Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 23:45:49

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Анкета
Въпрос: Национална среща - кога, къде, за колко време?  (Гласуването приключено: февруари 01, 2010, 18:28:10 )
10 и 11 април - 11 (4.8%)
17 и 18 април - 25 (10.8%)
24 и 25 април - 34 (14.7%)
Велико Търновo - 47 (20.3%)
Арбанаси - 17 (7.4%)
Трявна - 22 (9.5%)
1 нощувка - 57 (24.7%)
2 нощувки - 18 (7.8%)
Общ брой гласове: 83

Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 44   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Багажа ти спретни и за национална срещичка се приготви  (Прочетена 167728 пъти)

Lionelsa
Баш Майстор
**
Публикации: 1616

Моят сватбен албум

« Отговор #165 -: февруари 02, 2010, 16:10:07 »

bubka, останах с впечатление, че Лесопарк е мястото, а който има друг вариант за нощувки ще дойде за официланата вечеря.  pardon

Нали за това се избраха отговорници, че всеки да систематизира инфото от своите хора и да се каже примерно: от Варна сме 15 човека, 3-ма няма да нощуват в Лесопарк и да организира предвижването им, защото предполагам много ще се комбинират помежду си. pardon
Активен
ivkam82
Ентусиаст
**
Публикации: 103

сем.Маринови

Моят сватбен албум

« Отговор #166 -: февруари 02, 2010, 23:45:44 »

Здравейте мацки, аз съм ЗА срещата, гр.Велико Търнова, хатела, за 24 - 25 април, както и за половинката. Искрени поздравления на организатори  give_rose give_rose give_rose give_rose
Активен
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #167 -: февруари 04, 2010, 14:45:20 »

Така понеже настъпи поредното затишие нека да предприемем още нещо за бъдещата национална среща.Аз предлагам следното, а нека другите момичета да ме допълнят, поправят и каквото е нужно.Според мен е добре на мен или на Капризчето или на някой от отговорниците да се пращат имената на всички желаещи да присъстват като уточняват с или без половинките си ще бъдат.След като списъците се направят да се разделят по организатори т.е. по райони.Всеки организатор да комуникира с момичетат от своя списък, за да знае дали ще си намират сами хотел или не, дали ще са с половинките си или не и да могат да комбинират превоза smile Горе долу е хубаво две седмици или повече(това вече търновчанки ще го кажат) преди срещата да се знае точния брой, за да се ангажира заведение в града smile

Чакам още идеи smile
Активен
roumyana
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #168 -: февруари 04, 2010, 14:51:37 »

според мен е още много рано.
аз поне не знам дали ще мога да дойда или не, предполагам, че и за други е така.
може би март месец и то към края всеки ще може да каже.
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 972

Обичам те повече от всичко!!

Моят сватбен албум

« Отговор #169 -: февруари 04, 2010, 14:58:57 »

ако ресторант е място за срещата ни трябва да ви кажа, че хич не е рано все пак има сватби точно тогава и вероятността да се засечем с такава е твърде голяма същото се отнася и за комплекса ако сте го харесали както и за хотелите с ресторанти , които се ползват за сватби така че според мен хич не е рано.. а на нас явно по голям ще ни е нужен все пак няма да сме 10 -15 души нали така
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #170 -: февруари 04, 2010, 14:59:36 »

roumyana, то е ясно, че до тогава има много време и всичко може да стане. Реално всички сме под въпрос. Но поне ориентировъчно да се заяви желание за срещата. Така ще се прецени за колко души да се търсят грубо ресторант и нощувка. Защото както сме си харесали този комплекс в един момент да не ни се окаже тесен  pardon То е ясно че към края на март ще са окончателните списъци и резервациите. А и всеки отговорник ще знае за кои момичета отговаря.
Активен
Деница Звездица
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*
Публикации: 863

Dum spiro, spero!

« Отговор #171 -: февруари 04, 2010, 15:04:02 »

Аз съм съгласна. Трябва да се мисли по-отрано.

На кой трябваше да пишем - на отговорниците ли?
Активен
магито
Global Moderator

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #172 -: февруари 04, 2010, 15:07:50 »

Румяна аз самата не съм сигурна за себе си.Поправки в списъците ще има до последно, но ако се знае от по-раничко всеки ще го има в плана си и ще се съобрази с това нещо.То е ясно, че на всички ще се слага по една голяма въпросителна, но нека ориентировъчно да направим някакви списъци smile

Дени нека и самите отговорници го видят това и пишат и тогава ще пишем да почнете да пращате да или не smile
Активен
roumyana
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #173 -: февруари 04, 2010, 15:13:03 »

ами ок, то хубаво от рано, обаче после да не се окаже в последния момент, че са останали само 10,20 %
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #174 -: февруари 04, 2010, 15:17:43 »

магито, когато всички отговорници са съгласни да поемат ролите си, нали ще драснете отпред на темата някакви срокове и именца, че да започнем вътрешно да се организираме по райони.
Активен
магито
Global Moderator

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #175 -: февруари 04, 2010, 15:25:55 »

Много ясно Нинче smile Аз ще гледам до неделя да се свържа със всички, че тия дни ми е малко заето вечер и през деня и ще стане трудно.Та като се свържа ще направим някаква организация и ще пишем в първия пост smile
Активен
Капризче
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #176 -: февруари 04, 2010, 15:26:08 »

Мисля че е най-добре на отговорнице по региони да се изпращат имената като има някаква крайна дата за промени. Например който иска да присъства изпраща на отговорниците до средата на март дали ще е сам или с половинката. На 15.03 отговорниците по градове изпращат финални списъци на главния организатор и той започва да търси ресторант във Велико Търново. След това го избираме с гласуване и започваме да изпращаме паричките за капарото. Да кажем до края на март приключваме с тази организация, а после за хотел всеки си ангажира където иска.

Другия вариант е ако всички са съгласни да бъдем в ресторанта и хотела на Лесопарк на отговорниците по градове изпращаме информация дали искаме хотел и ресторант или само ресторант и за един или двама души. И пак със същите срокове. И на 15.03 главния организатор получава всички списъци и отива в Лесопарк и ангажира и хотел и ресторант. Като се уговаря примерно да може да мени бройката 1 седмица преди събитието.
« Последна редакция: февруари 04, 2010, 17:50:55 от Капризче » Активен
dodo23
Публикации: 2192

Моят сватбен албум

« Отговор #177 -: февруари 09, 2010, 23:29:30 »

Аз все още не мога да кажа дали ще дойда,въпреки че много искам.
Реши ли се коя ще е крайната дата за записване?
Активен
Поли
Професор
Публикации: 464

Моят сватбен албум

« Отговор #178 -: февруари 10, 2010, 08:30:46 »

Момичета, аз съм за организатор от Търновска страна, с Фиийби дори се свързахме,тя ще е заета до края на месеца, но после ще е на линия, така че ще чакаме включване. Ако има нещо пишете ми на лични за повече инфо blum
Активен
Капризче
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #179 -: февруари 10, 2010, 09:48:55 »

Аз предлагам да изберем организаторите по области, един за няколко съседни области, като например
1. Област -Варна, Добрич, Шумен, Силистра - предлагам Гучи
2. Област - Русе, Разград, Търговище, Велико Търново и Габрово - fibi_bg
3. Област - Бургас, Ямбол и Сливен - ina_lemon
4. Област - Пловдив, Стара Загора, Хасково, Кърджали - ?
5. Област - Благоевград, Кюстендил, Пазарджик и Смолян - Росистела
6. Област - София, Перник -Булечка
7. Област - Видин, Монтана, Враца, Плевен и Ловеч - Магито

Ина и Росистела не са писали и не знам дали ще се включат, а другите мацки са модератори и си предложиха услугите, та затова и аз предлагам.

Момичета, хайде да решим за отговорниците по региони и да започнем да изпращаме имената си на когото трябва, защото сме много хора и организацията на такова събитие си е тромава, а ситуацията е още по-усложнена от факта че сме в различни градове, не се познаваме лично повечето и т.н.

Аз нямам против да бъда отговорник за Пловдивския регион. Щом Фийби е заета до края на месеца, може за нейния регион записването да стане на малко по-късен етап. Ако е съгласна да е отговорник на региона де... smile До колкото си спомням Маги, Гучи и Булечка също бяха съгласни да са отговорници за съответните региони, така че остават да потвърдят Ина_Лемон и Росистела. Какво ще кажете момичета?
« Последна редакция: февруари 10, 2010, 09:50:39 от Капризче » Активен
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 44   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: