Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 01:32:45

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Анкета
Въпрос: Национална среща - кога, къде, за колко време?  (Гласуването приключено: февруари 01, 2010, 18:28:10 )
10 и 11 април - 11 (4.8%)
17 и 18 април - 25 (10.8%)
24 и 25 април - 34 (14.7%)
Велико Търновo - 47 (20.3%)
Арбанаси - 17 (7.4%)
Трявна - 22 (9.5%)
1 нощувка - 57 (24.7%)
2 нощувки - 18 (7.8%)
Общ брой гласове: 83

Страници: 1 ... 28 29 [30] 31 32 ... 44   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Багажа ти спретни и за национална срещичка се приготви  (Прочетена 167353 пъти)

Поли
Професор
Публикации: 464

Моят сватбен албум

« Отговор #435 -: март 31, 2010, 13:29:59 »

Пускам за момента какво имам:

1.bubka- 2
2.maria_lakova- 2
3.lionelsa- 2
4.kleo_20- 2
5. echy_- 2
6. cherry_tea- 2 и бебка smile
7.Слънце -2
8. Bulechka- 2 и Коско smile
9.Капризче -2
10. toni8103-1?/2
11.Селвет- 2
12. bergeria- 2
13. Тео-2
14. Деси_Деската -2
15.moyra- 2
16. rozovka-2

17. gucci-2

Общо 34-без да броим дечицата, за тях е лесно-имат и детски легълца, така че това не е проблем

Лени - у дома smile
Фиамка и мъжа и ще спят на друго място
Ангелче и мъжа и също

Дени и Явор под въпрос ?

Малеееее, вървя с едни листи- моля не се сърдете ако съм пропуснала някой, но днес ЛС валят едно след друго. Кажете ако някой липсва smile

Активен
Поли
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #436 -: март 31, 2010, 13:48:16 »

Момичета тъй като имам няколко питанки и момичета, които са избрали Аквая, искат да са в Болярско село ако вечерята е на Арбанаси -имам едно предложение, да запяза целия комплекс плюс 3-4 стаи в съседен хотел. Утре ще пусна списък с ресторанти да изберем и меню, ако няма да сме навън на барбекюто или в самата механа. Моля ви давайте мнения,малееее незнам вече накъде пиша
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #437 -: март 31, 2010, 13:51:44 »

Поли нещо не рaзбрaх-едни ще спят в Търново,други в Болярското село,a ве4ерятa ще е нa трето място *crazy*тaкa ли????
Активен
Поли
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #438 -: март 31, 2010, 13:57:36 »

Не, имах впредвид че някои момичета искат да са в Болярско село сега а не в Аквая, един вид не искат ако вечерята е на Арбанаси да спят в Търново, за това сега предложих понеже сте 34 човека -целия Комплекс Боляеско село плюс 3 стаи в съседния хотел, така всички ще са на Арбанаси и така вечерята да е там(заведения и ресторанти много, може и в самия комплекс да е), от това което ми писаха някои -искат да спят там, където ще е вечерята.
Сега пак ли на никъде го написах Girl_hide
Активен
leni_beni_
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2061

Моят сватбен албум

« Отговор #439 -: март 31, 2010, 14:01:11 »

Аз разбрах  good И на мен този вариянт ми  се струва по-удачен стига тези , които не са в Болярско село да са съгласни
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #440 -: март 31, 2010, 14:08:19 »

Рaзбрaх,дa.Но мисля,4е моми4етaтa не искaт дa сa в Болярско село,a в Търново.Товa ознa4aвa,4е и вaриaнтa зa съседен до Болярския хотет ще откaжaт.Поне според мен е тaкa де.Вярно ще сме по-близо но явно някои предпо4итaт дa сa в сaмия грaд-в което нямa нищо лошо рaзбирa се.Всеки преценявж зa него си good
Активен
Поли
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #441 -: март 31, 2010, 14:11:10 »

Ок , но да се пусне тогава анкета за вечерята къде ще е-в града или на Арбанаси и да не стане така ако се избере Арбанаси да искат да са там, а да няма места и обратно sad ще помоля и другите да пишат и да се вземе решение
Активен
moyra
Професор
Публикации: 413

Моят сватбен албум

« Отговор #442 -: март 31, 2010, 14:11:55 »

Аз също предпочитам,ако вечерята се прехвърля в Арбанаси да си спим в Болярско село girl_wink
Активен
Поли
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #443 -: март 31, 2010, 14:18:01 »

Момичета, оставям на вас да решите, че днес през 2-3 минути пиша.Аз съм до 16.30 на работа, ще помоля по-късно някой да ми пусне смс, какво сте решили и да отида макар и късно вечерта до хотела или поне да звъннна. Това е за сега от мен
Активен
maria_lakova
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #444 -: март 31, 2010, 14:18:29 »

За мен при всички положения щом почти всички ще са в Арбанаси вечерята трябва да е там. Ако можем да се съберем в механата на Болярско село, ще е най-добре - просто незнам дали ще ни побере, ако ли не - някъде другъде в Арбанаси!  good
Активен
Selvet
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*
Публикации: 855

Моят сватбен албум

« Отговор #445 -: март 31, 2010, 14:24:30 »

момичета - работата стана супер объркана - аз искам тук,ама неможе ли там , пак вечеря незнам къде си ... когато се организира такова мероприятие с повече хора според мен е по- добре всички да са на едно място - т.е да се приеме варианта на по-голямата група и така...и стига сме го дъвкали толкова казва се едно и се спираме на него... защото все пак Поли също си има ангажименти и неможе само с нашите капризи да се занимава .
Ивинете ме за тона ....но смятам че последният вариант предложен от организаторката е най-добрият - не стига че момичето се ангажира с нас..и отделя от времето си ...а ние ще отидем на готово..
Активен
Поли
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #446 -: март 31, 2010, 14:30:33 »

Момичета не се ядосвайте, аз сега гледам наистина да изберем най-доброто, дори току що звънях на още едно място-ако искате в Болярско село, вярно механата е по-малка, но ако изберем варианта с барбекюто, дето се казва вън вътре, все ще има място, аз поне така си мисля, все пак механата побира 35 човека -3-4 повече няма да е проблем.
Друг вариант ако всички сте за Арбанаси е ресторанта на този хотел, току що звънях за вечеря, с гледка към Търново, ако има Звук И Светлина тъкмо да гледате спектакъла. Има места достатъчно www.sevastokrator.com

Ох, съжалявам че пак пиша и може би ви обърквам така, но мисля все някакви варианти crazy
Активен
bergeria
Сватбен ГУРУ
Публикации: 705

Моят сватбен албум

« Отговор #447 -: март 31, 2010, 14:30:41 »

Подкрепям Селвет! Според мен за да няма повече объркване най- добре да се резервират места на Арбанаси колкото не стигат и поли да не се занимава повече с излишни неща и другото което е по- добре според мен е храната да си е от Болярско село, а не ние да си я правим, защото и от там ще почне една организация пък какво да се взема за скарата кои каво може да донесе и т.н отиваме всичко ни е приготвено сядаме хапваме говорим си забавляваме се без излишни разправии пък кой ще  е на барбекюто и т.н Който иска да види търново съвсем спокойно може да си слезе до града на другия ден.
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**
Публикации: 1616

Моят сватбен албум

« Отговор #448 -: март 31, 2010, 14:42:36 »

И аз подкрепям решението да резервираме цялото Болярско село и вечерята да е в Арбанаси.
Ако някой толкова държи да е в Търново, а не в съседен хотел, да си резервира каквото му е по вкуса. pardon
Активен
seny
Сватбен ГУРУ
Публикации: 643

щастлива мама на двама

Моят сватбен албум

« Отговор #449 -: март 31, 2010, 14:53:09 »

Момичета, а приемате ли още "парашутисти"  blush . Знам, че отдавна не съм писала и не съм е включена в сметките, но много ми се иска да се видим и да се запозная с тези от вас, които не познавам. Ние сме 4-ма /аз, мъжа ми и двете диванета/, за това предпочитам да сме в хотела, където ще е вечерята, но пък като записал се в последния момент май нямам много право на глас blush. Ако много ви обърквам сметките ... не ме бройте - няма да се сърдя, защото така в последния момент се обаждам. pleasantry
Активен
Страници: 1 ... 28 29 [30] 31 32 ... 44   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: