Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 06:13:54

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Очаквани Бебчета ОКТОМВРИ-НОЕМВРИ-ДЕКЕМВРИ 3"  (Прочетена 127313 пъти)

Zori83
Сватбен ГУРУ
Публикации: 542

Моят сватбен албум

« Отговор #300 -: април 16, 2010, 15:24:29 »

svetla_ety   не се притеснявай, че не пише. И на моите не пишеше, но днес като отидох в лабораторията те си знаят по кодовете кое какво е smile
Относно витамините и аз не пия никакви. Лекарката ми каза само фолиевата киселина да продължавам.  А тя до кой месец се пие?
Активен
Рубин
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2491

« Отговор #301 -: април 16, 2010, 15:30:13 »

За фолиевата имам спомен,че доки по едно време ме пита дали я пия още и казва да я спирам,защото времето когато е била нужна за развитието на беб вече е минало и нямало смисъл!Около 25седмица маи? *crazy*Ама питаи доки,тя ще ти каже!А и фолиевата не може да навреди,тъй че! good
Активен
leni_beni_
Публикации: 2061

Моят сватбен албум

« Отговор #302 -: април 16, 2010, 15:33:14 »

Аз все още си пия фолиева и няма да я спирам. Тя влияе и на хемоглобина до колкото знам, защото и небременни пият фолиева, заради анемия.
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 972

Обичам те повече от всичко!!

Моят сватбен албум

« Отговор #303 -: април 16, 2010, 15:34:00 »

фолиева се пие до 16-18 седмица някъде после вече наистина няма нужда дори някои лекари я спират и малко по рано girl_wink
Активен
Рубин
Публикации: 2491

« Отговор #304 -: април 16, 2010, 15:34:38 »

Щом така са ти казали пий си я *THUMBS*Аз казвам за ако всичко е нормално доки я спира,понеже няма нужда от нея!
Активен
Zori83
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #305 -: април 16, 2010, 15:39:26 »

Благодаря ви, милички give_rose
По-нататък ще говоря с моята лекарка, въпреки че всеки доктор казва различно girl_impossible
Активен
mimozka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 750

Моят сватбен албум

« Отговор #306 -: април 19, 2010, 09:31:22 »

момичета, знаете ли от колко часа най-рано мога да отида в Майчин дом за БХС?
няма УЗ снимка, а разбрах, че там може да се направи. Тя с вагинален или коремен ехограф се прави? Може ли някой, който скоро е ходил да каже колко струва  УЗ снимката и БХС?
Активен
valka27
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1103

http://www.panoramio.com/user/3830585

Моят сватбен албум

« Отговор #307 -: април 19, 2010, 10:34:11 »

mimozka,  за снимката незнам, БХС струва 43лв ... можеш да идеш към 8:40, докато си попълниш формулярите и да платиш, и към 9:00ч почват да взимат кръв.Аз така ходих рано и доста си почаках дакато дойде жената дето взима кръв.А снимката ти я прави твоят лекар или използваш тази от феталната морфология, след като имаш вече снимката отиваш същия ден или най-късно на другия ден за БХС.
Незнам доколко успях да обясня, дано съм помогнала pardon
Активен
mimozka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 750

Моят сватбен албум

« Отговор #308 -: април 19, 2010, 10:43:44 »

Проблема е, че феталната морфология ми е чак в петък от 14часа, но лабораторията в Майчин дом работи точно до 14. Исках изследването да си го направя утре, евентулано преди ФМ. Дали е възможно, там да ми направят снимка или каквото е необходимо? Абе ще отида пък ще видим дали ще свърша нещо smile

valka27, Благодаря за инфото.
Активен
valka27
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1103

http://www.panoramio.com/user/3830585

Моят сватбен албум

« Отговор #309 -: април 19, 2010, 10:53:18 »

Определено трябва да могат да ти направят снимка, но незнам къде и как crazy
Другия вариант е да идеш при някой гинеколог, да си платиш прегледа и да ти направи снимка, но мисля, че на тази снимка, трябва да са измерен бебо, размер на главичка и разни други показатели, но незнам кои точно sad
Активен
Zori83
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #310 -: април 19, 2010, 14:56:31 »

mimozka  мисля, че няма проблем да ти направят там необходимите измервания, т.к. миналата седмица бях там и чух лекарката да казва на момичетата, че може да отидат при техен специалист.
Аз преди малко се върнах от ФМ и беше много вълнуващо и всичко беше наред, докато не показах изследванията от БХС на доктора. В момента съм много разстроена и притеснена, т.к. : free-bCG (бета-хорионгонадотропин) ми е почти три пъти по-висок и доктора ми каза, че трябва да си направя повторни изследвания след 1 месец, но това е толкова много време. Утре сутринта ще отида до МД да видя там какво ще ми кажат.
Активен
gostenka_82
Публикации: 2663

Моят сватбен албум

« Отговор #311 -: април 19, 2010, 18:36:27 »

Мимозка, правят снимка и в МД, направо питай на касата и ще ти обяснят (кабинетът май беше 204, но може и да бъркам, най-добре на касата ги питай направо).
Активен
sunray
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #312 -: април 20, 2010, 08:34:00 »

Зори, искрено се надявам да е фалшива тревога или просто някаква грешка sad Случва се.
Стискам ти палци и ще следя в темичката give_rose Но не се оставяй отсега на черните мисли Flower
Активен
Zori83
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #313 -: април 20, 2010, 08:46:35 »

И аз се надявам Velvet. Днес ходих в МД и ми казаха, че за сега няма нищо притеснително и трябва да повторя изследванията след един месец, т.к. всички други показатели са ми много добри. Поуспокоих се малко, но докато не дойде време да си ги направя ще ми е малко или много притеснено. За капак се оказа, че и единият от хормоните на щитовидната жлеза TSH ми е завишен, а аз си мислех, че след като ми е в референтните стойности няма проблем, но се оказа, че въпреки това трябва да е с по-ниска стойност при бременност. Днес ще видя дали ще ми изпишат някакво лечение или не.
Активен
Данитка
Публикации: 2117

Моят сватбен албум

« Отговор #314 -: април 20, 2010, 09:48:29 »

Зори не сее тревожи  Yes
Аз тази бременност реших да пропусна БХС-то,няма да излагам мнението си пак,защото мисля,че съм го споделяла.Ще правя само ФМ в 20-21 г.с.

Днес съм на док  danceg Нямам търпение да виидииммм маалкото.
Активен
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: