Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 20:36:04

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Анкета
Въпрос: Национална среща - кога, къде, за колко време?  (Гласуването приключено: февруари 01, 2010, 18:28:10 )
10 и 11 април - 11 (4.8%)
17 и 18 април - 25 (10.8%)
24 и 25 април - 34 (14.7%)
Велико Търновo - 47 (20.3%)
Арбанаси - 17 (7.4%)
Трявна - 22 (9.5%)
1 нощувка - 57 (24.7%)
2 нощувки - 18 (7.8%)
Общ брой гласове: 83

Страници: 1 ... 30 31 [32] 33 34 ... 44   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Багажа ти спретни и за национална срещичка се приготви  (Прочетена 167272 пъти)

bergeria
Сватбен ГУРУ
Публикации: 705

Моят сватбен албум

« Отговор #465 -: март 31, 2010, 17:57:04 »

И аз мисле, че е време нещата да се решат и стига сме чакали всеки да си каже.
Аз искам да попитам нещо друго като отидем в ресторанта всеки си поръчва каквото иска или ще е с предварителен куверт?
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #466 -: март 31, 2010, 18:05:55 »

Мире, съгласна съм с теб, все едно аз съм го писала това!!

bergeria, ако започенем и това да мислим, съвсем ще се обърка всичко!!!
Мисля, че това е най-маловажното нещо!!!
Активен
bergeria
Сватбен ГУРУ
Публикации: 705

Моят сватбен албум

« Отговор #467 -: март 31, 2010, 18:26:32 »

Танче точно заради това питам, да не се окаже после, че и това трябва да се уточнява.
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #468 -: март 31, 2010, 18:45:16 »

Танче точно заради това питам, да не се окаже после, че и това трябва да се уточнява.

Ами, надявам се да НЕ се уточнява и това, защото накрая нищо няма да стане!!! sad

Пък и честно казано едва ли ще ни остане време за хапване от приказки, аз лично бих искала да се запозная и разменя по няколко думи с всички!!! yahoo danceg

Според мен, ако от ресторанта искат/държат да има по нещо за всеки, спокойно може да се каже по една шопска или овчарска салата и толкова, пък другото всеки да си избира!!!
Активен
Капризче
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #469 -: март 31, 2010, 21:53:02 »

Момичета много се радвам че стигнахме до някакво решение. Значи финално оставаме на варианта с Арбанаси. Всички спим в Болярско село. Ако не стигнат стаите, ангажираме места в съседен хотел. Вечерята я правим в ресторант Севастократис(от който се вижда Велико Търново  Yes ) Писах на Поли смс , че се обединяваме около тази идея, да се успокои и тя, че толкова усилия хвърли заради нас smile
Активен
магито
Global Moderator
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #470 -: април 01, 2010, 07:27:02 »

Бергерия предполагам, че ще е с куверт.Нали не мислите, че един готвач може едновременно да направи 30 различни вида храни и те да се сервират по почти едно и също време.За големи бройко повечето ресторанти искат някакво примерно меню и не мисля, че ще е проблем да изберете нещо.Тя Поли ще се включи предполагам и ще каже де.
Активен
Поли
Професор
Публикации: 464

Моят сватбен албум

« Отговор #471 -: април 01, 2010, 07:49:03 »

Малеее колко сте били активни снощи докато аз съм сънувала сладки сънища blum вие какви сте ги вършили.
И така, Болярско село е запазено, по мои изчисления за хотела ни трябват 36 места, което означава още 3-4 стаи. Виждам че сте се спряли и на ресторант, така че днес отивам да взема менютата за да изберете измежду тях, ако искате не избирайте едно общо, а всеки което му е на сърце.
seny,тъй като вие искате да сте там където е вечерята  предполагам и Танчето и cherry_tea също ( ако искат да ми пишат) ще се опитам да намерим 3 стаи в Севастократор за вас да можете да сложите дечицата да си легнат по-рано. И така може да разрешим проблема с още 3 стаи. Днес като отида за менютата ще видя дали има свободни стаи, имат конеференция и почти цялата леглова база е заета, но да видим smile
Днес ще звънна да проверя дали има "Звук и Светлина" и по-късно ще ви кажа smile
Активен
Поли
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #472 -: април 01, 2010, 09:28:35 »

Мале днес голямо затишие тук smile
Активен
leni_beni_
Публикации: 2061

Моят сватбен албум

« Отговор #473 -: април 01, 2010, 09:30:42 »

Всички си отдъхнаха , след големие "напън" вчера  tease
Аз вече нямам търпение  yahoo
Активен
toni8301
Професор
Публикации: 346

...живота е чудо....

Моят сватбен албум

« Отговор #474 -: април 01, 2010, 09:35:14 »

Здравейте на всички,

Поли аз вчера ти писах на ЛС, но понеже не ми отговори(то с тая луднуца покрай организацията не се и учудвам) и викам да ти пиша и тук...
значи и ние ( аз + моя приятел) ще дойдем - като ние ще имаме 2 нощувки на 23.04. и 24. 04
а моята кума ще дойде само в ресторанта...
само да питам нас включила ли си ни в списъка или да резервираме сами ?

нямам търпение да се запознаем момичета...........  danceg
Активен
Поли
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #475 -: април 01, 2010, 09:36:41 »

Тони, извинявай-прочетох ЛС, сложих ви в списъка и забравих да ти пиша blush
Няма смисъл вие да резервирате-в общата група сте smile
додо и розовка също са добавени Wink
Активен
toni8301
Професор
Публикации: 346

...живота е чудо....

Моят сватбен албум

« Отговор #476 -: април 01, 2010, 09:44:08 »

хей суууупер... give_rose значи ще се видим скороооооооо
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #477 -: април 01, 2010, 09:56:40 »

Ееее, най-после имаме резервацияяяяя yahoo yahoo yahoo

Мнгоо се радвам!!! Хайде да идва време и да тръгвамееееееее danceg danceg danceg
Активен
maria_lakova
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #478 -: април 01, 2010, 10:10:34 »

Най-после има някакво развитие и имаме запазен хотел!  Yes И аз мисля, че няма какво да се чака за ресторанта - там сме и това е!  pardon Само че не ми се иска да избираме цяло меню, а по-скоро да се поръча по една салата и ракия евентуално или нещо такова, а после всеки да си поръчва каквото иска. Това зависи, обаче от ресторанта какви са им изискванията.  pardon
Ще чакаме Поли да каже какво са се разбрали с ресторанта и предлагам все пак да нямаме много претенции, защото тя отделя наистина много време и усилия за организацията и не може да угоди на всички, въпреки че се опитва и аз лично съм й много благодарна за това, че се зае с тази тежка задача!  give_rose
Активен
Капризче
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #479 -: април 01, 2010, 10:28:25 »

Поли, тъй като станахме доста хора за Болярско село, т.е. почти всички, дай банкова сметка да ти изпращаме парички. Ти си оставила 200 лв капаро, нали? Поне него да ти възвърнем, че на мен специално ми е малко неудобно така...

А за ресторанта, и аз предполагам че ще има някакво изискване за предварително подадена заявка за меню. Ако се съгласят на варианта салата, 50 гр твърд алкохол и безалкохолно ще е супер. Защото другото наистина е много относително, кой какво ще иска. А също варианта с плата на масите, който много се предпочита от ресторантите не ми допада на мен, защото не всеки яде всичко и ще стане кофти, всички да платят по равно, а после някой да не хапне изобщо от общото поръчано...
Активен
Страници: 1 ... 30 31 [32] 33 34 ... 44   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: