Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 17, 2024, 04:28:39

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Анкета
Въпрос: Национална среща - кога, къде, за колко време?  (Гласуването приключено: февруари 01, 2010, 18:28:10 )
10 и 11 април - 11 (4.8%)
17 и 18 април - 25 (10.8%)
24 и 25 април - 34 (14.7%)
Велико Търновo - 47 (20.3%)
Арбанаси - 17 (7.4%)
Трявна - 22 (9.5%)
1 нощувка - 57 (24.7%)
2 нощувки - 18 (7.8%)
Общ брой гласове: 83

Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 44   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Багажа ти спретни и за национална срещичка се приготви  (Прочетена 167798 пъти)

магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #120 -: януари 22, 2010, 16:16:01 »

Мисля, че Капризчето го е синтезирала много точно.Срока до края на февруари ми се вижда тамън имаме после месец да доорганизираме нещата.Аз съм на среща за помощ smile
Активен
Gergancheto
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #121 -: януари 22, 2010, 18:05:47 »

А аз не разбрах за какво са организаторите дето говорите по малките градове по големите градове  crazy Каква ще е ролята на тези организатори?
Активен
Капризче
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #122 -: януари 22, 2010, 22:30:59 »

Гери, идеята е да не се занимава един човек с всички нас, а да се разпредели работата между няколко души. Например Булечка(само хипотетично, никой да не се чувства задължен) става отговорник за София и всички от София, които ще ходят на срещата и пишат на лични и тя прави списък, който дава на местния организатор във Велико Терново(или където последно остане срещата). След като всички организатори по градове изпратят списъците си на местния организатор, той предлага заведения които могат да поберат толкова хора. Гласуваме и избираме 1 заведение. Местния организатор пуска 3 менюта. Всяка от нас пише на отговорника по град, в случая със София, на Булечка кое меню си избира. Булечка прави списък и го праща на местниа организатор във Велико Търново. След като всички отговорници по градове изпратят списъците си на местният организатор, той дава списъка от всички градове на заведението. Ако трябва да се плати капаро всеки си праща пари на местния организатор. По желание отговорника по град прави среща на всички пътуващи от съответния град 2 седмици преди срещата, за да се уточнят детайли по пътуването. В общи линии това са задачите на организаторите по градове. Дано да съм го обяснила добре give_rose give_rose give_rose
Активен
goldi
Баш Майстор
**
Публикации: 1871

Моят сватбен албум

« Отговор #123 -: януари 22, 2010, 22:49:08 »

Аз предлагам да изберем организаторите по области, един за няколко съседни области, като например
1. Област -Варна, Добрич, Шумен, Силистра - предлагам Гучи
2. Област - Русе, Разград, Търговище, Велико Търново и Габрово - fibi_bg
3. Област - Бургас, Ямбол и Сливен - ina_lemon
4. Област - Пловдив, Стара Загора, Хасково, Кърджали - ?
5. Област - Благоевград, Кюстендил, Пазарджик и Смолян - Росистела
6. Област - София, Перник -Булечка
7. Област - Видин, Монтана, Враца, Плевен и Ловеч - Магито

Ина и Росистела не са писали и не знам дали ще се включат, а другите мацки са модератори и си предложиха услугите, та затова и аз предлагам.
« Последна редакция: януари 22, 2010, 23:18:33 от goldi » Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #124 -: януари 22, 2010, 22:58:42 »

Капризче, goldi , много точно казано!!! Bravo
Аз съм съгласна! good
Наистина трябва да се подходи много отговорно и организацията да е сериозна, за да се състои НАЦИОНАЛНАТА среща!!! good good good
Активен
Капризче

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #125 -: януари 22, 2010, 23:10:02 »

И аз съм ЗА това разпределение. Само че аз живея в София и не знам до колко съм подходящ избор за Пловдив, Стара Загора, Хасково, Кърджали. Може би е по-добре някое момиче, което си жевее в града да е организатор. Ако няма кое, аз ще се ангажирам, няма проблем smile

За Видин, Монтана, Враца, Плевен и Ловеч предлагам Маги. Тя си е от Плевен и е модератор.
Активен
goldi
Баш Майстор
**
Публикации: 1871

Моят сватбен албум

« Отговор #126 -: януари 22, 2010, 23:16:19 »

Капризче, явно аз съм се заблудила, че си от Пловдив, тогава Ели Лозева е от Димитровград може ако иска тя да поеме региона
Активен
Капризче

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #127 -: януари 22, 2010, 23:19:27 »

Голди, аз съм от Пловдив, но живея в София. А и сатбата ни беше в Пловдив, сигурно за това си останала с това убеждение. Няма проблем да поема региона, но няма да мога да аправя среща на момичетата относно пътуването, което може би не е толкова голям проблем... Абе не знам, както прецените  blush
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #128 -: януари 22, 2010, 23:39:13 »

Аз за Варна съм на линия.Познавам повечето от момичета а и варненки са серозни откъм срещи.
Активен
zlatomira__
Професор
Публикации: 457

Обичаме те малко Мишленце

Моят сватбен албум

« Отговор #129 -: януари 22, 2010, 23:45:19 »

Много ми се иска да дойда,но само ако Ники почива, защото сама да пътувам толкова километри, нещо не ме кефи тази идея, но Ники ако почива съм на линия, а за организаторите, нямам нищо против който и да сложите . Все пак това е доста отговорно!
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1308

Моят сватбен албум

« Отговор #130 -: януари 23, 2010, 00:01:42 »

Хубава идея - ще следя кои срокове ще се изберат, и ако е ОК ще се включа и аз
Активен
Desi_Deskata
Сватбар
Публикации: 154

Моят сватбен албум

« Отговор #131 -: януари 25, 2010, 17:50:06 »

Записвам се за срещата, ако не излезе нещо непредвидено съм там  danceg
Активен
магито
Global Moderator

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #132 -: януари 25, 2010, 18:00:05 »

Аз нямам нищо против да съм отговорник за този регион така да се каже. smile
Активен
Капризче

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #133 -: януари 25, 2010, 18:21:48 »

Ехооо, момичета. Подходихме с голям интусиазъм към идеята и сега позамряха нещата.

Голди, аз нямам против да съм отговорник за Пловдив и региона въпреки че не живея там. Едното не пречи на другото, освен разбира се ако няма друго момиче което иска да бъде smile

Всички момичета ли са съгласни със задачата си на отговорник, ако някоя няма възможност по-добре от сега да се знае, за да не се бави организацията след 01. февруари когато ще приключи гласуването? Местният оргазнизатор кой ще бъде и само едно момиче ли ще е?

Нека да ги решим тези неща, за да не губи време после и да протече леко цялостната организация.

Offtopic Извинявайте ако звуча малко припряно, но аз съм си таква като става въпрос за организация. Искам всичко да знам много по-рано. Покрай сватбата Даниел ме беше кръстил сватбен нацист и ме поздравяваше с Хайл като ме види...Дано и сега не си изпрося някой прякор  tease  Offtopic
Активен
магито
Global Moderator

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #134 -: януари 25, 2010, 18:46:38 »

Покрай сватбата Даниел ме беше кръстил сватбен нацист и ме поздравяваше с Хайл като ме види...

Ей на това как съм се смяла не е истина  ROFL ROFL ROFL

Аз съм съгласна с теб и н мисля, че си припряна и според мен всичко трябва да се изясни, но май бързо бързо прегоряхме.
Та принципно аз съм съгласна да съм отговорник и за дните съм съгласна, но още не мога да кажа дали ще дойда.
Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 44   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: