно.. абе всичко е точно, а за 30 души ще има място за игра.. ти да не мислиш, че всички на 1 път се изсипват да играят smile аз ден преди сватбата пак ходих и имаше хора които и отвън си играеха за шоуто или от радост незнам, но е много естествено и непринудено. Аз съм очарована и съм сигурна, че ако избереш това място  - ще бъдеш и ти.  Good luck
Активен
Rallie
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #117 -: юли 07, 2010, 16:23:47 »

bella100 Ресторанта е Ел Симпатико http://el-simpatico.com/#/bg/restaurant/ . намира се в Апартхотел  Марина Сити http://marinacity.eu/bg/index.html
Не е реклама smile
Активен
Stefoto
Новак
*

Фото и Видео

« Отговор #118 -: юли 07, 2010, 20:15:13 »

Снимал съм няколко сватби там и мога да кажа, че е чудесно място, НО последният път ресторанта не беше затворен за други клиенти и някаква пияна компания дивя и крещя от другия край цялата вечер. Младоженците се видяха в чудо. Молиха им се няколко пъти... Съветвам Ви да изговорите предварително с управителя подобна ситуация.
Активен
Stefoto
Новак
*

Фото и Видео

« Отговор #119 -: юли 07, 2010, 20:20:57 »

...Както и предварително да уговорите цена на час, след 24.00, защото 90% от ресторантите искат да им се плаща след полунощ на час, за което ги разбирам, това е overtime, но е добре да е уговорено, за да няма изненади.
Също така е добре от сега да си търсите DJ, който говори английски, че са кът. smile

...Надявам се да съм бил полезен.
Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: