Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 02, 2024, 12:34:32

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В ДОБРИЧ -3част  (Прочетена 201593 пъти)

Godji
Регистриран

Публикации: 6

« Отговор #45 -: април 30, 2010, 18:31:03 »

Иначе от оркестъра останахме много доволни.Свириха ни орк.Извор. Водеха сватбата отлично и дори не спират за почивка.Само за поздравите.Свирят невероятно и ги препоръчвам от сърце!
Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1458

Аз истински вярвам, че стават чудеса!

Моят сватбен албум

« Отговор #46 -: април 30, 2010, 19:28:32 »

Здравейте момичета, аз съм нова тук и сега се включвам  smile Аз съм от Добрич, но нашата сватба ще е във Варна, тъй като мъжа ми е от там smile Но тъй като мен ще ме взимат от Добрич имам нужда от помощ да ми препоръча някой добър гримьор, някой нешо да е чувал за Уляна, гримьор ходи в салона на Бисерка да гримира, до колкото знам  crazy

Здравей Елибели smile
Миналата година за сватбата на моята кума случайно попаднах на Уляна, която ме гримира в самия ден. Останах доволна - получи се почти едно към едно с това, което исках. Гримът без никакви проблеми си издържа до края на деня, като само от време на време добавях червило, което естествено е напълно нормално. Дори и на снимки добре изглеждаше, така че аз лично останах доволна smile
« Последна редакция: април 30, 2010, 19:32:31 от StAsSi » Активен
elibeli
Новак
*
Публикации: 7

Моят сватбен албум

« Отговор #47 -: май 03, 2010, 15:38:56 »

Благодаря ти за инфото Стаси, а знаете ли някой друг добър гримьор, може и там да опитам  smile
Активен
_Roxy_
Ентусиаст
**
Публикации: 114

Love is in the air...

« Отговор #48 -: май 03, 2010, 18:59:41 »

Момичета,

Някоя от вас има ли възможност да ми сподели телефона на Ивелин Славов?
Търся си добър видеооператор. Благодаря предварително.
Активен
Stefoto
Новак
*
Публикации: 16

Фото и Видео

« Отговор #49 -: май 04, 2010, 10:58:45 »

Ивелин Славов: 0899739057
Активен
diddeto
Регистриран

Публикации: 3

« Отговор #50 -: май 05, 2010, 13:47:49 »

Благодаря ти за инфото Стаси, а знаете ли някой друг добър гримьор, може и там да опитам  smile

аз знам една мацка, която гримира страхотно, няма студио, може да дойде в дома, много е внимателна и най-важното !!!слуша те и разбира какво искаш да направи!!!. ако пък ти не знаеш - действа според нейните си виждания, художник си е момичето и резултатите са убийствени. ако те интересува ще ти дам тел на лични
« Последна редакция: май 05, 2010, 13:51:06 от diddeto » Активен
Rallie
Любопитен
*
Публикации: 27

Моят сватбен албум

« Отговор #51 -: май 08, 2010, 14:37:28 »

Започна се! Bravo
Датата е избрана .
Ресторант - Резиденция
Фотограф и Видеооператор - Милен и Румен фотото им се намира до ТПК Мир
Оркесър "Лира"- Наистина много добри музиканти, имат богат репертоар и водят добре сватби.
Най-важните задачики  са свършени  yahoo
В момента съм в голяма дилема каква да е темата на сватбата...цветове и т.н. . girl_impossible
Активен
k0ri84
Любопитен
*
Публикации: 37

Моят сватбен албум

« Отговор #52 -: май 08, 2010, 17:21:11 »

Rallie  Bravo!
Коя е вашата датичка? Ние също ще сме в Резиденцията, надявам се да останем доволни и всичко да бъде OK Wink нашата дата е 15.08  weddingday Спрях се на оранжевата гама, все пак ще е лято и трябва да е по-цветно danceg
Активен
Saphir
Регистриран

Публикации: 3

« Отговор #53 -: май 09, 2010, 20:57:26 »

Здравейте!
От известно време следя темата, дойде моментът и аз да се включа като бъдеща булка от Добрич! Нашата дата е 21.08. в Резиденцията. Тъй като живея в София и организирам сватбата оттук с помощта на родителите ми, ще продължавам с интерес да следя темата за полезни съвети и контакти, както и разбира се ако мога аз със нещо да помогна на другите бъдещи булки в Добрич smile
Активен
karova2
Новак
*
Публикации: 17

« Отговор #54 -: май 11, 2010, 10:14:23 »

Момичета здравейте smile,
Много се радвам, че всички малко по-малко напредваме в подготовката за щастливия ден  Bravo На мен ми остана да си избера фризьор. Спряла съм се на Галя, защото чета,че всички са много доволни от нея good.  Може ли някои да ми даде телефона й, за да се свържа с нея. smile
Благодаря предварително
Активен
Stefoto
Новак
*
Публикации: 16

Фото и Видео

« Отговор #55 -: май 14, 2010, 09:22:26 »

http://www.dvoreca.com/index.php?option=com_content&task=view&id=71Itemid=78
Активен
Rallie
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #56 -: май 16, 2010, 09:57:30 »

Момичета, къде си поръчахте сватбените халки ?  huhhuh.gif
Активен
Iskra_Dimcheva
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #57 -: май 16, 2010, 18:45:22 »

Ние нашуте ги поръчахме във Вистата при Каракашев, ще ни гравират и чашите, безплатно. Избрахме си почти класически халки за по-практично. Иначе има страшни модели. И при Киркориян на центъра срещу църквата има уникални неща. Сега заради баловете цените са много високи, вие имате време и може юли-август да си ги поръчте, готови са за месец smile
Активен
zlatnopate
Новак
*
Публикации: 15

Моят сватбен албум

« Отговор #58 -: май 17, 2010, 12:11:51 »

Rallie , ние си ги поръчахме при Киркорян и бяха готови за 3 дни smile в сравнение с още няколко места в града, с качеството и цените те ни се сториха най-добрия избор  Wink
Активен
Rallie
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #59 -: май 20, 2010, 13:18:48 »

Снародната музика хич ме няма, но пък не може без Бяла роза, кумово хоро, добруджански ръченици, дайчево, ганкино, еленино,някое македонско, а  може и едно сиртаки.  danceg
Изберете си песен за първия танц smile
С DJ  ли ще сте ?

Активен
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: