Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 06:29:35

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Очакваме нашите съкровища ЮЛИ - АВГУСТ - СЕПТЕМВРИ 5 ча  (Прочетена 124299 пъти)

Gergancheto
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #180 -: януари 11, 2010, 14:09:51 »

cvety_p предполагам чакаш резултати от БХС че то от фетална морфология няма как да чакаш резултати  blush  Иначе ще видиш че всичко ще е наред, аз си правих само фетална в 20г.с., БХС - не съм  Girl_hide
Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 510

Няма неизпълнени мечти, Има изоставени желания!

Моят сватбен албум

« Отговор #181 -: януари 11, 2010, 14:25:52 »

Мислех, че е едно и също но си признавам, че хич не разбирам от тези сложни термини, нали важното е че се разбра за какво питам  blush да, БХС
Активен
КатиНка
Публикации: 2469

« Отговор #182 -: януари 11, 2010, 14:30:27 »

cvety_p, да, наистина не е задължителна Феталната морфология, само препоръчителна. Аз ходя по Здравна каса в 25-та поликлиника в Младост, там тези изследвания никога не ги споменават, дори като носих резултата от БХС док се изненада, че изобщо съм си ги правила. А в Шейново, където ходя при лекар, който съм си избрала за израждане /живот и здраве само/, там настояват за тези изследвания и именно там ми ги препоръчаха.

Иначе предпочитания за пол си нямам smile Каквото кажат сега ще се радвам, вече за второто ще искам да е противоложния пол на първото smile А иначе да, надявам се да ми кажат пол, стига да е "удобна" позата на бебчо. Той още на предния преглед док изказа предположения, но каза че е и много рано за прогнози, така че този път  Wink    
Активен
wanting
Професор
Публикации: 314

Моят сватбен албум

« Отговор #183 -: януари 11, 2010, 15:08:18 »

момичета и на мен ми е първа бременност и изобщо не съм наясно ..честно тези изследвания не съ ги чувала...някой ще разясни ли... sad иначе и аз днес бях на лекар и видях малката точица...  pardon и ми взеха кръв, урина..само че след две седмици ще бъдат готови изследванията и така и не разбрах точно какви ще ми правят ...  smile
Активен
ina_lemon
Наблюдаващ
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #184 -: януари 11, 2010, 15:12:42 »

Ето тук има тема за въпросните изследвания http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,21684.0.html
Активен
krisssy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 694

Мога да ти обещая утрото,но не мога да върна вчера

Моят сватбен албум

« Отговор #185 -: януари 11, 2010, 17:20:39 »

Охоо,вече имаме първата септемврийска мама,добре дошла и лека бременност ти желая dani_k11
Активен
КатиНка
Публикации: 2469

« Отговор #186 -: януари 12, 2010, 16:00:09 »

Ей, бъдещи мамчета, защо така никой нищо не пише тук?!? Като влезна във форума първо тук надничам да видя нещичко, а то няма  pardon

Аз да си споделя тук моите вълнения blush Преди да си купя специално мазило за тумбачето и тялото реших да посетя дерматолог. Погледнаха ми кожата и ме насочиха към козметика за много чуствителна кожа, включително да сменя крема за лице с хидратиращ с лайка и да започна да се къпя само със сапун Бебе. Още днес ще си ги набавя и започвам великото мазане на тумбата pqz  yahoo

Вие как сте? Споделете нещо де ...  blum
Активен
wanting
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #187 -: януари 12, 2010, 17:44:17 »

и аз си взех лосионче и се мажа вече сутрин и вечер... дано да има ефект smile
Активен
mi6kata_85
Сватбен ГУРУ
Публикации: 527

Моят сватбен албум

« Отговор #188 -: януари 12, 2010, 18:35:14 »

Да се отчета и аз ... girl_wink Днес бяхме на доктор, гледа ме на ехограф и всичко е ОК(поне не каза, че има нещо обезпокоително), а също и ме тегли на кантар. На 18.01 съм на изследвания, но не зная какви, а иначе консултация чааак след един месец....много време ми се струва
Активен
digita
Сватбен ГУРУ
Публикации: 715

Моят сватбен албум

« Отговор #189 -: януари 12, 2010, 18:54:07 »

Здравейте дами. smile
Честито на всички нови бъдещи мами, много лека и безпроблемна бременност ви желая.
При нас нещата са нормални, преди 2 седмици точката беше цели 22мм. имаше си и пулс yahoo общо взето това е. За стриите, ами предния път се мазах с мустела, не ми се почвиха въпреки 18-те кг., които сложих. Сега покрай малката съм много доволна от продуктите на хип и видях, че имат и продукти за бременни, мисля да пробвам с това.
Мисля да си запиша час за ФМ скоро, но БХС няма да правя.
Активен
matsinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 571

Моят сватбен албум

« Отговор #190 -: януари 12, 2010, 19:37:30 »

И аз се мажа с едно масло на ХИПП.Да си призная не много редовно досега,тъй като мислих ,че е още рано.Незнам дали ще има ефект,купих си го тук от Германия,но в България като попитах една лекарка какво да си купя и тя ми каза,които и по мазен бебешки лосион да вземеш,ще ти свърши работа.Аз в петък съм на преглед, дано вече да знаем какво човече ще пристигне  smile В 15 та сед. би трябвало да се види . pardon Вече имаме 3 снимки на бебчето и сега в петък на контролнию преглед ще получим новите.В 11 та сед. си мърдаше главичката и двете ръчички. *YAHOO*Вече нямам търпение да го видим дали мърда,колко предния път или повече.
Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 510

Няма неизпълнени мечти, Има изоставени желания!

Моят сватбен албум

« Отговор #191 -: януари 13, 2010, 10:13:45 »

Здравейте  и от мен сладурки! Излязоха ми резултатите от БХС - то за които се бях притеснила, утре ще ходя при док да каже дали всичко е наред. Резултатите ми са 1: 100 000 което мисля е добре?
За мазането вчера си купих и едно бурканче кокосово масло една приятелка ми го препоръча - супер евтино е , а така добре хидратира кожата! Не мисля изобщо да си купувам скъпи козметики, ако е писано да се нацепя, ще го преживея някак си! А и купих си книгата на д-р Спок много мамчета я препоръчват дано наистина е толкова добра..
Браво на всички, които са били на ехограф поздравления за хубавките новини! Аз се шегувам е мъжа ми че искам да си имам у нас един ехограф и да си го гледам всеки ден  DANCE
Активен
pepina83
Професор
Публикации: 489

на мама пчеличката

Моят сватбен албум

« Отговор #192 -: януари 13, 2010, 12:20:30 »

Здравейте сладурки  girl_in_love
Реших вече да споделя с вас и нашата голяма радост - ЩЕ СИ ИМАМЕ БЕБЧЕ  Baby
Вече съм в 11 седмица /лентичката ми показва по-малко, незнам защо/ и в понеделник го видяхме как маха с ръчички и крачета  yahoo  Много е вълнуващо.
Очакваме нашето съкровище в началото на август. В петък пак съм на лекар, вече да ме запише на ЖК и ще пиша пак.
Иначе за мен ...... имам ужасно гадене, повръщане, постоянни болки в стомаха - може би защото не ми се яде и го правя с голяма мъка, уморявам се - дано скоро отмине вече  smile

Активен
mi6kata_85
Сватбен ГУРУ
Публикации: 527

Моят сватбен албум

« Отговор #193 -: януари 13, 2010, 12:31:11 »

Pepina83, добре дошла в нашата темичка give_rose Пожелавам ти по- скоро да отмине гаденето и повръщането и да се радваш и усмихваш на коремчето girl_wink
Активен
wanting
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #194 -: януари 13, 2010, 12:43:08 »

и аз минах през ехограф, наистина е неописуемо да си видиш малката точица и да знаеш, че си е твое  smile искам да ви попитам теглото измериха ли ви го? защото на мен не.. пък съм чувала, че всеки път трябва да те мерят  huhhuh.gif
Активен
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: