Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 20:32:36

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Анкета
Въпрос: Национална среща - кога, къде, за колко време?  (Гласуването приключено: февруари 01, 2010, 18:28:10 )
10 и 11 април - 11 (4.8%)
17 и 18 април - 25 (10.8%)
24 и 25 април - 34 (14.7%)
Велико Търновo - 47 (20.3%)
Арбанаси - 17 (7.4%)
Трявна - 22 (9.5%)
1 нощувка - 57 (24.7%)
2 нощувки - 18 (7.8%)
Общ брой гласове: 83

Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 44   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Багажа ти спретни и за национална срещичка се приготви  (Прочетена 167638 пъти)

˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #195 -: февруари 16, 2010, 15:21:16 »

Аз съм съгласна!!!
И чакам да ми пишете на ЛС по-сериозно, че до сега само 1 Oh my ... човек ми е писал!!! good
Активен
Поли
Професор
Публикации: 464

Моят сватбен албум

« Отговор #196 -: февруари 16, 2010, 15:29:24 »

И аз съм за smile Момичета, ако някой има някакви питанки относно хотели или каквото и да е там, пишете ,не се притеснявайте ще помагам give_rose Малеееее голяма радост е, замислила съм някои нещица, но.......няма да издавам Wink
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**
Публикации: 1616

Моят сватбен албум

« Отговор #197 -: февруари 16, 2010, 16:53:27 »

Капризче, много добре си го написала  Bravo
Активен
Капризче
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #198 -: февруари 16, 2010, 17:25:34 »

Радвам се че става ясно кое как да стане и че сте съгласни smile Маги е сложила информацията със сроковете на първа страница, сега чакаме желаещи за срещата. smile
Активен
Слънце
Публикации: 2771

Усмихни се!

« Отговор #199 -: февруари 17, 2010, 14:12:54 »

Аз бях останала с впечатление, че ще сме в Лесопарк, а тези, които не желаят ще си изберат хотел по свой вкус. Мисля си, че е по-добре да сме заедно, защото в ресторанта ще сме много хора, на различни маси и надали ще може всеки да се види с всеки. Но ако вече е решено, няма проблем. Така или иначе може да резервираме едни и същи хотели pardon

Перличка, ако си замислила нещо с баджовете с никовете ни - подкрепям напълно  girl_wink blum
Активен
магито
Global Moderator
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #200 -: февруари 17, 2010, 14:26:22 »

Слънце и според мен е по-добре да сме в един хотел, за да имаме повечко време да се видим, но всеки си преценява.Аз ако дойда също бих искала да съм в Лесопарка със другите или поне с голямата група.А Перличка може всичко отговорници да помагаме за идеиките който имаш smile
Активен
Поли
Професор
Публикации: 464

Моят сватбен албум

« Отговор #201 -: февруари 17, 2010, 14:26:52 »

Ех, Слънце да беше само това blush Имам една идея, току що я споделих с мишката и тя Oh my ... Стискайте палци да се получи и да останете много приятно изненадани-задвижила съм вече нещата, ентусиазмът е мнооооооого голям Wink
Оооо да Маги с най-голямо удоволствие, но мисля че ще е по-лесно в скайп- poli.kirova,може да ме потърсите и с вас ще споделя Wink
« Последна редакция: февруари 17, 2010, 14:28:25 от perli4ka » Активен
bubka
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #202 -: февруари 17, 2010, 14:33:18 »

Ей, Перличка, ще ни изкушаваш до самия край значи  tease

Аз също съм за общо място за нощувка (или поне за максимално голям брой хора). Все пак, за няколко часа на вечерята на дали ще се видим "както трябва". Опита от сбирките говори, че когато са повече от 3-4-5 човека, трудно си казваш дума с всеки. А сега, дай боже, ще сме доооста повече.
Ако сме на едно място - и на закуска ще се видим, ще пийнем кафенце, още когато пристигнем дори - не чак вечерта и т.н.
Това си е мое мнение де, аз лично съм за Леопарка  good

Сега погледнах, че той е с около 100 места, както и ресторанта му е с толкова  good
Може би, мацките от Арбанаси да предложат други места, които са близко до него, в случай, че някой не иска да спи там - като алтернатива  pardon
« Последна редакция: февруари 17, 2010, 14:38:39 от bubka » Активен
Слънце
Публикации: 2771

Усмихни се!

« Отговор #203 -: февруари 17, 2010, 14:39:01 »

Ами значи всички, които искат да са в Лесопарка (или някой друг такъв хотел), ще посочат това в ЛС към отговорниците. Така ще се резервират необходимите места и всички желаещи за там ще сме на едно място yahoo  С останалите ще се видим на вечерята smile

Перлича, стана ми много любопитно  Girl_hide
Активен
valka27
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1103

http://www.panoramio.com/user/3830585

Моят сватбен албум

« Отговор #204 -: февруари 17, 2010, 14:42:07 »

Аз за съжаление за сега си трая, защото вероятността да не дойдем е голяма, но...
Цитат
Перлича, стана ми много любопитно    Girl_hide

и на мен blush
Активен
bubka
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #205 -: февруари 17, 2010, 14:44:52 »

Аз дори, като се замисля, може би е добре, в момента, в който се съберат 100 човека за Лесопарка, дори да не е приключил срока за записване, да се обадим да го резервираме. Все пак, реално те трябва да нямат нито един друг гост в този ден  girl_impossible

Валка, нали знаеш, че знам къде работиш и мога да те намеря и набия  beating
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**
Публикации: 1616

Моят сватбен албум

« Отговор #206 -: февруари 17, 2010, 15:30:10 »

valka27, не искам и да чета  shok Как така може да не идвате?!? beating

И аз останах с впечатление, че сме единодушни за Лесопарк. Просто отговорниците ще подадат информация колко души от района ще са с нощувки там и колко само за вечерята. danceg

Аз също имам много идеи за самата вечер. И нямам търпение.
Предлагам всеки район да си измайстори собствени табелки за имената, защото ще сме много като бройка и да не товарим само един човек с това. А и така по визията им само ще личи кой от къде е.
Активен
магито
Global Moderator
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #207 -: февруари 17, 2010, 15:47:41 »

Нинче аз не съм съгласна с това защото както върви ще съм си само аз от Северозападния район и ще бъда уникална просто Wink Не че има значение де smile

Предлагам да давате идеи за различни неща тук.Отговорниците ще преценят кое става и кое не и ще направим организация по изпълнението им smile
Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1458

Аз истински вярвам, че стават чудеса!

Моят сватбен албум

« Отговор #208 -: февруари 17, 2010, 16:30:35 »

Супер идейка се заформя тук  good Bravo
Аз да си кажа честно засега съм 80% сигурна, че ще идвам(е). Надявам се до 15.03. да знам на 100% и да не изтървавам сроковете за да се запиша...
Само да кажа на Гери, че ако идвам, ще съм със автомобил (с 3 свободни места), така че може и това да се вземе в предвид.
Иначе и аз съм за Лесопарка - идеята супер много ми допадна smile

Айде ще следя как вървят нещата тук постоянно. За жалост няма да мога да се включа в организацията на идеите, защото се прибирам на 20 и ще е малко времето...но ако има нещо лесно и бързо спокойно може да ми го поверите smile tease
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #209 -: февруари 17, 2010, 19:04:32 »

И на мен Лесопарка много ми хареса и аз съм за там, особено, ако дойдем с Коско good

Перличкаааа, намерих те в скайп Wink
Активен
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 44   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: