Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 17:45:53

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Очакваме нашите съкровища ЮЛИ - АВГУСТ - СЕПТЕМВРИ 5 ча  (Прочетена 124526 пъти)

Gergancheto
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #75 -: декември 17, 2009, 17:15:55 »

Добре де, като ми се полагат 2 видеозона, на другите консултации какво ще правим. Нали трябва да го види бебето как е, що е  nea

Ами на другите прегледи ти мери обиколките, килограмите, кръвното, изследва ти урината за белтък  pleasantry Ей такива разни неща  good
Активен
leni_beni_
Публикации: 2061

Моят сватбен албум

« Отговор #76 -: декември 17, 2009, 17:18:09 »

Те по принцип се полагат 2 , но почти всички лекари гледат всеки път на ехографа. Някои естествено искат да им се плаща за това , всъщност може би този твоя лекар това е имал предвид  pardon а не че самия преглед плащаш...ох, незнам. А иначе на консултациите те теглят, мерят и ей такива неща

С Герганчето май се повторихме smile
Активен
emili85
Професор
Публикации: 452

Моят сватбен албум

« Отговор #77 -: декември 17, 2009, 17:28:04 »

Ами аз доколкото помня от предната бременност основно мерехме килограми и гледане на видеозон и кръвно. Предна бременност са ми правени изследвания веднъж. Та ако е само за килограмите и кръвното, то каква е тая консултация  nea А лекаря си имаше впредвид че се плащат точно прегледите,понеже аз го попитах трябва ли да му нося друго направление и той каза не и за двата безплатни прегледа и че после се плащат вече.
Активен
leni_beni_
Публикации: 2061

Моят сватбен албум

« Отговор #78 -: декември 17, 2009, 17:46:54 »

Ами значи , взимаш си направление "тип 9" и отиваш при друг лекар. Хич не го мисли тоя  nea
Активен
gostenka_82
Публикации: 2663

Моят сватбен албум

« Отговор #79 -: декември 17, 2009, 19:25:21 »

Герганче, гледал те е повече, защото е човек, но, ако реши, както този, при който Емили се е записала, нищо не можеш да му кажеш, само да го смениш. Нали и аз това повтарям, сестра ми я е гледал докито много повече безплатно, но по ЗК реално се полагат два ехографски прегледа, които не си ги плаща бременната.

Активен
Gergancheto
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #80 -: декември 17, 2009, 19:33:05 »

Герганче, гледал те е повече, защото е човек, но, ако реши, както този, при който Емили се е записала, нищо не можеш да му кажеш, само да го смениш. Нали и аз това повтарям, сестра ми я е гледал докито много повече безплатно, но по ЗК реално се полагат два ехографски прегледа, които не си ги плаща бременната.

Именно, до човека си е, но факт е че се полагат само два ехографски прегледа и там другите му кръвни, вагинални и т.н. Wink
Активен
магито
Global Moderator
*
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #81 -: декември 17, 2009, 21:03:21 »

Момичета имайте в предвид, че в други страни прегледите са доста по-малко, поне с такова впечатление останах от писането на момичетат който не живеят в БГ.Все пак се ходи води се ЖК и всеки месец се пускат по ЗК тези изследвания.Доклокото знам кръвни се равят също няколко пъти и при съмнения някакви се зачестяват и се правят и други изследвания дано не ви се налагат.Аз мога да кажа като пример една АГ лекарка от Плевен при която е толкова натоварено, че точно може 2 пъти да ви гледа на ехограф и то не защото е лош лекар, а защото няма време и възможност.Тя работи до 7 а в 6 отвън пред вратата и има 5 човека.Сещайте се как ще гледа повече от предвиденото.А и ехографа е в друга стая и е един за поликлиниката.Мноого весело sad
Активен
gostenka_82
Публикации: 2663

Моят сватбен албум

« Отговор #82 -: декември 17, 2009, 22:17:12 »

О, да, Маги, така си е, даже, извън поеманото от застраховките им, услугите са адски скъпи и не всеки може да си ги позволи. Къде са 20лв., къде са стотици валутни единици.
Активен
digita
Сватбен ГУРУ
Публикации: 715

Моят сватбен албум

« Отговор #83 -: декември 17, 2009, 22:18:15 »

Момичета, хайде и аз да се запиша при вас. Чакам второто си детенце на 05.08.2010г. Ще ми бъде приятно да бременеем заедно.
Не съм изчела всичко, но ще наваксам. Леко и безпроблемно на всички good
Активен
Инка-маслинка
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1208

Моят сватбен албум

« Отговор #84 -: декември 18, 2009, 08:51:04 »

Честито digita!  yahoo Лека и безпроблемна бременност и прекрасно бебче на финала!  give_rose
Активен
petpet
Регистриран

Публикации: 3

« Отговор #85 -: декември 18, 2009, 09:45:33 »

Здравейте,премате ли нови попълнения?
Аз очаквам моето съкровище на 30.07.2009!
Активен
emili85
Професор
Публикации: 452

Моят сватбен албум

« Отговор #86 -: декември 18, 2009, 09:46:28 »

Добре дошли на новите бъдещи мами. Леко бременеене и безпроблемно раждане  Girl_hide
Активен
petpet
Регистриран

Публикации: 3

« Отговор #87 -: декември 18, 2009, 10:01:23 »

Относно направленията да споделя кака беше при мен:
За установяване на бременност отидох на частен преглед,защото не ми се занимаваше с личния лекар, а и нямах търпение да разбера дали се е получило.Лекарката ми каза,че ако искам да се следя при нея, ще ми е необходимо именно споменатото направление тип 9 и вече с него мога да отида когато реша.Даже майка ми отиде да ми го вземе от джипито и тези дни смятам да отида да видим какво е положението и дали сме пораснали!
Активен
mi6kata_85
Сватбен ГУРУ
Публикации: 527

Моят сватбен албум

« Отговор #88 -: декември 18, 2009, 10:05:10 »

Добре дошли!!  give_rose Колко много летни бебета ще имаа girl_wink
Активен
ina_lemon
Наблюдаващ
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #89 -: декември 18, 2009, 10:06:14 »

Дааааа, ама аз чакам до седмица - две - три и първата септемврийка да се запише вече!!
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: