Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 12:41:56

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Анкета
Въпрос: Национална среща - кога, къде, за колко време?  (Гласуването приключено: февруари 01, 2010, 18:28:10 )
10 и 11 април - 11 (4.8%)
17 и 18 април - 25 (10.8%)
24 и 25 април - 34 (14.7%)
Велико Търновo - 47 (20.3%)
Арбанаси - 17 (7.4%)
Трявна - 22 (9.5%)
1 нощувка - 57 (24.7%)
2 нощувки - 18 (7.8%)
Общ брой гласове: 83

Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 44   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Багажа ти спретни и за национална срещичка се приготви  (Прочетена 167523 пъти)

leni_beni_
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2061

Моят сватбен албум

« Отговор #285 -: март 18, 2010, 14:32:17 »

perli4ka , мен този вариянт ме устройва, стига да не те затруднява теб   good
Активен
bubka
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #286 -: март 18, 2010, 15:04:50 »

perli4ka, ако искаш - за да не те затрудняваме финансово - да попитаме какво капаро искат и всеки да ти прати парички предварително. Все пак няма да са 2-3 стаи  pardon
Активен
rozovka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1031

« Отговор #287 -: март 18, 2010, 15:14:37 »

perli4ka, нас ни устройва, ни все пак като имаш бройката от всички регионални отговорници, сметни какво капаро трябва и кажи тук дали е удобно за теб. Не мога да преценя каква сума би се получила - да не е прекалено голяма и да те затрудним все пак.
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #288 -: март 18, 2010, 16:31:49 »

Извинявам се , че чак сега пиша.
Аз мислех ако всички сте за Лесопарка да мина другата седмица и да запазя за всички ви стаи поименно, ще оставя паричките за капаро, а после ще се оправим. Според мен така ще е най-лесно за вас. Ще го направим така както ще ви е най-удобно и с каквото мога да ви улесня. Ако имате други предложения кажете Wink След като е запазен хотела вече и като имаме окончателно бройката ще решим и къде да е вечерята, може и там да е, в последствие ще изберем и меню и ще уточним останалите подробности.
perli4ka , мен този вариянт ме устройва, стига да не те затруднява теб   good

За мен също е ОК, но няма да ми е проблем и да преведа по банков път сумата за капарото з анашата стая!!! good good good
Активен
maria_lakova
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #289 -: март 18, 2010, 16:54:04 »

Аз като гледам,че повечето (ако не всички) ще сме в Лесопарка, мисля, че ще е най-удобно и вечерята да е там, за да не се чудим как ще се придвижваме. Така по всяко време може да се качваме до стаята си ако имаме нужда от нещо и няма да носим връхни дрехи!  blum
А за плащането, ще чакаме Перличка да каже как да стане и дали е необходимо да пращаме парички!  good
Нямам търпение да се съберем там!  danceg
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #290 -: март 18, 2010, 16:56:06 »

Миме, съгласна съм с теб!!! good
Наистина така ще е най-удобно!!! good

А да ви кажа според мен мястото на вечерята не е важно, важното е, че ще се съберем и ще се видим!!!! good

Ох, и аз нямам търпение вече!!! yahoo danceg Girl_hide
Активен
leni_beni_
Публикации: 2061

Моят сватбен албум

« Отговор #291 -: март 18, 2010, 17:25:29 »

Аз пък досега, не съм си мислела , че вечерята ще е на друго място . Аз мислех , че затова избрахме Лесопарка, защото всичко е на едно място  pardon  Ама аз с моя изперкал мозък може пак да не съм в час  crazy
Активен
maria_lakova
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #292 -: март 19, 2010, 08:56:32 »

Ако спим доста хора в хотела и си организираме вечерята там, би трябвало да ни направят добра отстъпка, за която трябва да се пита, обаче! Някой проверявал ли е въобще дали датите са свободни, да не би да имат организирано някакво друго мероприятие тогава?  crazy Хубаво е някой да се обади (ако трябва и аз ще го направя) просто да се пита информативно, а после вече ще казваме колко точно стаи и какви ни трябват.  Girl_hide
А идеята да сме на друго място за вечеря се коментираше преди, когато не бяхме решили, че толкова хора ще са в Лесопарка, така че сега варианта да сме там е най-удобен!  good
Активен
Капризче
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #293 -: март 19, 2010, 09:13:24 »

Мария, и аз мисля че е най-добре да сме в Лесопарка за вечерята. Предвид факта, че хотела е извън Велико Търново, при това на около 10 км, ако не греша, не виждам смисъл да ходим до Търново за вечерята. Ако искаме срещата да е в заведение в Търново, то по-добре да изберем хотел в града!
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #294 -: март 19, 2010, 10:43:47 »

аз също мисля,4е щом е цял комплекс,зна4и най-удобно е да сме там и за ве4ерята!
Исках нещо друго да попитам.Става дума за от събота на обяд,до неделя на обяд ли ?? Това ли се брои за една нощувка *crazy*Не ми се смейте,моля.Просто не съм на ясно,зная само,4е стаите се освебождават до 12.00 на другия ден.ако ли не си доплащаш....
Активен
Капризче
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #295 -: март 19, 2010, 11:00:34 »

аз също мисля,4е щом е цял комплекс,зна4и най-удобно е да сме там и за ве4ерята!
Исках нещо друго да попитам.Става дума за от събота на обяд,до неделя на обяд ли ?? Това ли се брои за една нощувка *crazy*Не ми се смейте,моля.Просто не съм на ясно,зная само,4е стаите се освебождават до 12.00 на другия ден.ако ли не си доплащаш....

По принцип настаняването е в 14:00ч, а освобождаването на стаите в 12:00ч на следващия ден. Това е общата практика на хотелите и не вярвам точно този да прави изключение smile
Активен
Поли
Професор
Публикации: 464

Моят сватбен албум

« Отговор #296 -: март 24, 2010, 08:26:24 »

Момичета привет от мен smile Как вървят записванията за срещичката Wink Може ли да помоля организаторите по област да ми пратят списъците за да видим колко човека сме и да говоря за отстъпка :)За сега само Танчето и Ели са ми пратили имената.По-късно ще се включа с допълнителна информация
Активен
Деница Звездица
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*
Публикации: 863

Dum spiro, spero!

« Отговор #297 -: март 24, 2010, 16:52:04 »

Перличка, мила, ако искаш да пусна едно съобщение за мероприятието и в страницата ни във фейсбук - там даже можем да поканим всички, всеки ще получи съобщение и ще напише дали ще идва, или не. Тъкмо ще видим точно кои са хората (тоест тези, които имат фейсбук). Какво ще кажете, а?  pardon
Активен
Поли
Професор
Публикации: 464

Моят сватбен албум

« Отговор #298 -: март 25, 2010, 08:07:51 »

Дени, аз съм "За", така може да поускорим нещата Wink
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #299 -: март 25, 2010, 09:45:12 »

Дени, аз съм "За", така може да поускорим нещата Wink

И аз съм "ЗА", но май вече време не остана до срещата yahoo и не е лошо да имаме поне ориентировъчна информация дали за датата ще има свободни стаи в Лесопарка good

Да не се получат неприятни изненади после!!!
Активен
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 44   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: