Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 02, 2024, 04:21:59
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В ДОБРИЧ -3част
Страници:
1
...
8
9
[
10
]
11
12
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В ДОБРИЧ -3част (Прочетена 201397 пъти)
Rallie
Любопитен
Отг: Има ли булки от Добрич? -3част
«
Отговор #135 -:
август 03, 2010, 09:55:35 »
Нашата сватба също е в Резиденцията. Все още не съм говорила с управителя. Какви "номера"
? Ако те притеснява пиши ми лично съобщение
Активен
karova2
Новак
Публикации: 17
«
Отговор #136 -:
август 04, 2010, 09:54:09 »
Здравейте момичета :)Да дам отчет и аз как мина нашата сватба
Всичко беше много хубаво и си направихме голям купон
Няма как да не спомена пррофесионалистите с които бяхме заобиколени: фотограф Стефан, видео Иво, фризьор Галя, оркестър Златна арфа. На всички вас едно голямо благодаря
.
Ако мога с нещо да бъда полезна на бъдещите булки съм на разположение.
Активен
5ia_
Любопитен
Публикации: 36
«
Отговор #137 -:
август 07, 2010, 13:58:13 »
момичета, помагайте! DJят ни иска 350лв за 5ч. и след това по 60лв. на час
На сватбата ще има и оркестър, няма да е само той, ще пуска музика, когато оркестърът почива. Това не са ли много пари? Вие колко платихте?
Активен
k0ri84
Любопитен
«
Отговор #138 -:
август 16, 2010, 18:21:47 »
Rallie благодаря! Сватбата беше невероятна, всичко беше чудесно
Благодаря на всички, които направиха този ден незабравим
Снимки ще кача, когато имам възможност
Активен
IceToo
Регистриран
«
Отговор #139 -:
август 26, 2010, 10:27:44 »
Да се включа и аз. Моята сватба ще се наложи много набързо да бъде организирана и направена... Мисля си да е началото или към средата на октомври. Може ли някой да ми каже как стоят нещата със записването на дата в ритуалния дом?
Активен
koni
Новак
Публикации: 10
«
Отговор #140 -:
август 26, 2010, 22:05:51 »
:kitty:в обредния дом ще заявите часа за обреда,съобразен с църковния обред,ще получите заявление,декларации и резервация,ще получите отговор на всички въпроси
Активен
IceToo
Регистриран
«
Отговор #141 -:
август 27, 2010, 12:22:09 »
Момичета някой може ли да ми каже от къде мога да намеря от тези подаръчета дето се правят... имам предвид обвитите в бяла мрежичка стотинка, жито, бонбонки?
Активен
Rallie
Любопитен
«
Отговор #142 -:
август 27, 2010, 16:37:55 »
Цитат на: IceToo в август 27, 2010, 12:22:09
Момичета някой може ли да ми каже от къде мога да намеря от тези подаръчета дето се правят... имам предвид обвитите в бяла мрежичка стотинка, жито, бонбонки?
Бонбонките за ритуала най-вероятно имаш предвид. В булченските магазини ги предлагат.
Активен
koni
Новак
«
Отговор #143 -:
август 29, 2010, 12:55:23 »
В Добрич има магазин за сватбени аксоари срещу Артпринт,по улицата на Обредния дом на ф-ма :bravo:Романтика,два магазина срещу кино Добрич,магазин Сан Патрик,срещу Дом-паметника Йовков,на светофара,в дясно от Стоматологията и магазин Шани на пазара- над ЦБА.
Активен
IceToo
Регистриран
«
Отговор #144 -:
август 30, 2010, 13:37:22 »
Благодаря за информацията, а сега следващия въпрос (надявам се не ставам омална)
. Можете ли да ми препоръчате оркестър и да ми кажете някакви примерни цени? Благодаря ви предватително!
Активен
koni
Новак
«
Отговор #145 -:
август 30, 2010, 19:11:01 »
Мелодия,Извори,Добружански авлиги,Златна арфа,Добруджански славеи,Мега,Халачев,Моралийски и,т.н.
Чувам,че е около 700лв.,но доколко е актуална цената не знам.Приятелки,които се жениха казват,че е
между 700 и 800лв,а с дисководещ 300-400лв.Стойностните сватбени филми с компютърна обработка,ефекти са 300лв.Има оператори,които са готови и за 200 само ,да снемат, да са в играта и да
прехвърлят филма на елементарна записвачка -1 kъм едно.Има фотографи,който правят страхотни сесии.
Стефанов,Кралев,Маринов,Радев,Георгиев и т.н.с
Активен
bina___45678
Регистриран
Публикации: 1
«
Отговор #146 -:
август 30, 2010, 19:42:13 »
Здравеите момичета, много ми харесват вашите темички.Бих искала да ви споделя как протече нашата сватба.По принцип ние искахме да сме на открито защото сватбата беше на 18 юни 2005г.страшна жега,а и хората не бяха никак малко 150+/-.Направихме резервацията в р-т"Дъбовете".На мен понеже лилавото ми е любим цвят помолих оправителката на р-та да направи жест и да направи сватбатата такава каквато винаги сам искала да е . И така беше.Позволи да си внесем мезета ракии вина безалкохолни супер.Много е точна няма грешка а колкото до фотографа, останахме много доволни от Пенко Кралев. Снимките му бяха безупречни...Останахме много доволни бих посъветвала всяко момиче на което му предстои да не се колебае аз поне не съжалявам
Активен
koni
Новак
«
Отговор #147 -:
септември 04, 2010, 17:10:31 »
Za sobstvenickata na restorant Dabove znaem,ce e mnogo raztropana madama i organizira vsicko bezuprecno.
Kato se zapocne ot kuverta,ukrasata,ritual po posrestaneto,didjeya ili orkestara,videooperatora i fotografa.Kuhnyata e cudesna,kakto i v Central.Po vreme na tarjestva Danceto i Mariana zorko sledyat vsicko da bade nared.s
Активен
koni
Новак
«
Отговор #148 -:
септември 16, 2010, 15:33:14 »
Цитат на: Rallie в август 17, 2010, 12:24:44
Ще следим за снимчици
Разкошна сватба си организираха на 14 .09.2010г.Десислава и Свилен Колеви и кумовете им Христин и Петя.Сами направили украсата в ресторанта красиво.изискано-с много вкус!Истинско шоу направиха
музикантите от Куку-бенд диджей Марти и водещата на сватбата от ритуалния дом.От 19ч.-до 7 сут-
ринта-музика танци веселие.Желаем ви много щастие скъпи приятели!Напрвихте сватбата на годината!
Активен
k0ri84
Любопитен
«
Отговор #149 -:
октомври 17, 2010, 10:58:45 »
Момичета, какво става? Няма ли булки от Добрич? Нещо се поизгубихме
Моята сватба беше преди 2 месеца и всичко беше невероятно и точно, както го искахме. За това много спомогнаха и хората, с които работихме по организацията на сватбата. Ако трябва отново да мина по този път, пак бих се спряла на тях, без да се замислям!
Агенция за украсата- Юлена- много мили жени, които те разбират от една дума. Казах им какво искам и те направиха точно това
Фотограф- Георги Георгиев- за него мога да кажа, че е номер 1, все още ме изненадва с работата си, в която има голям професионализъм, нямам думи...
Оператор- Румен Стоилов- също е много точен, резултатът е супер и то за по-кратко време, защото трябваше да пътуваме.
DJ- Вальо Лазаров- когато той води сватбата забравяш за всичко и се получава едно много весело, забавно и запнящо се тържество.
Бутик "Емоция"- накараха ме да се чувствам като принцеса. Харесах си роклята в интернет, свързах се с тях, пратих капаро и мерките си. Като се прибрах в България, отидох на проба, но корекции не се правиха. Роклята ми заспа, взех си я и се прибрах щастлива
Грим и прическа- "Стилисимо"- Галя и Марго- няма смисъл да обяснявам, резултатът се вижда...
На тези всички хора искам да кажа едно голямо БЛАГОДАРЯ!
Искам да благодаря и на кумовете ни. Страхотни хора, които страшно много ни помогнаха в организацията на сватбата. Бяха минали по този път и знаеха кое как става
Написах цял ферман
, дано бъда полезна на бъдещите булки с тази информация.
Бъдещи булки, пиайте, ще помагам с каквото мога
Активен
Страници:
1
...
8
9
[
10
]
11
12