Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 04:14:27

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Очакваме нашите съкровища ЮЛИ - АВГУСТ - СЕПТЕМВРИ 5 ча  (Прочетена 124242 пъти)

krisssy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 694

Мога да ти обещая утрото,но не мога да върна вчера

Моят сватбен албум

« Отговор #225 -: януари 18, 2010, 14:19:10 »

Мишката,това беше интересно,може пък наистина да е някакъв знак,знае ли се,така или иначе скоро ще разбереш и на мен вече ми се иска да знам какво ще е,но ми е много рано.
Активен
eliss
Професор
Публикации: 376

« Отговор #226 -: януари 18, 2010, 14:30:46 »

Мастинка, честити сини гащи, Пепина, честито и на теб! Поздравявам ви за хубавите новини!
Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 510

Няма неизпълнени мечти, Има изоставени желания!

Моят сватбен албум

« Отговор #227 -: януари 18, 2010, 14:35:14 »

Здравейте и от мен, поздравления за хубавите новини! Да питам тези които нямаха апетит, дойде ли вече? Момичета а забранявате ли си да похапвате някои храни (например шоколад)? аз не мога да си забраня, но гледам да е в минимални количества..  sad
Активен
Инка-маслинка
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1208

Моят сватбен албум

« Отговор #228 -: януари 18, 2010, 14:41:04 »

Здравейте мамчета и от мен! Сега се прибирам от преглед при доки-всичко е наред  yahoo, вече сме 12 г.с., дълги сме цели 6 см, снимаха ни, за пола още не даде предположения, но аз си имам своите усещания и предпочитания  :)В четвъртък сме на фетална морфология и тогава ще питам дали да ходя на първия БХС. Искрено се надявам тогава всичко да е наред и да се види евентуално пола на бебчо.  danceg
Честити сини гащички на Матсинка!  stork-boy baby_boy baby_boy
Добре дошли на всички бъдещи мамчета в клуба "ЮЛИ - АВГУСТ - СЕПТЕМВРИ " Welcome
Активен
Вероника
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #229 -: януари 18, 2010, 14:45:25 »

Инка, много се радвам за хубавите новини от прегледа мила. Много гушки от нас с бебка  gu6
Активен
wanting
Професор
Публикации: 314

Моят сватбен албум

« Отговор #230 -: януари 18, 2010, 15:44:41 »

за храните...аз апетит не съм губила особено..но ми се прияждат неща, които преди почти никога не съм яла..ям люто и всякакви пикантни неща... а вие какво си похапвате?  smile
Активен
КатиНка
Публикации: 2469

« Отговор #231 -: януари 18, 2010, 17:06:09 »

Инка-маслинка, супер за прегледа!!!! Ще ми разкажеш ли повече smile

ммммм, wanting, като една "стара баба" да се изкажа, че намирисваш на сини гащи с тези вкусове  tease Аз така се успокоявам като си казвам, че всичко странно е нормално за момента smile При мен след луканката, се отвори ново желание - непрекъснато ми се пие плодово прясно мляко blush
Активен
wanting
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #232 -: януари 18, 2010, 17:18:16 »

това и аз го знам, че като ти се яде кисело и люто ще е момче smile въпреки, че аз на момиченце се надявам.. не че на момченце ще се сърдя.. Wink но все пак момиченце си искам  pardon
Активен
krisssy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 694

Мога да ти обещая утрото,но не мога да върна вчера

Моят сватбен албум

« Отговор #233 -: януари 18, 2010, 18:51:56 »

Ох,блазе ви момичета,аз нямам никакъв апетит,абсолютно нищо не ми се яде и все още ми става много лошо,през целия ден,просто е една борба постоянно,само и само да не връщам поръчката.
Активен
Kiksi
Публикации: 2440

Моят сватбен албум

« Отговор #234 -: януари 19, 2010, 00:28:03 »

това и аз го знам, че като ти се яде кисело и люто ще е момче smile въпреки, че аз на момиченце се надявам.. не че на момченце ще се сърдя.. Wink но все пак момиченце си искам  pardon

Е, може и да те огрее, защото и аз бях така като теб - кисело в несвяст, оцета само дето от шишето не го пиех  funnytooth sarcastic focus, по едно бурканче люти чушлета изяждах и само ми говореха, че ще е момче и аз се настроих под тяхно влияние ьс момче, пък си имам момиченце, така че никакви настройки предварително и никаква вяра на тези бабини деветини!  blum
Активен
emili85
Професор
Публикации: 452

Моят сватбен албум

« Отговор #235 -: януари 19, 2010, 07:59:47 »

Честито на Матсинка за  baby_boy
Аз пък до преди няколко дни само ядене сънувах и каквото сънувам, ставам и го приготвям. Милото се беше сбъркало с мен. Но като че ли сега вече си ям нормално, не е като отначало как се тъпчех. Но мойте странни предпочитания в сравнение с преди е солено. А относно гаденето и на мен ми се гади още. И то например като изляза и от студения въздух. Но се надявам скоро да мине този период. Предната бременност бях постоянно дежурна в банята, докато малката не промърда, та знам че това е спасението.
Активен
pepina83
Професор
Публикации: 489

на мама пчеличката

Моят сватбен албум

« Отговор #236 -: януари 19, 2010, 12:32:39 »

Ох, милички, и моето лошо не минава още - дано свърши скоро  cray  По-малко повръщам, но ми е лошо постоянно и не ми се яде нищо. От десетина дни имам и постоянно главоболие - някоя от вас имала ли е и с какво да го премехна? Доктора каза при силна мигрена да пия един парацетамол, но не мога постоянно да го пия..... досега съм нямала такива проблеми. Чудя се за хомеопатичните лекарства - те са безвредни, но като отида следващия път ще питам.
Активен
chelseasw6
Любопитен
*
Публикации: 28

« Отговор #237 -: януари 19, 2010, 15:17:41 »

Здравейте момичета! Аз също съм една бъдеща мама (колко интересно звучи думата мама ,обърната към мен) надявам се да ме приемете във вашето клубче! Нека да разкажа малко за себе си! Аз съм с поликистозни яичници и опитваме с мъжа ми за бебе от година и нещо и за мен да пропусна месец с цикъл бе нещо нормално! Когато пропуските станаха повечко се усъмнихме! Направих тест и е положителен ура успяхме! По мои изчисления съм някаде към 13-14 седмица и тъй като живея в англия се налага да почакам малко за доки но до седмица се надява да го видим нашето диване! Казвам диване защото вечер не ме оставя да спя и от седмица получавам едно пърхане на пеперуди в областта на слъчевият сплит ,май ще ни е много активно маничето! Е това е от мен надявам се не съм ви досадила!
Активен
wanting
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #238 -: януари 19, 2010, 15:40:13 »

chelseasw6 добре дошла в клуба  give_rose
Активен
matsinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 571

Моят сватбен албум

« Отговор #239 -: януари 19, 2010, 17:27:17 »

pepina83 ,незнам дали е същото,но повече от седмица и аз имам главоболие.Най-интересното е че вечер едвам заспивам с главоболие и като се събудя отново ме боли глава.Аз имам синузит и мислех че мове да е от това,но го имам от доста време и досега никога не ми се е случвало да ме доли глава толкова време,вече повече от седмица.През ноща като ставам до тоалетна  (от както съм бременна ходя на всеки час  angry ) и пак усещам ,че ме боли глава.Супер гадно  angry Но не,че няма да го изтърпим заради бебчетата де  girl_wink

chelseasw6, добре дошла и лека бременност   welcome-2
Активен
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: