Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 17, 2024, 01:41:32

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Анкета
Въпрос: Национална среща - кога, къде, за колко време?  (Гласуването приключено: февруари 01, 2010, 18:28:10 )
10 и 11 април - 11 (4.8%)
17 и 18 април - 25 (10.8%)
24 и 25 април - 34 (14.7%)
Велико Търновo - 47 (20.3%)
Арбанаси - 17 (7.4%)
Трявна - 22 (9.5%)
1 нощувка - 57 (24.7%)
2 нощувки - 18 (7.8%)
Общ брой гласове: 83

Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 44   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Багажа ти спретни и за национална срещичка се приготви  (Прочетена 167771 пъти)

Lionelsa
Баш Майстор
**
Публикации: 1616

Моят сватбен албум

« Отговор #135 -: януари 25, 2010, 19:56:32 »

Според мен всички чакат организацията и са затаили дъх good

Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 972

Обичам те повече от всичко!!

Моят сватбен албум

« Отговор #136 -: януари 25, 2010, 20:12:48 »

момичета и аз съм за тази среща и имам предложение на 2км от Арбанаси и на 4 от Търново се намира страхотен комплекс Лесопарка с голяма градина за малки дечица страхотен ресторант който има невероятна гледка , а стаите са страхотни , хотела е нов има и сайт погледнете го нощувките в двойна стая са 40лв ако наемем цялата база се прави отстъпка от 5-10лв на стая помислете и кажете ако искате комплекса е чудесен ако някой вземе детенцето си
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #137 -: януари 25, 2010, 20:55:59 »

ето то сайтаhttp://www.lesopark-bg.com
Активен
Капризче
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #138 -: януари 25, 2010, 21:05:08 »

Ееее, има някакво раздвижване, супер smile Много се радвам smile Лесопарка не изглежда зле smile Даже си е много симпатичен. Само че нали някои момичета имат определени предпочитания към хотели и може би е по-добре да сме в самото Велико Търново за да може всеки да спи където иска. Освен това някои момичета, които са от там няма смисъл да спят на хотел, а ако сме в този комплекс те ще трябва да ползват такси и т.н. Иначе аз съм ЗА този комплекс. Хубав е, ще има място за всички, има си и ресторант и спа. За мен е много приемливо smile Ако и за всички други е ок.
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #139 -: януари 25, 2010, 21:07:35 »

На мен също ми харесва комплекса и също съм "ЗА" good good
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #140 -: януари 25, 2010, 21:20:01 »

само да допълня , че на сайта не се вижда целият комплекс се намира в една малка горичка на виещата уличка се намира манастира за който пише и малко над манастира се излиза на арбанаси в близост до Калояновата крепост, ресторанта има много богата и страхотна кухня хваля ви го така сигурно защото там беше нашата сватба и нямаме никакви забележки ресторанта е много просторен и там се чува само песента на птичките понеже е в горичка и няма движение от всяка тераса се виждат хулмовете на В.Търново и е много красиво от пред има огромен паркинг с детка площадка и дечицата могат да тичат спокойно, защото няма движение и като цяло е много романтично там
Относно такситата в крайна сметка вие ще платите път, спане, а ние ако не можем поне едно такси да си платим  е направо смешно все пак вие на крака ни идвате нали така , а и таксито няма да е някаква сума все пак от единият край на градВ.Т до другия ще излезе много повече така че не мисля , че някоя от нас ще има нещо против
« Последна редакция: януари 25, 2010, 21:24:59 от liva82 » Активен
bubka
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #141 -: януари 25, 2010, 21:21:30 »

Мацки, аз ви следя тук, но не съм се записвала, тъй като в някой от уикендите на април след Великден се оказа, че ще съм на сватба на братовчед ми. Още не е ясно кой точно ще е, затова като узная, ще кажа със сигурност дали ще мога да присъствам  girl_wink
Активен
Капризче
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #142 -: януари 25, 2010, 21:23:10 »

Леле Лива, ти от там ли си? И аз съм тръгнала да ти обяснявам за такситата. Срам и позор  blush blush blush Извинявай много! На мен ми харесва хотела, но нека все пак и другите момичета да кажат какво мислят и така smile
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #143 -: януари 25, 2010, 21:27:14 »

да от тук съм  girl_wink аз затова го давам като изпитан цялата база ползвахме и затова го предлагам ако го харесат повечета страхотно ако ли не и другите предложения не са лоши каквото решите аз само предлагам LOVING
Активен
maia_svet
Сватбар
Публикации: 275

Моят сватбен албум

« Отговор #144 -: януари 25, 2010, 21:42:53 »

Здравейте и от мен!
Случайно реших да вляза в сайта да ви видя и какво да видя нова тема, страхотна е , четох я доста време и то на един дъх.
Честно да ви кажа на някой коментари много се смях, сладуранки  smile
И аз съм ЗА , за сега нямаме други  планове и мъжът ми е на вит ,ние вече имаме опит в такива срещи ,но от негова страна получи се доста добре и мисля че те ще се разберат няма какво да ги мислим.
Нямам претенции ,ще следя форума и ще се включвам когато мога.
Поздравление за идеята , страхотна е.
Активен
Алексчето
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1301

Моят сватбен албум

« Отговор #145 -: януари 25, 2010, 21:46:22 »

О и аз чета темата, много съм се навила на такава среща. Лесопарка ми харесва, мен лично ме устройва такова място, особено за вечерта относно събирането, пък и детето ще има къде да играе. Както и да се реши ще се нагодим blum.
Активен
Abii
Професор
Публикации: 451

http://svatba-biju.com/

« Отговор #146 -: януари 25, 2010, 23:25:19 »

И на мен много ми хареса това местенце и аз съм ЗА и цените са много приeмливи  ! good
« Последна редакция: януари 26, 2010, 11:24:36 от Abii » Активен
Desi_Deskata
Сватбар
Публикации: 154

Моят сватбен албум

« Отговор #147 -: януари 26, 2010, 00:27:45 »

Мисля че Лесопарка е подходящо местенце за мероприятието ни, гласувам с 2 ръце.
Активен
Поли
Професор
Публикации: 464

Моят сватбен албум

« Отговор #148 -: януари 26, 2010, 08:14:08 »

Радвам се, че сте се спряли на местенце, аз както казах вече съм съгласна да съм организатор на местно ниво, но тъй като видях че Фиийби е предложена изчаквам тя да каже от какво има нужда. Иначе аз поразпитах познати и що се отнася до Арбанаси, ако някой реши да спи там-двойна стая 30лева. Що се отнася до Търново-цените са по-високи, като изключим семейните хотелчета, като Силвестър например, което вече споменахте.
За дискотеката и заведенията няма проблем-като наближи ще пусна списък с тези които са най-добри за да може да се спрем на някои Wink това е за сега от мен blum
Активен
dodo23
Публикации: 2192

Моят сватбен албум

« Отговор #149 -: януари 26, 2010, 11:10:14 »

Идеята е страхотна-дори не съм си мечтала,че може да има подобна среща yahoo
Не зависимо от града,който се избере ще направя всичко възможно да дойда,единствено се съобразявам с множество изпити,които ми предстоят.

С две думи-бройте ме!
Щом се уточни дата,ще кажа дали ще мога да присъствам!
Активен
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 44   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: