Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 13:43:00

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Очакваме нашите съкровища ЮЛИ - АВГУСТ - СЕПТЕМВРИ 5 ча  (Прочетена 124463 пъти)

emili85
Професор
Публикации: 452

Моят сватбен албум

« Отговор #135 -: януари 04, 2010, 12:28:24 »

ЧНГ и от нас. Леко бременеене на всички и безпроблемно раждане.
Да cvety_p заедно сме с теб засега. Но да видим слънцата кога ще решат да излизат.
При мен нищо ново. По цял ден ям, само се присещам за нещо вкусно и съответно го приготвям. И естествено от толкова ядене вече имам коремче. Направо се плаша колко килограма ще кача, а като знам че с предната бременност бях качила само 10  blush, но здраве да е, после ще ги свалям.
Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 510

Няма неизпълнени мечти, Има изоставени желания!

Моят сватбен албум

« Отговор #136 -: януари 04, 2010, 13:26:12 »

Емили малко ти завиждам благородно разбира се за яденето, аз тъкмо си мислех че съм се простила вече с гаденето и снощи пак започна и до сега нямам апетит и всичко ме отвращава  huhhuh.gif уф и мъжа ми милия нищо не му готвя понеже от миризимите бягам и той се е побъркал с мен чуди се какво да ядем всеки ден  girl_impossible а вече така ми се иска да си ям нормално и да се чуствам добре но явно при всеки е различно и индивидуално ...
Активен
krisssy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 694

Мога да ти обещая утрото,но не мога да върна вчера

Моят сватбен албум

« Отговор #137 -: януари 04, 2010, 17:20:03 »

cvety_p все едно мен описваш,на мен ми е лошо през целия ден и само се насилвам да ям нещо,но поне не повръщам,нямам търпение да мине този период.
А иначе да се отчета,днес бях на преглед и се видя ембрион и сърдечен ритъм,толкова ми стана хубаво,лекарката каза,че си отговаря на седмиците и така.Това е от мен засега.
Активен
mi6kata_85
Сватбен ГУРУ
Публикации: 527

Моят сватбен албум

« Отговор #138 -: януари 04, 2010, 18:59:44 »

krisssy, много се радвам, че всичко е ОК give_rose Едно такова ти става по-спокойно, нали! Много е хубаво!
Иначе на мен вече ми става лошо само ако прегладнея(да чукам на дърво де ROFL), ама пък ми е толкова мързеливоооо, направо като някое плазмодийче съм станала laugh.
Вече и дънките ми стягат нещо...,а коремаа все едно съм яла, яла по празниците, че съм се забрайла... smile
Активен
krisssy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 694

Мога да ти обещая утрото,но не мога да върна вчера

Моят сватбен албум

« Отговор #139 -: януари 04, 2010, 19:30:00 »

Ей мишката ти ме обнадеждаваш,като знам на теб колко лошо ти ставаше,аз сега вместо да качвам съм свалила.Купих си кантар да си следя теглото,всяка седмица се меря сутрин на гладно.
Активен
mi6kata_85
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #140 -: януари 05, 2010, 09:55:26 »

Хайдееее, има две нови мами, които трябва да се включат в темичкатаааа... give_rose
Активен
matsinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 571

Моят сватбен албум

« Отговор #141 -: януари 06, 2010, 18:29:57 »

Момичета искам да ви питам дали някоя от вас си е купила някакви книги?Аз имам *Аз съм бременна* само,но ако има някоя книга,която е много добра и полезна,искам да си я купя.
И накрая да се похваля преди няколко дни си взех дънки за бременни,понеже на мен вече си ми личи коремчето и моите дънки си ме стягат вече.В началото си мислех да не си купувам,защото предполагах,че са много скъпи,но съм супер доволна,намерих си за 25 лева светло сини с ластик на корема.За да не е като реклама,ако някоя бъдеща мама е от Добрич да ми пише на лични и ще кажа кой е магазина.Ако не е тук мястото ,моля да ми кажете къде да напиша пост-а,че според мен, може на много мами да е в помощ.
Активен
mi6kata_85
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #142 -: януари 06, 2010, 19:06:26 »

И аз се замислям вече за някакви книги, мисля че е по-добрия вариант от списанията. Ако някой препоръча книга наистина ще е много хубаво give_rose
Аз изчаквам още малко за нови дънки, макар че моите ме стягат вече....и като,че ли вече не може да се скрие коремчето ми smile особенно като хапнаааа
Активен
Вероника
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #143 -: януари 06, 2010, 19:13:02 »

Аз имам тези книги и съм много доволна, не е задължително да си купувате и двете "Вашата бременност седмица след седмица" е достатъчна, в другата която е въпроси и отговри няма по-различни неща.

На д-р Спок е по месеци не по седмици.
matsinka Честити бременни дънки! Аз имам с малък ластик не с големия панел, ама нещо ми се свличат  sad днес пак ги обличах като не съм ги слагала повече от месец и се надявах че корема като е пораснал че има файда ама не, даже ми стагят в най долната част и пак се смъкват  tease Ще си крам с клиновете и роклите, че така ми е най-удобно.
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #144 -: януари 06, 2010, 19:15:04 »

Аз чета тази

но последното издание, което не мисля, че все още и излязло в България и незнам колко е по-различно. Препоръчвам я!
Активен
matsinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 571

Моят сватбен албум

« Отговор #145 -: януари 06, 2010, 19:41:54 »

Честно казано и на мен ми се свличат,но и аз си мислех ,че коремът ми не е пораснал достатачно и аз за сега ходя само с клинове и рокли,но дънките наистина са много удобни в краката,само дето като не са с копче,а с ластик падат.Имат нещо за стесняване,но не е много ефективно маи,абе радвам им се  pardon
Активен
Вероника
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #146 -: януари 06, 2010, 19:52:19 »

Наистина са много удобни дънките но като тръгна да ходя и тръгват надолу а корема ми вече си е голям, но май ръба под ластика взе да ми пречи - ще ги нося вкъщи поне ли незнам че доста скъпи ми излазоха тук.
Клиновете са ми най-удобни а не са дори за бременни, слагам си добито отгоре закопчавам го върху клина и проблеми нямам никви  tease
Активен
pleasure
Баш Майстор
**
Публикации: 1975

love is in the air....

Моят сватбен албум

« Отговор #147 -: януари 06, 2010, 22:46:03 »

Аз чета тази

но последното издание, което не мисля, че все още и излязло в България и незнам колко е по-различно. Препоръчвам я!

И аз имам тази, мисля пишеше че е 3-то издание, но най-вероятно в Америка има още по ново издание.
Не съм си купувала друга, тази е доста изчерпателна, доволна съм girl_wink
Активен
leni_beni_
Публикации: 2061

Моят сватбен албум

« Отговор #148 -: януари 07, 2010, 08:41:18 »

Аз имам тези книги и съм много доволна, не е задължително да си купувате и двете "Вашата бременност седмица след седмица" е достатъчна, в другата която е въпроси и отговри няма по-различни неща.

На д-р Спок е по месеци не по седмици.

Аз имам втората и третата от тези и съм доволна. Татито и той чете  Wink Имам и още една но забравих как точно се казва, но няма кой знае колко различни неща в нея
Активен
КатиНка
Публикации: 2469

« Отговор #149 -: януари 07, 2010, 10:09:51 »

Аз чета тази и също на д-р Спок - . Не знам дали да ги препоръчам, но дават информация и лесно се четат. На мен ми се иска да започна да чета книга за времето малко след раждането, защото за бремеността прочетох доста материал, а той се преповтаря на повечето места.

Честити дрешки за бременни  yahoo Явно е назрял момента за коремчетата, защото вчера и аз проявих желание за панталон и си взех един yahoo само чакам да ми го скъсят. Имаше симпатични неща в магазина и сигурно скоро пак ще се огледам за нещо ново smile   

Гледам си лентичката, днес влизам в 15-та седмица  yahoo

Активен
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: