Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 17:00:05

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Анкета
Въпрос: Национална среща - кога, къде, за колко време?  (Гласуването приключено: февруари 01, 2010, 18:28:10 )
10 и 11 април - 11 (4.8%)
17 и 18 април - 25 (10.8%)
24 и 25 април - 34 (14.7%)
Велико Търновo - 47 (20.3%)
Арбанаси - 17 (7.4%)
Трявна - 22 (9.5%)
1 нощувка - 57 (24.7%)
2 нощувки - 18 (7.8%)
Общ брой гласове: 83

Страници: 1 ... 34 35 [36] 37 38 ... 44   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Багажа ти спретни и за национална срещичка се приготви  (Прочетена 167225 пъти)

Деница Звездица
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*
Публикации: 863

Dum spiro, spero!

« Отговор #525 -: април 15, 2010, 15:26:04 »

Мише... има и други хора като мен, които са възпрепятствани от работа или други обстоятелства и могат да се присъединят само инцидентно и без подготовка към срещата. Така че хич не е излишно да са ясни нещата и това къде ще сте, за да може и хора извън списъка, изпуснали нишката, да се включат. В крайна сметка срещата е за да се видим, а не за да се изпокараме за хотели... И Додо е права, че ангажираме и други хора покрай себе си, преценяваме парички, време, ангажименти. Не мисля, че трябва да се наказваме с такива приказки, само защото съм казала, че нещо не е много ясно.  sad Тъжно е да има подобен тон тук... това се опитвам да кажа.  nea

Герганче, хубаво че ти следиш, значи и теб мога да питам за инфо после.  good
« Последна редакция: април 15, 2010, 15:32:02 от Деничка Звездичка » Активен
mi6kata_85
Сватбен ГУРУ
Публикации: 527

Моят сватбен албум

« Отговор #526 -: април 15, 2010, 15:34:44 »

Ами Поли до сега правеше списъци и просто не ми побира акъла как ще стане инцидентно присъединяване...например за ресторанта. Нали за това се правеше списък с менюта, места и т.н. Все пак няма да сме 5 човека, а около 40
Явно не говорим на един език...съжалявам smile И не мисля, че съм държала тон
« Последна редакция: април 15, 2010, 15:36:58 от mi6kata_85 » Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #527 -: април 15, 2010, 15:42:12 »

Ехееее, хайде по-спокойно, моля!!! pardon

Има и варианти, ако някой иска да дойде инцидентно!!!
Активен
Деница Звездица
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*

Dum spiro, spero!

« Отговор #528 -: април 15, 2010, 15:44:49 »

Ами то срещата не включва само ресторанта, доколкото разбирам... А и срещата е на форума, не на Г8 със специални мерки за сигурност, тъй че едва ли звучи толкова идиотско това да говорим за инцидентна среща. Просто ни трябва ориентир къде сте, за да ви видим, ако можехме да дойдем. Това че Поли прави списъци и дава всичко от себе си, не означава, че няма и други варианти. Оценявам усилията й и от самото начало съм свалила всякакви ангажименти от нея спрямо мен. Аз за ресторант и хотел не се бутам, спокойно, няма да объркаме ничии списъци.  cray

« Последна редакция: април 15, 2010, 15:47:28 от Деничка Звездичка » Активен
Gergancheto
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #529 -: април 15, 2010, 17:16:19 »

Като не ни искате нас инцидентните няма да ходим  tease
Активен
Капризче
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #530 -: април 15, 2010, 22:04:18 »

Аааа, няма да се разберем така  tease Как да не ви искаме вас инцидентните. Искаме ви разбира се, че даже много ще се радваме да дойдете, нали сме си    pc_love Без заяждане, моля, моля! Нищо лошо няма да се запише някой в последния момент и да се добавят едно-две мяста в ресторанта smile А за хотела, мисля че тези, които се запишат накрая са наясно че Поли не е длъжна да поеме ангажимент да им търси свободни стаи и сами ще си ангажират такива. Не е толкова сложно все пак smile Така че, споко момичета, без нерви, предстои ни един супер готин уикенд, нека не го скапваме предварително!

Дени и Герганчето, много ще се радвам ако дойдете!  LOVING
Активен
Поли
Професор
Публикации: 464

Моят сватбен албум

« Отговор #531 -: април 16, 2010, 07:51:51 »

Мислех да не се намесвам, но ще се постарая малко да поизчистим тона към който се премина.Прочетох постовете от вчера и искам да вкарам малко изяснение и ще помоля никой да не ми се сърди за това което ще кажа. Първо искам да благодаря на някои момичета, за това че направиха компромиси спрямо хотела, защото имаше такива които държаха да са в Търново, но въпреки това се съгласиха да са на Арбанаси, за да сме всички заедно и да изкараме един наистина невероятен уикенд. Съжалявам ако съм ви объркала с предложението на толкова много хотели, явно вината е в мен за това, че някои хора се отказаха, но смея да твърдя, че като един млад и смятайки се за интелигентен човек мога да приемам и търпя критика, за това можеше тези подробности да се кажат още в самото начало. Напълно съм наясно, че понякога човек в стремежа си да направи добро, може да прекали с детайлите и подробностите, както може би аз съм направила.
Дени, ти лично, мила се отказа веднага след смяната на хотела, дори ти пратих ЛС,в което ти се извиних и попитах дали наистина е заради това, за да може да коригираме нещата, a ти дори не ми и отговори. Стана ми криво, защото ти беше толкова голям ентусиаст в началото, точно колкото мен и после се отказа sad
И сега за ресторанта, Мимето е права- ние сме 54 човека, в ресторанта ще има и други хора и наистина ще е хубаво да се каже ако някой наистина иска да е с нас вечерта, за да може хората да си направят сметка. Второ, имаи други нещица, които изискват имената на присъстващите, но за това не искам да изпадам в детайли.
Май доста попрекалих, за това ще спра и не приемайте нещата все едно някой се заяжда с другия, от написаното човек не може да разбере настроението на отсрещния. И не разбирайте погрешно, че едва ли не не сте искани на срещата-няма такова нещо,просто лично аз исках да знам ако е възможно по-рано, защото повярвайте ми адски глупаво ще се чувствам ако някой дойде и буквално няма и един стол на който да се седне.
Това е от мен, и нека бъда извинена предварително за дългия пост!
« Последна редакция: април 16, 2010, 07:55:00 от Поли » Активен
maria_lakova
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #532 -: април 16, 2010, 08:10:42 »

Поли, не трябва да се чувстваш виновна за абсолютно нищо.Всеки сам преценя дали да дойде или не, а ако толкова държи на определен хотел, нека спи там - никой на сила не сме карали да сме в един хотел всички - просто такава беше идеята като се събираме на национална среща, но никой никога не е казвал, че е задължително!  nea Ти правиш много за организацията и полагаш наистина доста усилия, за което сме ти много благодарни!  give_rose
Всички са добре дошли на срещата, дори да не са в разни списъци било за хотел или за ресторанта, но Поли е права, че не се знае дали ще има места в ресторанта, където всъщност е целия проблем. Много кофти ще се получи, ако някой дойде на срещата и няма места и това няма да зависи от Поли или от някоя от нас, а от капацитета на ресторанта. pardon
Просто нека ако някой реши в последния момент да идва да намери начин да се свърже с Поли или с някой друг от местните организатори (може и с мен дори, въпреки че не съм организатор), а ние ще се свържем с Поли да кажем за допълнителни бройки за ресторанта. За резервации за хотел мисля, че вече всеки трябва сам да си резервира, за да не натоварваме допълнително Поли да търси други хотели.  good
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #533 -: април 16, 2010, 08:37:52 »

Поли  goodpost
И съм съглaснa нaпълно с Мaрия good Ти се постaрa пове4е от необходимото give_rose Ходи,говори,търси...първо хотели после ресторaнти.4aкa ни дa се нaтуткaме и дa решaвaме *THUMBS*Предлaгa ни толковa вaриaнти.Зa нищо не можеш дa си виновнa,дори не си го помисляй.И жз съм от тези,които искaхa дa сa в Търново,но мислех,4е пове4ето ще сa зa грaдa и тaкa.Голямa рaботa къде сме,нaли сме зaедно.Зa ресторaнтa-некa тези,които смятaт приятно дa ни изненaдвaт Wink Wink Wink дa си кaжaт предвaрително зa дa имa предвидени няколко бройки в плюс.Стигa местaтa в ресторaнтa дa дaвaт възможност.
И още нещо-не е сaмо едно спaне и едно ядене.Имa цяяяял един ден.Който имa желaние-взимa телефони,звъни,виждa се с когото поискa и тaкa.С коли сме не живеем в 15 век.
Хaйде без пове4е спорове по темaтa.Вси4ко е оргaнизирaно,некa не зaбрaвяме,4е идеятa е сaмо еднa-дa се опознaем и позaбaвлявaме.Ли4но aз искaм дa видя тооооолковa много хорa нa живо Girl_hide Познaвaм ли4но сaмо 10инa форумци и те пове4ето дори нямa дa сa тaм blush
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**
Публикации: 1616

Моят сватбен албум

« Отговор #534 -: април 16, 2010, 09:26:32 »

И аз съм на мнение, че по-важно от това да сме заедно, няма  girl_in_love Имам чувството, че тези 24 часа н яма да ни стигнат. Всичко останало са подробности.
А за Поли - нямам думи просто за усилията, които положи  heart
Активен
Деница Звездица
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*

Dum spiro, spero!

« Отговор #535 -: април 16, 2010, 11:17:28 »

Момичета,

Искам да ви пожелая едно много хубаво изкарване на Арбанаси. Ще се получи хубаво събиране и вероятно ще има чудни снимки за гледане после.

Поли, мила,

Аз още в съобщението си ти написах, че имам неща, свързани с работата, които могат да окажат влияние и съответно не искам по никакъв начин да влияя на бройката за ресторант и хотел. Когато човек не е сигурен дали ще присъства, това е най-добрият начин да не ангажира останалите и съответно затова и написах почти веднага, щом нещата при мен се промениха, за да не преча на организацията по никакъв начин.
Усилията, които полагаш са ценени от всички и точно това казах и вчера - че е страхотно, че си такъв ентусиаст и можем само да се радваме, че е така.  give_rose

Вчерашната ми реакция се получи най-вече заради репликата на мишето, че след като нямало да идвам, нямало какво да приказвам. Или нещо от сорта. Опитах се да бъда докрай дипломатична, но не приемам това по съвсем отворена тема и то във форума, да има подобни реплики към мен. Истински съжалявам, че разговорът се промени така, но не мога да приема тона. Не е въпрос на чувствителност, а на принцип и вежливо отношение към другите.

Надявам се това да остане някъде в задните страници по темата и съвсем скоро да се радваме на впечатленията ви от първата национална форумска среща.

Съжалявам за това, че няма да мога да видя много от хората, които ще бъдат там, но им желая наистина чудесни два дни!  good good good

Активен
rozovka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1031

« Отговор #536 -: април 16, 2010, 16:57:33 »

Поли, благодарим ти за всички усилия и организацията! Мога ли да помоля когато имаш възможност да пуснеш едно списъче кой остава в "Болярско село" и кой в другия хотел? А всички резервации на твое име ли са  give_rose?
Активен
emily
Сватбен ГУРУ
Публикации: 878

Моят сватбен албум

« Отговор #537 -: април 18, 2010, 15:59:17 »

Еххх как исках и аз да дойда, още повече че живея и във В.Търново  Girl_hide но уви.... на тази дата съм кръстница на мойта очарователна племеница (която е отпреди 2 месеца определена). И следях темата, някои ги познавам доста отдавна, а други - не, но наистина ви пожелавам на всички едно невероятно изкарване  danceg и да продължавате с тези събития в същия дух  good good good good NO
Активен
zlatomira__
Професор
Публикации: 457

Обичаме те малко Мишленце

Моят сватбен албум

« Отговор #538 -: април 19, 2010, 22:47:48 »

Аз също мислих, че ще дойда и все още има такава верочтност, но щом има проблем, че може да няма места, няма да дойда.Както и да е!
« Последна редакция: април 20, 2010, 07:53:40 от maria_lakova » Активен
maria_lakova
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #539 -: април 20, 2010, 07:58:11 »

Аз също мислих, че ще дойда и все още има такава верочтност, но щом има проблем, че може да няма места, няма да дойда.Както и да е!
Злати, недей така. Ако имате възможност елате - ще се радваме да се видим!  good Проблема с места е да не остане някой без местата, а не че не искаме допълнително хора. Просто е хубаво да се предупреди поне ден преди това да се каже на ресторанта, а за хотел по-скоро всеки трябва да си запазва, че Поли в последния момент незнам дали ще може да реагира и да търси.  pardon
Всеки е добре дошъл!  give_rose
Активен
Страници: 1 ... 34 35 [36] 37 38 ... 44   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: