Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 09:47:19

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Анкета
Въпрос: Национална среща - кога, къде, за колко време?  (Гласуването приключено: февруари 01, 2010, 18:28:10 )
10 и 11 април - 11 (4.8%)
17 и 18 април - 25 (10.8%)
24 и 25 април - 34 (14.7%)
Велико Търновo - 47 (20.3%)
Арбанаси - 17 (7.4%)
Трявна - 22 (9.5%)
1 нощувка - 57 (24.7%)
2 нощувки - 18 (7.8%)
Общ брой гласове: 83

Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 44   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Багажа ти спретни и за национална срещичка се приготви  (Прочетена 167464 пъти)

maria_lakova
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #315 -: март 29, 2010, 07:29:54 »

Нам мен идеята ми се вижда много добра, още повече, че точно ти не си от хората, които постоянно се натрапват със самореклама или нещо такова!  good Ако стане така, мисля че ще бъде много весело!  yahoo danceg А и ще се радвам да се запознаем лично!  Wink
С нетърпение чакам предложения за хотел, че аз така се бях наточила за Лесопарка  Girl_hide И според мен може би ще е по-добре хотела да е в Търново, а не в Арбанаси, но и там да сме, пак ще бъде хубаво, стига да се съберем на едно място!  good
« Последна редакция: март 29, 2010, 07:31:44 от maria_lakova » Активен
Поли
Професор
Публикации: 464

Моят сватбен албум

« Отговор #316 -: март 29, 2010, 07:34:25 »

Привет ,момичета и момчета ;)както обещах пускам няколко идеи с хотели, вие да си изберете, поразходих се тук там и ето сега няколко идеи.

Място номер 1 : Комплекс Болярско село- Арбанаси, ще видите че разполага с различни стаи-ВИП и апартаменти, но се съгласиха да дадат еднаква цена за човек- 22 лева на човек, днес ще питам за дечицата дали ще се плаща. Според жената около 35 човека ще се съберат. Ето това е сайта им http://bolyarskoselo.com/bg/index.html

Място номер 2 : Този хотел е на същия собственик, но е във Велико Търново http://www.akvaya.com/
Довечера ще говорим за цена, но предполагам че ще е същата, защото за Арбанаси, доста голяма отстъпка направи.

Място номер 3: http://chakyra.net/component/option,com_frontpage/Itemid,1/ Тук има малко стаи, но варианта е да се комбинираме в два близки един до друг хотела, ако не ви харесат тези които са с по-голям капацитет. Цените са 25 лева на човек.

Място номер 3. http://www.hotelelena.info/services.html Ето това хотелче е в непосредствена близост до "Чакъра".

Място номер 4: http://www.fhsilvestar.com/ Хотела е във Велико Търново, събира около 30 човека.

По моя списък всички сте 38 човека. Така че най-вероятно ще  трябва на 2 места.

Останалите хотели които разполагат с повече стаи са с доста по-високи цени. Разгледайте тези, ако не ви допадат утре ще пусна още.
Активен
maria_lakova

Моят сватбен албум

« Отговор #317 -: март 29, 2010, 08:10:00 »

Аз набързо разгледах предложенията и най-много ми допадна второто - хотел Аквая в Търново. Първо, защото е в Търново и второ, защото ще можем всички да сме на едно място. Само да видим какви цени ще предложат, защото доколкото видях по принцип са малко по-високи от тоза в Арбанаси, но не се знае, а и в Арбанаси не е лошо. Не че другите хотели не са хубави, но ще сме разделени, а много ми се искаше всички или поне почти всички да сме на едно място, защото ще бъде много по-весело.  pardon
Активен
Поли
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #318 -: март 29, 2010, 08:12:58 »

В Болярско село също може да се съберат почти всички, колкото остават ще ги взема вкъщи Wink
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**
Публикации: 1616

Моят сватбен албум

« Отговор #319 -: март 29, 2010, 08:20:14 »

И на мен много ми допада Болярско село.
Има и място за сбирка вечерта, голям двор.....обстановката е идеална и за децата с този голям двор. good

Като гледам има и дивани по стаите, което означава, че могат да се съберат повече от 30 души.

Активен
bubka
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #320 -: март 29, 2010, 08:21:58 »

И аз да дам глас за един от първите два хотела. По принцип аз съм по за първия, но и на този, в Търново да се спрем, пак съм ОК  good
Активен
maria_lakova

Моят сватбен албум

« Отговор #321 -: март 29, 2010, 08:26:35 »

Да, Болярсо село също ще ни побере. Аз всъщност незнам колко деца ще има въобще. Ние мислим да сме без Жорко засега, за да не се съобразяваме с режим и т.н. и да можем да сме спокойни вечерта, иначе трябва някой да остане с него като заспи.  pardon За Танчето знам само, че идва с Коско, но други май не са казали.  pardon
Активен
Поли
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #322 -: март 29, 2010, 08:27:39 »

Нинче права си, има дивани и казаха че могат и повечко да станат местата. Надявам се само да не ви бърка, че някои ще са във ВИП и ще плащат 22 лева и тези в обикновената стая пак толкова. Но така реших че е най-добре- за всички една цена. Ако нещо не ви харесва и не ви допада, моля ви се казвайте да коригираме нещата smile

Алекси, аз съм твърдо "За" идеята good
Активен
Деница Звездица
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*
Публикации: 863

Dum spiro, spero!

« Отговор #323 -: март 29, 2010, 09:26:04 »

Аз набързо разгледах предложенията и най-много ми допадна второто - хотел Аквая в Търново. Първо, защото е в Търново и второ, защото ще можем всички да сме на едно място. Само да видим какви цени ще предложат, защото доколкото видях по принцип са малко по-високи от тоза в Арбанаси, но не се знае, а и в Арбанаси не е лошо. Не че другите хотели не са хубави, но ще сме разделени, а много ми се искаше всички или поне почти всички да сме на едно място, защото ще бъде много по-весело.  pardon

Ние с Явор също се спряхме на "Аквая" във Велико Търново. На същото мнение като Мария съм!  good
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #324 -: март 29, 2010, 09:37:00 »

И аз мисля,4е първите два хотела са супер *THUMBS*Особено след като на другите места няма да се съберем и ще се наложи да се разпръснем nea
Мисля,4е хотела в Търново е много подходящ,стига и цените да са същите-нали Поли собственика казваш е един и същ.ако е така съм за "аквая"
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #325 -: март 29, 2010, 09:51:58 »

И аз мисля,4е първите два хотела са супер *THUMBS*Особено след като на другите места няма да се съберем и ще се наложи да се разпръснем nea
Мисля,4е хотела в Търново е много подходящ,стига и цените да са същите-нали Поли собственика казваш е един и същ.ако е така съм за "аквая"

Съгласна съм!!! good good
Наистина идеята е да сме всички заедно на едно място!!!
Болярско село също ми харесва Wink

... За Танчето знам само, че идва с Коско, но други май не са казали.  pardon

Надявам се, не е проблем, че ще идваме с дете nea дори и да сме само ние!!!
Но, ако има кажете
Активен
maria_lakova

Моят сватбен албум

« Отговор #326 -: март 29, 2010, 09:57:51 »

Съгласна съм!!! good good
Наистина идеята е да сме всички заедно на едно място!!!
Болярско село също ми харесва Wink

Надявам се, не е проблем, че ще идваме с дете nea дори и да сме само ние!!!
Но, ако има кажете

Ама Танче, как ще има проблем, бе мила! Напротив няма да ни е лошо с още един кавалер, който да ни забавлява!  danceg Аз просто казах, че ще има малко деца, защото всеки гледа кое ще е удобно и за деца, а накрая да не стане да няма нито едно!  Girl_hide
Ние за нас сме решили, че можем да го оставим, което ще ни е за първи път между другото и да можем да се наслаждаваме на пълна почивка, не че не ми се иска да вземем Жорко и да си поиграят  с Коско и други деца ако има.  blum
Активен
leni_beni_
Публикации: 2061

Моят сватбен албум

« Отговор #327 -: март 29, 2010, 10:12:51 »

Айде и аз да се изкажа  pardon
И на мен първите 2 предложения ми харесват . Където се съберем, само да сме  всички на едно място .
А това за стаите , че едните били вип , пък другите не , аз нямам против къде и с кой ще съм (нали ще съм без мъжо  girl_wink ) Може и на някое диванче да си подремна  danceg
Активен
D.J. Алекси
Ентусиаст
**
Публикации: 131

Ако искаш сърце да дадеш, сърце ти трябва да имаш

Моят сватбен албум

« Отговор #328 -: март 29, 2010, 13:13:13 »

Относно празничната вечер и DJ за 24 април съм писал на лични на Г-жа Лакова и Г-жа Капризче, като съм ги запознал напълно с желанието си, предложението, условията и времето с което разполагам. Оставям на тях да преценят и Ви уведомят, както и на всички Вас, които организирате тази национална среща. smile
Активен
Деница Звездица
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*
Публикации: 863

Dum spiro, spero!

« Отговор #329 -: март 29, 2010, 13:25:39 »

Капризче, Поли,

Аз само по последващите мнения се ориентирах, че май има предложение за DJ - дайте малко повече инфо, pls.  girl_wink

Относно софийската група - кой как ще пътува, евентуално някакви комбинации можем ли да правим за транспорт?

(Днес съм много делова, мани мани).

Активен
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 44   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: