Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 23:16:55

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Очаквани Бебчета ОКТОМВРИ-НОЕМВРИ-ДЕКЕМВРИ 3"  (Прочетена 127274 пъти)

gostenka_82
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2663

Моят сватбен албум

« Отговор #330 -: април 21, 2010, 14:24:19 »

По-добре е да се махне плода ли ....не мисля....
О, Дани, направо не искам никога да ми се налага да правя този избор. Имах предвид, че детенце ще страда и в дните след нас, ако ме разбираш...както и да е, просто едно уточнение, което ми се изплъзна, а не спор, дали да се махне или не  give_rose!!! А и да се вземе решение, едва ли ще се основава само на БХС (без ФМ и амнио).

« Последна редакция: април 21, 2010, 14:26:07 от gostenka_82 » Активен
Данитка
Публикации: 2117

Моят сватбен албум

« Отговор #331 -: април 21, 2010, 14:27:13 »

give_rose Никой не спори ...ти пък ... blum
Активен
m_eleva19
Сватбен ГУРУ
Публикации: 813

Моят сватбен албум

« Отговор #332 -: април 21, 2010, 20:23:55 »

Здравейте мами, аз се върнах от болницата и веднага прегледах темичката..ами да започна с мен. Полежах си защото освен болките припаднах в болницата и започнах да повръщам, а аз като започна няма спиране и така след 10 банки и 6 дена на инжекции ме постабилизираха. Иначе продължава да ми се гади от сутрин до вечер, оказа се, че иама и кандида, която се е появила през последния месец, защото преди това я нямаше.  В петък чкакм да ми излезне и стерилната урина, защото ми намериха някаква бактерия...Иначе и днес видяхме бебчо, ами точно за седмицата си е и яко махаше. Аз вече усетих пепрудките (днес) но д-р Гагова само се засмя и каза, че си въобразявам. 

Та Боги, за гаденето днес лекаря ми каза, че жени които повръщат и им се гади не помятат, това съм го и чела, не е задължително, но процента е много по-малък. Освен това за гаденето не можеш да вземеш просото хомеопатични, а точно твоето лекарство, защото има няколко видове гадене и повръщане, така че виж в интернет, ако не ти се ходи на хомеопат. Иначе видях, че в Шейново има хомеопатия за бременни и бебета.
 Offtopic понеже се е повдигнала темата само да кажа...живях с хазайка, на която детето беше с леко умствено разстройство, ами то получваше всичката любов от семейството, но се прибираше всеки ден със сълзи в очите, бито и унижавано от останалите деца, дори и от учителите...В България няма никаква култура, нито квалифициран персонал, а беше само аутизъм. Накрая я накараха да го отпише от училище, защото дразнел останалите деца.
Данитка да знаеш, че обикновено момиченцата се крият така give_rose на сестра ми се кри д последно
Активен
Данитка
Публикации: 2117

Моят сватбен албум

« Отговор #333 -: април 21, 2010, 20:52:46 »

m_eleva19  give_rose Дано повече не ти се налага да ходиш по болници

Това,че момичетата се криели таака...ти си втората дето ми го казва  Girl_hide Йоаннчето не се е крила,даже се раздаваше...надявам се на 17май,когато ми е и следващия преглед да видим пола,нали на ФМ най-добре се виждало  blum
Активен
Рубин
Публикации: 2491

« Отговор #334 -: април 21, 2010, 20:58:14 »

Това за момичетата при мен беше така!Нашта срамежливка си стиска крачетата до 28 седмица!Чак тогава на ФМ ни казаха,дори фотографираха че е момиче! *THUMBS*Още не съм сиурна на 100 %,ама скоро ще съм! good
А и лекарката там ми каза че момичетата така се криели в началото! pardon
Активен
gostenka_82

Моят сватбен албум

« Отговор #335 -: април 22, 2010, 09:20:53 »

Ами на нашата съфорумка Мишката юнакът също се криеше, съвсем скоро се показа, а тя е вече някъде към 26 г.с. Та явно има и срамежливи момченца  Wink
Активен
Zori83
Сватбен ГУРУ
Публикации: 542

Моят сватбен албум

« Отговор #336 -: април 22, 2010, 09:34:56 »

m_eleva19 дано трудните моменти от бременността при теб вече да са минали, че ти доста полежа в болница. Стискам палци всичко да е наред за напред smile
Дани радвам се, че всичко при вас е ок good
Аз след като се консултирах с трима независими един от друг лекаря се поуспокоих, т.к. мнението на всеки съвпадаше, а именно, че нямаме основание за притеснение. По-високата ст-ст на хормона се дължал на факта, че жълтото тяло го е отделяло в по-голямо количество и той намалява с всеки ден, а и аз си правих БХС още в началото на 11г.с. При прегледа на ФМ всичко се оказа наред.
Консултирах се и с ендокринолог за ТСХ хормона и ми каза, че не е нещо притеснително и след месец ще повторим изследванията, въпреки че мисля да се консултирам с още един специалист.
Момичета, ако някой ще си записва час за ФМ при д-р Марков да го направи, т.к. той ми каза, че от 15.06. излиза отпуск. Аз си записах за 11.06., но много се чудя дали да не си запиша при д-р Димитрова във Фемина или пак да ходя при Марков? Някой има ли наблюдение кой е по-добър?
Активен
Ognena
Сватбар
Публикации: 248

Моят сватбен албум

« Отговор #337 -: април 22, 2010, 09:52:46 »

Зори, аз при Марков не съм била, но вчера бях при Димитрова и определено ме претупа. Имаше 100 човека, бяха объркали явно часовете защото вървяхме с повече от час закъснение, и ме прегледа за 15-20 мин и то с 3D записите . Иначе предния път ходих пак във фемина и бях при Врагалева - страхотна жена, супер детайлно ни прегледа, останах много доволна от нея.
Активен
КатиНка
Публикации: 2469

« Отговор #338 -: април 22, 2010, 10:01:49 »

Zori83, за д-р Димитрова вече от няколко човека чувам, че попретупва, но има и доволни от нея. Аз също ходих във Фемина при д-р Славкова и съм много много доволна - мила жена, обяснява всичко с търпение, дори с усмивка smile Моя док като ме пращаше там, каза "При който и да се паднеш, всичките са специалисти". За д-р Цолова също съм чувала много добри отзиви.
Активен
m_eleva19
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #339 -: април 22, 2010, 10:16:59 »

A, д-р Гагова не е на същото мнение...ако не спре да ми се гади, може и да си полежа още. Аз имам дни в които въобще не мога да хапна нищо и се налага да ми правят вливания, но пък аз вече съм на ти със всички акушерки в патологията и не е толкова гадно. Там не е като в останалите болници. Чувствам успокоение като ме вкарат, защото обръщат много внимание, мили са и като започнешн да  усещаш облекчението, ти идва да разцелуваш всички. Като ме изписваха имаше една майка, на която резултатите и не бяха добри,  а бебето изоставаше с един месец и тя се опъваше и не искаше да влиза, идеше ми да и я дръпна за ръката и да и се навикам, но всеки сам решава. Което ме подесеща:
Фиама, ти беше една от първите, които ме подсети да отида на лекар, когато споделих във форума за болките си в корема. Не чакай и въобще мами, не чакайте датите си за ЖК, когато не се чувствате добре. Има спешни кабинети и в Шейново и в МД , и там има страхотни специалисти, ккоито ще Ви прегледат, успокоят, или ако има нещо ще ви вземат. Аз все още имам болки (менструални) и се чувам всяка седмица с лекарката, за да давам отчет. Не е нормално да боли...нормално е да придърпва от време на време,но всяка болка, която е еднаква, на едно и също място и е продължителна си заслужава вниманието. А и в Шейново също правят ФМ...аз вече станах пристрастна и май досаждам с това Шейново....ще си изкажа мнението в съответната темичка
Активен
gostenka_82

Моят сватбен албум

« Отговор #340 -: април 22, 2010, 11:48:53 »

Елева, нормално е да си пристрастна, там са ти помогнали и са ти обърнали внимание!!!
Дано скоро се стабилизираш и повръщането престане.
Активен
Neli_87
Ентусиаст
**
Публикации: 108

Щастлива майка на прекрасни деца!

Моят сватбен албум

« Отговор #341 -: април 22, 2010, 14:42:41 »

Здравейте,момичета!Аз днес взех направление от личния лекар,надявам се в понеделник да взема час за първия преглед и дано всичко е наред!Реших да ви покажа моето коремче,което ми се вижда едричко като за осма седмица,но важното е бебо да е добре-другото няма значение!Хайде,момичета,сложете и вие по някоя снимка да се порадваме на пупоните си! yahoo

* 127196850116526409.jpg (61.83 KB, 302x450 - видяно 203 пъти.)
Активен
leni_beni_
Публикации: 2061

Моят сватбен албум

« Отговор #342 -: април 22, 2010, 14:48:40 »

Нели , ето тук http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,24475.msg392420.html#new  има специално тема с коремчета  good
Активен
svetla_ety
Сватбен ГУРУ
Публикации: 674

Моят сватбен албум

« Отговор #343 -: април 22, 2010, 14:57:37 »

Ех колко много съм пропуснала , но ви изчетох  blum Пожелавам на тези, на които им става лошо бързо да им отмине, на всички, които се притесняват да бъдат по - спокойни и дано  следващите ни месеци са по - добри! Аз да си призная се чувствам добре - гадеше ми се само в 7-ма седмица, когато ме бяха пратили да си лежа у дома. Сега поддържам нормален ритъм на живот - само вечр по - рано ми се приспива. Имам направления за изследвания в лаборатория Рамус ми препоръча сестрата , но каза да отида в Дружба (София) , а сега видях , че има още много адреси и се чудех дали само на някои места работят със здравна каса - вие запознати ли сте? За БХС-то, което обсъждахте - мен кумата ми, която също е бремнна ме посъветва да го направя в по - късен етап - даде ми пример с нейна колежка, която го направила рано , имамла лоши стойности и трябвало да чака до момента за 2-ри преглед и за вземане на проба с игла  girl_impossible и за щастие всичко било наред, но живяла дота време в страх и стрес, който в никакъв случай не е полезен.
Нели, страхотно коремче си заформила  smile Моето сутрин е малко и прибрано, но до обяд съм погълнала толква неща, че доста с издувам и това ме държи и до вечерта, макар почти да не вечерям  tease Все се каня да с еснимам и още не съм...
Поздрави !
Активен
m_eleva19
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #344 -: април 23, 2010, 14:08:42 »

Здравейте момичета, много сте пасивни,,,искам да поитам, ами усещам едно придърпване ниско долу, като вървя, но не е като менструална болка, дали и някоя друга има такава?
Активен
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: