Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 05:14:25

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Очакваме нашите съкровища ЮЛИ - АВГУСТ - СЕПТЕМВРИ 5 ча  (Прочетена 124279 пъти)

wanting
Професор
Публикации: 314

Моят сватбен албум

« Отговор #240 -: януари 19, 2010, 17:40:37 »

не знам, момичета и мен постоянно ме боли главата - не силно, но има една постоянна тъпа болка и с всеки изминал ден сутрин ставам все по-трудно..трябват ми поне два часа да се осъзная..междудругото вие кафето спряхте ли го? nea
Активен
Рубин
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2491

« Отговор #241 -: януари 19, 2010, 17:43:51 »

И аз милички имах проблем с главоболието!Боля ме в продължение на 2-3 седмици!Аз пък си мислех,че е от това че не пия кафе(не съм пила защото ми се гадеше от него)!Ама си беше точно от бременноста!
Внимание - нов отговор бе публикуван докато ти пишеше.
Аз го спрях защото не го понасях!Но акушерката ми каза че може да си пия по 1 чашка дневно!Особенно ако както съм с ниско кръвно е препоръчително!Но на мен ми се гадеше от него!
Активен
Вероника
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #242 -: януари 19, 2010, 18:40:54 »

За главоболието и аз да се изкажа - дано да съм ви от полза  Ashamed.
Аз не съм имала други неразположения но в началото често ме спохождаше главоболие star - може да се пият 4 таблетки парацетамол на 24 часа питах днес защото от снощи до преди час-два щях да умра от глава отново.
Другото, което е ако е от ниско кръвно яжте шоколад, пийте кока-кола и знаете там кафета-мафета.
 Аз по принцип съм с нормално кръвно и сега си го следя стрикно моето днес не беше ниско чак за главоблие.
Кофти е знам но  pardon ще търпим шом е за малките съкровища  Baby_G
Активен
Anne
Ентусиаст
**
Публикации: 73

Вече Боянови!!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #243 -: януари 20, 2010, 16:54:20 »

Да се присъединя към септемврийските мами smile

В 6 г.с. и 1 ден....видях и плодното сакче ...дано всичко е наред и живи и здрави да си прегърна бебчето на 14.09.2010 г. евентуален термин  give_rose
  Да споделя, не ми се повръща, малко ми се гади сутрин и вечер, яде ми се люто на корем pardon и размера на сутиена ми се увеличи от 75 B на 85 C.....

Активен
kali_gali
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #244 -: януари 20, 2010, 16:57:13 »

Честито,желая ти лека бременност,без никакви проблеми и повръщаници и здраво и красиво бебе на финала.
Активен
valka27
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1103

http://www.panoramio.com/user/3830585

Моят сватбен албум

« Отговор #245 -: януари 20, 2010, 17:11:14 »

Anne Честито, миличка, леки и щастливи мигове ти пожелавам през цялата бременост give_rose  give_rose  give_rose
 Offtopic можеш да се запишеш в темата за бъдещите мами, аз поне там те дебнах да ти честитя
http://forum.svatbata.bg/index.php?topic=23152.new;topicseen#new
Активен
КатиНка
Публикации: 2469

« Отговор #246 -: януари 20, 2010, 17:16:26 »

Супееер, имаме си ново мамче  yahoo Честито Anne  Welcome Да ви споделя, че моя д-р Ненов от Шейново днес беше в предаването "На кафе" при Гала. Довечера ще си изтегля предаването да го гледам smile 
Активен
Рубин
Публикации: 2491

« Отговор #247 -: януари 20, 2010, 17:42:11 »

Честито Anne !Пожелавам ти спокойни и щастливи 9 месееца и през септември едно сладко,здраво бебоче! pqz
Активен
wanting
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #248 -: януари 20, 2010, 19:31:39 »

Добре дошла Anne give_rose
Активен
goldi
Баш Майстор
**
Публикации: 1871

Моят сватбен албум

« Отговор #249 -: януари 20, 2010, 21:39:22 »

Ех момичета, една носталгична ми е тази тема. Точно преди една година на този ден бяхме на първата фетална морфология и ни казаха, че ще имаме момиченце, и аз тогава казах тук във форума, че очаквам бебе. Пожелавам ви на всички успешен финал
Активен
krisssy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 694

Мога да ти обещая утрото,но не мога да върна вчера

Моят сватбен албум

« Отговор #250 -: януари 20, 2010, 22:10:09 »

Anne,добре дошла,дано всичко е наред,лека бременност ти желая.
Активен
pleasure
Баш Майстор
**
Публикации: 1975

love is in the air....

Моят сватбен албум

« Отговор #251 -: януари 20, 2010, 22:23:45 »

не знам, момичета и мен постоянно ме боли главата - не силно, но има една постоянна тъпа болка и с всеки изминал ден сутрин ставам все по-трудно..трябват ми поне два часа да се осъзная..междудругото вие кафето спряхте ли го? nea
И аз имах такъв главоболен период, такава постоянна и тъпа болка. Аз по едно време спрях кафето, защото много ми се  bad от него и малко след това сякаш ми започна глаболството. По едно време вече не ми миришеше на лшо от него и пробвах да пийвам по едно на ден доста слабичко..ама сякаш се наместиха нещтата...може би защото ми е било ниско кръвното и затова е било така. Като почнах да пийвам и край :yes:спря..оттогав ане помня да ме е боляла глава. Но пък от друга страна кафето не е единствения начин ( ако не ви допада в определени периоди от бременността) да си вдигате кръвното Girl_hide и да се оттървете от главоболието.
Активен
mi6kata_85
Сватбен ГУРУ
Публикации: 527

Моят сватбен албум

« Отговор #252 -: януари 21, 2010, 08:43:55 »

Bravo Anne, и аз те приветствам за добре дошла в темичката и ти пожелавам лека и щастлива бременност!
За кафето, аз не съм го спирала, само че си го правя сутрин по-слабичко и не си позволявам второ. Ако ми се допие пия капучино или горещ шоколад pardon
Иначе май не съм ви казвала, че онзи ден ми правиха изследвания...ама да ви кажа не зная точно какви, вземаха ми кръв и урина, и секрет...
Активен
wanting
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #253 -: януари 21, 2010, 10:23:51 »

mi6kata_85 , и на мен ми правиха същото, само че не ми казаха точно за какво, както и да е в понеделник ще са готови smile
сискайте палци  good
Активен
mi6kata_85
Сватбен ГУРУ
Публикации: 527

Моят сватбен албум

« Отговор #254 -: януари 21, 2010, 10:37:52 »

Стискам палци всичко да е ОК! Аз моите няма да ги вземам, а щели да ги занесат на доктора като станели готови, а аз ще ходя на консултация чак на 11.02 и чак тогава ще разбера какви са резултатите. Е предполагам, че ако има нещо сериозно доктора ще ме потърси...поне се надявам де smile
Активен
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: