Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 07:37:02

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Очаквани Бебчета ОКТОМВРИ-НОЕМВРИ-ДЕКЕМВРИ 3"  (Прочетена 127318 пъти)

svetla_ety
Сватбен ГУРУ
Публикации: 674

Моят сватбен албум

« Отговор #345 -: април 23, 2010, 14:23:46 »

m_eleva19, само съм чела за това и се твърдеше , че е нормално и се дължало на разпъването на мусколи май  crazy  Иначе съм малко по - назад и не мога да кажа от личен опит....Ако си обезпокоена може да звъннеш на лекаря си  good
Активен
Данитка
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2117

Моят сватбен албум

« Отговор #346 -: април 23, 2010, 14:33:34 »

Елева по принцип е нормално да усещаш много неща.защото в момента всичко в теб се разтагя,ако мога да се изразя така най-обикновено....За твое успокоение,ако искаш се консултирай с АГ-то си.
Активен
leni_beni_
Публикации: 2061

Моят сватбен албум

« Отговор #347 -: април 23, 2010, 14:42:12 »

m_eleva19 , нормално е да усещаш такова придърпване и опъване. И аз имах такива "симптоми" . Но за твое успокоение , както и Данитка казва, звънни на лекарката си  good
Активен
Neli_87
Ентусиаст
**
Публикации: 108

Щастлива майка на прекрасни деца!

Моят сватбен албум

« Отговор #348 -: април 23, 2010, 20:52:52 »

m_eleva19 ,аз усещам същото придърпване ниско в стомаха,не е постоянно и не е силно,не прилича на менструалните болки!Бъди спокойна-нормално е!Няма място за притеснение! good
Активен
m_eleva19
Сватбен ГУРУ
Публикации: 813

Моят сватбен албум

« Отговор #349 -: април 24, 2010, 13:44:04 »

Благодаря момичета, аз исках да се допитам, тъй като не съм сериозно обезпокоена...нали разбрах как боли, когато е опасно...но просото исках да потвърдя съмненията си, просто съм прекалено наплашена и се улавям, че се вглеждам във всяка болка. Не знам вие как сте, но аз се чувам с  някой от лекарите си поне два пъти седмично, станала съм като някоя невротичка...
Активен
mimozka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 750

Моят сватбен албум

« Отговор #350 -: април 26, 2010, 14:51:56 »

Ето ме и мен...най-после да се отчета и аз.
Минахме ранна ФМ и БХС, всичко изглежда при нас да е наред за сега и всичко е в норми.
Вече сме почти цели феноменални 7см  danceg danceg danceg.
Абе момичета това бебе много шава, чак се шашнах, то за секунда не спря да се чекне докато го мериха на ФМ. Много е игриво, предполагам и другите са така  smile. Нямам търпение да почна да го усещам  blush.

Активен
Zori83
Сватбен ГУРУ
Публикации: 542

Моят сватбен албум

« Отговор #351 -: април 26, 2010, 20:29:43 »

mimozka  поздравления за добрите резултати Bravo Къде ходи на ФМ и доволна ли остана?
И аз като бях на ФМ много се движеше бебето и като, че ли подскачаше повече. Беше много забавно smile
Момичета не знам как е при вас, но аз си мисля, че усещам бебчо от време на време - едно такова като гъделичкане е blum
Активен
mimozka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #352 -: април 26, 2010, 21:49:56 »

Зори, ходих на ФМ при д-р Славкова, но във Вита вместо Фемина. Като цяло прегледа ни, но просто съм страшно разочарована от отношението към нас с таткото. В момента, в който я питахме нещо било и то не на място предвид, че не сме лекари и е нормално да не знаем всичко, тя се сопваше учудено все едно сме длъжни да си мълчим и да знаем всяка малка подробност... angry За втората ФМ се записах при д-р Марков, надявам се и той да не е такъв.
Инъче беше вълнуващо да видим бебо и че всичко си има в мерки  smile.
Активен
Рубин
Публикации: 2491

« Отговор #353 -: април 26, 2010, 22:03:26 »

mimozka,аз също бях при Марков,по точно него го нямаше,а беше д-р Павлова!Супер мила жена и така обяснявааа....Толкова подробна беше,а и постоянно ни казваше да питаме,а ние просто не се сещахме какво да питаме,защото тя беше повече от подробна!Много доволни останахме!
За д-р Марков съм чувала същите отзиви,така,че на които и да попаднеш ще останеш предоволна!Ние даже имаме и запис на диск със клипчета и снимки!На това криене с ръчичките успя да я излъже и я засне! good
Успех и да споделиш и ти дали си доволна!
Активен
mimozka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #354 -: април 26, 2010, 22:31:45 »

Ще споделям впечатления, че как инъче  smile.
Рубинче, а на теб ти пожелавам много леки и вълнуващи последни метри до финала   give_rose Offtopic
Активен
Zori83
Сватбен ГУРУ
Публикации: 542

Моят сватбен албум

« Отговор #355 -: април 26, 2010, 22:33:59 »

Аз ходих при д-р Марков и за късната ФМ съм си записала час пак при него и останах много доволна. Внимателен, обяснява подробно и отговаря на всички въпроси. Направила си добър избор, като си си записала час при него good
Активен
svetla_ety
Сватбен ГУРУ
Публикации: 674

Моят сватбен албум

« Отговор #356 -: април 27, 2010, 09:55:28 »

Момичета аз пак да попитам за да не объркам нещо: на 11.05 ми е следващия преглед при моя доктор и тогава живот и здраве трябва да съм 15-та седмица. Одачно ли е той да ми направи ехографска снимка и на следващия ден да отида на ФМ и БХС и къде ще ми препоръчате да звънна и да си запазя час от сега (дано не съм закъсняла). 
Поздрави!
Активен
Ognena
Сватбар
Публикации: 248

Моят сватбен албум

« Отговор #357 -: април 27, 2010, 11:13:09 »

svetla_ety, ехографската снимка трябва да е не "по-стара" от предния ден преди БХС. За БХС в Майчин дом (София) на мен ми казаха, че не се записва час, направо отиваш на 14 етаж (мисля, че работят до 14.00). А за ФМ двете места, които най често препоръчват (вкл. и моята лекарка ми ги препоръча) са Марковс и Фемина. Там обаче трябва да звъннеш възможно най-скоро.
Активен
Neli_87
Ентусиаст
**
Публикации: 108

Щастлива майка на прекрасни деца!

Моят сватбен албум

« Отговор #358 -: април 27, 2010, 11:41:48 »

Здравейте,момичета!Минавам да се отчета-идвам от преглед.Бебока е 2,12см и чухме как силно бие сърчицето му!Няма друго такова изживяване! yahoo
Активен
fiamaa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 885

www.pukamuka.com

Моят сватбен албум

« Отговор #359 -: април 27, 2010, 11:54:02 »

Я да ви питам как сте с апетита и кръвното?
При мен апетита го е хванала липсата, нищо не ми се яде и пие, всеки залък си го "пъхам" в устата с 300 зора...А за кръвното - абе постоянно ми се мая главата, гледам колкото се може повече течности да пия, ама пусто не става.  crazy
Активен
Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: