Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 12:59:29

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Анкета
Въпрос: Национална среща - кога, къде, за колко време?  (Гласуването приключено: февруари 01, 2010, 18:28:10 )
10 и 11 април - 11 (4.8%)
17 и 18 април - 25 (10.8%)
24 и 25 април - 34 (14.7%)
Велико Търновo - 47 (20.3%)
Арбанаси - 17 (7.4%)
Трявна - 22 (9.5%)
1 нощувка - 57 (24.7%)
2 нощувки - 18 (7.8%)
Общ брой гласове: 83

Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 44   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Багажа ти спретни и за национална срещичка се приготви  (Прочетена 167540 пъти)

Поли
Професор
Публикации: 464

Моят сватбен албум

« Отговор #300 -: март 25, 2010, 10:16:43 »

Момичета, Лесопарка е зает целия на тези дати, току що говорих sad Имам няколко резервни варианта за Арбанаси, ако сте съгласни (и отстъпки ще ни направят),но навсякъде ми искат бройка, а аз уви нямам много информация. Доколкото знам Варненската група също сте много, а все още нямам списък с имена. Хайде когато можете пишете ми за да започнем организацията Wink
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**
Публикации: 1616

Моят сватбен албум

« Отговор #301 -: март 25, 2010, 10:19:23 »

gucci, по-напред в темата беше написала бройката на нашата групичка.

Където и да сме, важното е, че ще сме заедно. Аз нямам претенции за това, къде ще преспиваме. Арбанаси е много приятно място.
Активен
Поли
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #302 -: март 25, 2010, 10:22:14 »

Пропуснала съм го, не ми е писала на лични, 14 човека видях сега, но колко двойни, единични, имена.....ще и пиша Wink
Активен
leni_beni_
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2061

Моят сватбен албум

« Отговор #303 -: март 25, 2010, 10:23:33 »

И аз нямам претенции за преспиването  good  
Май трябва възможно най-скоро да се запази нещо, че да не си останем ей така....на никъде  shok
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #304 -: март 25, 2010, 10:56:38 »

Имаме то4но един месец!
Може пък и в някой хотел в Търново *crazy*Или никой не иска в самия град.... blush
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #305 -: март 25, 2010, 11:00:09 »

kleo_20, мисля, че в Арбанаси ще ни е по-спокойно и сплотено. Особено за тези, които ще дойдат с децата. Но не пречи да си направим разходка и до Търново. danceg
Активен
Деница Звездица
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*
Публикации: 863

Dum spiro, spero!

« Отговор #306 -: март 25, 2010, 11:26:40 »

Аз смятам, че и в Търново има как да направим престоя. Но може би ще е по-удачно да проверим някой семеен хотел с по-малко стаи, за да сме преобладаващо ние.

Перличка, в=би ли погледнала и удачни варианти за там?

Иначе на мен също Арбанаси ми се струва добра идея.

Моля ви, кажете дали получихте покани за срещата във фейсбук и нормално ли ви излиза всичко, че при мен нещо не се показват нещата като хората.  crazy crazy crazy
Активен
leni_beni_
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2061

Моят сватбен албум

« Отговор #307 -: март 25, 2010, 11:28:13 »

На мен си ми излезе, и на запитването за присъствие казах "Да" , но като се опитам да отворя , нещо не ми се получава  pardon

Вече е добре, за сега само аз ще присъствам  ROFL sarcastic
« Последна редакция: март 25, 2010, 11:30:22 от leni_beni_ » Активен
Поли
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #308 -: март 25, 2010, 11:32:20 »

Дени, днес и утре ще звънна на няколко места и в понеделник ще пусна списък с местата, които са подходящи и разбира се сайтовете, за да ги разгледате Wink
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #309 -: март 25, 2010, 11:35:37 »

Дени, всичко излиза нормално в поканата Wink
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #310 -: март 25, 2010, 13:53:13 »

За мен също мястото е без значение, важното е да се съберем и да се видим!!! good yahoo
В Арбанаси е много хубаво good

Наистина нямаме много време!!! nea
Активен
Деница Звездица
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*
Публикации: 863

Dum spiro, spero!

« Отговор #311 -: март 25, 2010, 14:48:15 »

Еееее, Танче, спокойно де, защо така се мръщиш?  pardon

Има цял един месец, а така или иначе няма какво чак толкова да се уговаряме - който иска да дойде, ще дойде. Датите са ясни, хотел не се резервира чак толкова предварително - хората си ги правят такива неща най-редовно. Дай по-ведро и мисли само как ще опазиш Коско от нашествието на форумските мацки, които ще искат да го целуват.  girl_wink girl_wink girl_wink

Исках да ви кажа само, че според мен Арбанаси, макар и много хубаво като място, няма да е кой знае колко интересно за всички, защото повечето хора ще са по двойки, ще се съберем по форумски вечерта, ще се наприказваме, ще се видим, а преди това, както и след самата вечер сигурно ще има хора, дето ще искат по магазините да се разшетат, до Царевец да отидат, по центъра на Търново да теглят два тигела. Според мен Арбанаси си е за малко ходене, не за два дни престой, но това си е лично мое мнение, иначе и аз съм му фен.

Така и така Поли ше даде варианти и ще си изберем. Няма какво да се тревожим. good
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #312 -: март 25, 2010, 15:36:45 »

Еееее, Танче, спокойно де, защо така се мръщиш?  pardon

Има цял един месец, а така или иначе няма какво чак толкова да се уговаряме - който иска да дойде, ще дойде. Датите са ясни, хотел не се резервира чак толкова предварително - хората си ги правят такива неща най-редовно. Дай по-ведро и мисли само как ще опазиш Коско от нашествието на форумските мацки, които ще искат да го целуват.  girl_wink girl_wink girl_wink

Ооо, съжалявам, че така съм прозвучала!!! tease
Аз съм много радостна, че нещата се финализират, че от доста времем се каним да се съберем, а само с идеята си оставаме blum

А Коско много ще се забавлява, той си е общителен, водила съм го и на други срещи, та със сигурност ще е много доволен от отделеното му внимание Wink yahoo

И аз получих "питане" във ФБ и отговорих С ДА yahoo

Където и да е сбирката ние сме на линия, стига да не ни мине котка път!!! Wink
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #313 -: март 28, 2010, 16:01:18 »

Алекси Маронов, срещата ще бъде на 24/25 април в района на Велико Търново. Само да изберем хотел и ресторант за вечерта. Ще има момичета от цялата страна.

Обсъждахме вариант празничната вечеря да бъде с DJ и мисля, че никой не би имал нещо против да си ти  good

Поли е главен организатор, така че може да се свържеш с нея за повече информация.
Активен
D.J. Алекси
Ентусиаст
**
Публикации: 131

Ако искаш сърце да дадеш, сърце ти трябва да имаш

Моят сватбен албум

« Отговор #314 -: март 28, 2010, 23:04:17 »

Алекси Маронов, срещата ще бъде на 24/25 април в района на Велико Търново. Само да изберем хотел и ресторант за вечерта. Ще има момичета от цялата страна.

Обсъждахме вариант празничната вечеря да бъде с DJ и мисля, че никой не би имал нещо против да си ти  good

Поли е главен организатор, така че може да се свържеш с нея за повече информация.
Благодаря lionelsa  smile Писах на Поли току-що!
На 25.04 (Неделя) имам поет ангажимент за дневна сватба, но това не ми пречи да дойда само за 24 вечерта и да се забавляваме. Обсъдете го като вариант и ако решите - твърдо от моя страна няма да има никакви проблеми. Най-важното е да се съберат повече хора за да е весело и стане купон вечерта, но пък някои от Вас може да искат друг DJ или от самия хотел-ресторант да си имат такъв...
Обсъдете го и преценете всички Вие дали имате нужда и ще се съберат ли достатъчно присъстващи (поне 20-30 човека) ? Бих се радвал, ако присъстват и колеги. yahoo

Изтрих нарочно първото си предложение и въпрос за DJ на форумската среща (от съображение за сигурност и нови нападки от хората, чиито имена са Ви познати), но след разрешение и разговор с Капризче пускам пак.
« Последна редакция: март 28, 2010, 23:09:17 от Алекси Маронов » Активен
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 44   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: