Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 02, 2024, 12:26:57

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В ДОБРИЧ -3част  (Прочетена 201576 пъти)

Godji
Регистриран

Публикации: 6

« Отговор #60 -: май 21, 2010, 18:06:19 »

златно пате незнам с диджей ли ще си или просто си събираш хора които да ти пуснат. Аз мога да ти предложа няколко:
Dobrudganski avligi - Pandalag
ork. Izvor - Dobrudganska ruka
ork. Melodiq - Dobrudgansko horo
ork. Melodiq - Trakijska ruchenica
Trio Zdravec - Varnenski kiuchek
Trio Zdravec - Tropanka
Trio Zdravec - Ruchenica
Trio Zdravec - Pravo horo
Trio Zdravec - Nikolaevsko horo
Trio Zdravec - Gankino horo
Trio Zdravec - Eleno mome
Trio Zdravec - Dobrudganski ruchenik
Trio Zdravec - Dajchovo horo
Това са доста различни хора, и ако мойете да ги играите става весело.
 Естествено мве да включиш и малко гръцко:
Kazanzidis-Barba qni
MAZONAKIS - ZILEVO
M. Theodorakis - Zorbas

Надявам се да съм ти бил полезен
Активен
Melissa_78
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #61 -: май 21, 2010, 18:35:39 »

здравейте,
във връзка с некадърника изнудвач Румен Русев от Добрич,
искам да споделя, че бях на сватба на мои много близки роднини във Добрич,където въпросния снимач беше нает да снима....
вярвайте ми,никога,никъде не съм виждала такова живо изнудване, папараците пред съветя пасти да похапват,
жена му с настървение на лъвица обсебваше гостите и се караше на емоционалните и нетърпеливте да погледнат снимките си.... сядаше като квачка до всеки отделен гост и с треперещи запотени пръсти му прехвърляще търпеливо цялото тесте от снимки,като му отделяше снимките на които той може и да е бил фон..но тя,настоятелно тикаше снимките и крещеше с прегракнал глас:"Ето, тука те има, ето и тука, трябва да я вземеш!".
в началото беше интересно да се видим, аз надникнах през рамото на сестра ми и ентусиазирано се израдвах на една поза с мен,но госпожата ме изгледа кръчнишки и ми каза:"Спокойно,седнете си на мястото ,и при вас ще мина и ще ви покажа снимките!!!"
По дяволите бях на сватба,на човек с който съм израстанала, близък повече от брат за мен...
докривя ми,стана ми неприятно и болно, че има такива говеда да се гаврят с радостта на хората, с невинността на една хубава булка,с чистия устрем на едно момче да създаде дом и семейство, с тревогите на едни родители,които вероятно са събрали всички възможни пари,за да направят празника хубав, да зарадват децата си с хубава сватба...
много криво ми стана че тази жена беше като малоумна , а мъжа и седеше и се тъпчеше на масата,като невидял хипопотам,  без да му пука че има сватба,която трябва да снима..за него сватбата беше приключила,снимките бяха направени, а жена му беше тръгнала да събира урожая от почерпенте,весели роднини,,коиот обичат своите младоженци...и ще платят по 3 лв само за 7 снимки..колко са те.
АКО ИМАТЕ ВЪЗМОЖНОСТ, ИЗБЕРЕТЕ СИ ДРУГ ФОТОГРАФ.....ПРОСТО НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА СЕ ГАВРИ С ЕМОЦИИТЕ НА ХОРАТА И ДА ПРАВИ ГРУБО ПАРИ, ЗА КОИТО ПРЕДПОЛАГАМ ВЕЧЕ МУ Е БИЛО ПЛАТЕНО.ТАКИВА ИЗПЪЛНЕНИЯ ОСТАВЯТ ГОРЧИВ ВКУС И ДРАЗНЯТ ДЪЛГО ВРЕМЕ, НЕ СИ ГО ПРИЧИНЯВАЙТЕ.
Активен
matsinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 571

Моят сватбен албум

« Отговор #62 -: май 22, 2010, 17:20:12 »

elibeli, аз също мога да ти препоръчам гримьорка.Работи с професионални гримове, завършила е изобразит. изкуство и работи като гримьор,и към телевизията.Пиша сайта и да погледнеш ако искаш -
http://www.artaby.com/  .По принцип е от Добрич,но работи в София.Но за сватби и балове пътува до Добрич.Ако ти допадне, само трябва да питаш дали има свободни дати. Успех  good
karova2, мен също Галя ме прави за сватбата ми и бях супер доволна.По принцип предлага и грим-но  не бях впечатлена.Чесно.Но за прически  good good Даже не ми прави и пробна.Направо на деня,т.е. от предния ден започнахме подготовката ,но никакви проблеми нямах цяла вечер.Даже доиде в къщи  после да ми намести булото.
Saphir ,ако мога да ти помогна с нещо само питай и ние си организирахме сватбата от разстояние и мога да кажа,че е доста трудно като не си в самия град и не всичко става така както го иска човек,но пак важен е крайния резултат.
Godji , много е кофти това,което ви се е случило,даже ужасно бих казала.Все повече се убеждавам ,че вече почти няма истински професионалисти в този сектор.И при нас с фотото и видеото се получи нещо подобно,но не със същия фотограф,а с друг.Най-неприятното е ,че предварително всеки обещава всичко,а после само се чуди как да измуфти още пари.Хич не се съобразяват,че този ден е един и човек се готви за него достатъчно дълго и се стреми да го запомни само с хубави емоции.
Активен
matsinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 571

Моят сватбен албум

« Отговор #63 -: май 22, 2010, 17:20:43 »

Цитат
Избрахме си почти класически халки за по-практично.
Iskra_Dimcheva и ние си направихме класически модели от същата гледна точка,да е по практично и хич не съжаляваме.Лично мнение-Като гледам за 2 години са се понадраскали малко отгоре,но ако бяха мат сигурно щяха да са по-надраскани.Аз много обичам блясъка на златото като е чисто ново  blum , но при халките е по различно защото се носят постоянно. Така ,че   Bravo за избора
Активен
vess_bj
Любопитен
*
Публикации: 27

Моят сватбен албум

« Отговор #64 -: май 30, 2010, 06:35:42 »

Момичета имам един въпрос и по-точно към тези които са си минали по редa, някой знаели дали ресторанта Green Palace предлага собствена украса и дали си заслужава?
Активен
Jenn
Любопитен
*
Публикации: 22

« Отговор #65 -: май 30, 2010, 19:31:50 »

не предлагат собствена украса
Активен
pufi2003
Регистриран

Публикации: 5

« Отговор #66 -: май 31, 2010, 08:57:55 »

Iskra_Dimcheva благодаря предварително
мислим си за 10 октомври но още не е сигурно
Активен
pufi2003
Регистриран

« Отговор #67 -: май 31, 2010, 09:20:57 »

някой от вас правил ли е сватба в неделя вечер
Активен
vess_bj
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #68 -: май 31, 2010, 17:05:29 »

Jenn-благодаря за отговора.
А някой правил ли си е сам украсата в ресторанта?Аз май ще съм една от тези луди глави ,които ще рискувам да си правя всичко сама  crazy Girl_hide Незнам защо обаче искам всичко да е под контрола на моите ръце insane
Активен
Iskra_Dimcheva
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #69 -: юни 02, 2010, 09:43:29 »

vess_bj, защо ще се нагърбваш с такава отговорност ! Поздравления за ентусиазма, но все пак ти трябва да си на фризиор, гримиор и т.н. , ще намериш ли време за ресторанта? Щом всичко е под твой контрол остави една изненада  Girl_hide за себе си
Активен
pufi2003
Регистриран

« Отговор #70 -: юни 02, 2010, 14:53:40 »

колко преди датата трябва да се запази час в обредния дом
Активен
k0ri84
Любопитен
*
Публикации: 37

Моят сватбен албум

« Отговор #71 -: юни 02, 2010, 18:09:30 »

pufi2003  Welcome добре дошла сред бъдещите булки. Моят съвет е първо да си намерите ресторант и да го запазите, а след това да се запишете в съвета. Мисля, че това ще те посъветва и всяка букла от форума smile
Успех в приготовленията good
Активен
Rallie
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #72 -: юни 02, 2010, 18:15:09 »

И аз тръгнах с такъв ентусиазъм за покани и украса ......, но се оказа че най -добрия вариант е всичко да ти е готово подготвено. Така шанса нещо да се обърка е по малък.  pardon
Активен
k0ri84
Любопитен
*
Публикации: 37

Моят сватбен албум

« Отговор #73 -: юни 02, 2010, 18:29:42 »

момичета, реших да напиша датите на всички ни, за да се знае коя след коя е:) ако съм пропуснала някоя да не се сърди, да ми напомни, за да си поправя грешката blum
vess_bj- 03.07.2010
Iskra_Dimcheva- 10.07.2010
karova2- 24.07.2010
k0ri84- 15.08.2010
Saphir- 21.07.2010
Rallie- 04.09.2010
Активен
vess_bj
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #74 -: юни 02, 2010, 23:13:24 »

Изглежда че аз съм първа :girl_impossible:Oтносно украсата се надявам че ще има време понеже ще сме само с църковен брак който е в 16 часа
Активен
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: